1.685 job matcher din søgning 1.685 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.685 resultater.
Haslev LægecenterKonsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter

Vi søger en sygeplejerske der har bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor og måske har du specialuddannelsen i borgernær sygepleje.

Du er nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt og på baggrund af dette, implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag.

Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
 • Tæt samarbejde med kontoret og laboratoriet og dækning af disse funktioner ved ferie/kurser o.a. Oplæring vil selvfølgelig finde sted.
HR-SprintTeknisk supporter med VVS-baggrund

HR-Sprint søger for Laufen Nordic i Køge

Vil du tage ansvaret for de tekniske serviceopgaver? Motiveres du af at vejlede og yde en sublim rådgivning, når kunden står med svære tekniske problemer eller har brug for din hjælp med en reklamation? Vil du udfordres i en teknisk support-rolle hos Laufen Nordic? Så har vi jobbet til dig.

Som teknisk supporter med serviceansvar bliver din rolle helt central for drift og samarbejde imellem afdelingerne og kunderne. På en normal arbejdsuge er dit fokus 50 % af tiden på service og reklamationer og de resterende 50 % på teknisk support, med mulighed for at nørde ned i produkterne. Du får derfor stor mulighed for at bruge din ekspertise og opbygge viden inden for sanitet. Motiveres du af følgende opgaver, vil du være den rette til jobbet:

 • Teknisk support til kunder og agere teknisk backup for salgskollegaer i marken
 • Håndtering af alle indkomne serviceopgaver, udformning af guidelines (hjælp til selvhjælp)
Ringsted KommuneSnurretoppen søger 3 pædagoger

Ringsted Kommune

Er du som pædagog engageret i arbejdet nede i børnehøjde og sætter du fagligheden i fokus, så er du måske en af vores nye kollegaer!

Vi har fået flere midler samtidig med at en af vores kollegaer har valgt at gå på pension. Så nu mangler vi derfor tre dygtige pædagoger snarest muligt.

Stillingerne er på 30-37 timer - 2 til vuggestuen og 1 til børnehaven.

Snurretoppen er en stor selvejende integreret institution. Vi er normeret til 60 vuggestuebørn samt 120 børnehavebørn og et af vores kendetegn er, at sammensætningen af børn og forældre er mangfoldig.

Vordingborg KommuneSocialpædagoger til Nr. Alslev

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm udvider og søger derfor pædagoger - gerne nyuddannet. Fuldtids- og deltidsansatte.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme, som består bl.a. af bo-, aktivitet- og aflastningstilbud.

Vi har studerende og er gode til at oplære nye i dette spændende speciale, så hvis du bliver færdig til februar så hører vi gerne fra dig.

Vores pædagogiske tilgang er inspireret af TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Arbejdstiden ligger primært i eftermiddags- og aftentimerne, samt hver anden weekend og på helligdage. Hvert år skal beboerne på ferier, som vi gerne ser du deltager i.

Vordingborg KommuneAfdelingsleder til Præstø Børnehus

Vordingborg Kommune

Præstø børnehus søger en afdelingsleder 37 timer ugentlig. Børnehuset er en 0-6 års institution beliggende i Præstø by, fordelt på flere matrikler.

Som afdelingsleder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og anvende din faglighed, både i den pædagogiske udvikling og i det ledelsesmæssige arbejde. Vi tilbyder oplæring, refleksionsrum og supervision i ledelse og forventer at du på længere sigt ønsker at tage diplom i ledelse.

Det er afdelingslederens opgave, i samarbejde med lederen, at implementere de politisk vedtagne værdier, strategier og mål inden for arbejdsområdet. Du er selv opdateret på lovgivningen omkring dagtilbuddets opgaver og er skarp på de styrkede læreplaner, herunder at kunne gøre menneskesynet og læringssynet betydningsfuldt og operationelt i afdelingen.

Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistentelever til start april 2021

Solrød Kommune

Drømmer du om mere viden og flere kompetencer, så du kan tage et stort ansvar i sundhedssektoren?

Så har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed og uddanne dig til social- og sundhedsassistent. Du kan glæde dig til et udfordrende job med stor afveksling, hvor dine arbejdsopgaver afhænger af den enkelte borgers behov og livssituation.

Vi har i Solrød Kommune fokus på et godt læringsmiljø og du vil under hvert praktikforløb få en praktikvejleder, som vil støtte dig til at nå dine praktikmål igennem daglig vejledning, ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafé hvor du én gang ugentligt får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Jobindex A/S
Clinical Safety Reporting Manager til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Kunne du tænke dig at få en nøglerolle, hvor du sætter din ekspertise inden for lokale og globale myndighedskrav og standarder samt uønskede hændelser inden for kliniske studier i spil?

Bliv en del af Cook Medical og få et job med mening. Vi udvikler medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med bl.a. blodkarsygdomme over hele verden.

