21.690 job matcher din søgning 21.690 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Folkekirkens NødhjælpVisual Storyteller

Folkekirkens Nødhjælp, København

Brænder du for at skabe en stærk visuel fortælling, og kan du selv producere den fra idé til færdig produktion?

Så er det måske dig, der er vores kommende Visual Storyteller-kollega.

I Folkekirkens Nødhjælp får vi et ekstra travlt efterår, hvor vi bl.a. skal producere og afvikle vores Giv en ged-kampagne og Børnenes U-landskalender, samtidig med vi forbereder os på at fejre vores 100-års jubilæum i 2022.

Derfor leder vi efter en Visual Storyteller, der kan hjælpe med at løfte de mange opgaver og samtidig løse nogle af de dag-til-dag-opgaver, der også udvikler sig i vores team.

VIA University College
Erfaren digital projektleder til at skabe sammenhæng for studerende

VIA University College, Aarhus

Vil du stå i spidsen for en af de største digitale indsatser for vores studerende igennem de sidste 10 år? Er du en digitalt funderet projektleder med lyst til at gøre det nemt for VIAs studerende at gennemføre deres studie uden at bruge unødigt meget tid på planlægning og administration? Så er du måske vores nye kollega.

VIA University College søger en digital projektleder og integrator, som kan stå i spidsen for implementeringen af en fælles digital indgang for studerende til studieinformation, studieoverblik og selvbetjening. Indgangen skal erstatte VIAs eksisterende intranet til studerende og binde kommunikation og digitale services sammen – og dermed lægge grundstenen til en mere personaliseret oplevelse og smidig brugerrejse.

VIA University College
OnRobot A/S
Global Strategic Purchaser

OnRobot A/S, Odense

Er du dygtig til at forhandle og skabe profitable kontakter til leverandører? Vil du arbejde strategisk med indkøb og robotteknik? Så har du muligheden for at komme med på vores spændende vækstrejse.

  ”Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er fuld fat på. Her er ingen begrænsninger, og hvis du har en god idé, er der ikke langt fra tanke til handling,” fortæller Claus Skotte Lange, global supply chain director.

Du har det strategiske ansvar for indkøbsaftaler i Odense og Budapest. Foruden at pleje nuværende samarbejdspartnere vil du også skaffe nye profitable leverandører, der matcher vores strategi.

Du kommer blandt andet til at:

 • samarbejde med 2 andre indkøbskolleger om hverdagsindkøb
 • sikre rammeaftaler med danske og udenlandske leverandører og løbende få vores underleverandører til at højne deres produktion
 • arbejde med en general cost reduction af nuværende produkter
OnRobot A/S
Halsnæs KommunePædagoger til Magleblik Skole, afdeling Basen

Halsnæs Kommune

Dygtige pædagoger søges til fastansættelse den 1. august/1. oktober i vores specialtilbud for elever med autismespektrumforstyrrelser.

Du vil have timer i vores SFO, men din primære opgave er koncentreret omkring undervisningstiden, hvor du og en pædagogkollega er medskabere af det læringsrum, som er nødvendigt for at sikre en kontinuerlig udvikling hos vores elever.

Der arbejdes ud fra TEACH-principper og med low arousal. I dette arbejde er det grundlæggende, at du er relationsstærk, fleksibel og en god samarbejdspartner for dine kolleger.

Vi forventer blandt andet, at du:

 • Er uddannet pædagog.
 • Har erfaring – gerne fra arbejdet med børn eller voksne med ASF.
Stevns KommuneHER ER DRØMMEJOBBET! 2 dagplejere søges

Stevns Kommune

På baggrund af det stigende børnetal skal vi ansætte dagplejere primært i Hårlev-Hellested og i Strøby/Strøby Egede pr. 1. september 2021.

Dagplejen kan tilbyde en livsbekræftende og udfordrende stilling samt dejlige oplevelser sammen med børn.

Derudover får du et selvstændigt job med gode kolleger og en heldagslegestue, hvor du samarbejder og sparrer med andre dagplejere hver uge.

Du ved:

 • At børns hjerner er mest påvirkelige i 0-3 årsalderen.
 • At børn tilbringer det meste af deres vågne tid i dagpasningen.
 • At du er med til at skabe fremtidens samfundsborgere.
Varde KommuneEr du en juridisk kompetent socialrådgiver med økonomisk tæft, så er du måske den rette som barselsvikar i Social og Handicap Myndighed!

Varde Kommune

Vores dygtige socialrådgiver skal på barsel og det betyder at vi mangler en vikar for hende fra sommeren 2021.

Vi forestiller os at du er uddannet socialrådgiver eller har tilsvarende uddannelse og har interesse for myndighedsarbejdet i det specialiserede voksenområde, indenfor psykiatri-og udsatte området.

Dine primære opgaver bliver:

 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har ophold på forsorgshjem jf. SEL § 110.
 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har midlertidigt eller længerevarende ophold på et eksternt botilbud indenfor psykiatriområdet.
 • Vurdering og forhandling af priser ved eksterne botilbud.
GreenLab Skive A/SPA to CTO

GreenLab Skive A/S, Spøttrup

Ønsker du at være en del af fremtidens grønne, cirkulære erhvervspark i energisektoren?

Kan du holde styr på detaljerne i et entreprenant vækstmiljø, og har du samtidig en passion for grøn energi og et ønske om at arbejde med grøn omstilling i en formålsdrevet organisation? Så søger vi måske dig i rollen som PA til GreenLabs CTO og medfacilitator i det tekniske team i GreenLab.

Med reference til GreenLabs CTO, Anders Bøje Larsen, vil du i rollen som PA få ansvaret for at supportere den tekniske ledelse og team i hverdagen. Du vil med andre ord få en vigtig rolle i at sikre overblik, detaljer og relevant kommunikation internt i organisationen såvel som til eksterne samarbejdspartnere på vegne af CTO’en.

Stillingen er nyoprettet og du vil derfor få en unik mulighed for selv at skabe og præge stillingen, og derfor vil det også være en fordel, at du allerede har erfaring fra en lignende rolle.

FORCE Technology
Salgsingeniør med solid teknisk og kommerciel indsigt

FORCE Technology

Har du en passion for salg og kunder? Har du teknisk forståelse? Vil du arbejde med rådgivning, test og produktgodkendelser af elektroniske og mekaniske produkter? Så er du måske vores nye salgsingeniør!

Vi er akkrediterede på en lang række områder og derfor kan vores kunder altid regne med et højt kvalitetsniveau. Vi er godkendt testhus for en række lande, og vi er bemyndiget organ på adskillige europæiske direktiver.

Du får selv ”hands-on” og bliver ansvarlig for forretningsudvikling og salg, som du skal realisere i tæt samarbejde med chefer og fagspecialister. Dine tiltag bidrager til vores top- og bundlinje, og du formår at skabe tilfredse kunder. Du skal være med til at udvikle vores salg i en teknisk funderet organisation med globale kunder.

Du er vant til og trives med at blive målt på nysalg, mersalg og krydssalg og med at lede hele salgs-processen, indtil ordren er i hus.

FORCE Technology
Superwood A/S
Procesoperatør til nathold, gerne med teknisk erfaring

Superwood A/S, Hampen

Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ. Ud over Danmark er vi repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland – og vi oplever betydelig vækst på alle markeder.

Den primære opgave bliver at være procesoperatør på vores unikke imprægneringsanlæg. Målet er, at anlægget holdes i gang 24/7 - 365 dage om året. Der forventes derfor stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Du vil desuden få vedligeholdelses-opgaver i samarbejde og koordineret med vores eksterne samarbejdspartnere.

Superwood A/S
Falsled Kro A/SBogholder søges

Falsled Kro A/S, Millinge

Vil du være en del af den sagnomspundne Falsled Kro, og er du en erfaren bogholder, som godt kan lide at arbejde med alle opgaverne på kontoret lige fra den daglige bogføring til løn samt har du sans for orden i tingene, så har du nu muligheden for netop det, da vi søger en bogholder.

Du elsker en uforudsigelig hverdag, hvor du altid har mange forskellige bolde i luften, og der derved aldrig er nogle dage, som er ens, men hvor du har muligheden for at gøre en forskel hver eneste dag.

Kan du svare JA til ovenstående, så er det DIG, som vi søger!

A/S Gunnar HaagensenLager- og produktionsmedarbejder

A/S Gunnar Haagensen, Allerød

A/S Gunnar Haagensen er en rådgivende handels- og produktionsvirksomhed af tætninger samt andre tekniske artikler. Vi sætter en ære i at levere en høj service og kvalitet til vores kunder – vi vil være den foretrukne leverandør på markedet.

Vi søger en dygtig og engageret lager- og produktionsmedarbejder til vores adresse i Allerød, hvor du kommer til at indgå i et dedikeret team på 4 personer med en uformel tone i hverdagen.

Din primære arbejdsopgave bliver inden for produktion af kits til vores kunder. Dette indebærer blandt andet:

 • Varepluk
 • Samling og emballering af komponenter
 • Lagerføring af færdige produkter

Vi stiller ikke særlige krav til din uddannelse, men vi forestiller os, at du har en baggrund inden for lager og ekspedition.

Stevns KommuneMagnoliegården søger lærer snarest muligt

Stevns Kommune, Hårlev

Magnoliegårdens interne skole vokser hurtigt, og vi har i øjeblikket tilgang af flere elever. Derfor søger vi endnu en dygtig lærer med et struktureret socialpædagogisk blik. Tiltrædelse så hurtigt som muligt, og gerne fra starten af skoleåret 2021- 2022

Magnoliegården er en specialiseret døgnbehandlingsinstitution hvor læring, relationsarbejde, mentalisering og special pædagogik er i centrum. Institutionen består af 3 døgnafdelinger og intern skole.

Vi søger en lærer, der er indstillet på at indgå i den kultur, der er bærende for samarbejdet blandt kolleger, en lærer der møder eleverne med struktur, optimisme og samtidig kan fastholde kravet og tilbyde undervisning der fordrer proces i elevernes nærmeste udviklingszone.

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Intern sælger

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S, Skive

Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg, samt døre og vinduer i aluminium, træ, glas, plast og stål.

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god faglig betjening og med et højt serviceniveau.

Sælgeren, vi søger:

 • Brænder for at betjene kunderne på både telefon og mail
 • Er frisk og udadvendt, med masser af gåpåmod og godt humør
 • Er selvstændig og glad for nye udfordringer
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Blue Idea ApSØkonomiansvarlig

Blue Idea ApS, Silkeborg

Vi søger en fagligt stærk økonomiansvarlig til at have overblik over vores økonomi i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland.

Du får chancen for at udfolde dine økonomiske og regnskabstekniske evner med det formål at understøtte væksten af vores succesfulde virksomhed i Danmark.

Som økonomiansvarlig får du en nøgleposition med ansvar for at have overblik over virksomhedens økonomistyring og den daglige drift af bogholderiet. Dette involverer opgaver som f.eks.:

 • Bogføring, godkendelse og betaling af fakturaer og transaktioner.
 • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning.
 • Udarbejdelse og opdateringer af ansættelseskontrakter, GDPR-aftaler, etc.
Frederikshavn KommunePædagog/SSA søges til BOF Nord i Skagen

Frederikshavn Kommune

Da vi mangler to medarbejdere, søger vi ovenstående henholdsvis 29 timer og 30 timer ugentligt.

Bofællesskabet er et botilbud for voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er 24 borgere med forskellige drømme, behov og handicaps. Her vil du blive tilknyttet et hus, hvor der bor 6 borgere.

Du kommer til at arbejde med borgere, der har særlige behov for hjælp i daglige funktioner, pleje og omsorg, samtidig med, at de har brug for en pædagogisk indsats. Det er derfor vigtigt, at du er empatisk og tydelig i kontakten til borgerne og at du har gode skriftlige egenskaber og godt kendskab til IT. Det er en fordel, du har kørekort.

J. J. Kühn A/SVærktøjsmager søges til fremstilling og vedligeholdelse

J. J. Kühn A/S, Greve

Kühn søger en værktøjsmager som har erfaring med sprøjtestøbeværktøjer.

I forbedringsteamet arbejder vi tæt sammen i driften, vedligehold og udvikling, hvor vi udfører:

 • Service og vedligehold som forbyggende handling for den løbende produktion
 • Reparation og forbedringer af eksisterende støbe værktøjer
 • Fremstille komponenter til automatisering fixture, robothoveder, maskindele
 • Fremstilling af nye indsatse og 1-4 kavitetforme

I vores forbedringsteam kan du forvente en alsidig hverdag, i tæt samarbejde med vores drift.

Pluss Leadership Afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune i Brabrand

Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye afdelingsleder i afdelingen Skove, Parker og Kirkegårde i Aarhus Kommune.

Skove, Parker og Kirkegårde har en bred opgaveportefølje. Det betyder, at du vil få kontakt med mange af de andre magistratsafdelinger i Aarhus Kommune, med offentlige, selvejende og private virksomheder, politikere og med borgerne. Et af de vigtigste succeskriterier er derfor, at du får etableret gode relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest 29. august 2021. Der er forventet tiltrædelse 1. november 2021.

ItucationKarrierecoach med talent for CV sparring og virksomhedsmatch

Itucation, København

Din hovedopgave som Karrierecoach hos Itucation er at sikre, at vores kursister får den bedste oplevelse i et forløb hos os. At de går herfra med fornyet energi, forstærket selvværd og troen på at deres næste drømmejob er lige om hjørnet.

Du afholder motiverende oplæg på alle vores hold og dernæst sparringssamtaler med vores kursister, som alle er jobsøgende borgere. Her giver du dem sparring og rådgivning i forhold til deres CV, jobsøgning, og den kommende jobsamtale. Derudover forsøger vi også aktivt selv at hjælpe dem videre i deres næste job. Derfor bliver en del af din opgave også at matche kursisterne ud til virksomheder, i tæt samarbejde med resten af teamet.

Der kan være nogen rejseaktivitet i forbindelse med stillingen, da vi afholder kurser flere steder i Danmark.

Homey Media ApSER DU VORES NYE HEAD OF CONTENT?

Homey Media ApS, København

Homey Media er et mediebureau i udvikling. Vi hjælper virksomheder med varetagelsen af deres sociale medier og videoproduktion. Du vil blive en del af et ungt team på et kreativt kontor midt i København, hvor en del af arbejdstimerne vil foregå. Resten vil foregå ude hos vores kunder.

En spændende stilling med gode arbejdsforhold i en virksomhed i vækst med en flad ledelsesstruktur. Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar, tillid og nærvær til hinanden og vores kunder. Vi er en virksomhed med højt til loftet og med mulighed for at forfølge nye og spændende ideer. Og så elsker vi at være kreative!

DINE PRIMÆRE OPGAVER

 • Ledelse af dit eget team samt løbende kvalitetskontrol
 • Contentproduktion for kunder — primært video, men også billeder
 • Contentproduktion til Homeys egne sociale kanaler
Røde Kors Hjemmet i SorøDagcentret ved Røde Kors Hjemmet i Sorø søger aktivitetsmedarbejder

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Røde Kors Hjemmet er en selvejende institution med et visiteret dagcenter, modtage-køkken, 61 plejeboliger - heraf 6 skærmede pladser til borgere med demens - samt et bofællesskab for 7 ældre psykisk/fysisk udviklingshæmmede.

Du vil få en alsidig arbejdsdag, hvor dine opgaver bliver:

 • at fastlægge en tværfaglig plan for hverdagsrehabilitering for dagcenterets gæster
 • at igangsætte, styrke og fastholde aktiviteter for såvel borgere udefra som beboere fra Røde Kors Hjemmet
 • indgå i et tværfagligt samarbejde, hvor din faglighed skal medvirke til større livskvalitet for den enkelte borger/beboer, og hvor du sammen med de øvrige medarbejdere via sparring og læring kan medvirke til opgaveløsningen