2.855 job matcher din søgning 2.855 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLF Seeds A/S
Researcher — Germplasm Improvement

DLF Seeds A/S, Store Heddinge

As a Researcher – Germplasm Improvement you will develop innovative methods to integrate important traits, such as disease resistance and stress tolerance into the DLF germplasm faster and more efficiently than what we do today.

We have already started the process of preparing our future varieties for more demanding climate conditions and your involvement will strengthen these efforts. DLF

Your tasks and responsibilities will be to:

 • Develop efficient screening methods for biotic and abiotic stress responses.
 • Facilitate an efficient introgression of those traits into our elite germplasm by the development of speed breeding techniques and molecular assisted introgression to boost the genetic progress.
DLF Seeds A/S
DLF Seeds A/S
Junior Associate Scientist

DLF Seeds A/S, Store Heddinge

As a Junior Associate Scientist you will support the creation and development of new varieties by developing phenotyping technologies. These technologies will improve the evaluation of breeding material and help characterize varieties in DLF. In close collaboration with breeders, researchers and product developers, you will contribute to the evolution of our breeding processes. DLF

You will:

 • Support the development of remote imaging technologies and facilitate its implementation in breeding programs.
 • Set up experiments for complex traits such as drought, salt tolerance, nitrogen use efficiency, and organize the screening of varieties and breeding material.
DLF Seeds A/S
Sydhavsøernes PsykiatriSygeplejerske — deltid

Sydhavsøernes Psykiatri, Nykøbing F

Til nyåbnet, psykiatrisk speciallægeklinik i Nykøbing F søges sygeplejerske med psykiatrisk erfaring, gerne terapeutisk uddannet.

Arbejdstiden er foreløbig 8 timer ugentligt, der kan afvikles fleksibelt fra uge til uge.

Arbejdsopgaven er primært samtaler med patienter, psykoedukation, i kortere forløb. Klinikken udreder og behandler patienter under sygesikringen.

Der søges en sygeplejerske, der kan arbejde selvstændigt, er positiv og god til at se ressourcer hos patienterne, fremfor diagnoser. Der arbejdes i kognitiv referenceramme.

FLEYE ApSDynamisk salgsprofil søges til FLEYE (Sjælland/Fyn)

FLEYE ApS

FLEYE er en danskejet prisvindende designvirksomhed startet i 2002, vi designer high-end/kvalitets brillestel, som afsættes i 33 lande verden over. Vores domicil ligger i idylliske omgivelser i Hedehusene i Storkøbenhavn.

FLEYE søger:

Du har en relevant uddannelse og B2B-salgserfaring (gerne fra branchen), måske fra enten Danmark eller øvrige Skandinavien. Du kan se perspektiver i de muligheder, der ligger for dig i en international arbejdende organisation i forhold til din karriere, indtjening og personlige udvikling.

Du har et højt drive, dedikation og motiveres af at skabe synlige resultater, hvor din indsats bliver belønnet. Du er empatisk og god til at skabe og udvikle kunderelationer. Du er proaktiv og indgår som et godt match til vores dynamiske team.

Ledlight Danmark A/S
Salgskonsulent med brancheerfaring

Ledlight Danmark A/S, Holbæk

Ledlight Danmark A/S er er virksomhed som leverer belysningsprojekter til industri og el virksomheder i hele Danmark. Vi er beliggende i Holbæk, hvor vi har kontor og lager faciliteter. Vi yder service til vores kunder i form af rådgivning, lysberegninger og energiberegninger mv.

Ledlight Danmark A/S

I funktionen som salgskonsulent hos os, vil du komme til at indgå i et allerede velfungerende salgsteam. Du vil komme til at servicere vores elinstallatør kunder landet over, Det forventes, at du tilfører virksomheden nye kunder i form af opsøgende salg og kundebesøg, samt deltagelse i diverse relaterede arrangementer og messer. Der må derfor påregnes en del årlig rejseaktivitet. Du vil få de fornødne kurser indenfor salg mv. for at kunne udføre de forventede opgaver.

Haslev FysioterapiFysioterapeut

Haslev Fysioterapi

Er du en dygtig fysioterapeut, og har du lyst til at indgå i et nyt og dynamisk team?

Haslev Fysioterapi er en klinik på 400 m2 med gode faciliteter, en dygtig deltidssekretær og fysioterapeuter med mange forskellige specialer og kompetencer.

I forbindelse med ejer- og generationsskifte søger vi en ny kollega, som vil være med til at indgå i et nyt team og sætte sit præg på klinikken. Vi sætter den faglige sparring og dialog i højsædet, men værdsætter også en god, positiv og humoristisk tone. Du vil have rig mulighed for at specialisere dig indenfor for faglige interesseområder.

Vordingborg KommuneVi søger en kompetent SSH eller SSA til vores udekørende dagvagtsgruppe – er det dig?

Vordingborg Kommune

Vil du bruge din erfaring i et selvstændigt job i hjemmeplejen? Og vil du være med til at skabe de bedst mulige betingelser for at understøtte vores borgere i at leve et godt og værdigt liv?

Vi kan nu tilbyde en stilling som udekørende dagvagt på 32-35 timer med opstart pr. 1. september 2021. Vores udekørende plejegruppe dækker området omkring Mern, Stensved, Langebæk og Kalvehave i dag- og aftentimerne.

Som medarbejder hos os skal du være med til at sikre, at vi er en arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling. Samtidig er det vigtigt, at du er positiv, stabil og har fokus på både et fagligt og socialt godt miljø og fællesskab.

Vi har fokus på det enkelte menneske, og når vi yder pleje og omsorg til ”vores” borgere, bruger vi den rehabiliterende tilgang med fokus på ressourcer frem for begrænsninger.

Montører

Dollerup Stålmontage

Dollerup Stålmontage ApS søger 3 nye kollegaer

Vi er en mindre smedevirksomhed, som har forrygende travlt. Derfor søger vi 3 ekstra montører, med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Lidt om jobbet:

 • Vi udfører montageopgaver af forskellig art; trapper, altaner mv., og kører primært i Københavnsområdet og på Sydsjælland.
 • Vi kører med fast makker i bilerne.
 • Omgangstonen er uformel, dog forventer vi en høj faglig standard og seriøsitet i forbindelse med udførelsen af arbejdet, så vi hver gang leverer et slutprodukt, som både vi og kunden kan være stolte af.
Feiber A/SLagermedarbejder med masser energi

Feiber A/S, Rønnede

Lyder det som dig? Så er du måske den nye lagermedarbejder, vi står og mangler til vores team på lageret i Rønnede.

Feiber A/S er en mindre virksomhed i rivende udvikling. Vi er distributør af flere store brands indenfor arbejdstøj, bl.a. Carhartt, Reebok, Viking og Steelblue, og har været i branchen i mere end 10 år. Vores team Feiber består af 16 passionerede mennesker, som alle brænder for det, vi laver. Vi har fri omgangstone og altid en positiv og sjov stemning – også når vi løber stærkt.

Du er en udpræget teamplayer, der bidrager med masser af godt humør og energi til vores team. Men du kan også arbejde selvstændigt og selv sikre en struktureret og effektiv arbejdsdag. Du er et ordensmenneske, der har styr på dine aftaler og dine ting.

Jobindex A/S
Regulatory Affairs-specialist – 1-årigt vikariat

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Er du klar til at starte din karriere og prøve dine evner af i en global Regulatory Affairs-afdeling, hvor du kan skrive nye kompetencer på CV’et?

Bliv en del af Cook Medical og få mulighed for at:

 • sikre kvaliteten af medicinsk udstyr, der bl.a. kan behandle patienter med blodkarsygdomme over hele verden
 • arbejde on site og hjemmefra
 • lære alt, hvad der er værd at vide om regulatory affairs.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Ingeniør til risk management

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Har du erfaring med dokumentation, QA eller risk management? Og kunne du tænke dig en spændende rolle, hvor du arbejder med patientsikkerhed af klasse 3-produkter, som gør en livreddende forskel for mennesker i hele verden?

  ”At arbejde med risk management er et stort ansvar, og der er mange krav, regulativer og standarder at leve op til. Til gengæld samarbejder vi med dygtige specialister, og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden og til at holde hinanden inde i loopet omkring eventuelle udfordringer,” fortæller Katja Hoffmann Udengaard, Engineer, Sustaining Engineering, som bliver din nærmeste samarbejdspartner.
Jobindex A/S
Jobindex A/S
Business development manager

Jobindex A/S søger for AquaGreen ApS i Roskilde

Vil du udvikle en succesfuld startup, der laver banebrydende, bæredygtig teknologi til at afhjælpe klima- og miljøproblemer verden over?

AquaGreen ApS

AquaGreen er inde i en rivende udvikling. Derfor leder vi nu efter en business development manager, som har lyst til at præge vores forretning og tage os ud på nye internationale markeder.

Er det dig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
MultiLine A/S
HANDELSELEV I SALG

MultiLine A/S, Sorø

Kunne du tænke dig en handelsuddannelse med fokus på salg og kundeservice i en stor handelsvirksomhed, hvor du får masser af muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer? Så er du måske vores kommende handelselev i et to-årigt elevforløb med opstart den 1. september 2021.

MultiLine A/S er en spændende virksomhed, der dagligt servicerer vores mange B2B-kunder og håndterer tusindvis af ordrer fra vores store logistikcenter i Sorø.

Du vil indgå aktivt i vores Kundeservice team og vores Custom Print team i Sorø, som udvikler kreative emballageløsninger med kundens eget logo og tryk. Under din uddannelse lærer du alt om salgets mange facetter, herunder:

 • At yde førsteklasses kundeservice
 • Værdibaseret salg og konceptsalg
 • Prissætning og ordrebehandling

Vi giver dig masser af udfordringer og et velstruktureret uddannelsesforløb, som giver dig de bedste forudsætninger for at komme videre i din karriere efter endt uddannelse.

MultiLine A/S
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

Høgsbro + Caspersen ApSRegnskabskonsulenter

Høgsbro + Caspersen ApS, Roskilde

Vil du være med på vores vækst rejse?

Vores regnskabsafdeling har VOKSEVÆRK, og derfor søger vi nye dygtige kollegaer med en bred regnskabsfaglig baggrund, som kan yde den bedste service til vores kunder.

Foruden vor faglighed er et af vore vigtigste værdisæt nærhed og den direkte kommunikation med både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi søger dig som har erfaring som senior regnskabskonsulent/finansbogholder, Controller eller lignende. Du skal have lyst til en hverdag med både operationelle regnskabsopgaver, samt at tage med ud på tungere opgaver, som kræver, at du kan rådgive og sparre med kunderne omkring udførelse og opsætning af rapportering, procesoptimering, systemer mv.

Autogården SørbyEr du Danmarks bedste mekaniker?

Autogården Sørby, Slagelse

Vi servicerer og reparerer person- og varevogne i alle bilmærker. Vi er et team med stor faglig dygtighed og godt sammenhold.

Det er en selvfølge, at vi er serviceminded over for vores kunder og vi gør, hvad vi kan for at få dem hurtigt på vejene igen. Du bliver en del af et stærkt lokalt værksted og af Danmarks første frie værkstedskæde -Din Bilpartner- os med den høje standard.

Kvalifikationer:

 • Du har flair for fejlsøgning på ledningsnet, og kan læse ledningsdiagrammer.
 • Du kan udlæse fejl med testere, og fejlsøge med multimeter/scoop.
 • Du må gerne kunne lave pladearbejde, men ikke et krav.
 • Du sætter en ære i et veludført stykke arbejde.
B-Bikes ApSCykelmekaniker/mekaniker/"handyman"

B-Bikes ApS, Karlslunde

Vi søger en cykelmekaniker/mekaniker gerne med en teknisk cykelbaggrund.

B-Bikes servicerer og reparerer cykler, el-cykler, el-ladcykler, rickshaws, duo-cykler elcykler og el-barnevogne. Vi har målrettet vores ydelser til erhvervskunder, som vi servicerer og reparerer i huset og ude hos vores kunder.

Hverdagen hos B-Bikes er meget dynamisk, og det er vigtigt, at du kan holde et højt teknisk niveau i dit arbejde, så vores kunder får den rette hjælp og den bedste oplevelse. Vi har hydrauliske lifte på hver sin arbejdsposition, som man arbejder fra.

Din arbejdsplads vil primært være på vores værksted, men da vi også yder service og reparationer ude hos vores erhvervskunder, vil du også skulle arbejde ude hos dem.

Digital Interpretations Scandinavia ABEr du freelance-tolk eller har ønske om at blive det?

Digital Interpretations Scandinavia AB

Vi er et moderne tolkebureau, der formidler tolke gennem digitale platforme (website, apps osv.). Vi udfører tolkningsopgaver både på stedet hos kunder, via telefon og video. Vi formidler tolke til den offentlige sektor og private virksomheder.

At være tolk er et sjovt job, men det kræver også, at du har høj integritet, er grundig og kan komme til tider. Er du tolk, eller ønsker du at blive tolk i arbejdsområde: København og Sjælland?

Lige nu søger vi efter mennesker, der taler flydende dansk og blandt andet følgende sprog:

 • Albansk
 • Arabisk
 • Dari
 • Persisk
 • Somali
 • Tigrinya
Santander Consumer Bank
Enterprise Risk Management (ERM) Consolidation Team Leader

Santander Consumer Bank, Hvidovre, Stavanger, Bærum, Solna or Helsinki

Do you want to work in one of the world’s largest financial institutions and help us to become a world leader in risk management? Are you passionate about data, connecting the dots, and like to look for the big picture?

We are looking for a team leader to join our Enterprise Risk Management (ERM) function. As an ERM Consolidation Team Leader at Santander Consumer Bank, you will closely cooperate with Risk Management teams as well as with Financial Management, Financial Control, Compliance, Legal, IT and other departments in the Bank.

You will also be involved in key processes within risk including risk identification and assessment, risk appetite setting, risk strategy, Internal Capital Adequacy Assessment Process (ICAAP), monitoring and reporting of key risks to executive and board risk committees.

Santander Consumer Bank
Husted Vin ApSWinepusher til Sjælland

Husted Vin ApS

Husted Vin er i en positiv udvikling og vi vil gerne sælge endnu mere af vores fantastiske vine. Vi søger derfor en glad og udadvendt person, der ikke er bange for at tage fat og lave en masse gode aftaler med eksisterende og kommende kunder på Sjælland.

Som sælger hos Husted Vin vil du have det primære ansvar for at udbygge, styrke og etablerer salget til Danmarks vigtigste detail- og B2B kunder.

Dit ansvarsområde vil primært være:

 • Vedligeholde og skabe relationer til vores nuværende og nye strategiske samarbejdspartnere.
 • Udvikle og styrke salget primært indenfor detail og B2B.
 • Løbende udvikling af vores sortiment så vi altid kan tilbyde spændende vine og services som vindernye kunder og fastholder gamle.