1.892 job matcher din søgning 1.892 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lund HR ApSProjektkonsulent Sjælland-Fyn

Lund HR ApS søger for Xella

Vil du rådgive og inspirere arkitekter, ingeniører, entreprenører og udviklere med byggetekniske løsninger til råhuse?

Har du lyst til at arbejde i en af branchens førende virksomheder og være en del af et stærkt team, hvor vi lægger vægt på kollegialt sammenhold, sparring og udvikling?

En af vores dygtige kollegaer flytter til Jylland og fortsætter hos Xella, hvorfor vi søger en ny Projektkonsulent til Sjælland og Fyn. Xella har et meget bredt produktprogram med isoleringsplader, bærende vægge, skillevægge, overliggere, bjælker, dæk- og tagelementer og kan levere materialer til et komplet råhus. Din opgave er at få udbredt kendskabet og anvendelsen af vores produkter og løsninger yderligere igennem seriøs og kompetent rådgivning. Du besøger arkitekter, ingeniører, entreprenørfirmaer, typehusfirmaer og developere, og inspirerer dem med innovative og teknisk stærke produktløsninger.

Jobindex A/S
Økonomimedarbejder

Jobindex A/S søger for TSG Nordic A/S i Birkerød

Vi har hårdt brug for en ny kollega til vores økonomiafdeling. Jobbet er meget selvstændigt og afvekslende, og indeholder hovedsageligt opgaver indenfor disse områder:

 • Bogføre og fakturere alt vedr. danske datterselskaber i Uniconta
 • Klargøre regnskab for rapportering, herunder afstemninger
 • Deltagelse i udarbejdelse af månedsregnskab for datterselskaberne
 • Kontakt til kunder omkring betaling og rykkere
 • Deltagelse i forefaldende opgave i økonomiafdelingen i øvrigt

TSG Nordic A/S sælger og servicerer udstyr, primært indenfor oliebranchen og omsætter årligt for 130 millioner. Vi er 45 medarbejdere i Danmark, hvoraf ca. 19 er kørende teknikere.

Jobindex A/S
Nordania LeasingUdadvendt kundesupporter til Nordanialinjen (Birkerød)

Nordania Leasing

Drømmer du om at hjælpe og vejlede vores privat- og erhvervskunder, når de har spørgsmål til deres leasingaftaler og købekontrakter, og samtidig levere excellent kundeservice? Er teamarbejde vigtigere end personlige succeser? Hvis ja, så kan det være dig, vi leder efter til vores kundelinje.

Arbejdsdagen er travl og varieret med en hovedvægt på support af vores kunder. Eksempler på opgaver kan således være:

 • Besvare telefonopkald fra kunder – både erhverv og private
 • Svare indkomne mails fra kunder
 • Ændringer af kontrakter
Danske BankSenior Business Analyst with banking experience, Welcoming & Orchestration Tribe (Kgs. Lyngby)

Danske Bank, Kgs. Lyngby

Would you like to be part of a new and exciting agile work environment where empowerment is essential to how we work? Are you excited about delivering high quality IT solutions? Are you thorough and methodical? Do you possess excellent knowledge about banking and products in particular? If you can answer yes to these questions you might be the candidate we are looking for.

We now offer an opportunity to be part of a great Tribe within Danske Bank, where we welcome customers and provide product orchestration services to customer journey tribes.

ProfilpartnersSERVICETEKNIKER til installation, reparation, servicering og vedligeholdelse af pakkemaskiner m.v.

Profilpartners søger for Ubro Systempac A/S

Du er selvstændig, selvkørende og har god erfaring inden for industriel maskinautomatik

Du starter med en oplæringsperiode, hvor du vil komme til at køre sammen med nogle af dine jyske kollegaer, indtil du har fået en god indsigt i de tekniske udfordringer, du vil komme til at møde, når du skal ud på egen hånd hos virksomhedens kunder beliggende på Sjælland.

USP er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i end-of-line-packaging og er således specialister inden for palleemballering, kartonlukning, omsnøring, banderoling, foliepakning, klæberuller, godssikring m.v.

Kunderne er godt vant og stiller høje krav til virksomheden. Du skal derfor være indstillet på at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhedskultur, hvor man vægter god kundeservice højt.

Siemens Healthcare AS
Siemens Healthineers søger en Customer Service Engineer

Siemens Healthcare AS, Ballerup

Er du en ingeniør med hænderne skruet rigtigt på, og drømmer du om at lave service på billeddiagnostisk udstyr, er det lige dig, vi mangler!

Vi søger en dygtig serviceingeniør til Siemens Healthineers serviceafdeling. Du vil indgå i vores engagerede og kompetente serviceteam, der servicerer billeddiagnostisk udstyr på landets sygehuse og hos vores private kunder. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til og oplæring i vores løsninger og produkter. Du får et varieret og selvstændigt job med masser af muligheder for faglig og personlig udfordring.

Dit arbejde er inden for et vigtigt og samfundsnyttigt fagområde. Det udstyr, du kommer til at arbejde med, er som oftest omdrejningspunktet for at kunne levere sikre og hurtige diagnoser, og derfor kan du gøre en meget vigtig forskel for patienterne. Det er komplekst, der er pres på – og det er fantastisk spændende.

Gribskov Kommune
Ferieafløsere til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Græsted

Vi søger dig, som sammen med os, gerne vil arbejde med opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem, og som gerne vil hjælpe os med vagter ind imellem.

Vi søger både sundhedsfagligt uddannet personale og ufaglært personale, til job som afløser. Som afløser har du udekørende ruter hos borgerne, og kørekort er derfor nødvendigt.

Vi søger ferieafløsere som

 • har kørekort
 • kan lide at arbejde med mennesker
 • kan lide at yde omsorg og pleje.
Gribskov Kommune
PreSeed Ventures

Brinch & Partners søger for PreSeed Ventures i Kgs. Lyngby

Senior Business Developer

I stillingen som Senior Business Developer vil du blive en del af et meget dynamisk miljø, hvor fokus på nye teknologier, opstartsvirksomheder og finansiering er i højsædet. Forstår du dig både på mennesker, nye teknologi-trends og kapitalfremskaffelse, er dette muligheden for at forme et drømmejob i det danske venture-marked!

Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, men du har sandsynligvis tung kommerciel og ledelsesmæssig erfaring fra enten business development, startup virksomheder, Venture Capital eller Private Equity.

Du er udadvendt, struktureret og evner at drive projekter fra start til slut. Endeligt kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.

Brinch & Partners
Halsnæs KommuneMIDGÅRDEN SØGER TILKALDEVIKARER TIL DAG-, AFTEN- OG NATTEVAGTER

Halsnæs Kommune

Du skal være fyldt 18 og kunne behandle andre mennesker ordentligt. Kvalifikationer derudover kan vi lære dig. Du får introduktionsvagter med en mentor, og der er god mulighed for støtte fra erfarne kollegaer.

Vi mangler personale til at aflaste ved ferie, sygdom og kurser. Henover sommeren kan vi tilrettelægge en eller flere fuldtidsvikariater.

Er du kun interesseret i et mindre antal timer, er det også muligt. Du kan byde ind på præcis de vagter, der passer dig i vores bookingapp.

En del af vagterne kan planlægges i god tid, men vi har behov for, at du kan træde til med kort varsel ved akutte sygemeldinger.

Arbejdet består hovedsageligt i at hjælpe vores borgere med personlig hygiejne, praktiske hverdags-gøremål og aktiviteter.

FGU Nordsjælland
Underviser til omsorgs- og sundhedsværksted i Hillerød

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland søger en underviser på 75% ansættelse med evner og lyst til at videreudvikle vores omsorgs- og sundhedsværksted i Hillerød og undervise EGU elever pr. 1. august 2021.

På omsorgs- og sundhedsværkstedet og EGU kan der arbejdes med krop og sundhed, omsorg og pleje, pædagogik og psykologi, kommunikation og livshistorier. Hvilken retning værkstedet skal gå, udvikler du i samarbejde med den anden lærer på holdet og eleverne. Værkstedet indeholder også faget PASE. Vi sigter mod, gennem det praksisorienterede arbejde, ikke blot at forbedre de unges faglige færdigheder, men også at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Du vil derfor skulle arbejde med at vejlede og motivere unge inden for ovennævnte fagområder, have medansvar for 18 elever og hjælpe de unge med at løse problemstillinger, der omhandler sundhed- og omsorg.

FGU Nordsjælland
Jobindex A/S
HR-medarbejder – deltid

Jobindex A/S søger for tesa A/S i Allerød

Er du på udkig efter et spændende deltidsjob inden for HR-administration? Og kunne du tænke dig samarbejde med kolleger fra Norden, Benelux og England?

Få en stor international berøringsflade i tesa, og få chancen for at:

 • strømline vores HR-processer og præge en nyoprettet stilling
 • varetage alle HR-administrative opgaver
 • indgå i et kompetent Hub Support-team med skønne kolleger
Tesa A/S

Du kommer til at arbejde i lyse, moderne omgivelser med god akustik og ro til at arbejde. Her er masser af plads med et hyggeligt køkken og caféborde – og derudover har vi en god kantine, hvor vi spiser frokost sammen.

Jobindex A/S
CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Plast 1 A/SBusiness Controller med fundament i bogholderi søges

Plast 1 A/S, Hørsholm

Plast 1 A/S er en af Europas største virksomheder indenfor salg af genanvendelige produkter i plast i FMCG-segmentet, med fokus på at producere miljørigtigt på moderne fabrikker i Europa.

Som Business Controller skal du sammen med virksomhedens Head of Accounting varetage en bred vifte af økonomiopgaver, som skal sikre korrekte og effektive arbejdsgange - både internt og eksternt. Du skal være med til at få rammerne på plads til den fortsatte vækst, via udvikling og effektivisering.

I hverdagen kommer du til at beskæftige dig med blandt andet følgende opgaver:

 • Bogføring – debitor, kreditor og finans
 • EDI
 • Rapportering til danske og europæiske myndigheder
 • Konto- og bankafstemninger
Norva24 Danmark A/S
Medarbejdere til TV-inspektion

Norva24 Danmark A/S

Engagerede og kompetente kollegaer, en stærk position på markedet og en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er vores omdrejningspunkt.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen - der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Fredensborg Ældremad har åbnet nyt spændende ældremadskøkken og cafe i Sundhedshuset Skovgården.

Da vores cafe (som er åben for alle) er klar til at åbne, efter coronanedlukning, søges en ny fagkollega i et vikariat (stor mulighed for efterfølgende fastansættelse).

Du skal arbejde sammen med 6 skønne kollegaer. Vikariatet slutter 31.9 2021. Du arbejder hver 3. weekend, skiftevis dag og aftenvagt. Der er aftenvagt uge hver 6. uge. Arbejdstider på hverdage ligger mellem 7-15.

Du er uddannet ernæringsassistent eller pb i ernæring.

Fredensborg Kommune
Kompetent pædgog

Fredensborg Kommune

Vi søger kompetent pædagog eller lignende til ”Familien” Lindegården

Vi søger lige nu medarbejdere til vores botilbud, gerne med pædagogisk uddannelse eller anden relevant erfaring (fx SSA, ergo- eller fysioterapeut eller anden erfaring). Specifikt har vi én ledig stilling på henholdsvis 25 timer ugentlig. Stillingen er blandede dag-, aften- og weekendvagter (hver 2. weekend) indenfor tidsrummet kl. 7-15 og kl. 15-23 og ønskes besat 1. august.

Arbejdsopgaverne er mangeartet, men personlig pleje, forflytninger og aktiviteter med udgangspunkt i vores kerneopgave er i højsædet. På botilbuddet bor i alt 36 borgere, som er delt op i 3 huse med 12 i hver. Du bliver en del af et team på 18- 20 kolleger, der varetager ét hus.

Fredensborg Kommune
Demenserfaren og udviklingsparat sygeplejerske søges til dynamisk ældre- og demenscenter i Fredensborg

Fredensborg Kommune

Er du en engageret sygeplejerske, brænder du for at arbejde med mennesker med demens, og er du samtidig en dygtig klinisk sygeplejerske med lyst til at skabe udvikling og dyrke fagligheden, så er det lige dig, vi søger til vores hus.

Vi søger en sygeplejerske til dagvagt, der kan supplere vores nuværende to dag-sygeplejersker. Det er ambitionen, at en ny dag-sygeplejerske vil styrke den kliniske udvikling i huset.

Dit arbejde vil bl.a. indbefatte daglig sygeplejefaglig sparring om husets beboere, herunder triagering og forebyggelsesindsatser, gruppe- og sidemandsundervisning af SOSU-hjælpere og -assistenter, strukturering af faglige indsatser, fx dokumentation, pårørendekontakt, samt de daglige kliniske sygeplejeopgaver målrettet husets 56 beboere.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper til udekørende dagvagt i Fredensborg hjemmepleje

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være en del af Kokkedalgruppen – kan du se dig selv arbejde ud fra vores værdier Fokusereret - udadrettet - ambitiøs – fornyende - forskellighed - fællesskab og brænder du for at gøre en forskel, så er det dig Kokkedalsgruppen har brug for.

Midt i den skønne natur tæt på skov og strand, ikke langt fra byens opholdssteder, oplevelser og aktiviteter ligger en af de fire lokationer af Fredensborg hjemmepleje.

Kokkedalgruppen består af et fagligt stærkt team af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og planlægger. Alle arbejder ud fra et fælles vi og høj faglighed med borgeren i centrum.

Fredensborg Kommune
Lindegården søge nattevagt - omsorgsmedhjælper

Fredensborg Kommune

Vi har lige nu én ledig nattevagtsstilling på 30 timer ugentlig. Det er et barselsvikariat i perioden 15. juli 2021 til 15. marts 2022. Nattevagterne arbejder 7/7 og den ledige stilling er i lige uger.

Målgruppen i botilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Borgerne i de aktuelle afdelinger varierer i alder, sprog og mobilitet, men fælles for alle borgere er, at de – næsten altid – har godt humør og er livsbekræftende at arbejde med. De basale behov er i højsædet og det er vigtigt at skabe trygge og hjemlige rammer, med udgangspunkt i den enkelte borger.

Arbejdsopgaverne om natten er, at der gås 3 runder på afdelingerne, hvor der udføres personlig pleje m.m. På botilbuddet bor i alt 36 borgere, som er delt op i 3 huse med 12 i hver. Du bliver en del af et lille natteteam, hvor I er 2 på arbejde hver nat. Som udgangspunkt sover alle borgere om natten.

Egedal Kommune
Plejecenter Porsebakken søger verdens bedste social- og sundhedsassistenter

Egedal Kommune, Smørum

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Vi udvider vores plejenormering og har derfor brug for social- og sundhedsassistenter i både dag- og aftenvagt.

På Plejecenter Porsebakken bor der 48 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedsassistent blive tilknyttet den ene afdeling – men vil også ind i mellem kunne have både opgaver på de andre afdelinger og i weekenden måske en koordinerende funktion.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor borgerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på faglig kvalitet - blandt andet triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune