1.922 job matcher din søgning 1.922 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.922 resultater.
Skive Køletransport A/SBliv disponent

Skive Køletransport A/S, Hobro

Skive Køletransport søger en erfaren kørselsdisponent til vores hovedkontor i Hobro. Vi er på udkig efter en ny kollega med erfaring indenfor national disponering og gerne indenfor temperaturfølsomt gods.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i stærk vækst, hvor der gives plads til initiativ og ansvar. Som disponent hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforskning.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Disponering og planlægning af kørsel
 • At være ansvarlig for biler og økonomi samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
Frederikshavn KommuneLeder med lyst til at udvikle og stå i spidsen for dygtige og engagerede medarbejdere, hvor to dage ikke er ens søges til Østervrå Plejecenter og Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Center for Sundhed og Pleje ved Frederikshavn Kommune søger leder med sundhedsfaglig uddannelse.

Ønsker du at gøre en forskel samt medvirke til at skabe et aktivt og værdigt liv for borgerne? Er du i stand til at motivere, engagere og begejstre dine medarbejdere? Trives du med samarbejde på tværs? Tør du udfordre dine omgivelser og kan du samtidig gøre idéer til virkelighed? Kan du holde fokus på det væsentlige og forenkle og formidle komplekse sammenhænge? Har du flair for kombinationen af sikker drift, kvalitet i ydelsen til borgerne og faglig og organisatorisk udvikling?

Så er DU måske den person, der fremover står i spidsen for udviklingen af vores Plejecenter og Hjemmeplejen i Østervrå med tiltrædelse snarest muligt – senest 1. marts 2021.

Frederikshavn KommuneBostøttemedarbejder søges til Team Botilbud og Støtte (37 timer)

Frederikshavn Kommune

Er du god til at holde fokus på opgaven? Er du omstillingsparat og effektiv med sans for planlægning? Arbejder du målorienteret og med den unges udvikling for øje? Så er du måske den vi søger.

Vores praksis og kerneopgave foregår sammen med unge mellem 18-35 år, hvor der arbejdes med, at de bliver selvhjulpne i eget liv. Stillingen er en kombination af arbejdet som bostøtteopgaver efter § 82/85, hvor de unge støttes i egen bolig samt i vores botilbud på Suensonsvej, hvor unge efter § 107 har behov for, at bo i en periode for derigennem at tillære sig kompetencer til at bo i egen bolig. Du er fleksibel ift. arbejdstider, der er skiftende, men som er inden for en planlagt og kendt ramme for medarbejderne.

Frederikshavn KommuneTeam Botilbud og Støtte søger 2 pædagoger til botilbud for unge mellem 18-35 år i Frederikshavn – dag/aften/nat (30/35 timer om ugen)

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel for unge mellem 18-35 år med eksempelvis angst, personlighedsforstyrrelse eller diagnoser inden for autismespektret, samt ikke livstruende selvskadende adfærd?

Så er du måske vores nye pædagog til vores botilbud for unge med nedsat psykisk funktionsniveau, som har særlige sociale problemer og ikke kan bo i egen lejlighed.

Botilbuddet er startet den 1. december 2019 og er beliggende Suensonsvej 1, Frederikshavn. Der er plads til 16 unge borgere i tilbuddet. Fælles for målgruppen er, at det er unge, der har brug for pædagogisk støtte og omsorg for, at fremme trivsel og udvikling og derved komme tættere på uddannelse og beskæftigelse samt en mere selvstændig voksentilværelse i egen bolig.

Tranders Høje FriplejehjemTranders Høje Friplejehjem søger sundhedsfagligt personale pr. 1. februar 2021

Tranders Høje Friplejehjem, Aalborg

Tranders Høje Friplejehjem, der er en del af Danske Diakonhjem, har åbnet for 56 nye plejeboliger i Ålborg Øst i november 2020. Vi får mange henvendelser og står klar til at åbne for vores næste afdeling.