  Maja Skytte Jensen, Director of Clinical Affairs, EMEA fortæller: ”Sikkerhed er virkelig i højsædet. Og i denne rolle får du ansvar for et af vores vigtigste områder: at sætte retning på processerne for uønskede hændelser i kliniske studier og styrke området på globalt plan.”
Klik her og læs mere om dit nye job.

Jobindex A/S
Vordingborg KommuneRelationskompetent og didaktisk stærk lærer søges til Kalvehave Skole og Børnehus/KSBH

Vordingborg Kommune

Vi søger to lærere der brænder for at være en del af vores specialskole, og som har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger omkring undervisning.

Den ene lærer er til vores 3.-4. klassetrins team, og den anden er til vores udskolingsteam.

Vi søger derfor en lærer, der mestrer relationsarbejde og undervisning, herunder specialpædagogik og didaktik. Har du erfaring med Co-teaching, Mesterlære, ICDP og Low Arousal, er det en fordel, men ikke et krav.

Vi mangler dig, der finder det spændende at være en del af et team, der arbejder med læring og relationer, og som også insisterer på den faglige undervisning på en specialskole som vores. At reflektere over egen og fælles praksis er altafgørende i vores hverdag.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi hele tiden udvikler vores pædagogik og didaktik, så det passer til de børn, vi får visiteret til vores specialskole.

Vordingborg KommuneTimelønnede afløsere søges til Distrikt Præstø i afdeling for Pleje og Omsorg

Vordingborg Kommune

Måske er det lige dig vi står og mangler.

Er du glad for ældre mennesker og vil kunne hjælpe dem med personlig pleje og praktisk bistand, vil der være mulighed for timelønnet afløsning i hjemmeplejen og på plejecentrene Aggerhus og Præstø Multicenter. Vi har fået rigtig travlt med stigende visitationer og mangler varme hænder, vi håber at høre fra dig.

Vi arbejder både i dagvagter, aftenvagter og weekends. Du får tillæg for aften og weekendvagter.

Vi ser selvfølgelig helst, at du er uddannet SSH, men er du glad for at hjælpe ældre mennesker, kan du få en god oplæring fra en erfaren medarbejder.

Princess Yachts Denmark
Marinemekaniker

Princess Yachts Denmark, Greve

Vi udvider og søger en erfaren marinemekaniker før klargøring af nye Princess Yatchts og service til våres kunder til vores marina i Greve, hvor vi sælger nye og brugte både samt er den officielle distributør for Princess Yachts i Danmark, Norge og det vestlige Sverige.

Du er en engageret mekaniker med interesse og erfaring med både. Din kundskab er alsidig og du er glad for at lære nye teknikker. Du er serviceminded og sætter kunden i fokus.

Princess Yachts Denmark

Arbejdsområdet omhandler bl.a.:

 • Klargøring af komplet nye både
 • Klargøring og servicering af brugte både
 • Reparationer og installering af tilbehør
PersonaleBørsenSengeSpecialisten søger weekendsælger til deres butik i Køge

PersonaleBørsen søger for SengeSpecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end-segmentet.

SengeSpecialisten søger weekendsælger til deres butik i Køge, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
Bygma
Butikschef

Bygma, Hårlev

I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Du skal stå i spidsen for vores byggecenterbutik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2C og B2B-markedet.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Nomeco A/SBusiness Supporter til Nomeco HealthCare Logistics

Nomeco A/S, Køge

Vi er i rivende vækst og i vores Business Support-team har vi nu brug for yderligere ressourcer til den opgave, det er, hver dag at supportere vores kundeservice og vores projektledere. Vi søger derfor 2 Business Supportere til at supportere på hele masterdata-området.

Som Business Supporter vil du primært skulle oprette og vedligeholde varedata og klientdata i vores ERP system. Der er tale om en løbende driftsopgave, hvor du hver dag skal sikre at alle indkommende opgaver bliver korrekt håndteret. Derudover vil du også skulle supportere med vareoprettelser og stamdata i tilknytning til projekter og implementeringer af nye klienter.

Nordic Sugar A/SProjektingeniør

Nordic Sugar A/S, Nakskov

Har du flair for matematiske modeller og har du en innovativ tankegang, så er du måske vores nye kollega?

Til projektafdelingen hos Nordic Sugar Nakskov søger vi en stærk projektingeniør med lyst til at arbejde med optimering og projektledelse.

Med reference til Head of Projects bliver du en del af projektafdelingen bestående af ingeniører og tekniske assistenter, som primært i mellemkampagnen arbejder med projektledelse af tekniske projekter.

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for større nye investeringer og ombygning af procesudstyr, ligesom du agerer sparringspartner til fabrikkens drift- og vedligeholdelsesteam i forhold til tekniske løsninger.

