166 job matcher din søgning 166 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 166 resultater.
INUITRecruitmentDIREKTØR FOR VELFÆRD & ARBEJDSMARKED

INUITRecruitment søger for Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk

Har du direktørpotentiale, og er du en ægte holdleder med en lederstil, der får følgeskab? Så har Kommuneqarfik Sermersooq en bredtfavnende og spændende stilling til lige netop dig!

Forvaltningen har i dag et fast fundament både administrativt og politisk med sikre kompetenceplaner, rolle- og ansvarsfordelinger, politikker på bl.a. ældre- og handicapområderne, kvalitetsstandarder for alle ydelsesområder og ikke mindst fået opbygget en organisation med veludviklet ledelsesstruktur, hvor stærke fagchefer griber ansvaret og er garanter for den faglige udvikling.

Som direktør for Velfærd og Arbejdsmarked er det din opgave at drive, udvikle og have det overordnede ansvar for forvaltningens omfattende markante sociale indsatser som ældre-, handicap-, arbejdsmarkeds- og myndighedsområderne samt voksenomsorgsservice.

HRperformanceCEO

HRperformance søger for Illuut A/S i Nuuk

Illuut A/S søger en CEO, til at påtage sig det økonomiske og ledelsesmæssige ansvar for at udvikle selskabet. Stillingen som CEO er placeret i Nuuk og med direkte reference til bestyrelsen.

Som CEO får du det fulde ansvar for den daglige ledelse af selskabets samlede virksomhed, herunder ansvar for alt hvad der foregår i overensstemmelse med fastsatte forskrifter, vedtægter samt den til enhver tid gældende lovgivning i tæt samarbejde med selskabets bestyrelse.

Primære opgaver

 • Overordnet daglig ledelse og ansvar for selskabets drift
 • Procesoptimering og effektivisering af driftsopgaven i et outsourcet miljø
 • Opførelse og idriftsætning af kollegieboliger
Kommuneqarfik Sermersooq
Business Controller/job-nr. 184/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du erfaring med økonomistyring, et analytisk mindset og ønsker du spændende udfordringer – så har vi en ledig stilling som Business Controller i verdens største kommune, Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk.

Med direkte reference til økonomichefen kommer du til at indgå i en økonomifunktion med i alt 32 kompetente og engagerede kollegaer. Du vil indgå i økonomifunktionens chefgruppe.

Du vil være en vigtig medspiller for dine kollegaer i økonomifunktionen såvel i forhold til driftsopgaver som opgaver relateret til optimering og udvikling af økonomistyringen i hele kommunen.

Du kan selv være med til at påvirke stillingens indhold, der som udgangspunkt vil indeholde opgaver relateret til:

 • Controlling og rapportering
 • Business cases og analyser
 • Projektrelaterede opgaver
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
2 medarbejdere søges til Rehabiliteringstilbuddet/job-nr. 180/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Afdelingen for Handicap og Socialpsykiatri søger 2 medarbejdere til Rehabiliteringstilbuddet med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Rehabiliteringstilbuddet er et midlertidigt opholdssted, hvor målgruppen er voksne med et vidtgående handicap, det vil sige, at borgerne har forskellige diagnoser. P.t. er det mennesker med autisme, skizofreni, udviklingshæmning og andre psykiatriske diagnoser, der er i Rehabiliteringstilbuddet.

Du skal blandt andet arbejde med:

 • Bo-træning som rengøring, vask, madlavning m.m.
 • Det at kunne indgå i socialt samvær
 • Støtte til opbygning af netværk og fritidsinteresser
 • Støtte til uddannelse og beskæftigelse
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Kontorchef til Lønservice

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Økonomi- og Personalestyrelsen søger Kontorchef til Lønservice.

Vi søger en stærk leder, som også gerne deltager i den daglige opgaveløsning.

Har du lyst til at stå i spidsen for et lønkontor i udvikling, og har du erfaring inden for lønområdet? Så er du måske vores nye kontorchef.

Dine ansvarsopgaver vil være

 • Personaleledelse og faglig ledelse
 • Ansvar for den daglige drift i kontorerne for måneds- og timeløn
 • Indgå i den daglige drift og opgaveløsning
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Souschef til Aaqa

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Sungiusarfik Aaqa søger 1 ekstra souschef. Primære arbejdsopgaver er sagsbehandling af personalesager samt økonomistyring. Der er ca. 120 personaler på hele Aaqa. Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution til beboere med diagnosen skizofreni. Der er 7 afdelinger. 6 afdelinger med i alt 32 beboere og et beskyttet værested til 15 brugere.

Den kommende souschef skal være med til at udvikle Aaqa, og personen skal have kendskab til økonomi, overenskomster samt sagsbehandling. Der er mange møder med vores samarbejdspartnere og mange korrespondancer imellem. Det er derfor vigtigt, at souschefen kan udtrykke sig på grønlandsk og dansk. Der er tæt samarbejde mellem kontorfuldmægtig, souschef og forstander, og det er derfor vigtigt, at aftalte opgaver udføres efter aftale. Du har reference til forstanderen.

