1.228 job matcher din søgning 1.228 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.228 resultater.
Lemvigh-Müller A/SAccount manager med flair for koncept- og løsningssalg til maskinindustrien i Jylland

Lemvigh-Müller A/S

Totalløsninger, TCO, forretningsforståelse kombineret med en masse tekniske komponenter. Kan du genkende en eller flere af disse?

Hos Lemvigh-Müller kan du tage din el-tekniske og mekaniske viden kombineret med kommercielt mindset i brug som account manager med Danmarks bredeste produktsortiment og nogle af de stærkeste brands i ryggen.

Det bliver din opgave at øge salget inden for dit segment, som bliver tavle- og maskinbyggere i Danmark. Din mission er derfor at hjælpe vores account og key account managers og andre kolleger ved at lave mersalg til nye og eksisterende kunder.

Du vil således bruge din tekniske viden indenfor el, mekanik og værktøj, når du taler med kunderne om alt fra produkter til total cost of ownership og servicekoncepter. Kort sagt, du ved, at det ikke bare handler om priser men om at skabe værdi gennem totalløsninger.

WeCare Holding ApSAlles Lægehus søger en kompetent konsultationssygeplejerske til større lægepraksis

WeCare Holding ApS, Frederikshavn

Til alles Lægehus Frederikshavn søger vi en erfaren sygeplejerske til fuldtidsstilling med opstart 1. september.

Som sygeplejerske hos alles Lægehus vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere. Som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

Dine opgaver vil, ud over egne konsultationer og forløb, kunne indebære både administrative og akutte opgaver.

Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratorieassistent til natholdet i Miljø laboratorium

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Vi søger en dygtig laboratorieassistent til vores nathold til snarlig tiltrædelse. Du kan se frem til at blive en del af et dynamisk og fleksibelt team, med 6 kollegaer, sammensat af en teamleder, laboranter og laboratorieassistenter. Natholdet står for prøveforberedelse og analyse af et stort antal prøver af jord, bygningsmaterialer, poreluft og indeklima.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Bevare overblik, opsyn og igangsætte prøver på apparater GC-FID, GC-MS og ICP.
 • Bevare hovedet koldt ved problemløsning på GC samt holde GC`er kørende med prøver.
 • Modtagelse og prøveforberedelse af miljøprøver, hovedsageligt jord og byggeaffald.
 • Kvalitetsarbejde i henhold til ISO 17025 (DANAK).
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
MAN Energy Solutions
Sales Manager

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Are you passionate about delivering results through value creation and client interaction?

Your main focus as our new Sales Manager will be to sell value-based solutions to our clients in collaboration with both local offices and directly to end-users.

Your tasks and areas of responsibility will include, but not necessarily be limited to:

MAN
 • Establishing relations with new and existing clients
 • Strengthening sales activities through a comprehensive sales concept that will contribute to your and your team’s success
 • Being Product Owner in a specific geographical area
MAN Energy Solutions
Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician – Randers eller Aalestrup

Vestas Wind Systems A/S

Har du hænderne skruet rigtigt på? Og motiverer det dig at sikre optimal drift af vindmøller og dermed bidrage til en grønnere fremtid? Vi søger en Lead Technician med et løsningsorienteret mindset, som trives med teamwork og med kontakten til kunderne.

Dine arbejdsopgaver vil primært være følgende:

 • Service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Forebyggende udskiftninger af sliddele på møller såvel mekanisk som el-teknisk
 • Fejlsøgning og reparation af vindmøller

Vi tilbyder dig et udfordrende og krævende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø hos verdens førende producent af vedvarende energi. Du vil være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer.

Vestas Wind Systems A/S
Guldbrandsen & Lythje ApSRegnskabsassistent med interesse for business controlling

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Intego A/S i Aalborg

Brænder du for at bruge din interesse for business controlling i en dynamisk og værdibaseret servicevirksomhed i stor vækst? Er du tilmed kyndig inden for regnskab og interesseret i at spille en aktiv rolle i forretningsudvikling, så er det måske dig, Intego A/S leder efter.

Din rolle bliver central og bred, så du kan forvente en alsidig arbejdsdag med mulighed for at gøre en stor forretningsmæssig forskel. Du får ansvaret for business controlling på udvalgte afdelinger i Danmark i Integos Business Partnering-koncept. Derudover varetager du opgaver inden for både regnskab og administration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Business controlling af udvalgte afdelinger.
 • Ansvaret for debitorhåndtering.
 • Håndtering af sags- og projektændring i ERP-systemet.
Krobi Ejendomme ApSDygtig håndværker fra Aalborg søges

Krobi Ejendomme ApS

Vi søger en dygtig håndværker som kan tage ansvar for alle opgaver i Aalborg- og Aarhus-området.

Krobi består af flere velkonsoliderede ejendomsselskaber med ejendomme i Aarhus, Hinnerup og Aalborg af såvel privat som erhvervsmæssig karakter.

Arbejdsopgaverne vil omfatte følgende:

 • Planlægning/kalenderstyring og ansvar for alle arbejdsopgaver
 • Istandsættelse af flyttelejligheder
 • Renholdelse af grønne områder og fællesarealer
Komplex ApS
Proaktiv og salgsminded personalekonsulent

Komplex ApS, Hobro

”Du trives i et højt tempo, men formår samtidig at bevare overblikket. Du brænder for at finde de helt rigtige vikarer/kandidater til vores kunder og samarbejdspartnere og dit arbejdsliv er generelt præget af struktur, ordenssans, nysgerrighed og glade smil…”

Komplex ApS – områdets nyeste vikar- og rekrutteringsbureau – oplever kraftig vækst og har desuden en vision om at være på forkant med fremtiden. Vi ønsker at udvikle og ikke ”stå stille” og derfor søger vi en dygtig og energisk personalekonsulent.

Vi tilbyder:

 • Et virkelig spændende og udfordrende job i en ny og dynamisk virksomhed.
 • Stor selvstændighed og fleksibilitet.
 • En uformel tone, højt til loftet og et godt grin.
Komplex ApS
ERIK arkitekter A/S
Bæredygtighedsspecialist

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

I ERIK tager vi bæredygtighed seriøst og vi opsætter – sammen med vores bygherrer – bæredygtighedsmål for alle vores projekter. Som bæredygtighedsspecialist i ERIK vil du være med til at opsætte bæredygtighedsmålene og sikre, at de også bliver nået. Som bæredygtighedsspecialist og en del af bæredygtighedsteamet i ERIK, får du mulighed for at arbejde selvstændigt, ligesom du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter.

Som bæredygtighedsspecialist i ERIK lægger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation.

ERIK arkitekter A/S
Ekkofonden
Vi søger uddannede pædagoger til nyoprettet tilbud i Frederikshavn

Ekkofonden

Er du uddannet pædagog, og har du måske specialpædagogisk erfaring? Drømmer du om at være en del af et nystartet botilbud, hvor nøgleordene er engagement, kvalitet, kommunikation og omsorg? Brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere og være med til at finde individuelle løsninger? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads.

Knivholtvej er EKKOfondens nyeste skud på stammen beliggende i Frederikshavn i rolige omgivelser med mulighed for individuelle løsninger for den enkelte borger.

Da vi nu søger medarbejdere til nyoprettet tilbud, søger vi både pædagoger med bred erfaring, men også gerne dig som har afsluttet din pædagoguddannelse, og som nu brænder for at komme ud og sætte dig selv og din faglighed i spil med nysgerrighed, omsorg og engagement.

Ekkofonden
Traffilog Nordic ApSRegnskabs- og indkøbsassistent

Traffilog Nordic ApS, Pandrup

Vi søger en glad og imødekommende regnskabs- og indkøbsassistent med god forståelse for de grundlæggende opgaver i en økonomiafdeling. Du er fleksibel, hjælpsom og stabil i dit arbejde. Dine opgaver vil være alsidige, da vi er en mindre virksomhed.

Du bliver en del af et team på 15 dedikerede kollegaer fordelt på vores hovedkontor i Pandrup samt en mindre afdeling i København og en enkelt kollega i Norge. Arbejdssted er i Pandrup.

Dine opgaver vil primært omfatte:

 • Debitorhåndtering og -fakturering
 • Oprettelse af ordrer i CRM, pakning og forsendelse
 • Afstemninger/rapportering
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S, Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger – Verisure A/S DK

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kollegaer til vores Verisure-teams i hele landet.

Verisure

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
CuriaØkonomichef

Curia søger for Erhvervshus Nordjylland i Aalborg

Spændende mulighed for den dygtige økonom, der ønsker at sætte standarden for god økonomistyring og digitalisering i en engageret og kompetent organisation med en høj grad af projektstyring. Økonomichef med fokus på god økonomistyring, projektøkonomi og digitalisering

Som Økonomichef er du ansvarlig for afdelingens opgaver der bl.a. omfatter økonomistyring, regnskab, projektopfølgning, økonomiske analyser, beslutningsoplæg, statistik og prognoser, samt budget og regnskab for Erhvervshus Nordjylland.

Dit ansvar omfatter således:

 • Udvikling af Business Intelligence rapportering for projekter og for Erhvervshus Nordjyllands økonomi
 • Sikre digitalisering og udbygning af controllersystemer, herunder særligt integrationer ift. andre standardløsninger i Office365
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Sæt skub i karrieren som revisor i motiverende og ambitiøse rammer, Frederikshavn/Sæby/Skagen

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at rådgive kunderne, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Fibertex Nonwovens A/S
R&D Project Manager

Fibertex Nonwovens A/S, Aalborg

Are you a R&D Project Manager with a commercial mind-set and deep technical knowledge? Would it appeal to you to develop existing product programmes and introduce new products into the portfolio? If so, consider joining our R&D team!

As a R&D Project Manager, you will be responsible for the development of products in our headquarters in Aalborg. You will cover the business segments Acoustics, Building Industry, Civil Engineering, Concrete, Flooring and Furniture & Bedding, with a particular focus on:

 • New innovative products and solutions
 • Manage and drive your own R&D projects
 • Effective development with product performance, meeting or exceeding customer requirements
Fibertex Nonwovens A/S
Tican Fresh Meat A/S
Slagterlærlinge

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Vi søger friske og engagerede lærlinge og voksenlærlinge med opstart i oktober 2020.

Vi tilbyder

 • En helt nyudviklet slagteruddannelse med høj faglig kvalitet fra start til slut, der giver dig et solidt fundament for din fremtid
 • Det starter med et spændende grundforløb, hvor du lærer faget helt fra bunden. Det samlede uddannelsesforløb er på 3 år og er en blanding af skole og praktik. Undervisning i f.eks. lean og procesoptimering samt samfundsfag. Du får en attraktiv løn under hele forløbet
 • Dit uddannelsesforløb er nøje beskrevet i din elevplan. Det betyder, at du hele tiden har en plan for din udvikling
Tican Fresh Meat A/S
SBS Automotive A/SProduct management and sales analysis

SBS Automotive A/S, Støvring

SBS Automotive A/S is looking for 2 new colleagues who are passionate about working with product management and sales analysis as a combined position. You will be responsible for your own product groups in terms of range developments and sales analysis. Workplace will be in Støvring, Denmark.

Assignments:

 • Based on carpark data we need frequent analysis matching product range and sales statistics with car park in different countries
  • What is selling and what is not selling and what can we do about it
 • Analysis of current product range and how we can develop (GAP analysis), based on actual car park data and supplier ranges
  • What do we add and what do we discontinue
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor i verdens største sædbank

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Lyder det som noget for dig? Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores nuværende donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS