21.378 job matcher din søgning 21.378 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemenu.dkForretningsansvarlig med udsigt til partnerskab

Lemenu.dk, Ikast

Går du rundt med et ønske om at lede og udvikle din egen forretning? Måske har du en iværksætter i maven, men uden at have “idéen” til selve forretningen. Har du lyst til at have fingrene dybt nede i alle aspekter af en forretning og kalde dens succes for din succes?

Så har vi måske den perfekte stilling til dig!

Lige nu søger vi nemlig en passioneret forretningsansvarlig til den landsdækkende catering-portal, Lemenu.dk. Og hvis ønsket er der - en fremtidig partner.

Lemenu.dk har fra starten haft ambitionen om at blive Danmarks største cateringleverandør - og det er her, du kommer ind i billedet. Det bliver nemlig dit ansvar at stå for forretningens udvikling og løfte konceptet til nye højder. Derfor er det også yderst vigtigt, at du er en struktureret og dygtig tovholder, der formår at motivere og tænde en gnist i samarbejdspartnerne og samtidig holde partnerkredsen i ørerne.

Rossini Caviar A/SKONTORMEDARBEJDER

Rossini Caviar A/S, København

LOGISK TÆNKENDE • STRUKTURERET • DETALJEORIENTERET • UDADVENDT

I en dynamisk virksomhed, placeret i Indre København, tilbyder vi en spændende og varieret fuldtidsstilling, hvor du får mulighed for at arbejde med high-end produkter og have kontakt til supermarkeder, restauranter og lufthavne i hele Europa.

Opgaverne er alsidige, men drejer sig hovedsagelig om kontoradministration og kundehåndtering. Der vil også være opgaver der involverer logistik og lagerstyring. Det er en klar fordel, at du har erfaring med kontoradministration.

Du vil indgå i et driftsteam med to andre kollegaer på kontoret. Vi hjælper og overlapper hinanden - fleksibilitet er derfor et nøgleord i vores organisation.

LOXAM A/S
Aftenchauffør til udlejningsvirksomhed

LOXAM A/S, Karlslunde

LOXAM ønsker at være materieludlejningsbranchens mest attraktive arbejdsplads. Nu har vi plads til en ny kollega på holdet, og derfor søger vi en dygtig chauffør, der vil sikre effektiv og sikker transport mellem vores afdelinger om natten.

Er du vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar samt har kendskab til maskin- og/eller udlejningsbranchen, så kunne du være vores nye kollega.

Jobbet:
Med reference til afdelingschefen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Kørsel med maskiner og materiel mellem vores afdelinger.
 • Sikre at leverenser kommer frem til tiden.
 • Garantere at sikkerheden er i centrum og vi ikke går på kompromis med kvalitet og kundeservice.
LOXAM A/S
TestHuset A/SUnderviser i agil softwareudvikling

TestHuset A/S, Ballerup

Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der kan anvende sit agile mindset og praktiske erfaringer fra it-projekter, til at udvikle kompetencerne hos vores store danske og internationale virksomheder, gennem undervisning på vores kurser.

Som person er du tillidsskabende og kan engagere interessenter på alle niveauer af organisationen. Du formår at balancere nye metoder og anerkendte fremgangsmåder. Du er pragmatiker, har et stort drive og kan formidle og anvende de agile metoder til den konkrete kontekst.

Det er en fordel, hvis du:

 • Har erfaring med agil udvikling, test og QA
 • Har stor lyst til at undervise og er en stærk formidler
 • Evner at kommunikere komplekse problemstillinger kort og præcist – til forskellige målgrupper
Phidan Engineering ApSProduktionsleder (Produktionsteknolog/Maskintekniker)

Phidan Engineering ApS, Skanderborg

Phidan Engineering er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor landbrug, biomasse og recycling, som både assisterer eksterne kunder og udvikler egne løsninger og produkter. Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores team.

Dine opgaver som produktionsleder bliver meget varierende og omfatter blandt andet:

 • At lede teknisk personale i vores prototypeproduktion
 • At deltage i produktionen i rimeligt omfang
 • At styre vores vare flow, både ind og ud af virksomheden
 • At udføre tegnearbejde i 3D CAD
CSIS Security Group A/S
Security Analyst in cutting-edge Managed Detection and Response (MDR) Team

CSIS Security Group A/S, Copenhagen

Do you want to examine devices that have been compromised by malware or malicious hackers for our customers – including some of the world’s largest enterprise organisations.

Our MDR specialists run a 24/7/365 operation securing our clients by monitoring, responding and classifying alerts raised from our IT systems.

Your primary responsibilities will be:

 • Triaging alerts
 • Monitoring security events from multiple data sources
 • Providing analysis and recommendations to our customers
CSIS Security Group A/S
Krüger A/S
Ansvarsbevidst og frisk piccolo/piccoline til hovedkontoret i Søborg

Krüger A/S

Holder du en pause fra skolen, til du skal i gang med din uddannelse?

I vores kontorer på Gladsaxevej i Søborg er vi ca. 250 medarbejdere. Vi er glade og smilende og kan lide en god kop kaffe eller te (eller flere) i løbet af dagen. Vi sætter pris på, at receptionen er bemandet, og vi elsker den gode mad i kantinen. Og for at det hele kører på skinner, har vi brug for en person, der med overblik og godt humør kan sørge for, at tingene er på plads, når man har brug for dem.

Særdeles alsidigt job hvor du gør en forskel i hele huset:

 • I husets tekøkkener sørger du for, at kaffemaskinerne er fyldt op og er rene
 • Køleskabene skal med jævne mellemrum rengøres
 • Du er afløser i receptionen, hvor du har ugentlige lukkevagter
Krüger A/S
Lemvigh-Müller A/S
Lagerekspedienter til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding

Lemvigh-Müller A/S

Trives du med selvstændige arbejdsopgaver? ønsker du samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i et team? brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag? så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift, med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af varer eller klargøring til forsendelse. For at opnå gode resultater vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Lægecenter StorvordePraksissygeplejerske til 37 t/u

Lægecenter Storvorde, Storvorde

Vi søger en praksissygeplejerske til Lægecenter Storvorde til 37 t/u. Klinikken består af 3 faste læger, 1-3 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker, 3 sekretærer og aktuelt 2-4 medicinstuderende.

Du bliver en del af en moderne og velfungerende lægeklinik med høj aktivitet og udvikling, og du vil blive grundigt instrueret i alle arbejdsopgaver samt have daglig supervision/sparring med læge og sygeplejerskekolleger.

Vi ønsker, at du blandt andet:

 • er uddannet sygeplejerske og har erfaring fra almen praksis - og meget gerne erfaring med kontrolforløb af kronikere med DM2 og KOL.
 • har kendskab til it-systemet XMO.
 • er effektiv, fleksibel og ansvarsbevidst.
 Aalborg Stilladser A/SHands-on regnskabsansvarlig

Aalborg Stilladser A/S, Nibe

Aalborg Stilladser søger snarest muligt en regnskabsansvarlig. I stillingen får du et stort ansvar og et bredt samarbejde med kollegaer både i og uden for selskabet.

 • Du får en alsidig stilling i tæt samarbejde med og med reference til selskabets direktør og til økonomichefen i moderselskabet Dansk Stillads Service.
 • Du får stor mulighed for at definere jobbet og påtage dig et voksende ansvar i takt med at du falder til. Du arbejder selvstændigt, men har altid fuld støtte fra selskabets direktør og erfarne kollegaer i moderselskabet.
 • Vi tilbyder dig en god løn, fleksible arbejdstider og fuld IT-pakke samt gode muligheder for videreuddannelse inden for området.

Vi er specialister på området og påtager os alt fra mindre facadeopgaver til store komplekse byggeprojekter. Udover det varetager vi entrepriser indenfor industristilladser på fabrikker, forbrændingsværker m.m.

Sedgwick Leif Hansen A/SBliv Finanselev i et hus fuld af muligheder!

Sedgwick Leif Hansen A/S, Ballerup

Er du ambitiøs, ansvarsfuld og er du klar til at indlede en karriere i finansbranchen inden for forsikring? Er du klar til at blive en del af en spændende organisation i kraftig vækst hvor tillid, ambitioner og trivsel står øverst på agendaen, og hvor hverdagen er fyldt med en masse ny læring? Så er Sedgwick Leif Hansens toårige finanselevuddannelse helt sikkert noget for dig.

Som finanselev hos Sedgwick Leif Hansen kommer du ind i en moderne virksomhed, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar. Du vil du indgå i et uddannelsesforløb, hvor der vil være masser af mulighed for faglige og personlige udfordringer og udvikling. Uddannelsen tager to år, og veksler mellem arbejde i Sedgwick Leif Hansen (80 %) og skoleundervisning nogle dage hver måned (20 %).

Nowocoat Industrial A/SFrisk og struktureret Indkøber for indkøb af råvarer - til fremstilling af innovative og bæredygtige coatingsløsninger

Nowocoat Industrial A/S, Kolding

Du bliver en del af en ung dansk familieejet virksomhed som dog har en historie tilbage til 1861. Historikken kommer fra et af flere opkøb som er en del af virksomhedens aggressive vækstambitioner.

Nowocoat Industrial A/S har forretningsområde i Vesteuropa, SEA samt Kina – med bl.a. stor aktivitet i Vietnam. Virksomheden udvikler, producerer og sælger innovative og bæredygtige coatingsløsninger til industriel samt professionel overfladebehandling af træ, mineralske materialer samt metal.

Med reference til virksomhedens COO søger vi en dygtig indkøber med gode operationelle evner samt interesse for at arbejde med indkøb af kemi-relaterede produkter.

DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS
Dansk Stillads Service A/SDigitalt orienteret studentermedhjælper til økonomiafdeling

Dansk Stillads Service A/S, Hvidovre

Til start hurtigst muligt søger vi en studentermedhjælper til vores økonomiafdeling. I Dansk Stillads Service leverer vi stilladser til byggeentrepriser af alle størrelser – fra det almindelige parcelhus til store kirkerenoveringer og virkelig store industrikunder.

Stillingen er ca. 10 timer om ugen i forbindelse med dit studie, dog vil der være mulighed for – og det ses gerne – flere timer i skoleferier.

Virksomheden vokser, og det samme gør opgaverne både i størrelse og i tal. Jobbet vil primært bestå af simple og ensartede opgaver, og erfaring fra tidligere job er ikke et krav, dog kan der forekomme ad hoc-opgaver, hvor du til tider selv vil skulle bestemme den rette tilgang. Du vil blive lært grundigt op.

G. Funder A/SSalgskoordinator

G. Funder A/S, Kolding

Der er fuld gang i væksten, og vi søger nu en dygtig salgskoordinator til at indgå i et dedikeret salgsteam hos G. Funder A/S på vores hovedkontor i Kolding.

Konkret får du ansvaret for at koordinere aktiviteter vedrørende salg af sæsonvarer og have fokus på kundernes årshjul. Dette gør du gennem din evne til at skabe gode relationer, uanset om det er pr. telefon eller i fysiske møder. Dermed vil dine primære arbejdsopgaver se sådan ud:

 • Hjælpe salgscheferne og den salgsansvarlige på eCommerce med at servicere kundernes hovedkontorer
 • Hjælpe med vedligeholdelse/udvidelse af sortiment hos større kunder
 • Hjælpe med at udarbejdelse og opfølgning på tilbud
Saint-Gobain Weber
Dedikeret lagerchef

Saint-Gobain Weber, Karlslunde

Jobbet som lagerchef indeholder bl.a. ansvaret for lageret og ledelse af medarbejdere samt ansvar og ledelse af projekter fra start til slut, lagerstyring, målopfølgning, optimering af nøgletal, budgetansvar og håndtering af daglige ad hoc-opgaver, hvorfor det er nødvendigt, at du kan bevare overblikket, træffe beslutninger og få løst de daglige opgaver i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Medvirke til et højt sikkerhedsniveau på fabrikken; herunder ansvar for at på- og aflæsning af varer sker i henhold til fastsatte rammer og procedurer
 • Ansvarlig for ledelse af lageret, aflæsning, plukning og pakning, læsning, emballering, mærkning, rapportering og administration
Saint-Gobain Weber
PROSA, Forbundet af It-professionelleNetværk og arrangementer med it-studerende i København (op til 12 timer pr. uge)

PROSA, Forbundet af It-professionelle, København

Er du vild med it, og kan du skabe aktivitet og engagement omkring dig? Vil du være med til at styrke det faglige og sociale studiemiljø på it-uddannelserne i København? Så har PROSA/STUD et studiejob til dig.

PROSA/STUD er studenterafdelingen i PROSA – Forbundet af It-professionelle, og vi søger en studerende til at opbygge relationer til studieforeninger, udvikle og afholde aktiviteter, holde oplæg, facilitere netværk og sikre, at PROSA er det naturlige valg for it-studerende.

Dit primære arbejdssted bliver på studiestederne. Du vil arbejde i et team med vores nuværende organizer i København, og sparre i et arbejdsfællesskab med vores andre organizere fra Odense, Aarhus og Aalborg.

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Fredensborg Ældremad har åbnet nyt spændende ældremadskøkken og cafe i Sundhedshuset Skovgården.

Da vores cafe (som er åben for alle) er klar til at åbne, efter coronanedlukning, søges en ny fagkollega i et vikariat (stor mulighed for efterfølgende fastansættelse).

Du skal arbejde sammen med 6 skønne kollegaer. Vikariatet slutter 31.9 2021. Du arbejder hver 3. weekend, skiftevis dag og aftenvagt. Der er aftenvagt uge hver 6. uge. Arbejdstider på hverdage ligger mellem 7-15.

Du er uddannet ernæringsassistent eller pb i ernæring.

Fredensborg Kommune
Kompetent pædgog

Fredensborg Kommune

Vi søger kompetent pædagog eller lignende til ”Familien” Lindegården

Vi søger lige nu medarbejdere til vores botilbud, gerne med pædagogisk uddannelse eller anden relevant erfaring (fx SSA, ergo- eller fysioterapeut eller anden erfaring). Specifikt har vi én ledig stilling på henholdsvis 25 timer ugentlig. Stillingen er blandede dag-, aften- og weekendvagter (hver 2. weekend) indenfor tidsrummet kl. 7-15 og kl. 15-23 og ønskes besat 1. august.

Arbejdsopgaverne er mangeartet, men personlig pleje, forflytninger og aktiviteter med udgangspunkt i vores kerneopgave er i højsædet. På botilbuddet bor i alt 36 borgere, som er delt op i 3 huse med 12 i hver. Du bliver en del af et team på 18- 20 kolleger, der varetager ét hus.

Fredensborg Kommune
Demenserfaren og udviklingsparat sygeplejerske søges til dynamisk ældre- og demenscenter i Fredensborg

Fredensborg Kommune

Er du en engageret sygeplejerske, brænder du for at arbejde med mennesker med demens, og er du samtidig en dygtig klinisk sygeplejerske med lyst til at skabe udvikling og dyrke fagligheden, så er det lige dig, vi søger til vores hus.

Vi søger en sygeplejerske til dagvagt, der kan supplere vores nuværende to dag-sygeplejersker. Det er ambitionen, at en ny dag-sygeplejerske vil styrke den kliniske udvikling i huset.

Dit arbejde vil bl.a. indbefatte daglig sygeplejefaglig sparring om husets beboere, herunder triagering og forebyggelsesindsatser, gruppe- og sidemandsundervisning af SOSU-hjælpere og -assistenter, strukturering af faglige indsatser, fx dokumentation, pårørendekontakt, samt de daglige kliniske sygeplejeopgaver målrettet husets 56 beboere.