1.662 job matcher din søgning 1.662 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OnRobot A/S
Global Strategic Purchaser

OnRobot A/S, Odense

Er du dygtig til at forhandle og skabe profitable kontakter til leverandører? Vil du arbejde strategisk med indkøb og robotteknik? Så har du muligheden for at komme med på vores spændende vækstrejse.

  ”Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er fuld fat på. Her er ingen begrænsninger, og hvis du har en god idé, er der ikke langt fra tanke til handling,” fortæller Claus Skotte Lange, global supply chain director.

Du har det strategiske ansvar for indkøbsaftaler i Odense og Budapest. Foruden at pleje nuværende samarbejdspartnere vil du også skaffe nye profitable leverandører, der matcher vores strategi.

Du kommer blandt andet til at:

 • samarbejde med 2 andre indkøbskolleger om hverdagsindkøb
 • sikre rammeaftaler med danske og udenlandske leverandører og løbende få vores underleverandører til at højne deres produktion
 • arbejde med en general cost reduction af nuværende produkter
OnRobot A/S
FORCE Technology
Salgsingeniør med solid teknisk og kommerciel indsigt

FORCE Technology

Har du en passion for salg og kunder? Har du teknisk forståelse? Vil du arbejde med rådgivning, test og produktgodkendelser af elektroniske og mekaniske produkter? Så er du måske vores nye salgsingeniør!

Vi er akkrediterede på en lang række områder og derfor kan vores kunder altid regne med et højt kvalitetsniveau. Vi er godkendt testhus for en række lande, og vi er bemyndiget organ på adskillige europæiske direktiver.

Du får selv ”hands-on” og bliver ansvarlig for forretningsudvikling og salg, som du skal realisere i tæt samarbejde med chefer og fagspecialister. Dine tiltag bidrager til vores top- og bundlinje, og du formår at skabe tilfredse kunder. Du skal være med til at udvikle vores salg i en teknisk funderet organisation med globale kunder.

Du er vant til og trives med at blive målt på nysalg, mersalg og krydssalg og med at lede hele salgs-processen, indtil ordren er i hus.

FORCE Technology
Falsled Kro A/SBogholder søges

Falsled Kro A/S, Millinge

Vil du være en del af den sagnomspundne Falsled Kro, og er du en erfaren bogholder, som godt kan lide at arbejde med alle opgaverne på kontoret lige fra den daglige bogføring til løn samt har du sans for orden i tingene, så har du nu muligheden for netop det, da vi søger en bogholder.

Du elsker en uforudsigelig hverdag, hvor du altid har mange forskellige bolde i luften, og der derved aldrig er nogle dage, som er ens, men hvor du har muligheden for at gøre en forskel hver eneste dag.

Kan du svare JA til ovenstående, så er det DIG, som vi søger!

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
vand og affaldDygtig kundeservicemedarbejder, som brænder for affaldsområdet og den grønne omstilling

vand og affald, Svendborg

Vi oplever en stigende interesse fra vores kunder i relation til affaldsområdet, samt interesse for og spørgsmål til nye affaldsløsninger og -ordninger i Svendborg Kommune.

Vi søger derfor en serviceminded profil, som trives med den personlige kontakt over telefon og mail, med mange forskellige typer kunder og spørgsmål.

Du vil blive en del af en velfungerende administration på i alt 13 medarbejdere, som du vil arbejde sammen med på Ryttermarken 21 i Svendborg.

Dit primære ansvar vil være at håndtere indkommende telefonopkald, hvor du kommer til at tale med mange kunder og svare på spørgsmål om affaldshåndtering, affaldsordninger m.m. Du vil også skulle besvare spørgsmål fra kunderne via e-mail. Stillingen indeholder også administrativ håndtering og registrering af kundedata, optimering af kundesystemer samt andre administrative opgaver og funktioner.

TimeXtenderPartner Marketing Manager

TimeXtender, Remotely in Nordic countries

Are you passionate about what you do? Are you a partner marketing wizard and an amazing relationship builder? Are you curious and eager to make a true impact in a fast-paced international tech environment? Then read on, you might be the one we are looking for.

We are looking for an energetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK to create strong results with our partners.

In this role you ensure that we are always top of mind with our partners and you make sure that our partners achieve full utilization of our extensive and high-quality marketing campaign portfolio.

At TimeXtender, we have ‘living your best life’ at heart and strive to create a flexible workplace that meets individual needs and purpose in life.

SCIEXField Service Engineer, West DK

SCIEX

Do you want to be part of something altogether life-changing by joining Sciex as our new Field Service Engineer in Denmark, WEST - then do not miss this opportunity!

As our new Field Service Engineer, you will be part of the Nordic field service team with 5 engineers across Sweden, Finland, and Denmark. Together with your colleagues, you will be responsible for servicing and qualifying our customer’s equipment.

As our Field Service Engineer, you will independently perform field service activities within guidelines and in compliance with internal & customer procedures and regulations. This also includes: Installs, repairs, maintenance, and instruction of SCIEX workflows used to ensure safe and effective customer operations.

UPS Danmark A/SAccess Point Support Representative

UPS Danmark A/S

UPS launched the UPS Access Point in 2016 to provide convenient delivery options for online store users.

As a Support Representative, you are responsible for the recruitment, training, and administration of Access Point locations in Denmark.

The work offices are located in Copenhagen, Vejle and Aarhus but the work requires travel within Denmark. Work assignments are done on the move in the field, reporting to the Access Point Team Leader.

Leica Geosystems Technology A/S
C++ Software Developer for Machine Control systems

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Do you want to help the Heavy Construction Industry transfer into advanced digitized solutions using a variety of new technologies? Are you an experienced Software Developer with a strong personal drive and in-depth knowledge of C++? Do you have demonstrated experience in embedded Linux application development?

We are a global company of great diversity with employees working across the world, hence you will interface with colleagues in/from many other countries.

In the role as Software Developer, you will be working with C++ software development and you will:

 • Work with object-oriented programming and software architecture
 • Contribute to all aspects of the software development lifecycle from design and specification to testing and documentation
 • Provide input and recommendations into technical decision making and development direction
Leica Geosystems Technology A/S
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier.
Kommune Konsulenterne
Fiberline Composites A/S
Industrielektriker til Maintenance

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du en dygtig og alsidig elektriker? Har du erfaring med systematisk fejlfinding og god til at sætte dig ind i nyt produktionsudstyr? Vil du være en del af et uformelt team? Så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvaret for fejlfinding, reparation af produktionsudstyr, som er med til at sikre en stabil drift. Da vi i perioder kan have rigtig travlt, er det vigtigt, du er fleksibel. En anden vigtig del af dine arbejdsopgaver bliver at udarbejde vedligeholdelsesplaner- og dokumentation inden for dit ansvarsområde.

Du er specialisten, når der skal findes nye løsninger, hvor du medvirker til at udarbejde kravsspecifikationer, og det er også dig, der kommer med input, når det eksisterende udstyr skal forbedres. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, så du vil få en meget varieret dagligdag og stor indflydelse på jobbets udførelse.

Fiberline Composites A/S
Fiberline Composites A/S
IT-studentermedhjælper

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Fiberline Composites A/S søger en studentermedhjælper til vores IT-afdeling. Vi søger en medarbejder, der har interesse for IT og er dygtig til at formidle på engelsk såvel som på dansk.

Som IT-studentermedhjælper kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag i højt tempo og store udfordringer. Vi forestiller os en stilling på 15-20 timer om ugen og er naturligvis fleksible i forhold til din igangværende uddannelse.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Udarbejde og vedligeholde procesbeskrivelser hvor brugervenligheden er i højsædet – på dansk såvel som på engelsk.
 • Udarbejde slutbruger manualer og evt. videovejledninger.
 • Opstille nye arbejdsstationer samt tjekke brugerens opsætning.
Fiberline Composites A/S
velas
Klimarådgiver/projektleder

velas, Viborg, Hinnerup, Horsens eller Vissenbjerg

Er du vores nye fyrtårn, der vil være med til at styrke og videreudvikle vores klimarådgivning?

Vi søger en medarbejder der med ambitioner og vilje vil være med til at gøre en mærkbar og synlig forskel med hensyn til landbrugets klimapåvirkninger. Sammen med et team af dedikerede kolleger skal du være med til at sætte klima på dagsordenen samt udvikle og sælge Velas´ klimarådgivning.

 • Du skal være med til at bringe os videre ved at: yde individuel rådgivning til landmænd, kommuner og andre kundegrupper
 • videreudvikle rådgivningsområdet forretningsmæssigt
velas
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Lagermedarbejder

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Gelsted

Til vores afdeling i Gelsted på Fyn søger vi en serviceminded og ansvarsbevidst lagermedarbejder med god ordenssans.

Arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse, behandle ordresedler fra ekspeditionen - herunder plukning af varer.
 • Seriøst varetage og planlægge daglige opgaver på lageret og pladsen udenfor.
 • Læsning/aflæsning af egne og eksterne biler.
Ovethi Dansk Dækservice A/S

Vi tilbyder blandt andet:

 • Socialt samvær for ansatte samt familie på tværs af afdelinger i hele landet.
 • Ansættelse i en stilling med mange udfordringer i et travlt miljø.
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Bravida Danmark A/S
Sikringsteknikere til Bravida Baneteknik i hele Danmark

Bravida Danmark A/S

Bravida Baneteknik har vundet rammeaftalen vedrørende sikringstekniske ydelser for Banedanmark.

Du indgår i et kompetent og engageret team med en høj faglig stolthed. Dertil får du god mulighed for at præge din egen hverdag, da der er tale om et job med en høj grad af selvbestemmelse.

Jobbet:

 • Anlægsarbejde på sporfornyelsesprojekter og sikringsprojekter.
 • Fejlretning og vedligehold på alle Banedanmarks områder og anlægstyper.
Bravida Danmark A/S
Kai Andersens Eftf. A/S
Controller til nøgleposition i spændende koncern

Kai Andersens Eftf. A/S, Tommerup

Vi søger derfor en ny kompetent Controller med potentiale som regnskabschef til det overordnede ansvar for vores bogholderi i TA Verninge Holding, som består af selskaberne Kai Andersens Eftf., KA Grus samt TA Ejendomme.

Vores nye Controller vil skulle deltage i den daglige bogføring og lønkørsler tillige med ansvaret for bl.a. følgende opgaver:

 • Opsætning/igangsætning af anlægsaktiver, herunder renter og afskrivninger.
 • Køb og salg af anlægsaktiver og opgørelse heraf i regnskabet.
 • Afstemninger af køb fra leverandører.
 • Periodiseringer.
Kai Andersens Eftf. A/S
Blue Ocean Robotics ApSStrategy and Innovation Assistant

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Blue Ocean Robotics – a Robot Venture Factory in Odense, Denmark – develops, produces and sells professional service robots primarily in healthcare, hospitality, construction and agriculture.

As a Strategy and Innovation Assistantat Blue Ocean Robotics, you will have a unique opportunity to join in on creating and developing amazing robots that affect people's working habits, especially in a world with Covid-19.

You will be assisting our Strategy and Innovation team where you will be working with highly experienced colleagues with:

 • Supporting innovation and strategic projects across the business
 • The preparation of business plans, incl. but not limited to market research and market intelligence, competitor analysis, business case calculations, commercialization potential evaluation etc. in relation to high-tech solutions.
SKAKO Concrete A/S
El-teknisk supportmedarbejder

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

SKAKO Concrete A/S er en udpræget knowhow virksomhed, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives hos os. Vi er forrest i feltet, når det gælder udvikling inden for industrielle betonblandeanlæg. Anlæggene leveres worldwide. Til understøtning af virksomhedens positive udvikling søges en stærkstrømstekniker/automatiktekniker til vores serviceafdeling.

Jobbet indebærer ud over support til kunder også deltagelse i mindre udviklingsprojekter. Der kan blive tale om nogen rejseaktivitet i forbindelse med oplæring og serviceopgaver for virksomhedens kunder, men først og fremmest skal du fra vores kontor i Faaborg yde telefonisk support.

Hverdagen er fyldt med mange forskellige opgaver, hvoraf de vigtigste er:

 • Support til vores etablerede kunder og deres anlæg rundt om i verden
 • Opdatering samt installation af programændringer
 • Hjælp til vores rejsende teknikere
SKAKO Concrete A/S
Coop LogistikFerieafløsere, lagerarbejde

Coop Logistik, Odense

Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops ca. 1.100 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid.

Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der bag kulisserne sørger for, at det hele kører.

Vi kører treholdsskift sådan, at man arbejder på enten dag-, aften- eller nathold.

Arbejdstiderne på vores daghold er som følger:
37 timer placeret mandag - fredag indenfor tidsrummet 6.00-15.00.

Arbejdstiderne på vores aftenhold er som følger:
34 timer placeret mandag – fredag indenfor tidsrummet 14.30-22.30.