Sagafjord A/SKystskipper, M/S Sagafjord

Sagafjord A/S, Roskilde

Rederiet Sagafjord søger en månedslønnet skibsfører til sejlads med M/S Sagafjord i Roskilde Fjord.

Skibet sejler i dag- og aftentimerne fra Roskilde Havn og i den sydlige del af Roskilde Fjord med ankomst igen på Roskilde Havn på adressen Vindeboder 18, 4000 Roskilde.

Skibet er godkendt til at sejle med 156 passagerer med sejltilladelse fra april til oktober. Sagafjord er bygget i 1957 og er godt vedligeholdt og istandsat med moderne motorer, idet skibets fremdrift nu er en dieselelektrisk løsning.

Du får ansvaret for skibet under sejlads. Din ansættelse varer 7-8 måneder om året, typisk fra marts til oktober. Du vil også få ansvaret for sejlads til og fra værft.

Bravida Danmark A/S
Lead buyer til ventilation og køl

Bravida Danmark A/S

Kunne du tænke dig at komme med på vores hold? Se ledige stillinger nedenfor og ansøg allerede i dag.

Vil du bistå Bravidas afdelinger med at skabe synergi og besparelser på indkøb af komponenter inden for ventilation, køl og automation? Brænder du for at vise, hvad en god indkøbsstrategi kan gøre for virksomheden? Er du struktureret, pålidelig og omhyggelig, og har et godt kendskab til produkter og leverandører i ventilations-og kølebranchen? Så er stillingen her sikkert noget for dig.

Vi har en professionel og effektiv indkøbsstrategi, understøttet af gode og unikke værktøjer, hvilket giver os en stor konkurrencemæssig fordel. For yderligere at udvikle indkøb i Bravida Danmark søger vi nu en kommerciel profil med teknisk indsigt i ventilations-, køle- og automationskomponenter.

Bravida Danmark A/S
Mercuri Urval
Fuldtidsansatte psykiatere

Mercuri Urval søger for Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland søsætter et helt nyt og banebrydende projekt. Nu oprettes ONLINE-KLINIK KBH, der skal behandle patienter i Guldborgsund, Lolland, Næstved og Vordingborg kommuner – på en forbindelse fra København.

Dette spændende projekt sikrer en ordentlig og god behandling af de mennesker i vores samfund, som har allermest brug for det – nemlig de psykisk syge i de yderste dele af vores samfund. Projektet skal bidrage til at udbrede virtuelle konsultationer og vil blive fulgt nøje af forskere for at indhente dokumentation, der kan gøre os alle sammen klogere på, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Psykiatrien Region Sjælland søger derfor 10-12 faglige pionerer, der har mod på og vilje til at bygge noget helt nyt op sammen, på fuldtid eller deltid.

Mercuri Urval
HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Slagelse

Hos HTH Slagelse søger vi en erhvervskonsulent til vores erhvervsafdeling, som har erfaring fra branchen og som også har erfaring med styring af bygge- & montageopgaver for erhverv & privatkunder.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med kundeopfølgning, møder, tilbudsgivning og ordreopfølgning, gennemgang af økonomi. Du rådgiver og inspirerer kunderne om indretning af køkken, bad og garderobe, samt afdækker deres ønsker og behov. Du kommer til at skulle tegne skitser, præsentere løsninger, lave opmålinger, styre leverancer og koordinere montage.

Du vil bruge en del af din tid ved computeren, hvor du blandt andet udarbejder tilbud, laver tegninger, planlægger montageopgaver samt i det hele taget følger salget tæt. Derudover kommer du også til at afholde kundemøder for at sikre dig at alle kundernes ønsker til indretningen og funktionaliteten af deres nye hjem, bliver drøftet og imødekommet.

HTH
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Digital regnskabskonsulent/controller som kan hjælpe vores kunder søges til Beierholm, Slagelse

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens regnskabskonsulent med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som kompetent regnskabskonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder. Som noget helt særligt skal du hjælpe os med at implementere vores unikke værktøj, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Bogholderi, årsafslutning og rapportering
 • Budgettering
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Domea.dkServiceorienteret driftsleder til Servicecenter Solrød

Domea.dk

- med flair for ledelse

Har du ledelsesmæssige kompetencer? Har du måske en byggeteknisk baggrund og erfaring med økonomi og god kundeservice? Er du struktureret og kan holde mange bolde i luften? Så er du lige den driftsleder, vi søger til Servicecenter Solrød.

Dine primære opgaver:

 • Personaleledelse af ejendomspersonale
 • Styre og prioritere de mangeartede opgaver inden for drift og vedligeholdelse af boligselskabets afdelinger
 • Være en del af overdragelsesprocessen fra byggeri til drift, samt bidrage til succesfulde renoveringssager