Derfor søger vi Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, der brænder for ældreplejen. Du vil få en helt unik mulighed for at indgå i en ny og tværfaglig personalegruppe, hvor du skal bidrage til at sikre professionel pleje og omsorg til vores nuværende samt kommende beboere. Du skal som ansat hos Danske Diakonhjem ville arbejde ud fra vores værdier, hvor vi sammen:

 • betragter ethvert menneske unikt, skabt og værdifuldt
 • styrker det enkelte menneskes identitet og ligeværd
 • respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis
BRANDT Statsautoriseret RevisionspartnerselskabErfaren bogholder

BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Hanstholm

BRANDT i Hanstholm søger en bogholder med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi, og som samtidig er serviceminded og struktureret. Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø, uddannelse og sparring samt 200 gode kolleger.

Som bogholder i vores erhvervsservice får du, i samarbejde med de øvrige kollegaer i erhvervsservice, ansvaret for en lang række kunder hos hvem, BRANDT er tilknyttet. Du vil opleve at have mange bolde i luften, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag.

På vores kontor i Hanstholm får du 8 dygtige og søde kollegaer. Som medarbejder indenfor erhvervsservice er opgaverne mangeartede og omfatter blandt andet bogføring, momsregnskab, lønadministration og afstemningsarbejde.

& friendsKey Account Manager

& friends søger for KP Components A/S

KP Components er inde i en særdeles positiv udvikling, og på baggrund af en ambitiøs fokuserings-strategi søges en kompetent og erfaren Key Account Manager.

I stillingen skal du arbejde med teknisk salg og rådgivning primært indenfor komponenter til mobil hydraulik. Med reference til Sales Manager tildeles du ansvaret for samarbejdet med nogle af KP Components største globale kunder, der alle forventer at blive mødt med høj teknisk faglighed og en rådgivende tilgang.

Selvstændigt skal du servicere dine kunder, identificere og udvikle nye kundeprojekter gennem relationsskabende aktiviteter i hele kundens organisation. Du skal drive en løsningsorienteret salgsproces lige fra rådgivning, tilbudsgivning, projektstyring og til at få produkterne i mål i henhold til kundens krav, herunder også styring af salgsrelaterede dokumenter og specifikationer.

HMC ApSSales Manager for Scandinavia

HMC ApS recruiting on behalf of HISHTIL

The Job

 • The Job is a new fulltime position referring to the Export Sales Manager in Israel.
 • Sales of high-quality plant material to pot plant nurseries through distributors.
 • Optimize sales to existing customers and activities to acquire new customers.
 • Collect and structure feedback from the Scandinavian market (DK, SE, NO, SF).
 • Assist distributors on marketing and sales-promotion activities.

The new Sales Manager must be excellent in personal services and sales technique and be able to build up solid and lasting relations.

Bolia International A/S
Assistant Store Manager - Aalborg

Bolia International A/S

Bolia International A/S

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi søger en udadvendt og serviceminded Assistant Store Manager til vores nye butik i Aalborg. Butikken forventes åbnet midt marts 2021.

Som Assistant Store Manager får du en meget selvstændig hverdag, hvor du bliver medansvarlig for den positive udvikling af medarbejderne og butikken i samarbejde med Store Manager.

Dine udfordringer:

 • Medansvarlig for butikkens daglige drift, herunder salgs- og budgetansvar
 • Motivere, coache og lede butikkens medarbejdere
 • Sammen med Store Manager være den bedste sælger og det gode eksempel
Sweco Danmark A/S
ER DU BLANDT BRANCHENS BEDSTE INDEN FOR INDUSTRIMILJØ? – VI SØGER PROJEKTLEDERE OG SPECIALISTER

Sweco Danmark A/S, København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg

Er du ekspert inden for et eller flere områder inden for industrimiljø?

Du vil blive en del af vores Miljøafdeling, der består af ca. 50 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på kontorer rundt i landet. Vi har et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø, og du vil få nogle af Danmarks førende eksperter som kolleger og mulighed for at arbejde med en bred pallette af projekter i en stor organisation.

Dine primære arbejdsopgaver i stillingen vil omfatte:

 • Projektledelse for egne projekter
 • Fagmedarbejder og fagansvarlig på større fælles projekter
 • Kvalitetssikring af andre medarbejderes opgaver inden for dit/dine specialer
Sweco Danmark A/S
Glaseksperten A/SVedligeholdelsestekniker

Glaseksperten A/S, Hjørring

Vi søger en vedligeholdelsestekniker i en fast stilling fra mandag til torsdag på aftenholdet.

Som vedligeholdelsestekniker har du, sammen med dine kollegaer, ansvar for at servicere, vedligeholde og reparere vores produktionsmaskiner.

Faglige kvalifikationer vi lægger vægt på:

 • Kendskab til forebyggende vedligehold
 • Du har erfaring med fejlfinding, reparation af produktionsudstyr
 • Erfaring som elektriker, og er du uddannet elektriker vil det være en fordel
 • Du har hænderne rigtigt skruet på
MatchMindTømrervirksomhed i Aalborg søger en dynamisk og engageret projektchef

MatchMind søger for kunde

I samarbejde med afdelingschefen, vil du blive ankermand i entrepriseafdelingen, hvor det overordnede formål er at sikre driften, så projekter udføres i tilfredsstillende kvalitet og inden for den tidsmæssige- og økonomiske ramme.

Du vil blive en del af et entreprisehold bestående af 5 entrepriseledere, hvor du sammen med afdelingschefen vil strukturere og planlægge igangværende og fremtidige opgaver samt agere sparringspartner for entrepriselederne.

Projekterne spænder vidt fra nybyg til renovering, primært for boligforeninger, erhvervskunder samt det offentlige. Forventningen til de kommende år er at fokus vil ligge på renoveringer – primært på projekter i Aalborg, men også generelt i Nordjylland.

Hviid & Larsen ApSPA med styr på marketing

Hviid & Larsen ApS søger for PAVA i Svenstrup J

PAVA er en af Danmarks største kæder med mere end 60 rustbeskyttelsescentre. Siden 1974 har PAVA udviklet og produceret materialer til undervognsbeskyttelse. Det er med baggrund i denne mangeårige erfaring at PAVA kan udføre den bedste rustbeskyttelse af din bil.

Kan du skabe overblik og struktur i dagligdagen for vores CMO og CEO, som altid har fart på? Sætter du en ære i at hjælpe, og ser du ofte behovet før andre? Trives du med en alsidig og spændende rolle med en bred berøringsflade?

JOBBET:

 • Højrehånd for CMO og CEO
 • Koordinering af marketingaktiviteter i form af events og promotions
 • Udarbejdelse af grafiske materialer, herunder web, case beskrivelser, nyhedsbreve, katalogmateriale m.m.
Sanistål A/S

Category Pricing Manager til Indkøb & Marked

Sanistål A/S, Aalborg eller Silkeborg

Er du initiativrig, analytisk og en stærk facilitator, der motiveres af at skabe udvikling i tæt samarbejde med andre, og evner du at involvere og træne dine kollegaer for at sikre engagement, så er du måske vores kommende kollega?

Til en ny spændende og central rolle, søger vi en Category Pricing Manager til Indkøb & Marked.

Vi søger en Category Pricing Manager, der kan udvikle og implementere best-practice inden for kalkulationsprincipper på tværs af Saniståls produktkategorier. I denne nyetablerede stilling bliver du ansvarlig for at definere, planlægge og udføre prisprojekter og -initiativer med det formål at sikre optimal indtjening indenfor produktkategorierne.

Sanistål A/S
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Skalborg

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler, som vores næste Deputy Store Manager til Nordjyllands største butik, JYSK Skalborg.

