2.760 job matcher din søgning 2.760 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S
Lagerekspedienter til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding

Lemvigh-Müller A/S

Trives du med selvstændige arbejdsopgaver? ønsker du samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i et team? brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag? så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift, med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af varer eller klargøring til forsendelse. For at opnå gode resultater vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Nowocoat Industrial A/SFrisk og struktureret Indkøber for indkøb af råvarer - til fremstilling af innovative og bæredygtige coatingsløsninger

Nowocoat Industrial A/S, Kolding

Du bliver en del af en ung dansk familieejet virksomhed som dog har en historie tilbage til 1861. Historikken kommer fra et af flere opkøb som er en del af virksomhedens aggressive vækstambitioner.

Nowocoat Industrial A/S har forretningsområde i Vesteuropa, SEA samt Kina – med bl.a. stor aktivitet i Vietnam. Virksomheden udvikler, producerer og sælger innovative og bæredygtige coatingsløsninger til industriel samt professionel overfladebehandling af træ, mineralske materialer samt metal.

Med reference til virksomhedens COO søger vi en dygtig indkøber med gode operationelle evner samt interesse for at arbejde med indkøb af kemi-relaterede produkter.

DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS
G. Funder A/SSalgskoordinator

G. Funder A/S, Kolding

Der er fuld gang i væksten, og vi søger nu en dygtig salgskoordinator til at indgå i et dedikeret salgsteam hos G. Funder A/S på vores hovedkontor i Kolding.

Konkret får du ansvaret for at koordinere aktiviteter vedrørende salg af sæsonvarer og have fokus på kundernes årshjul. Dette gør du gennem din evne til at skabe gode relationer, uanset om det er pr. telefon eller i fysiske møder. Dermed vil dine primære arbejdsopgaver se sådan ud:

 • Hjælpe salgscheferne og den salgsansvarlige på eCommerce med at servicere kundernes hovedkontorer
 • Hjælpe med vedligeholdelse/udvidelse af sortiment hos større kunder
 • Hjælpe med at udarbejdelse og opfølgning på tilbud
INEOS Energy
Campaign Supervisor

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a dedicated Campaign Supervisor to join our Campaigns team within the Maintenance department, which is responsible for planning, execution and completion of safe and cost-effective offshore maintenance campaigns. The team currently consist of 6 team members.

We rely strongly on people who are excellent team players and who are comfortable in an ever-changing environment. We have a flat management structure and an open and honest work environment. We offer flexibility, attractive staff benefits and a remuneration package that matches your qualifications.

In INEOS, we work goal oriented, with health & safety always as our first priority. Working for us, you will be close to the decision-making processes.

INEOS Energy
G. Funder A/SSælger til intern salgsafdeling

G. Funder A/S, Kolding

Kan du arbejde selvstændigt, og vil du yde en ekstra indsats for at yde dine kollegaer og vores kunder den bedste service i branchen?

G. Funder A/S søger en servicemedarbejder til vores interne salgsafdeling som supporterer vores salgsorganisation og servicerer vores kunder hos byggemarkeder, tømrerhandlere, isenkram- & malerforretninger samt dagligvarehandlen.

Her kan du prøve dig selv af i et spændende og krævende job, hvor du får masser af frihed, mange forskellige typer opgaver, du indgår som en del af et internt salgsteam på 5 personer.

SDK Shipping A/SEngageret shippingmedarbejder

SDK Shipping A/S, Esbjerg

Er du passioneret inden for shipping i den maritime verden? Og har du lyst til at blive en del af den spændende transformation som SDK Shipping oplever lige nu? Så er dette jobbet for dig!

Vi er på en spændende rejse i SDK Shipping og søger derfor én shippingmedarbejder til vore aktiviteter på vort kontor i Esbjerg. Vi tilbyder en dynamisk og travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 08.00-16.00, men der vil forekomme arbejde udenfor kontortid samt weekendarbejde som en del af en struktureret vagtordning.

Som vores nye shipping medarbejder vil du arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer og indgå i et ungt og energisk miljø.

SDK Shipping A/S
FREDERICIA SHIPPING A/SDISPONENT TIL LOGISTIKTEAM

FREDERICIA SHIPPING A/S

Vi søger vi en disponent til vores logistikafdeling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Fredericia Shipping A/S er en dynamisk familiejet shipping- og logistikvirksomhed, som tilbyder landsdækkende logistik-, agent og terminalløsninger i Danmarks bedst placerede industrihavne.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling med mange ambitiøse fremtidsplaner. Vores ca. 100 medarbejdere er vores største aktiv, og derfor lægger vi vægt på, at der i virksomheden er gode arbejdsforhold, sjove og ansvarsfulde opgaver og godt kollegaskab.

Vi beskæftiger os primært med container-, stål og speditionskørsel. Derudover håndterer logistikafdelingen firmaets stykgodsterminal med bl.a. projektgods, lagerhotel samt stuffing/stripping af containere og trailere, samt i øvrigt alle forfaldne opgaver i relation til ovennævnte.

Zeppelin Danmark A/S
Værkstedsmedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Er du uddannet maskinarbejder?
... Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige team på vores værksted, som ligger i Esbjerg?

På grund af vores positive udvikling udvider vi medarbejderstaben på vores værksted med en kompetent skibsmontør/mekaniker/maskinarbejder.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet

 • Opbygning af generator-, industri- og fremdrivningsanlæg efter kundens specielle ønsker/krav.
 • Til- og afrigning af motoranlæg til test.
 • Test af motoranlæg, opretning, alarmcheck og fejlfinding.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
WUAV A/SSÆLGER inden for AV-teknik til fremtidens danske erhvervsliv

WUAV A/S, Esbjerg

WUAV A/S søger udadvendt sælger til salg af AV-løsninger af høj kvalitet. Du vil blive en del af et team, der fra vores domicil i Esbjerg leverer spændende tekniske løsninger til et bredt udsnit af erhvervslivet i hele Danmark.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til branchen. Det tekniske skal vi nok lære dig!

WUAV tilbyder:

 • primært arbejdsområde i Syddanmark
 • et team med stort knowhow og godt internt samarbejde
 • en arbejdsplads med stort sammenhold
 • en branche i udvikling med fremtidsorienterede produkter
 • løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt ordnede arbejdsforhold.
Ankestyrelsen
PAS rådgivere fra Næstved eller Sønderjylland

Ankestyrelsen

Ankestyrelsen er ansvarlig for adoptionsforberedende kurser (fase 2) og tilbyder ligeledes rådgivning før adoption (fase 4) og efter adoptionen (PAS rådgivning). Vi tilbyder også rådgivning til voksne adopterede over 18 år. Vi laver forskellige typer af gruppeforløb for vores målgruppe (adopterede og adoptanter) og varetager undervisningsopgaver til mange faggrupper i hele landet.

Ankestyrelsen

Vi har brug for to psykologer eller psykoterapeuter, som på konsulentbasis vil blive tilknyttet vores korps af adoptionskonsulenter. Korpset skal være landsdækkende og for tiden mangler vi en konsulent med praksis i Næstved eller omegn og ligeledes en konsulent i Sønderjylland.

Ankestyrelsen
Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til vores kunder på Fyn og i Jylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Ørsted
Lead Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Ørsted

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

Architecture & Technology is a community consisting of 90+ architects working with the business through an agile delivery organisation. This community ensures a great cohesion and platform for high-quality knowledge sharing.

Ørsted
LIFA A/S LandinspektørerSpecialist i digital tinglysning - fast ejendom

LIFA A/S Landinspektører, Kolding

Har du godt indblik i det danske ejendomssystem og erfaring med digital tinglysning, så har vi brug for dig på vores landinspektørkontor i Kolding.

Vi søger en dygtig medarbejder, som kan indgå i vores team med specialopgaver indenfor tinglysning. Sammen med vores tinglysningsspecialister i Kolding kommer du til at udføre tinglysninger i hele landet og bistå LIFAs øvrige afdelinger med tinglysningsopgaver.

Opgaverne består typisk af en bred pallette indenfor digital tinglysning, hvor dine ansvarsområder bl.a. vil være:

 • Digital tinglysning af nye servitutter, værdierklæringer og skøder
 • Indhentning af myndighedsgodkendelser
 • Påtegning og ændring af eksisterende servitutter m.v.
Norlys
Director til Afregning herunder Billing & Debitor afdelinger

Norlys, Aarhus eller Esbjerg

Som Director får du det overordnede ansvar for afregning af ca. 650.000 kunder. Du vil desuden få muligheden for at deltage i implementeringen af en ny ERP-platform. Hvis du synes, at det lyder interessant, så læs med her

Fællesskab, ordentlighed og ambitioner – i ledelse og opgaveløsning Som Director får du det overordnede ansvar for afregning af ca. 650.000 kunder. Til at hjælpe dig med at lykkes i opgaven, har du et velfungerende team på 2 ledere, og i alt 27 medarbejdere fordelt på kontorer i Esbjerg og Aarhus, samt et godt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere. Sammen skal I sikre, at Norlys har markedets bedste løsning inden for afregning & inddrivelse, og er gearet til at implementere nyt afregningssystem i løbet af de kommende år.

Norlys
Super Dæk Service
Udekørende dækmontør søges til SDS Tønder

Super Dæk Service

Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust dækmontør til at håndtere alle former for dækservice og kørsel med servicevogn som del af en vagtordning. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-dæk. Det du ikke er stærk i, der skal vi nok gøre dig til en mester.

Dine opgaver:

 • Alle former for dækservice både i marken og på værkstedet.
 • Kørsel med servicevogn som en del af en vagtordning.
 • Andet forefaldende arbejde på værkstedet.
Super Dæk Service
Compass Human Resources Group A/SDigitaliseringskonsulent - Kolding

Compass Human Resources Group A/S søger for Beierholm

Brug din erfaring inden for økonomi, automatisering og digitalisering til at gøre nogle af Danmarks førende revisorer og deres værktøjer endnu bedre. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Som digitaliseringskonsulent skal du sikre et kompetenceløft af de lokale afdelinger, så de enkelte Beierholm bogholdere og revisorer, som sidder med de outsourcede funktioner, er fortrolige med systemet. Som fagkompetence skal du kunne videregive den tryghed til kunderne med baggrund i din egen tryghed med de digitale værktøjer, især BeJour og Business Central.

Compass Human Resources Group A/S
Tomma ConsultingProjektkonsulent Jylland - vil du være en del af en virksomhed i vækst – og som har fokus på bæredygtighed og grønne certificeringer?

Tomma Consulting søger for Adapteo

Med reference til Head of Project vil du som projektleder få ansvar for projekter – fra handover fra dine salgskolleger til projektets afslutning, hvor materiellet skal returneres til virksomheden. Du vil være ansvarlig for projektøkonomien, tidsplaner og kvaliteten i dine projekter.

Ved byggesagens afslutning vil du i samarbejde med salgskolleger medvirke til returnering af materialerne og være ansvarlig for at udarbejde efterkalkulation og lukning af projekter.

Du tilbydes en konkurrencedygtig ansættelsespakke i en åben organisation, som er samarbejdsorienteret, og hvor der er korte beslutningsveje og fokus på værdibaseret ledelse og udvikling af medarbejdere.

Tomma Consulting
POULSENProjektingeniør til sikring af det gode indeklima

POULSEN søger for Lassen Ventilation i Esbjerg

Kvalitetsbevidst og kundeorienteret projektingeniør til veletableret ventilationsvirksomhed.

Kan du håndtere alle ventilationsprojektets faser, når anlæg skal etableres i kontorbygninger, skoler, storkøkkener og industri? Har du en teknisk baggrund og gode samarbejdsevner både internt og eksternt? Og vil du være med til at skabe bedre indeklima i danske virksomheder? Så er du måske den projektingeniør, vi søger til Lassen Ventilation i Esbjerg.

Som projektingeniør leder du projekter med dygtige ventilationsmontører, som kan være både kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Her slår din sympatiske personlighed og naturlige respekt for andre mennesker igennem, og det gør den også i forhold til kunderne, som du har en tæt og troværdig dialog med fra tilbud over projektering og installation til aflevering af projektet.

V.Å. Gram A/SIndkøbsassistent

V.Å. Gram A/S, Vojens

V. Å. Gram A/S søger en detaljeorienteret og struktureret indkøbsassistent. Hos os bliver du en del af et dynamisk team af engagerede kolleger, som i fællesskab ønsker at bidrage til vores vækstrejse. Som indkøbsassistent bliver du et naturligt bindeled mellem salg, indkøb, planlægning og produktionen. Dine succeskriterier bliver at sikre et naturligt flow i processen fra salg til indkøb, og samtidig sikre en høj leveringssikkerhed af produkter til de korrekte indkøbspriser.

Dine vigtigste arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Disponering af varer
 • Afsendelse af ordrebekræftelser til kunder
 • Ansvarlig for den daglige kontakt til danske og udenlandske leverandører
 • Opfølgning på indkøbsordrer og sikre rettidig levering