5.137 job matcher din søgning 5.137 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AlmenBo AarhusUdlejningsmedarbejder

AlmenBo Aarhus

Er du klar på et job, hvor du kommer til at møde, hjælpe og vejlede vores beboere og boligsøgende både ved skranken, i telefonen og via mail? Og hvor du er med til at udvikle vores organisation, så vi fortsat kan holde et højt serviceniveau?

I AlmenBo Aarhus sætter vi en ære i god service til vores beboere, beboervalgte og boligsøgende. Det gør vi ved altid at være klar til at vejlede, hjælpe og servicere med relevant information. Vi arbejder for at skabe hjem, hvor folk har lyst til at bo til en husleje, der er til at betale.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Behandling af ind- og fraflytninger
 • Udlejning via vestelister gennem Aarhus Bolig
 • Kontor- og arkiveringsopgaver
Det Nationale SorgcenterÉn til to psykologer med erfaring på børne-/ungeområdet til vores afdeling i Aarhus

Det Nationale Sorgcenter

Vil du arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger børn og unges liv? Er du en dygtig terapeut og underviser? Så er jobbet som psykolog hos Børn, Unge & Sorg i Det Nationale Sorgcenter noget for dig!

Det Nationale Sorgcenter er et videns-, kompetence- og behandlingscenter, som udvikler og tilbyder specialiseret sorgterapi til mennesker i sorg samt kompetenceudvikling til fagprofessionelle.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde, hvor du bl.a. bliver en del af et højt specialiseret psykologfællesskab. Stillingen er på 37 timer og er sammensat af klinisk arbejde samt undervisning og projektarbejde svarende til ca. en dag om ugen.

Børn, Unge & Sorg tilbyder familiesamtaler, forældrevejledning, individuelle forløb, gruppeterapi og vejledning til professionelle.

Silkeborg KommuneGrøn kollega til vejområdet

Silkeborg Kommune

Vil du være med til at præge kvaliteten af de grønne områder i Silkeborg Kommune? Så har vi brug for dig!

I Vej- og Trafiksektionens fire teams varetager vi alle aspekter af vejområdet. Du vil være den primære grønne person i sektionen.

Du bliver en del af et selvstyrende team på seks personer. Det betyder, at du sammen med teamet får stor indflydelse på - og ansvar for - løsning af opgaver i vejdriften.

De grønne opgaver i Team Vejdrift er bl.a.:

 • bestillerfunktion i forhold til drift, pleje og udvikling af beplantning på torve og pladser og langs vejene
 • entreprisestyring og samarbejde med både interne og eksterne entreprenører
 • projektering og udførelse af mindre anlægsopgaver i byrum og nye boligområder
Verdo
Sourcing Business Partner inden for direkte indkøb i Verdo Teknik

Verdo, Randers

Brænder du for at levere verdensklasse indkøb, og vil du være med til at udvikle og drive kategoriprogrammer inden for direkte indkøb i Teknik divisionen? Har du erfaring inden for direkte indkøb, heriblandt indkøbskategorierne elmaterialer, belysning, master, trafik og eltavler, så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Verdo A/S

Du får engagerede og kompetente kollegaer, og du kommer til at arbejde i et inspirerende og uformelt miljø.

Hvem er du

 • Du har en relevant kommerciel uddannelse på bach. eller kandidatniveau
 • Du har stor kategorierfaring fra en indkøbsfunktion i en større virksomhed
 • Gerne med teknisk erfaring inden for de nævnte kategorier
Verdo
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejer

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande kommune søger dagplejere med arbejde i eget hjem.

At være dagplejer er et job, hvor du bl.a.:

 • arbejder med 4 børn i eget hjem
 • selv kan planlægge din hverdag
 • gør en forskel for de mindste børn
 • kan have eget barn under 3 år hjemme i egen dagpleje

Du kan blive uddannet pædagogisk assistent og meritpædagog, når du arbejder som dagplejer. I vores dagpleje vægter vi uddannelse højt.

