5.778 job matcher din søgning 5.778 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elysee Dental ApSTelesælger med dentalerfaring og smil i stemmen til dentalimportør

Elysee Dental ApS, Aarhus

Brænder du for god kundeservice og salg pr. telefon? Er du samtidig dygtig til at skabe og vedligeholde stærke kunderelationer, så er du måske den person, vi søger?

Arbejdsopgaver

 • Salg, mersalg og opfølgning via telefon, opkald til eksisterende og potentielle kunder.
 • Bookning af fysiske møder og support til 1 af vores 3 kørende konsulenter.
 • Administrative opgaver, som eksempelvis ajourføring af CRM-system.
 • Besvare telefonopkald fra klinikker i samarbejde med kollega.
Matas A/SSouschef til Matas Herning Centeret

Matas A/S

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en Souschef til vores butik i Herning Centeret.

Som Souschef i Matas fungerer du som medarbejdernes rollemodel, og du sikrer butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Sammen planlægger I også diverse salgsaktiviteter og andre spændende kundearrangementer.

Dine daglige opgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indbefatte:

 • Coaching og undervisning af personalet i salgsteknikker og produktkendskab.
 • Opstille salgsmål i samarbejde med butiks- og driftschefen
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.
Matas A/SMaterialist/salgsassistent til Matas Kjellerup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en materialist/salgsassistent til vores butik i Kjellerup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken
Verdo
Projektleder til el-entrepriser

Verdo, Randers

Verdo Teknik A/S i Randers søger en helstøbt og fagligt alsidig profil med erfaring indenfor ledelse af entrepriseprojekter. Der er tale om en udfordrende stilling i et teknisk dynamisk miljø og med mulighed for at skabe resultater på et individuelt plan og sammen med det resterende projektteam.

Verdo A/S

Du får det udførende ansvar for vores entrepriseprojekter i Jylland, primært koncentreret i og omkring Aarhus med fokus på el-delen i byggeprojekterne. Der vil typisk være tale om bolig- og kontorprojekter og både nybyg og renovering.

Du får personaleansvar for p.t. 8-10 medarbejdere. Du skal gennem en motiverende ledelsesstil bidrag til at skabe et godt arbejdsklima med tilfredse og fagligt opkvalificerede medarbejdere. Du får en varierende hverdag vekslende mellem tid i marken og bag skrivebordet.

Verdo
HMF Group A/S
HSE Manager

HMF Group A/S, Højbjerg

Vi søger en passioneret og fagligt stærk HSE Manager til at videreudvikle vores HSE-system, -metoder, -processer, -kompetencer og -kultur.

Du bliver en del af koncernens QHSE-afdeling, der løser opgaver i alle virksomhedens forretningsprocesser og på alle 4 lokationer i Danmark.

Ansvarsområder er blandt andet:

 • Administration og videreudvikling af HSE-systemet, herunder metoder og processer
 • Deltagelse i virksomhedens HSE Management Team, der har det overordnede ansvar for HSE-området
 • Gennemførelse af interne HSE-audits på alle 4 lokationer
HMF Group A/S
DECO GROUP ASKundeservicemedarbejdere

DECO GROUP AS, Randers/Greve

Vil du være med til at flytte Skandinaviens mest spændende koncept inden for solafskærmning? Og er du en engageret ildsjæl med ”can do” resultater?

Har du solid erfaring med kundesupport, evt. fra kundecenter eller en anden support-afdeling, så er det måske dig der er vores nye kundeservicemedarbejder.

Vi varetager mange opgaver, typisk fordelt på forskellige kolleger, såsom:

 • Support til b2b/ b2C altså til vore forhandlere, gardinbusser og ”deres kunder”
 • Ordre- og reklamationsbehandling
 • Ruteplanlægning for vore udekørende kolleger
 • Produktvejledning
 • Mail- og telefon-support
Behrnt Salgs-/projektprofil med ansvar for salgsadministration

Behrnt søger for EP-TeQ A/S i Skanderborg

Ep-TeQ A/S forhandler værktøj og maskiner til elektronikproduktion – fra nogle af verdens førende leverandører – til nogle af verdens førende producenter.

Du bliver en central person i håndteringen af kontakten til både kunder og leverandører med ansvar for, at eksekveringen af leveranceprojekter gennemføres på en optimal måde.

Primære arbejdsopgaver:

 • Styring af leveranceprojekter og logistik.
 • Tæt samarbejde med både leverandører og kunder.
 • Ordrehåndtering, fakturering og tilbudsgivning.

Vi tilbyder en interessant og udfordrende stilling i en virksomhed i rivende udvikling. Du bliver en del af en dynamisk organisation med en uformel omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere/afløsere

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Syd søger nye kollegaer til afløsning i feri perioder eller ansøgere med interesse for omsorgsfaget

Vi søger kollegaer fortrinsvis dagvagt 30-37 timer om ugen med weekendarbejde hver anden weekend. Timetallet ud fra dit behov.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Det er medarbejderne der selv udarbejder kørelisterne.

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
Norlys
Ambitiøs og dedikeret Strategy Consultant

Norlys, Aarhus

Kan du løse strategiske og analytiske problemstillinger for ledelsen i Norlys Tele?

Har du en stærk forretningsforståelse, og brænder du for strategiske problemstillinger og analyser? Har du analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig måde? Ønsker du ansvar og en fortsat stejl læringskurve, hvor der er stor fokus på både din faglige og personlige udvikling? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger nu en ambitiøs og dygtig ’Consultant’ til afdelingen Business & Strategic Management, som har ansvaret for strategi og forretningsudvikling i Norlys Tele. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer, som er med til at løse nogle af de mest komplekse problemstillinger for Teles øverste ledelse.

Norlys
Kamstrup A/S1st Level Technical Supporter - System Operations

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have experience with technical support? Are you ready to take on a customer-oriented role, and do you want to provide the best service for our customers? Do you want to be a part of an international organisation that is leading within intelligent metering solutions for energy and water?

As a 1st Level Technical Supporter, your primary tasks will be to provide service and support to our customers on the phone and through our online service management system, ServiceNow. In the role of 1st Level Technical Supporter, you will be the first point of contact with the customer.

Through dialogue with the customer, you will be responsible for providing them with the best solution for their problem, either from your own knowledge of Kamstrup’s products and solutions, or by seeking support from more specialised colleagues.

Norlys
Pragmatisk og kundeorienteret Service Delivery Manager til Norlys IT

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at være tovholder i en travl hverdag med mange kontaktflader? Er du en stærk koordinator og kommunikator, der går op i at levere en god service? Og trives du i en rolle, hvor du bliver bindeled mellem tekniske specialister og kundebehov? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Delivery Manager i Business Applications i Norlys IT.

Du vil blive en del af et større team af dygtige ledere, specialister, og du vil referere til Director for IT Applications.

Dine primære opgaver bliver:

 • Daglig håndtering af driftsaftaler med leverandører
 • Etablere og vedligeholde governance
 • Bindeled mellem leverandører og IT
Norlys
Arla Foods amba
Business consultant for PLM (Product Lifecycle Management) - Aarhus

Arla Foods amba

As a business consultant in Product Lifecycle Management you will play a key role in securing the value and designing the solution that will help change and improve the Arla business within the PLM area in the future.

You will be contributing by ensuring that the insight into the Arla business and wow within the PLM area are applied to the development of the solution. The PLM program is being managed and delivered within the SAFe Agile framework.

Arla Foods amba
Normal A/SService & Facility Coordinator

Normal A/S, Skanderborg

Kraftig vækst og international ekspansion stiller store krav til organisationen. Derfor udvider vi nu vores team med en Service & Facility Coordinator.

Vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidig vækst, og vil du spille en væsentlig rolle i Danmarks sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde? Så er du måske vores nye kollega.

Opgaver og ansvar:

 • Håndtering af konkrete reparations- og vedligeholdelsesopgaver
 • Kommunikation med butikker, udlejere og leverandører
 • Registrering af nye butikker – Aircondition, elevator, skydedøre, rullegitre m.m.
Arla Foods amba
Logistics Specialist - Aarhus

Arla Foods amba

We are looking for a bright mind with excellent Supply Chain insight for a Logistics Specialist role, working in the Logistics Centre of Excellence, to be a part of our global initiative of developing and delivering next generation, world-class operational efficiency.

As a logistics specialist you will be reporting to our Head of Centre of Excellence – Global Warehousing, who’s based in UK . The team is focused on innovation, excellence in execution and developing best in class solutions for Arla.

You will join a high-achieving team with a diverse background. You will have the opportunity to make a difference through developing, supporting and leading high-impact initiatives, analyses and influencing the future direction of our markets.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Project Manager for The Barn, Arla Foods - Aarhus

Arla Foods amba

Do you have what it takes to ensure effective and timely project management? To ensure delivery on digital marketing content for global and local brands? Join Arla Foods’ digital in-house agency, The Barn.

Reporting into our Head of Agency Operations, you will work directly with our brands in The Barn. Together with your colleagues you’ll be handling project request, gathering requirements, defining scope, deliverables and delivery dates, planning resources, managing budgets and developing a clear and actionable project plan.

Arla Foods amba
HumanTrust A/S
Projektudviklingschef

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Er du den nye projektudviklingschef til Nordens største husbyggerfirma, HusCompagniet? Hvis du vil med på en vækstrejse, hvor du står for identifikation og indkøb af arealer til byggeri samt udvikling/ byggemodning af udstykninger, så skal du helt sikkert læse med her…

HusCompagniet er Danmarks og Nordens største husbyggerfirma, der er specialister i moderne parcelhuse og rækkehuse til private købere og professionelle investorer.

Den sunde vækst har ført en række nyoprettede stillinger med sig, heriblandt stillingen som projektudviklingschef Jylland/Fyn. I denne rolle bliver dine vigtigste ansvarsområder at identificere, indkøbe og udvikle udstykninger til række- og parcelhuse beliggende i Jylland og på Fyn samt at byggemodne udvalgte områder inkl. budgetansvar.

HumanTrust A/S
ST Skoleinventar A/S
Salgscontroller

ST Skoleinventar A/S, Tarm

ST Skoleinventar har travlt, og søger derfor en salgscontroller med økonomisk sans til en nyoprettet stilling.

Med reference til vores CFO får du en alsidig stilling, hvor du vil få ansvaret for opfølgning på tilbud og ordrer fra start til slut i en pipeline på et 3-cifret millionbeløb, sikre at alle interne og eksterne deadlines overholdes, således vi sørger for, at vi bevarer overblikket og agerer professionelt overfor kunden. Når ordrerne er afsluttede, skal der udarbejdes efterkalkulation.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

 • Opfølgning på tilbud, både de, som er underudarbejdelse og afsendte.
 • Opfølgning på ordrer og sørge for at deadlines overholdes:
  • Internt i forhold til det interne salgsteam, PTA og produktion.
  • Eksterne i forhold til kunden.
 • Udarbejdelse af rapporter til konsulenter, salgschef og ledergruppen.
ST Skoleinventar A/S
Arla Foods amba
Account/Client Manager for The Barn - Aarhus

Arla Foods amba

Can you fill the shoes as a strategic partner to our Danish brand teams and ensure best-in-class digital campaigns are delivered by The Barn, Arla’s in-house digital agency?

As an Account Manager, you will join the newly established Account Management team in The Barn, and you will play a key role in building strong relationships with our brand teams and delivering them best-in-class digital campaigns that drive Arla Foods’ exciting and ambitious digital transformation agenda.

Arla Foods amba
Norlys
Struktureret og resultatorienteret Service Transition Manager

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at sikre, at nye releases kører korrekt og gnidningsfrit? Brænder du for at have ansvaret for, at nye funktionaliteter kommer sikkert i drift? Og er du god til at definere rammer og følge disse i en travl hverdag med mange kontaktflader? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Transition Manager i Norlys IT.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Sætte retningslinjerne for Release & Deploy-processen i området Business Applications
 • Sikre transparens i processen samt agere procesejer
 • Forventningsafstemning med forretningsdivisionerne
Norlys