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
LiqTech Holding A/SSystem Constructor with excellent drawing skills

LiqTech Holding A/S, Hobro

As a System Constructor, you will – together with the rest of the R&D team – get an opportunity to play a unique role in developing, designing, and constructing our next products for the water filtration market.

You will quickly get hands-on experience with our products and independently ensure the process until the drawing work has been completed.

Specifically, you must perform the following tasks:
 • Further develop existing product portfolios and define and execute the development of new relevant products
 • Plan specific development projects - through all phases up to and including drawing and auditing.
 • Drawing tasks in ready-developed projects, as well as on existing products after change requests.
Hjulmandkaptain AdvokatpartnerselskabAmbitiøse og talentfulde advokatfuldmægtige

Hjulmandkaptain Advokatpartnerselskab, Aalborg, Aarhus, Frederikshavn eller Hjørring.

Vil du arbejde i en vidensorganisation, hvor du udfordres og kan videreudvikle dine juridiske færdigheder? Kan du se dig selv i et miljø, hvor høj faglighed og kundeservice er i fokus? Og har du lyst til at være en del vores stærke juridiske team inden for erhvervsret, så har du nu mulighed for at blive advokatfuldmægtig hos HjulmandKaptain.

Som advokatfuldmægtig hos HjulmandKaptain får du fra start en varieret hverdag, hvor du møder kunderne og får dine egne opgaver og sager, som vil bidrage til din faglige og personlige udvikling. Du får en bred faglig uddannelse med mulighed for specialisering, og du vil opleve, at du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab med kollegaer, der brænder for deres respektive specialistområder.

 I/S Reno-NordModtageanlæg for farligt affald søger en chauffør/specialarbejder

I/S Reno-Nord, Aalborg

Du vil indgå i et team med de øvrige kollegaer og arbejdet omfatter:

 • kørsel med lastbil herunder servicering af kunder
 • kørsel med truck
 • daglig rengøring og oprydning
 • evt. opgaver i andre afdelinger hos Reno-Nord.

Du vil indgå i en travl hverdag, hvor der kan forekomme arbejdsopgaver over alt på anlægget. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og villig til at lave alt forefaldende arbejde i driften. Du kommer til at deltage i interne møder og uddannelse.

Unique Human CapitalRetail Operational Manager

Unique Human Capital søger for MESSAGE i Hjørring

– med kommercielt mindset til forretningsudvikling i tæt samarbejde med medarbejdere og kolleger!

Message A/S er en veletableret, innovativ og dynamisk modevirksomhed, som designer, producerer, distribuerer og sælger tøj og accessories i det meste af Europa og i Nordamerika. Virksomheden består i dag af 28 multibrandstores; 23 i Danmark og 5 i Oslo, med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale brands. Virksomheden har ca. 150 medarbejdere, hvoraf de 40 er placeret på hovedkontoret i Hjørring.

Som Retail Operational Manager bliver du leder for en afdeling med 5 ansatte, der arbejder på at skabe succes i butikkerne igennem målrettet indkøb, kampagner, omnichannel, det visuelle udtryk i butikkerne osv. Du får en central rolle i virksomheden og kommer dagligt til at arbejde med retail, ledelse, indkøb, struktur og drift.

Centrica Energy Trading A/S
Senior Originator

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

Join us at Centrica Energy Trading as our new Senior Originator, and help us expand our business in renewable energy, flexible generation and grid-scale consumption across Europe.

This role presents an opportunity to play a key part in the future of energy and work in a vibrant business environment with some of the world’s biggest investors and businesses looking to re-shape the energy industry and move towards a low carbon economy.

The role is a key part of our Route-to-Market team (RtM), which operates across Europe to originate new contracts and manage existing contracts with owners and operators of energy assets. The RtM team is part of the Power Asset Management value stream, which encompasses all activities related to power asset management across Centrica Energy Trading.

Centrica Energy Trading A/S