1.409 job matcher din søgning 1.409 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.409 resultater.
Matas A/SHR-supporter

Matas A/S, Allerød

Fra Matas' HR-afdeling supporterer vi salgspersonalet i Matas-butikker over hele landet. Som HR-supporter hos Matas byder arbejdsdagen på mange og varierede opgaver med alt inden for HR og uddannelse, så vi sikrer, at vores butikker fungerer optimalt med veluddannet personale og gode ordnede arbejdsforhold.

Opgaverne omfatter blandt meget andet diverse opdateringer i vores HR-systemer og hjælp til udarbejdelse af skrivelser, kontrakter m.v. Dagen byder på mange telefonsamtaler, hvor du yder rådgivning i diverse personalespørgsmål. Du yder support til rekrutteringer, hjælper med planlægning og administration i forbindelse med efteruddannelse, yder rådgivning og opfølgning ved sygdom m.v. Derudover deltager du i diverse ad hoc-arbejde i HR samt på tværs i salgsorganisationen.

Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en kollega, der gerne har erfaring med rengøring, nedrivning eller skadeservice!

Du har gerne bopæl i Københavnsområdet, da det er primært arbejdsområde og du vil være udekørende fra din hjemmeadresse. I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
Mountain Top (Denmark) ApS
Global Marketing Manager

Mountain Top (Denmark) ApS, Frederikssund

Mountain Top is the market leader in retractable tonneau covers and other accessories for pickup trucks marketed through B2B and B2C channels globally. The company is targeting high growth through further expansion into new markets as well as additional sales in its existing markets. To support our high ambitions we are looking for a Global Marketing Manager with the ability and desire to run a strong marketing function for Mountain Top Group.

Mountain Top Industries ApS

Over the past years, Mountain Top has opened up sales offices and production sites in a number of high-potential markets. A key responsibility of Global Marketing will be to integrate and co-ordinate the new sites to achieve cross-market synergies for our marketing activities and ensure that our global branding strategy is adopted and adhered to across the organization.

Mountain Top (Denmark) ApS
Halsnæs KommuneBeskæftigelsesrådgiver søges til ”Job og Beskæftigelse”

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for beskæftigelsesindsatsen? Arbejder du ressourceorienteret? Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed? Så er du måske vores nye kollega.

I Halsnæs Kommune er vi resultatorienteret og tør prøve nye indsatser af i relation til at understøtte vores borgere til job og beskæftigelse. Det har vi blandt andet på grund af vores ressourcesyn og vores tro på, at alle ønsker at tage aktiv del i arbejdsmarkedet.

Vi har stort fokus på ordinært job og den virksomhedsrettede indsats. Vi har fokus på samtalen som værktøj i beskæftigelsesindsatsen, og lægger vægt på en anerkendende dialog med borgerne. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed i en travl hverdag, samtidig med at medarbejdernes trivsel er højt prioriteret.

Egedal Kommune
Inklusionspædagog, Specialtilbuddet Hyldeblomsten

Egedal Kommune, Veksø

Vi søger en ressourceorienteret pædagog med specialpædagogisk erfaring til Egedal Kommunes specialtilbud Hyldeblomsten pr. 1. september 2020. Stillingen er på 30 timer/ugentligt, med mulighed for nedsat tid.

Hyldeblomsten er et tilbud for børn med specialpædagogisk behov, der bor i Egedal Kommune. Den er p.t. normeret til 13-17 børn fordelt på 3-4 stuer.

Pr. 10.8.2020 bliver Hyldeblomsten samlet til ét fælles specialtilbud beliggende i dagtilbuddet De fire årstider i Veksø i Egedal Kommune. Vi er i dag placeret i 2 forskellige dagtilbud.

Vi arbejder ud fra et systemisk børnesyn og har fokus på barnets deltagelse i fællesskabet. Vores hverdag i Hyldeblomsten er med tæt tilknytning til almenområdet, da vi tror på, at det vil styrke barnets muligheder i livet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagog til Børnehuset Blåmejsen, Område Stenløse

Egedal Kommune

Børnehuset Blåmejsen er en integreret institution i område Stenløse, Egedal Kommune.

Blåmejsen har i mange år haft to specialgrupper tilknyttet, men da de flytter til en ny lokation til august, har vi mulighed for at udvide vores børnehave. Derfor søger vi pr. 1. sep. 2020 eller snarest derefter en pædagog på 34-37 timer til børnehaven.

I Blåmejsen har vi fokus på det gode børneliv, trivsel, udvikling og læring. Alle bliver inkluderet og hjulpet til at styrke livets kompetencer. Vi ønsker os en kollega, der brænder for kreativitet, holder af udelivet, bål og science samt er åben, nysgerrig og positiv af natur.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Køkkenassistent til Børnehuset Jordbærvangen

Egedal Kommune, Smørum

Vi søger en køkkenassistent eller ernæringsassistent i barselsvikariat med start snarest muligt. Arbejdstiden er 20-25 timer ugentligt – med eventuel mulighed for at supplere med vikartimer på stuerne.

I Jordbærvangen er køkkenet en stor del af husets hjerte. Du vil få din daglige gang i husets centrum og skal derfor have lyst til, at være en synlig og aktiv del af husets fællesskab.

Dine primære opgaver bliver forplejning til 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe. Dele af frokostmenuen vil komme delvis færdiglavet fra leverandør – men der vil være rig mulighed for, at sætte dit eget præg på menuerne eller udskifte med egne retter.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Engageret og dygtig dansklærer med kompetencer og interesse for specialpædagogiske opgaver til Veksø Skole

Egedal Kommune

Trives du i et lille og forpligtende fællesskab med en stærk teamkultur? Og brænder du for at arbejde med opgaver inden for specialpædagogik? Så er Veksø Skole måske noget for dig!

Vi søger snarest en engageret dansklærer til vores 3. klasse, som du også skal undervise i billedkunst. Stillingen er på fuld tid og indebærer også en halv klasselærerfunktion. Vi etablerer fra skoleåret 20/21 et fleksibelt tilbud til vores elever, der har brug for støtte og vejledning i en specialpædagogisk ramme. Dette tilbud skal du være med til at udfylde og udvikle i samarbejde med ledelse og kollegaer. Halvdelen af dine lektioner ligger i tilbuddet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Daglig leder til Ørnebjerg Fritids- og Ungdomsklub i Ølstykke

Egedal Kommune

Brænder du for at udvikle attraktive rammer og tilbud for børn og unge. Er du en troværdig og engageret leder, der ved at klubbens medarbejdere er den største ressource? Falder det dig naturligt at stræbe efter resultater og vilkår ud over det sædvanlige?

Vi søger en moderne klubleder, der både strategisk og visionært kan lede klubben ind i fremtiden. Dette skal være med øje for den nye skolereform og i samarbejde med skole, SFO og lokalmiljø. Du vil i samarbejde med det øvrige ledelsesteam i Klub Egedal, være med til at forme den fortsatte implementering af skolereformen og udviklingen af klubområdet i Egedal Kommune.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagog til kreativt værksted på Fritidscenteret Sødalen

Egedal Kommune, Smørum

Vi søger en klubmedarbejder pr. 1. september 2020. Du er uddannet pædagog med interesse og/eller erfaring med større børn i alderen 9-14 år. Du skal have lyst til at arbejde 34 timer om ugen, hvoraf de ca. 14 timer er placeret i skoledistrikt Smørum.

Fritidscenteret Sødalen ligger i naturskønne omgivelser i Smørum med store udendørsarealer med plads til både børn og dyr. Der er 3 ponyer og 1 æsel, 35 kaniner og marsvin. Sødalen har udover dyr også et stort hus med hobbyværksted, diskotek, multisal, madordning, computer og meget mere.

Vi er normeret til ca. 200 medlemmer, som kan tilbydes en lang række forskellige aktiviteter. Du har ansvar for at udvikle og tilrettelægge klubbens kreative aktiviteter i vores hobbyværksted.

Egedal Kommune
FORCE Technology
Tekniker til LAN-laboratoriet

FORCE Technology, Hørsholm

Har du lyst til at hjælpe vores kunder med at teste deres LAN-kabler? Har du mod på at udføre audits hos kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Du kommer til at indgå i et mindre team med højtkvalificerede ingeniører og teknikere i vores forretningsområde Product Compliance i Hørsholm. Vi arbejder med teknisk rådgivning, problemløsning, akkrediteret prøvning og certificering af elektroniske produkter.

Dit primære fokus vil være på opgaveløsning i laboratoriet. Du vil også skulle udføre audits hos internationale kabel- og stikproducerende virksomheder ude i den store verden, og vi lærer dig naturligvis op, hvis du ikke har denne kompetence. Du skal i samarbejde med kollegaer udføre test og projektledelse på kundeopgaver, og dine nøgleopgaver er:

 • Udføre brandtest på LAN-kabel
 • Udføre laboratorie HF-/LF-målinger på data LAN-kabler og konnektorer
 • Udføre LAN-kabel konstruktions- og materialetest
FORCE Technology
Danfilter ApSFrisk energi og erfaring søges til lager og produktion

Danfilter ApS, Farum

Vi er i en rivende udvikling og har travlt i både produktion og ekspedition. Vi har derfor brug for flere dygtige folk til lager og produktion, derfor søges 2 nye talenter.

Hos os bliver du udfordret, udviklet og vil med garanti få mere med hjem end din løn. Det skal være sjovt at gå på arbejde, derfor er vi nok også lidt anderledes end de fleste produktionsvirksomheder.

Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag - torsdag kl. 8-16 - fredag kl. 8-14. men med mulighed for forskudt arbejdstid, så er du morgen frisk kan du frit vælge at møde ind allerede kl. 6:30. Der vil være mulighed for både aften- og weekendarbejde, hvis du er interesseret.

Weibel Scientific A/SERP Manager med teknisk flair

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central (BC) og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at sikre opgradering og drift af 365 BC?

Og vil du gerne lede et team, optimere driften, drive projekter og arbejde med dygtige kolleger i en virksomhed med hurtige beslutningsgange og et unikt sammenhold? Så er det måske dig vi søger, da vi i øjeblikket leder efter en erfaren ERP Manager, der brænder for at gøre en forskel.

Som ERP Manager kommer du til at drive egne opgaver og projekter, samt udføre ledelse af IT Supportteamet. Du vil blive en vigtig del af Navision opgraderingsprojektforløbet fra start til slut – fra den indledende idéanalyse til det efterfølgende implementeringsprojekt.

NIRAS
Seniorkonsulent til industrimiljø

NIRAS, Allerød

Brænder du også for EHS (miljø, sikkerhed og sundhed) i industrien? Her er chancen for at komme med på holdet i én af Danmarks førende miljøafdelinger.

Du bliver en del af forretningsenheden Miljø Øst på vores kontor i Allerød. Her vil du indgå i et dedikeret fagligt fællesskab, som udover kolleger i Allerød også omfatter kolleger på vores kontorer i Aarhus og Aalborg. Vi løser vores opgaver på tværs af fagligheder og geografi.

Dine primære opgaver vil være:

 • at identificere EHS krav i projektering af proces, laboratorie, produktionsfaciliteter eller lignende anlæg
 • at beregne og vurdere emissioner fra virksomheder som input til miljøansøgninger - du må gerne kunne udføre fx OML-beregninger, ABC-vurderinger eller beregning/vurdering af andre emissioner
 • at udarbejde myndighedsplaner og -ansøgninger
NIRAS
Eiland Electric A/S
Elektrikere søges til entreprise- og spjældopgaver

Eiland Electric A/S

Sætter du også en ære i det gode håndværk?

”Vi er en moderne arbejdsplads med de gode gamle håndværksdyder, så vi efterlader et godt stykke arbejde, der altid er tiptop,” fortæller elektriker Kasper Thoby.

Eiland Electric har hele Sjælland som daglig arbejdsplads
Vi er i dag ca. 35 ansatte, som løser alle typer installationsopgaver i både virksomheder, offentlige institutioner samt private hjem. Læs mere på vores website her.

Nyudlærte eller erfarne elektrikere

 • Du er udlært elektriker, og du kan både være nyudlært eller have erfaring med dig i rygsækken.
 • Du kan fremvise straffeattest, og du har kørekort.
Er du interesseret?
Eiland Electric A/S
Jydsk Tagteknik A/S
Konsulent i hovedstadsområdet

Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S søger en dygtig udlært tømrer som vil omskoles til konsulent og være med til at øge vores salg af tag- og energiløsninger i Danmark. Du skal betjene vores kunder i hovedstadsområdet.

Som konsulent vil du blive en integreret del af vores salgsteam på 15 konsulenter, som har ansvaret for at gennemføre kundebesøg samt beregne og afgive tilbud til vores kunder, som primært er private husejere. Du får muligheden for at have en meget attraktiv løn, dvs. en god fast løn, provision samt en bonusordning.

Ansvarsområde:

 • Salg til nye kunder
 • Mersalg til eksisterende kunder
 • Beregning af tilbud
Gribskov Kommune
Teamleder til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vil du være med til at bygge hjemmeplejen op, samt udvikle nye borgerrettede tværfaglige teams? Er du ambitiøs og god til at lede andre med afsæt i praksis?

Kan du sige ja til Gribskov Kommunes værdier – åbenhed, tillid, respekt, deltagelse, mod og fleksibilitet? Så er det måske dig vi søger til den nye stilling som teamleder.

Vi er en helt ny og ung organisation. Hvor Hjemmeplejen blev hjemtaget i december 2019 og for nyligt er Hjemmeplejen og Sygeplejen blevet samlet i én organisation. Vi er i en rivende udvikling, og har højt til loftet og god plads til nye idéer. Og her får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, som skal være med til at skabe fundamentet for hjemmeplejen og den nye organisering.

Gribskov Kommune
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt. Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser