1.706 job matcher din søgning 1.706 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S Global Risk Management Ltd.Financial Controller

A/S Global Risk Management Ltd., Middelfart

Would you like to become part of a strong professional team in an international company? Do you possess the skill to take full responsibility for our accounting processes working closely together with teams and stakeholders, and do you pursue further personal and professional development? Then you could become our new Financial Controller.

You will be part of the Backoffice/Finance Team and work closely together with other players such as the Sales teams, Middle-Office team, and IT department.

You will be responsible for the coordination of the monthly and yearly preparation of accounts internally and externally. Furthermore, you will play an important role in ensuring daily processes related to liquidity and credit management.

Bullerup private BørnehavePædagogisk medarbejder søges til Bullerup private Børnehave pr. 1.8.2021

Bullerup private Børnehave

I Bullerup private Børnehave søger vi en pædagogisk medarbejder til vores vuggestueafdeling.

Vi søger en medarbejder med relevant uddannelse og/eller relevant erfaring inden for området.

Bullerup private Børnehave er en privat integreret daginstitution, som ligger i bydelen Bullerup i Odense.

Vi rummer 59 børn fordelt på 2 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe med 13 børn.

Vores kerneværdier i BpB er at skabe trygge rammer for børnene, så de kan udvikle sig til harmoniske, kreative, sociale og livsduelige mennesker.

Vores nøgleord er tryghed, nærvær og omsorg, der skabes af stabile, kompetente, nærværende og forstående voksne.

alles Lægehus A/S
Kompetente konsultationssygeplejersker søges til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Faaborg

Til lægepraksis i Faaborg søger vi en erfaren sygeplejerske til opstart 01.08.21.

Som sygeplejerske i almen praksis vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere, som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

alles Lægehus A/S
Clayton Power A/SIndkøbselev i produktionsvirksomhed

Clayton Power A/S, Odense

Hos Clayton Power udvikler, fremstiller og sælger vi en af verdens førende løsninger indenfor strømforsyninger til eksempelvis servicebiler og mobile produktionsenheder.
Vi er en dynamisk virksomhed og fungerer i høj grad som et hold.

Clayton Power er en ung organisation i stærk udvikling. Det betyder for en elev der vil, at der er muligheder for at stifte bekendtskab med flere aspekter af funktionerne i en forarbejdende virksomhed. Aktuelt er der specielt opgaver indenfor indkøb og optimering af arbejdsprocesserne for vores indkøbsaktiviteter.

Du skal have lyst til at være en del af et travlt miljø, hvor beslutninger hurtigt omsættes til handling, og du vil have særligt fokus på områder som:

 • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
 • Tilbudsindhentning fra leverandører vedr. priser, lead time m.m.
 • Daglig kontakt med danske såvel som udenlandske leverandører
 • Vedligeholdelse af stamdata i Dynamics 365
Antidark ApSSalg- og marketingassistent

Antidark ApS, Middelfart

Er du serviceminded og god til at generere leads gennem eksekvering af marketingkampagner og et grundigt analytisk arbejde? Vil du være med til at forløse et endnu større potentiale i Europa, for et belysningsfirma i vækst? Så er du måske den, vi leder efter.

ANTIDARK står midt i en transformation til at være en forretningsorienteret og digital virksomhed med vækstambitioner på det europæiske marked. I vores salg- og marketingafdeling har vi derfor brug for en person, som vil være med til at øge vores målgruppes interesse for ANTIDARK og generere leads i hele Europa.

Derfor søger vi en salg- og marketingmedarbejder, som både kan arbejde analytisk og samtidig være hands on på eksekvering af marketingkampagner på tværs af lande i Europa, i tæt samarbejde med resten af salg- og marketingorganisationen.

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
Activator GroupAmbitiøs teknisk sælger med potentiale til at blive salgschef

Activator Group søger for PAM A/S i Odense

For PAM A/S søger Activator Group en ambitiøs teknisk sælger med potentiale til at blive salgschef. Du skal indledningsvis i tæt parløb med Salgschefen indgå i det nuværende salgsteam.

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

 • Salg af kundetilpassede og nøglefærdige løsninger til flytning af bulk-varer i industrielle processer. Løsningerne omfatter mekaniske og elektriske anlæg og maskiner inkl. styring.
 • Foruden salg af nye løsninger, indeholder jobbet udvikling af serviceløsninger og servicesalg.
 • Skabe og optimere afsætning af virksomhedens produkter og services på såvel eksisterende som nye markeder i Nordeuropa.
HumanTrust A/S
Projektudviklingschef

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Er du den nye projektudviklingschef til Nordens største husbyggerfirma, HusCompagniet? Hvis du vil med på en vækstrejse, hvor du står for identifikation og indkøb af arealer til byggeri samt udvikling/ byggemodning af udstykninger, så skal du helt sikkert læse med her…

HusCompagniet er Danmarks og Nordens største husbyggerfirma, der er specialister i moderne parcelhuse og rækkehuse til private købere og professionelle investorer.

Den sunde vækst har ført en række nyoprettede stillinger med sig, heriblandt stillingen som projektudviklingschef Jylland/Fyn. I denne rolle bliver dine vigtigste ansvarsområder at identificere, indkøbe og udvikle udstykninger til række- og parcelhuse beliggende i Jylland og på Fyn samt at byggemodne udvalgte områder inkl. budgetansvar.

HumanTrust A/S
PeopleLinkAX Technical Solution Architect

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Migrering af Dynamic AX 09 og AX 12 til D365/AZURE

Det går rigtig godt hos Dan-Foam/Tempur Sealy og grundet den store efterspørgsel, søger de endnu en AX Technical Solution Architect til hovedkontoret i Aarup.

Som AX Technical Solution Architect får du en nøglerolle i en gradvis migrering af koncernens ERP set-up fra AX 09 og AX 12 baseret på en on premise løsning til en fuldt integreret D365/Azure løsning. Løsningen indebærer, at både produktionsenheden i Danmark og Tempur Internationals mere end 20 salgsselskaber rundt om i verden i løbet af 2023 skal være på samme platform.

Du kommer til at arbejde i feltet mellem ERP og infrastruktur, og som teknisk ansvarlig for D365 miljøet har du snitflader til store dele af organisationen, både indenfor den internationale IT-organisation og til de forskellige forretningsenheder - og brugere i Danmark og internationalt.

ILVA
ILVA Odense C søger resultatskabende og serviceminded fuldtidssælger!

ILVA

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som sælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. En af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Magasin
Shopmanager til Herre- og Damesko

Magasin, Odense

Hej, jeg hedder Sofie og jeg er Store Manager i Magasin Odense. Lige nu leder jeg efter en Shop Manager med ledelseserfaring til vores Herre- og Dameskoafdeling. Der er tale om et barselsvikariat.

Skoafdelingen er præget af en hverdag i et højt tempo, hvor der dagligt skal håndteres store mængder varer og hjælpes mange kunder. Du vil få ansvaret for et team bestående af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere og skal i det daglige sikre deres fortsatte udvikling, særligt indenfor salgstræning. Du vil være omgivet af mange lækre brands, herunder New Balance, Hugo Boss, Billi Bi, Lloyd , Au pair.

Som Shop Manager i Magasin Odense bliver du en del af et ambitiøst modehus, hvor du får ansvar for din egen afdeling med afgørende indflydelse på drift og resultater. Der vil være mulighed for tæt sparring med mig, resten af ledergruppen og forretningsledelsen.

Magasin
SIMAC
Sekretær

SIMAC, Svendborg

Brænder du for at levere god service i et inspirerende miljø?

Så tilbyder vi en nyoprettet stilling som sekretær i vores studiesekretariat.

Sammen med to kolleger i studiesekretariatet er det din opgave at sikre rammerne for den stabile drift og løbende udvikling af vores uddannelser. Udover dine kolleger i sekretariatet vil dine nærmeste samarbejdsrelationer i det daglige være uddannelseslederne og studiechefen.

Som sekretær i studiesekretariatet vil dine opgaver vil primært være:

 • skemalægning
 • sagsbehandling af dispensations- og meritansøgninger
 • løbende kalenderplanlægning af særlige undervisningsforløb
SIMAC
GF Forsikring
Kan du skrive skarpe nyhedsbreve, der skaber engagement?

GF Forsikring

Kan du sikre gode åbningsrater og højt engagement hos læseren? Og brænder du samtidig for at styrke GF Forsikring lokalt, gennem spændende mailcontent?

GF Forsikring er på en spændende rejse, hvor vi gerne vil være mere aktiv i vores medlemmers liv. Til det mangler vi en dygtig skribent, der kan hjælpe vores mange lokalkontorer med at skrive engagerende og interesseskabende lokale nyhedsbreve, som når ud til over 120.000 nyhedsbrevsabonnenter.

Du bliver en del af en uformel afdeling med 16 engagerede medarbejdere.

Du får lov til at arbejde med følgende hovedområder:

 • Udarbejdelse og opsætning af lokale nyhedsbreve sammen med vores 40+ lokalkontorer
 • Du opsøger proaktivt de gode historier i lokalmiljøerne, særlig i dialog med afdelingsledere og medarbejdere på de lokale kontorer, så vi sikrer et godt flow af lokale nyhedsbreve.
GF Forsikring
BOXITKranchauffører og/eller selvkørende vognmænd

BOXIT

BOXIT er i god vækst og vi udvider vores flåde af lastbiler. Derfor søger vi dygtige kranchauffører og/eller selvkørende vognmænd til kørsel af skibscontainere i hele Danmark.

Vi tilbyder blandt andet:

 • God løn og meget fordelagtigt udetillæg, samt gode arbejdsvilkår.
 • Meget flot og velholdt lastbil, passes efter alle kunstens regler af vores servicefolk.
 • Job i en anerkendt virksomhed i vækst.

Vil du gerne stå på egne ben som selvkørende vognmand eller er du allerede selvkørende vognmand – så kan et samarbejde med os være vejen frem. Der er mange gode grunde til at vælge et samarbejde med os, når du vil være selvstændig. Du er måske ikke klar til på egen hånd at skabe en ny virksomhed eller du foretrækker trygge rammer. Måske erkender du, at arbejdet med et gennemprøvet koncept giver dig langt større mulighed for succes, end du ellers ville have.

 A/S United Shipping & Trading CompanyCommunications Specialist

A/S United Shipping & Trading Company, Middelfart

Are you passionate about communications and do you want to develop your skills within the field even further? Kickstart your career in an international environment with a variety of tasks as our new Communications Specialist.

As our new Communications Specialist you will get to be involved in many different projects both involving external and internal communication. You will contribute to the team with your excellent writing skills and propose creative suggestions for the projects. Your primary responsibilities involve:

 • Create and write exciting news stories from around the Group
 • Define positions and produce statements on key issues
 • Produce video content for our brands
NCC Danmark
Maskinfører til specialbygget rabathøvl og gummiged

NCC Danmark

Terranor (tidl. NCC) Afvanding - Jylland/Fyn søger en ny medarbejder

Vores primære opgaver består i vedligeholdelse af vejrabatter og grusveje for bl.a. grundejerforeninger, kommuner og for staten.

Din bopæl er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du bor i det Midtjyske, måske i Trekantområdet.

Vi tilbyder

 • et meget selvstændigt job
 • mulighed for afvekslende arbejde
NCC Danmark
PANDORA A/SPart time Sales Assistant, Rosengårdcentret Odense

PANDORA A/S

Værdsætter du materialer i højeste kvalitet og ekstraordinær service? Har du passion, for det du laver og besidder en altoverskyggende ”Can-do attitude”? Drømmer du om at blive en del af et af verdens mest elskede smykkebrand?

Vi søger lige nu en passioneret kollega med ovenstående kvaliteter til vores fantastiske butik i Rosengårdcentret. Du kommer til at indgå i et team bestående af ca. 6 personer, som alle gør deres bedste for at give kunderne en enestående oplevelse og service. Du vil blive ansat som timelønnet ca. 5-10 timer om ugen, afhængigt af travlheden i butikken.

Opgaver og ansvar

 • Sikre en optimal rådgivning til vores kunder gennem grundig oplæring indenfor samtlige af vores produktkategorier og kampagner
 • Afdække kundens behov i forbindelse med deres udvælgelse og køb af vores produkter
 • Levere et højt kundeserviceniveau – herunder besvare spørgsmål, rådgive og vejlede kunderne på den bedst mulige måde
PANDORA A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Elektriker/el-installatør - Kemp & Lauritzen Haarby

Kemp & Lauritzen A/S

Trives du med stor selvstændighed i din stilling? Er du den dygtige tekniker, der kan lede en række af dine kolleger i en formandsrolle? Vil du være med i udviklingen af spændende og udfordrende projekter – lige fra projektering til færdigt projekt? Kemp & LauritzenEr kvalitetssikring en naturlig del af arbejdet for dig? Kan du svare ja til disse spørgsmål, er det sikkert dig, vi leder efter. Tag din faglighed til nye højder hos Kemp & Lauritzen Haarby.

Vi har fuld fart på, og vi søger derfor en dygtig elektriker eller el-installatør til teamet. Hos os får du muligheden for at deltage i hele projektets forløb – lige fra ordren er i hus til aflevering hos kunden.

Kemp & Lauritzen A/S
STEPBusiness development Manager

STEP, Svendborg

Har du erfaring med fysisk markedsføring i form af tilbudsaviser, Direct mail, magasiner og lignende? Har du motivationen og evnen til at skabe solide resultater gennem dit salgsDNAP? Så er du den salgsprofil vi leder efter!

Stærk salgsprofil, gerne med branchekendskab

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det er vigtigt, at du har kendskab til den grafiske branche eller lignende branche. Har du erfaring med salg af volumeopgaver såsom tilbudsaviser, magasinkoncepter, direct mailkampagner, vil det være en fordel. Derudover kan du håndtere og udvikle eksisterende kunder, samtidig med at du har lysten og evnen til at skabe vækst igennem din opsøgende salgsindsats.

føtexSalgsassistentelev til Frugt og Grønt - Middelfart

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.