Verdo
Projektleder med personaleansvar til gadelysprojekter, drift og vedligehold i østjyske kommuner

Verdo, Randers

Kunne du tænke dig et job i en af Danmarks grønneste virksomheder, som er Danmarks største inden for vedligehold af offentlig gade og vejbelysning, og samtidig systemleverandør inden for trafiksignal- og parkeringsanlæg, så har du chancen nu.

Verdo A/S

Du vil som projektleder få ansvar for gennemførelse af projekter inden for området teknisk infrastruktur, som dækker alle tekniske produkter til gader og veje. Du vil stå som ressource- og budgetansvarlig for egne projekter, og samtidig have personaleansvaret for en mindre gruppe af engagerede montører.

Dine hovedopgaver vil være drift, vedligehold og renovering af vejbelysningen i østjyske kommuner. Dertil vil du stå for mersalg på egne projekter og være bidragsyder til tilbudsgivningen på nye projekter.

Verdo
Ikast-Brande Kommune
Skovbjergparken søger pædagog 37 timer pr. 1. februar 2022

Ikast-Brande Kommune

Vi ønsker os en kollega, der er fagligt dygtig, er i personlig balance, har mod til selvindsigt og en god portion hjertevarme og løstsiddende humor, du kan bruge i passende doser. Kan du kende dig selv i den beskrivelse, og er du uddannet socialpædagog, gerne med erfaring, så læs videre.

Stillingen er på 37 timer og tilknyttet afd. Egely, der er et bosted for 5 mænd og 2 kvinder. Borgerne er i alderen 22-61 år, er diagnosticeret med autismespektrum-tilstande og bor i egen lejlighed.

Alle borgere har behov for støtte til mange af dagligdagens gøremål, og hverdagens aktiviteter er tilrettelagt ud fra den enkeltes funktionsniveau og behov. Alle er mere eller mindre selvhjulpne i plejesituationer.

Cabinet System A/S
Maskintekniker/konstruktør/ingeniør/produktionsteknolog til attraktiv stilling

Cabinet System A/S, Fårup

Cabinet System tilbyder en særdeles attraktiv stilling som udviklings- og konstruktøransvarlig til omgående tiltrædelse.

Cabinet System er en af Skandinaviens førende producenter af udendørsskabe til tele-, fiber- og kabel-tv, samt racks til IT-branchen. Vi bygger lige nu nyt domicil og har brug for en iderig og selvstændig arbejdende mand til vores udvikling og konstruktionsarbejde. Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udvikling og konstruktion af 19” racks og vejskabe til anvendelse i tele-, IT-, fiber- og kabel-tv-industrien.
 • Udarbejdelse af produktionstegninger/dokumentation.
 • PTA-arbejde.
Intra JuvélKundeservicemedarbejder til vores norske marked

Intra Juvél, Viborg

Bliv en del af vores stærke hold

Vi søger en kundeservicemedarbejder til vores stærke salgsteam. Du kommer til at arbejde på vores nye kontor i Viborg, hvor du blandt andet vil sidde sammen med en af vores kundeservicemedarbejdere, der sidder med det danske marked og projektsalg, samt vores projektsælger og salgs- og marketingdirektør.

Din primære opgave bliver at supporte vores norske marked og vores norske kunder. Dette i samarbejde med den norske salgsorganisation, der består af en salgschef, 3 sælgere og 2 kundeservicemedarbejdere.

Dine primære opgaver er:

 • Kundekontakt på mail og telefon på norsk
 • Ordrebehandling og opfølgning
 • Oprettelse af kunder og vedligehold af kundedata
A/S HAI HorsensTeamleder til ordreproducerende virksomhed

A/S HAI Horsens

Vi er på udkig efter en teamleder til vores produktion i Horsens. Du får ledelsesansvar for 12 medarbejdere i din del af produktionen. Din primære tilstedeværelse er på daghold, men i afdelingen producerer vi på 2-holds skift, hvilket betyder, at du skal møde op på forskellige tidspunkter af døgnet.

