3.168 job matcher din søgning 3.168 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Virbac Danmark A/S
Vil du være en del af et velfungerende kundeserviceteam?

Virbac Danmark A/S, Kolding

Drømmer du om en hverdag med kunden i fokus? Eller vil du bare gerne værdsættes for din performance? Så er stillingen som vores nye kundeservicemedarbejder måske noget for dig.

Virbac er en af verdens førende virksomheder inden for Animal Health. Siden 1968 har vi arbejdet progressivt for at optimere dyresundheden gennem effektive produkter af høj kvalitet og anerkendende rådgivning.

Vi betragter os som ambassadører for dyrenes sundhed og velvære og har altid en ambition om at gøre det endnu bedre. Netop derfor ønsker vi også at udvide vores kundeserviceteam med endnu en kundeservicemedarbejder. Vi arbejder med produkter inden for lægemidler, tilskudsprodukter og premiumfoder til primært hund og kat.

Virbac Danmark A/S
Tornbjerg Schou ApS
Sales Manager Nordics, Business Information & Collection

Tornbjerg Schou ApS søger for Coface i Vejle

Kan du skabe resultater gennem en kombination af kort- og langsigtede salgsindsatser og derigennem udvide kundeporteføljen? Er du drevet af ambitiøse vækstplaner, og motiveres du af en høj grad af indflydelse på dit eget jobindhold og dine egne muligheder? Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med de nødvendige resultater? Så er du den, vi søger.

På vegne af Coface søger TornbjergSchou en Sales Manager til salg af Business Information & Collection i Norden - en nyoprettet stilling, hvor du får en unik mulighed for at bidrage i et område med et markant vækstpotentiale.

Coface har i 70 år været ledende på verdensplan inden for kreditforsikring og har hjulpet virksomheder over hele verden med at få stabil og vedvarende vækst.

Skamstrup EntreprenørProjektleder/tilbudsgiver søges til entreprenørvirksomhed i vækst

Skamstrup Entreprenør, Varde

På grund af øget travlhed i firmaet Skamstrup Entreprenør, søger vi en, der kan forestå arbejdet med tilbudsgivning, opfølgning og færdiggørelse af diverse entreprenørprojekter i fællesskab med den daglige leder. Jobbet kan også indebære udarbejdelse af kloaktegninger, kvalitetssikring med mere på projekterne afhængig af dine ønsker og kvalifikationer.

Afhængig af kvalifikationer vil du sammen med den daglige leder stå for det overordnede ansvar for de forskellige projekter, hvilket bl.a. indebære den daglige kontakt og arbejdsledelse af medarbejderne samt tilsynførsel med arbejdet, afslutning og færdigmeldelse. Der vil også være en del kundekontakt.

Der tilbydes firmabil samt løn- og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Schrøder A/SAfdelingsleder med lyst til udvikling

Schrøder A/S, Vamdrup

Drømmer du om en hverdag som afdelingsleder? Og kunne du tænke dig frihed til at sætte dit præg på en afdeling i vækst? Træd ind i en hverdag med gode kolleger, højt humør og masser af sparring.

Som afdelingsleder får du ansvar for den daglige ledelse af forretningen i Vamdrup og dens 8 medarbejdere bestående af 6 svende og 2 lærlinge. Det er dig, der i det daglige driver afdelingen, fordeler opgaver og udvikler vores forretning.

Din dag foregår delvis på kontor og delvis ude hos kunder. Du sørger for at:

 • vedligeholde og udvikle gode relationer til både eksisterende og nye kunder.
 • udføre mindre kalkulationer og udarbejde tilbud.
 • yde teknisk support til dine medarbejdere.
 • afslutte salget og udsende fakturaer, i samarbejde med bogholderiet fra hovedafdelingen.
LS-Trapper & Stål A/SSitemanager trapper, altaner og stålkonstruktioner

LS-Trapper & Stål A/S, Ølgod

Med udgangspunkt fra vort kontor i Ølgod, søger vi til vor montageafdeling for trapper og stål, en selvstændig kvalitetsbevidst medarbejdende Sitemanager.

Du vil få ansvaret for vore montager helt fra produktionsplanlægning og til endelig aflevering af vore kvalitetsprodukter til vore kunder. Derfor forudsætter vi også, at du har en bred tegningsforståelse og stor erfaring med montageopgaver på byggepladser.