Grønlands Selvstyre
Grønlands retsvæsen / Retten i Grønland
Retssekretær

Grønlands retsvæsen / Retten i Grønland, Nuuk

”Hvis du har lyst til at starte på en frisk, er det en oplagt mulighed. Og jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for det i vores team. Vi står i hvert fald klar til at tage godt imod en ny kollega,” fortæller gruppeleder Pia Bøgeløv.

Vi sørger – næsten – for det hele
Vi giver dig de bedste forudsætninger for at falde så hurtigt til som muligt, og afhængigt af dit bagland kan du selvfølgelig også tage din familie med.

”Grønland er anderledes men samtidig genkendeligt. Og vi betaler rejsen og sørger for bolig, flytning og alt andet, så overgangen er så nem som muligt.” – Pia

Flere indgange til dit nye eventyr

 • Det er et krav, at du har erfaring med sekretær- og kontorarbejde. Det kan være, at du i dag arbejder i et større advokatfirma, men det kan også være, at du arbejder som sekretær eller med kontorarbejde et helt andet sted.

Interesseret?

BørnehjælpsdagenOnline lodsælger til Børnehjælpsdagen (NGO)

Børnehjælpsdagen

Har du lyst til at gøre en forskel for anbragte børn i Danmark? Mangler du en ekstra indtjening i en svær tid? Færdes du trygt på de sociale medier og andre digitale platforme?

Så er det dig, vi leder efter!

På grund af Corona-virus er salget af Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2020 gået i stå i det offentlige rum, hvor skoleklasser og foreninger normalt sælger de velgørende skrabelodder.

Salget er derfor rykket online – og vi søger nu privatpersoner, som vil hjælpe os med at sælge lodderne.

Du får 11 kroner for hver lodseddel, du sælger. Salgsprisen er 25 kroner. Børnehjælpsdagen får dermed 14 kroner til organisationens humanitære arbejde til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

DI Dansk IndustriDriftig regnskabschef til Økonomi og Finans i DI

DI Dansk Industri, København

Over 100 af DI’s medlemsforeninger har lagt deres økonomirapportering i hænderne på os, fordi de ved, at vi står for kvalitet og gennemtjekkede detaljer. Som regnskabschef vil du få ansvaret for den løbende controlling og ledelsesrapportering samt opstilling af deres årsrapporter, herunder moms- og skatteregnskaber.

Du bliver ikke en-mands-hær, men får et team bag dig. Du og dit team vil have en bred kontaktflade til sekretariaterne, direktørerne for DI’s foreninger, revisionen og det interne team. Derfor er det vigtigt, at du kan tale med mennesker, ligeså godt som med tal. Stillingen er nyoprettet, fordi det er et område i DI, som er i udvikling og som vi vil styrke.

Der er flere store foreninger i DI, og de stiller store krav til rapporteringen, som også inkluderer finansiel rapportering. Derfor bliver én af dine første opgaver, at oprette et servicekoncept til foreningerne.

Grønlands Selvstyre
Sungiusarfik Aaqa søger køkkenassistent

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Køkkenassistent/Kok til Sungiusarfik Aaqa

Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution med 7 afdelinger. 6 afdelinger med i alt 30 beboere og 1 værested til 15 brugere. Beboerne har diagnosen skizofreni. Aaqa er en arbejdsplads i udvikling. Der er mulighed for supervision, medarbejderudviklingssamtaler og relevante kurser. Vi søger en engageret kollega, som aktivt vil deltage i de daglige opgaver i køkkenet.

De primære opgaver er sammen med det øvrige køkkenpersonale at lave mad til Aaqas beboere og personale. Man skal påregne skiftende arbejdstider, herunder i enkelte tilfælde weekendarbejde. Det forventes, at medarbejderen kan arbejde i et heftigt og tempofyldt køkken. Der laves både varm og kold mad til ca. 70 mennesker hver dag. Der bages også i køkkenet.

Grønlands Selvstyre
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder - Thule

MT Højgaard A/S

Vi søger en entrepriseleder, som med sikker hånd kan medvirke til at styre vores entrepriser og leverancer, og som ser det som en spændende opgave at få lov til at være med til at sætte sit præg på vores nordatlantiske division. Du bliver udstationeret i Thule, i første omgang i perioden fra medio juli 2020 til medio juni 2021. I perioden inden udstationeringen i Thule vil du arbejde på vores hovedkontor i Søborg.

Opgaverne på Thule Air Base er mangeartede, og de omfatter blandt andet planlægning og styring af entreprisearbejder på igangværende renoveringsarbejde af en boligblok med 49 boliger. Hvis andre sager på basen kræver det, forventer vi, at du er fleksibel og villig til også at hjælpe med at løse disse sager.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • medvirke til den generelle planlægning og styring af entrepriserne.
 • styre dele af vores egenproduktion.
 • medvirke til styring af tid, kvalitet, arbejdsmiljø og økonomi.
Grønlands Selvstyre
Genopslag - Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold søger 2 engagerede socialrådgivere til handicapområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at arbejde med styrkelse af sagsbehandling på handicapområdet? Så er dette en stilling for dig.

Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold søger 2 socialrådgivere, der har erfaring med at arbejde på handicapområdet. Stillingen er forankret i Den Centrale Rådgivningsenhed, som bl.a. arbejder med understøttelse med juridisk og socialfaglig udvikling i de kommunale forvaltninger og retter sig mod myndighedspersoner, der arbejder med udsatte børn og unge.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Gux-Aasiaat søger en pedelmedhjælper

Grønlands Selvstyre, Aasiaat

Nordgrønlands Gymnasiale Skole søger en pedelmedhjælper. Til Gux-Aasiaat hører der ca. 17 huse og 4 lejligheder, som benyttes som kollegier, samt gymnasiets kantine. På nuværende tidspunkt er der 3 pedelmedhjælpere. Bygningskoordinatoren bliver din nærmeste overordnede.

Pedelmedhjælperens arbejdsopgaver er følgende:

 • Vedligeholdelse af alt, der vedrører Nordgrønlands Gymnasiale Skole
 • Vagter i henhold til planlagte vagtplaner. Der er faste opgaver i forbindelse med åbning og lukning under vagten
 • Være den vagthavende kollegiepædagog efter arbejdstid behjælpelig efter behov
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Forbruger- og Konkurrencestyrelsen søger jurister til konkurrence- og udbudsområdet og Ankecenter

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være vores nye kollega i Forbruger- og Konkurrencestyrelsen?

Forbruger- og Konkurrencestyrelsen søger jurister til vores Ankecenter og Center for Konkurrence. Vi arbejder for velfungerende markeder i Grønland og for at sikre de bedste vilkår for forbrugerne ved, at markedet er i effektiv konkurrence. Derudover arbejdes der hårdt for bl.a. mål om nedbringelse af sagsbehandlingstid på det sociale område i Grønland.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Ippiarsuk søger pedel/job-nr. 178/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Er du faglært eller har en håndværksmæssig eller teknisk baggrund, og flere års erfaring inden for arbejdsmiljø og pedelarbejde, så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Vi søger en dygtig og engageret pedel til plejehjemmet Ippiarsuk, med tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen er fuldtid, 40 timer pr. uge. Du vil arbejde 8-16, med enkelte weekendvagter, samt tilkald ved akutte opståede opgaver uden for almindelig arbejdstid.

Vi søger en pedel – gerne erfaren – til at indgå i samarbejde med beboere og personale. Du vil til dels skulle varetage en række opgaver herunder:

 • Sikre drift og vedligeholdelse af plejehjemmet
 • Ansvarlig for plejehjemmets affald
 • Føre tilsyn med bygninger, såvel inde som ude
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Børne- og Familiecentret i Tasiilaq søger 2 familievejledere/job-nr. 177/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Børne- og Familiecentret i Tasiilaq søger dygtige og stabile familievejledere, som har en pædagogisk, socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse.

Børne- og Familiecentret løser opgaver visiteret fra sagsbehandler. Vi arbejder med helhedsorienteret familiebehandling, og centret arbejder ud fra et systemisk grundlag, hvor hele familien og deres netværk inddrages, hvor der er fokus på ressourcer og muligheder i og omkring den enkelte familie. Indsatserne vil foregå enten hjemme hos familierne eller i Børne- og Familiecentrets behandlingslokaler.

Dine arbejdsopgaver som familievejleder vil bl.a. omfatte:

 • Åben rådgivning
 • Individuelle samtaler, parsamtaler, familiesamtaler
 • Familievejledning i hjemmet
 • Gruppeforløb
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Køkkenleder søges til Elevhjemmet i Nuuk/job-nr. 176/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Elevhjem i Nuuk er et hjem med plads til 28 elever fra 8.-10. klasse – for elever der kommer fra nærliggende bygder samt Ittoqqortoormiit. Der er en leder, 7 faste medarbejdere, 1 kok og 6 medhjælpere. Der skal tilberedes mad til ca. 30 personer dagligt.

Kokken/køkkenlederen er ansvarlig for at opnå den mest optimale drift af køkkenet med henblik på at kunne tilbyde eleverne en så alsidig, sundhedsrigtig og økonomisk forsvarlig kostforplejning som muligt, hvor såvel den gode dagligkost som festmåltider ved mærkedage og særlige lejligheder prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvarlig ved planlægning og indkøb.
 • Forberede og servere morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Rengøring og vedligeholdelse.
Kommuneqarfik Sermersooq
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 4. maj i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og tilknyttet trænersupport giver dig en god støtte både før og efter eksamen.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 4. maj i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 4. maj i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser