14.744 job matcher din søgning 14.744 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.744 resultater.
Næstved Lægehus I/SKonsultationssygeplejerske

Næstved Lægehus I/S

Vi søger en serviceminded, udadvendt og energisk sygeplejerske, som er glad for at møde mange mennesker i løbet af en arbejdsdag.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med patienterne samt indgå i et konstruktivt samarbejde med læger og det øvrige personale.

Dine vekslende arbejdsopgaver vil primært være:

 • Visitation per telefon i tidsrummet 8-12
 • Besvarelse af elektroniske henvendelser
 • Kroniker- og ældreomsorg både konsultationer og ude hos patienterne

samt andre opgaver som måtte have din særlige interesse.

FGU TrekantenUnderviser

FGU Trekanten, Middelfart

FGU Trekanten søger en dygtig og engageret underviser til FGU i Middelfart.

Opgaven som FGU-underviser kræver særligt, at du er engageret i unge, deres læring og udviklingspotentiale. Vores elever kommer med vidt forskellige baggrunde. Du skal derfor have lyst til og gerne erfaring med at undervise en mangfoldig gruppe af unge med både faglig, etnisk, social og personlig forskellighed. Som underviser har du mod på at afprøve differentierede og fleksible undervisningsformer med en helhedsorienteret tilgang.

FGU Trekanten tilbyder et stærkt tværfagligt fællesskab af undervisere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har det fælles mål at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring.

Nordfyns Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud for personer med senhjerneskade

Nordfyns Kommune, Bogense

Handicap og Psykiatri i Nordfyns Kommune søger 3 social- eller sundhedsfaglige medarbejdere til det døgndækkede Botilbud Møllehaven i Bogense. Målgruppen for botilbuddet er fortrinsvis personer med erhvervet hjerneskade.

Vi er en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe bestående af bl.a. social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og pædagoger.

Botilbud Møllehaven er en del af Handicap og Psykiatri Nordfyn, som består af 5 afdelinger indenfor voksenhandicapområdet, samt en række tilbud indenfor psykiatrien. Afdelingerne er beliggende i Søndersø, Otterup og Bogense.

OK-Fonden
Er du OK-Fondens nye boligadministrator?

OK-Fonden, København

Vil du have et job, hvor du får plads til at udvikle dig fagligt og menneskeligt, og hvor din chef og kollegaer altid er parate til at sparre med dig?

Som vores nye kollega skal du arbejde med den daglige administration af OK-Fondens private udlejningsboliger, samt ejer- og andelsboligforeninger, herunder have kontakt med bestyrelser, ejere/andelshavere, advokater, myndigheder m.fl. Du skal selvstændigt og ansvarligt stå for afvikling af generalforsamlinger/afdelingsmøder, regnskabs- og budgetmøder samt andre bestyrelsesmøder. Du får ansvar for egne enheder, men indgår samtidig i et team af dygtige kollegaer, der hjælper hinanden med de daglige opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. daglig bogføring i EG Bolig, herunder diverse afstemninger, udarbejdelse af lejekontrakter, bl.a. ind- og udflytningsforretninger, samt servicering og betjening af vores kunder og samarbejdspartnere.

Dansk Sundhedssikring A/S
Vi udvider vores ledelsesteam – derfor søger vi en kompetent og engageret Teamleder

Dansk Sundhedssikring A/S

Har du lyst til at blive en del af den hurtigst voksende sundhedsvirksomhed i Danmark og samtidig blive ansvarlig for den daglige ledelse af et af vores teams? Vil du være med til at sikre en effektiv og sikker drift, hvor blandt andet synlig og tillidsbaseret ledelse er dit fokus? Så er du muligvis den teamleder, vi søger.

Dine primære ansvarsområder:

 • Personaleledelse af teamet
 • Sikre en effektiv og stabil drift af dit team
 • Være aktiv deltagende på ledermøder, driftsmøder, tavlemøder, teammøder m.m.
Dansk Sundhedssikring A/S
Total Produce Nordic A/SSustainability Manager for our Scandinavian branch

Total Produce Nordic A/S, Køge

Are you ready to take the role as our Sustainability Manager and put your ideas to good use at the leading distributers of fresh produce in Europe?

In this new role, you will have a great degree of freedom on how to approach your objectives. And while no two days are the same, you will be expected to:

 • Manage the Total Produce Nordic Sustainability Plan (E Plan)
 • Produce the annual Sustainability Report
 • Coordinate group sustainability reporting
Tjellesen Max Jenne A/S
Studentermedhjælp til VBO Plus

Tjellesen Max Jenne A/S, Taastrup

Tjellesen Max Jenne A/S søger en fleksibel og selvstændig studentermedhjælper til at løse administrative opgaver inden for logistik, rapportering og statistik i vores VBO-afdeling (VBO = varebestillingsoptimering) tæt på Høje Taastrup station.

Arbejdstiden vil i gennemsnit være på omkring 15 timer om ugen, men vi forventer fleksibilitet. Til gengæld er vi også fleksible i eksamensperioder.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være supportopgaver og analyser i henhold til at støtte VBO-konsulenterne i deres arbejde. Herudover vil du også skulle assistere chefen for VBO Plus med ad hoc-opgaver.

Tjellesen Max Jenne A/S
Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistentelever til start februar 2021

Solrød Kommune

Drømmer du om mere viden og flere kompetencer, så du kan tage et stort ansvar i sundhedssektoren?

Så har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed og uddanne dig til social- og sundhedsassistent. Du kan glæde dig til et udfordrende job med stor afveksling, hvor dine arbejdsopgaver afhænger af den enkelte borgers behov og livssituation.

Vi har i Solrød Kommune fokus på et godt læringsmiljø og du vil under hvert praktikforløb få en praktikvejleder, som vil støtte dig til at nå dine praktikmål igennem daglig vejledning, ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafé hvor du én gang ugentligt får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Frederiksberg KommuneNærværende afdelingssygeplejerske med geriatrisk erfaring

Frederiksberg Kommune

Generationernes by på Frederiksberg – Vil du være med på holdet?

Ingeborggården/Nimbusparken søger erfaren afdelingssygeplejerske, gerne med særlige geriatriske kompetencer og en bred viden om ældre. Vi søger en handlekraftig og robust afdelingssygeplejerske, der ser mulighederne i sygepleje til den sårbare ældre geriatriske beboer.

I tæt samarbejde med resten af ledergruppen, skal du stå i spidsen for, at vi sammen med det øvrige personale indfrier vores høje faglige ambitioner.

Overordnet vil ledelsesopgaverne være: at medvirke til en fortsat udvikling af sygeplejen til ældre, opfølgning og videreudvikling af triage og dokumentation (CURA), undervisning, vagtplanlægning og kompetenceudvikling af personalet. Du skal derudover være den gode rollemodel, der kan lære fra sig og vejlede bedside.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Accountor Denmark A/SServiceminded og selvstændig Lønbogholder til Internationalt Managementkonsulent virksomhed

Accountor Denmark A/S søger for McKinsey & Company i København

Vil du være en del af et ambitiøst, internationalt managementkonsulentfirma? For Accountors kunde McKinsey & Company søges en dygtig økonomimedarbejder til at varetage løn og kreditorbogholderi.

Som lønbogholder vil dine primære ansvarsområder være løn og kreditorbogholderi. Du vil blive en del McKinsey & Company’s danske regnskabsafdeling med fagligt stærke og engagerede kollegaer. Kulturen i afdelingen, og i virksomheden generelt, er ung og ambitiøs med fokus på en åben feedback-kultur med henblik på kontinuerlig bedre performance. Som økonomiassistent vil du referere til Finance Manager. Dine opgaver vil bl.a. indebære:

 • Administration af løn, personalegoder og forsikring
 • Refusion i forbindelse med sygdom og barsel
 • Kreditorbogholderi
Lolland Kommune
Barselsvikar til Call-center

Lolland Kommune

Vi søger en serviceorienteret vikar, der kan lide at tale i telefon og gøre en forskel

Call-centret besvarer årligt ca. 100.000 opkald fra borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Som call-centermedarbejder er din hovedopgave hurtigt at afklare, hvad opkald drejer sig om og viderestille til en relevant medarbejder i kommunen. På nogle områder skal du som call-centermedarbejder selv besvare spørgsmål og levere den hjælp, som efterspørges. Det er desuden en ambition, at call-centermedarbejderne spiller en aktiv rolle i bestræbelserne på at få flere borgere til at benytte digitale selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside og på borger.dk.

Ud over telefonbetjening har call-centret også lettere administrative opgaver i relation til borgerservice, f.eks. scanning og fordeling af post, bevilling af kørsel til læge, betaling af regninger mv.

Solrød KommuneSocial- og sundhedshjælperelever til start februar 2021

Solrød Kommune

Brænder du for at hjælpe andre mennesker og vil du hjælpe Solrøds borgere med at bevare deres livskvalitet og leve et meningsfuldt liv?

Så har du nu mulighed for at udfordre dig selv og uddanne dig til social- og sundhedshjælper. Du kan glæde dig til et udfordrende elevforløb, hvor vi har fokus på at skabe gode læringsmiljøer. Under hvert praktikforløb får du din egen praktikvejleder, som sammen med dig planlægger hvordan du når dine praktikmål ved ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafé, hvor du én gang ugentligt får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Du tager en uddannelse, der kan bruges både på plejecentre og i hjemmeplejen og vi sørger for dine praktikpladser gennem hele din uddannelse.

Nordicals A/S
Marketingkoordinator til stor erhvervsmæglerkæde

Nordicals A/S, Aarhus

Hos Nordicals erhvervsmæglere har vi travlt, og vi leder nu efter en alsidig marketingkoordinator, der har lyst til at få content ud at leve på tværs af flere kanaler – med fokus på den digitale del.

Nordicals er en franchisekæde, og du bliver en del af kædekontoret, der leverer koncept og indhold ud til de øvrige forretninger. Dermed får du en central rolle i at content kommer ud at leve på tværs af analoge og digitale kanaler.

Du har særligt fokus på den digitale del, og derfor har du også allerede erfaring med CMS, sociale medier og nyhedsbreve – lige fra idégenering og content creation til effektmåling og optimering.

Nordicals A/S
Lund HR ApSTrælastdirektør

Lund HR ApS søger for Roslev Trælast A/S i Herning

Vi tilbyder en spændende lederstilling med mulighed for store personlige og faglige udfordringer i en dynamisk virksomhed og levende branche med salg til professionelle.

ROSLEV søger en kundeorienteret og engageret trælastdirektør til vores afdeling i Herning, hvor du får det overordnede ansvar for afdelingens salgs- og driftsmæssige resultater. Sammen med dygtige og erfarne medarbejdere skal du udvikle ROSLEV Herning til at blive en endnu stærkere samarbejdspartner for nuværende og nye professionelle kunder.

Vi tilbyder et spændende lederjob med stor frihed under ansvar. Du vil indgå i Roslevs øverste ledelse og derfor blive taget med på råd i overordnet drifts-, udviklings- og strategiarbejde. Du bliver en del af en meget stærk kultur med gode kollegaer i en dynamisk og professionel virksomhed.

X-Yachts A/SServicechef

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Har du passion for god service og professionel håndtering af kvalitetsbevidste og selektive kunder? Har du en naturlig tilgang til at lede et team af dygtige medarbejdere? Brænder du for at skabe glade kunder og arbejde for et af verdens mest kendte brands inden for sin kategori, så er stillingen som servicechef måske lige dig?

Jobbets primære opgaver:

 • Lede og fordele arbejdet i serviceafdelingen, som består af en after sales manager og 17 serviceteknikere/bådebyggere.
 • Direkte kontakt med kunder, der ønsker servicering eller reparation af deres både, herunder beregning af overslag og tilbudsgivning.
 • Administration af virksomhedens 60 vinter-servicepladser.
OK-Fonden
Deltids-/studiejob til pleje og omsorg

OK-Fonden, Gilleleje

Vi søger deltidsmedarbejdere til at skabe tryghed og det gode liv på plejehjemmet Bavne Ager

Som deltidsmedarbejder/afløser skal du sammen med resten af dine kollegaer bidrage til skabe et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest. Du vil altid blive støttet i arbejdet, og får en kompetent og dynamisk kollegagruppe, der mestrer det daglige liv med beboerne, så du kan give dit unikke bidrag. Vi har stort fokus på patientsikkerhed og kvalitet i plejen, så det vil være en fordel hvis du har erfaring fra ældreplejen.

Du får nogle skønne og dygtige kollegaer, der er på arbejde med hjertet forrest og som møder både beboere, kollegaer og pårørende med varme, omsorg og interesse.

FGU Lolland-FalsterUnderviser til ’Byg, Bolig og Anlæg’ til skolen i Maribo

FGU Lolland-Falster

Vi søger en underviser til PGU-temaet ’Byg, Bolig og Anlæg’ til skolen i Maribo.

Du skal samarbejde tæt med de øvrige undervisere i teamet for at skabe helhed i det faglige tema, hvor målet er at motivere og forberede eleverne til uddannelse eller erhvervsarbejde. Undervisningen på det faglige tema består i 2/3 med produktionsopgaver i et værksted, der rummer faciliter til tømrer- og snedker- og struktøropgaver, og 1/3 teoretisk undervisning, der tager udgangspunkt i produktionsopgaverne.

På FGU Lolland-Falster arbejder vi med at støtte unge i deres personlige, sociale og faglige udvikling, styrke elevens selvstændighed og oplevelse af at være en del af et fællesskab.

Accountor Denmark A/SSelvstændig og serviceminded Senior Payroll Coordinator

Accountor Denmark A/S søger for GN Store Nord A/S i Ballerup

Accountor Denmark søger for vores kunde GN Store Nord en erfaren og serviceminded Senior Payroll Coordinator til en nyoprettet stilling i virksomhedens dygtige og engagerede Payroll Team, der varetager løn behandlingen for hele koncernens medarbejderstab i Norden. Motiveres du af at arbejde selvstændigt med dine opgaver og have en bred kontaktflade i en stor og kompleks organisation?

Som Senior Payroll Coordinator ved GN Store Nord bliver dine dage fyldt med spændende udfordringer, både fagligt og gennem samarbejde med kolleger i hele Norden, da payroll afdelingen agerer som Shared Service Center for både Danmark, Sverige, Norge og Finland i samarbejde med lokale partnere.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde:

 • Medansvar for lønbehandlingen for ca. 1400 medarbejdere i Norden
 • Finansbogføring og afstemninger
 • Indhentning af refusioner
Ecit Services A/SErfaren regnskabsassistent søges til markedsledende virksomhed

Ecit Services A/S søger for Swarco Danmark A/S i Skovlunde

Kan du godt lide at arbejde med afvekslende opgaver indenfor debitor- og kreditorområdet? Så er stillingen som regnskabsassistent i en international virksomhed måske noget for dig.

Du bliver en del af økonomiafdelingen med 4 andre medarbejdere, og du får en afvekslende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver indenfor økonomiområdet i tæt samarbejde med den anden regnskabsassistent. Du kommer til at deltage aktivt i en opgradering af økonomisystemet (SAP) i forhold til elektroniske fakturaer og automatisk betaling. Herudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Bogføring af kunde indbetalinger og udbetalinger
 • Opfølgning på udestående inkl. reminder og telefonisk rykning for betaling
 • Kreditorbogholderi-opgaver