Du skal være uddannet smed, være systematisk, udvise en stor autoritet og have økonomisk sans. Du skal for vore projektledere i Ølgod, være deres forlængede arm ude i marken, således du styrer vore projekter økonomisk og kvalitetsmæssig sikket i havn ud fra forud aftalte projektgrænser. Det vil sige, du også bliver den, der laver aftaler omkring lifte, kraner og med underentreprenører.

WOCA Denmark A/SFinancial Controller

WOCA Denmark A/S, Lunderskov

WOCA Denmark er i positiv vækst, og til en nyoprettet stilling søger vi derfor en kompetent og robust Financial Controller. I jobbet, som refererer til virksomhedens CFO, vil du med den rette faglige ballast blive en vigtig spiller i et stærkt team med gode og engagerede kollegaer.

Du får ansvaret for at sikre kvaliteten i virksomhedens regnskab og rapportering. Her er dine væsentligste opgaver bl.a. at udarbejde, konsolidere og følge op på budgetter og månedsregnskaber, analyser og estimater samt rapporteringer til virksomhedens koncern. Du sikrer, at materialet er gennemarbejdet og korrekt opgjort inden rapportering.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling med ansvar og indflydelse samt rig mulighed for personlig udvikling. Du kommer til at arbejde med et af de stærkeste danske brands inden for træpleje i en flad og agil organisation med engagerede og passionerede kolleger.

Trekantens Dyrlæger ApSVært/-inde/receptionist til fast stilling

Trekantens Dyrlæger ApS, Fredericia

Trekantens Dyrlæger er en moderne smådyrspraksis, hvor kunde og patientfokus er i højsædet. Vi ønsker at give vores kunder og patienter den allerbedste oplevelse. Her kommer du ind i billedet. Vi søger dig, som brænder for service og som elsker at kommunikere med kunder, patienter og kollegaer.

Trekantens Dyrlæger består af én dyreklinik og ét dyrehospital. Vi er 7 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejersker, to klinikassistenter og to veterinærsygeplejerskeelever. Taulov Dyreklinik fungerer som satellitklinik og henviser større udredninger og kirurgiske indgreb til Fredericia Dyrehospital. Fredericia Dyrehospital er et moderne ISO certificeret smådyrshospital fyldt med fantastiske kollegaer og fedt udstyr.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Selvstændig transportkøletekniker

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Padborg

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Og har du stor erfaring med transportkølemaskiner?

Du bliver en del af et spændende og alsidigt arbejdsmiljø i en af Europas førende producenter af transportmateriel, hvor du vil få berøring med hele forretningen. Du har mulighed for at gøre karriere i en international koncern, hvor du vil blive en del af et team, som er fokuseret på service og udvikling.

Opgaverne løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit, også når det går stærkt. Derfor vil du få god mulighed for at videreudvikle dine personlige såvel som faglige kvalifikationer.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Regnskabsassistent med erfaring søges til RSM i Fredericia

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

RSM i Fredericia søger en erfaren regnskabsassistent med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi.

Du kommer til at arbejde i et revisionsfirma, som lægger vægt på at give kunderne personlig og nærværende service samtidig med, at vi dyrker de stærke relationer til vores kunder ved at være deres kompetente sparringspartner inden for alle vores kerneområder.

Som vores nye kollega i RSM erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en række kunder hos hvem, du er tilknyttet som regnskabsassistent og varetager opgaver inden bogføring, løn mm. Du vil opleve at have mange bolde i luften, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag. Vi klæder dig på til opgaven gennem introduktion til kunderne, uddannelse og sparring med dine kolleger.

Elektro-Isola A/SVedligeholdelseschef

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden. Vi søger nu en Vedligeholdelsechef til vores 23.000 m2 store fabrik i Vejle.

Du får ansvaret for alt vedligehold af vores maskiner og produktionsanlæg samt de øvrige faciliteter på vores fabrik- og kontorområde, der er beliggende i Vejle. Vores vedligeholdelsesafdeling har en central placering i organisationen, og du får ansvaret for den daglige drift.

Produktionen arbejder i 3-holds skift, så det er af stor betydning, at vores maskiner og produktionsanlæg altid fungerer optimalt. Du bliver derfor både ansvarlig for de opgaver afdelingen udfører, men også for de opgaver der skal løses via eksterne ressourcer.

Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Den selvejende Institution Kirstinelund
Danmarks bedste arbejdsplads søger en Pædagog

Den selvejende Institution Kirstinelund, Brørup

Er du uddannet pædagog, faglig velfunderet og et positivt menneske?
I så fald ser vi gerne, at du sender os en ansøgning.

Kirstinelund er en selvejende institution med 8 pladser til mennesker med Prader Willi Syndrom. Beboerne er mel. 18 og 48 år.

Vi har også en aflastningsplads SEL § 84.

Vi bor ude på landet i rolige og smukke omgivelser.

På Kirstinelund er man mindst 2 medarbejdere på arbejde i dagtimerne, og man har sovende nattevagt. Beboerne er selvhjulpne, de klarer selv bad osv.

AHA
Barchef

AHA

Kan du skabe magi i baren?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende ansvar i baren på AHA, måske Danmarks fedeste spillested, hvor kvalitet og service er nøgleordene. AHA er inspireret af de største kunstnere fra 80’erne og 90’erne og er på både indretning og musik en nutidig cocktail med et strejf af de gode gamle dage, hvor mobiltelefoner ikke fandtes, og man mødtes og kom hinanden ved. AHA fører os tilbage til tiden med livemusik med eget husorkester og kapelmester.

AHA
Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- og pakkeriassistent - weekendhold

Easyfood A/S

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

Har du lyst til et stabilt job i en succesfuld virksomhed i vækst? Så bliv en del af vores produktion i Kolding, hvor vi tilsammen er mere end 160 gode kolleger, der fremstiller innovativt kvalitetsbagværk og convenience produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
 • betjene og udføre omstilling af maskiner effektivt
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- og pakkeriassistent - aftenhold

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

Vores to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter. Vores produktions-setup er ekstremt fleksibelt og kan håndtere alle typer bagværk, bake-off og convenience-produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye PRODUKTIONS- OG PAKKERIASSISTENT - NATHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

I vores bageri forener vi industribageriets volumen og effektivitet med stolte danske håndværkstraditioner, kvalitet og faglighed. Vores to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav – Vi lærer dig grundigt op, og du får sidemandsoplæring, samt et hold af kollegaer med masser af viden du kan trække på.

Variant A/SMEDARBEJDER TIL PRODUKTIONS-/MONTAGEARBEJDE

Variant A/S, Vejle

Til vores virksomhed i Vejle søger vi friske kollegaer, der er klar til at arbejde med montering af trailer på linie-/enkeltmontage, samt alt forfaldende arbejde.

Vi står for oplæring.

Du er kendetegnet ved:

 • din ordenssans og kvalitetsbevidsthed.
 • din evne til at arbejde selvstændigt og effektivt.
 • at du er vant til at anvende både hænder og hoved.
 • at du er omstillingsparat og konstant har lyst til at lære og udvikle dig.
 • at du er mødestabil.
Norrecco A/S
Maskinfører

Norrecco A/S, Agerskov

Er du Norrecco’s nye maskinfører?

Har du erfaring med at køre gummiged og gravemaskine, er fleksibel og mødestabil så kan vi tilbyde dig ansættelse på vores plads i Agerskov.

Vi søger en robust medarbejder, der kan lide at køre gummiged og gravemaskine, som ikke er bange for at gå til hånde andre steder på pladsen.

Vi har stort fokus på vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du besidder holdånd, har et godt overblik og tager en udfordring med et smil.

Norrecco A/S
Santander Consumer Bank
Enterprise Risk Management (ERM) Consolidation Team Leader

Santander Consumer Bank, Hvidovre, Stavanger, Bærum, Solna or Helsinki

Do you want to work in one of the world’s largest financial institutions and help us to become a world leader in risk management? Are you passionate about data, connecting the dots, and like to look for the big picture?

We are looking for a team leader to join our Enterprise Risk Management (ERM) function. As an ERM Consolidation Team Leader at Santander Consumer Bank, you will closely cooperate with Risk Management teams as well as with Financial Management, Financial Control, Compliance, Legal, IT and other departments in the Bank.

You will also be involved in key processes within risk including risk identification and assessment, risk appetite setting, risk strategy, Internal Capital Adequacy Assessment Process (ICAAP), monitoring and reporting of key risks to executive and board risk committees.

Santander Consumer Bank