Med reference til produktionschefen får du ansvaret for den del af HAI Horsens’ produktion, hvor vi glasblæser og vibrationsafgrater. Det vil sige ansvaret for den daglige produktionsledelse såvel som al optimering og udvikling inden for afdelingen.

Dine primære opgaver er:

 • Ledelse direkte på fabriksgulvet sammen med teamkoordinatorer
 • At sikre og kontrollere produktionsplanlægning og OTD
 • Tværgående samarbejde med den øvrige del af produktionen
 • At skabe og tilsikre trivsel og udvikling hos alle i afdelingen
 • At optimere produktionsflow, rationalisere arbejdsgange/Lean
 • Vedligeholdelse af maskiner og materiel
Gem
Min Bolighandel ApS
Vi søger franchisetagere til Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde

Min Bolighandel ApS

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund er uddannet ejendomsmægler, men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Nogle af vores eksisterende franchisetagere søger partnere. Kontakt os også gerne, for at høre mere om der er mulighed for et sådant setup, i netop dit nærområde.

Min Bolighandel ApS
Viftrup Jespersen A/S
Industrielektriker til Vestjysk installationsvirksomhed

Viftrup Jespersen A/S, Videbæk

Vi laver installationsarbejde til nogle af Danmarks største industrivirksomheder. At sikre driften på så store produktionslinjer er ikke helt ligetil. Derfor vil vi have branchens dygtigste teknikere med på vores hold. Et hold der sætter en stolthed i at levere det bedst mulige resultat til vores kunder.

Er det dig? Så læse mere om stillingen her!

Viftrup Jespersen A/S
Volvo Truck Center A/S
Værkfører

Volvo Truck Center A/S, Viborg

Vækkes din motivation, når du i samarbejde med teamet får sendt Volvo Truck Centers kunder glade og tilfredse videre ud på landevejen? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere?

Du bliver en del af et ledelsesteam på fem. I tæt samarbejde med dine kolleger bliver det din opgave at modtage, hjælpe og rådgive kunderne.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Optimal daglig drift af værkstedet
 • Kundebetjening, herunder indskrivning, sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering
 • Personaleledelse af mekanikere og lærlinge, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejdersamtaler
Volvo Truck Center A/S
S/I Balle/BuskelundForpagter til klublokaler i Sportscenter Buskelund

S/I Balle/Buskelund, Silkeborg

I samarbejde med STERK søger vi en forpagter til vores cafe og klublokaler i ØBG Silkeborg.

ØBG er en veldrevet forening i en rivende udvikling. Mere end 1900 aktive medlemmer og mange aktiviteter, både på hverdage samt i weekender.

STERK er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger sig med drift af køkken og kantiner. STERK bidrager ved samarbejdet med ØBG Silkeborg med viden og støtte omkring drift af vores cafe og rengøringsopgaver.

Vi stiller et velindrettet køkken til rådighed samt et udsalg, hvor der kan sælges forfriskninger og lette anretninger til brugerne af Sportscenteret.

Vi ser den ideelle ansøger som en person med en uddannelse og erfaring indenfor køkkenverdenen.

Bilglas Gruppen A/SKundecenter/Salgskoordinator

Bilglas Gruppen A/S, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere i vores kundecenter samt at være omdrejningspunktet for medarbejderne i alle vores afdelinger. Vi har på kontoret kundekontakt både pr. telefon og personligt.

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får meget ansvar og mulighed for selv at planlægge din dag. Organisationen er flad, og der er ikke langt fra idé til virkelighed.

Arbejdsopgaver:

 • Ordremodtagelse og tilbudsgivning på telefonen og mail.
 • Kundeekspedition.
 • Ordreplanlægning.
 • Supporter for vores andre afdelinger.
 • Indkøb.
 • Andre forefaldende kontoropgaver.
Baumer A/SMedarbejder til produktionen

Baumer A/S, Aarhus

Vil du være en del af et produktionsteam, der producerer mekatroniske produkter af høj kvalitet og er førende inden for sit felt? Har du lyst til at udvikle din faglighed i et dynamisk miljø og samtidig blive en del af en større international virksomhed?

Som medarbejder i produktionsafdelingen vil du få mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor mekatronisk montage og test. Størstedelen af vore produkter er lavet i rustfrit stål og PEEK-plastik.

Da produkterne benyttes i procesindustrien, hvor de er i direkte berøring med fødevare eller andre typer medier, er der høje krav til produktets kvalitet i forhold til at opnå tæthed og modstandskraft overfor tryk og termiske forandringer. Du vil primært arbejde med at samle og teste vore sensorer, så som tryk, temperatur, niveau og konduktivitet.

Ikast-Brande Kommune
Pædagog til førskolegruppe

Ikast-Brande Kommune

Vi mangler en pædagog til vores førskolegruppe med ca. 20 børn i alderen 4-6 år.

Børnehuset Villavej er normeret til 35 vuggestuebørn og 62 børnehavebørn. I Børnehuset Villavej er nøgleord som høj faglighed, humor, medansvar og nærvær vigtige elementer i dagligdagen.

Arbejdsopgaver:

 • Dagligt pædagogisk og praktisk arbejde med børnehavebørn ude og inde.
 • Skabe en hverdag for børnene, der giver rum for trivsel, leg, læring og udvikling inden for de rammer vi har.
 • Skriftliggørelse af det pædagogiske arbejde.
 • Implementering af Potentiale Profilen.
Gem
Sæther Nordic A/S
Beauty Consultants søges til Nord- og Midtjylland

Sæther Nordic A/S

Vi søger i øjeblikket 2 Beauty Consultants til Jylland – kunne et af jobbene være noget for dig?

Du bliver er en del af det samlede salgs- og marketingteam, og du vil som Beauty Consultant få ansvaret for sell out og events hos forhandlerene i dit distrikt.

Vi tilbyder det fulde ansvar for:

 • Salg af og vejledning om brandets sortiment med fokus på lanceringer, bestseller og mersalg overfor forbrugerne
 • Drive og planlægge live shopping online events på forhandlernes platforme
 • Motivere og begejstre personale og kunder for brandet med henblik på salg
Sæther Nordic A/S
Aarhus Kommune
Administrationsleder til det administrative fællesskab Vestergård-Søndervang, Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

Motiveres du af at sikre høj faglig kvalitet og effektivitet i den administrative og byggetekniske opgaveløsning for dagtilbud og skoler? Brænder du for at skabe sammenhængskraft og optimere en ny og spændende struktur på tværs? Sammen med dygtige og engagerede medarbejdere er dette din mulighed for at understøtte lokale ledere og bestyrelser i at træffe de bedste beslutninger til gavn for børnene og de unge.

Du skal stå i spidsen for det administrative og byggetekniske fællesskab AF Vestergård-Søndervang med 17 medarbejdere. De administrative fællesskaber har ansvaret for, at dagtilbud, skoler og UngiAarhus modtager administrativ og byggeteknisk support indenfor de primære arbejdsområder, som økonomi, løn- og personaleforhold, børne- og elevadministration, drift og vedligehold af bygninger samt kantinedrift.

Landbrug & Fødevarer
SEKTORDIREKTØR FOR PLANTER

Landbrug & Fødevarer, Aarhus

Har du en kombineret passion for planteproduktion og erhvervspolitik? Motiveres du af en ambitiøs vision om at skabe et klimaneutralt fødevareerhverv, og vil du være en del af en spændende organisation med dygtige og dedikerede kolleger?

Du kommer hyppigt til at møde og have dialog med alle parter i dansk planteproduktion, og du er afgørende i at sikre et højt niveau af legitimitet blandt disse.

Dine opgaver og ansvar vil også indebære:

 • Kommunikation af sektorens erhvervspolitiske retning
 • Udarbejdelse af faglige input til politiske processer og budskaber
Landbrug & Fødevarer