1.109 job matcher din søgning 1.109 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.109 resultater.
PwC
Bogføringsmedarbejder til PwC One Business Center i Aalborg

PwC

I PwC One Business Center søger vi en en dygtig og engageret kollega til vores team i Aalborg. Dine primære opgaver vil være at varetage bogføringsopgaver.

Derudover vil du spille en vigtig rolle i optimering og effektivisering af arbejdsprocesser på både kontoret i Aalborg, men også på tværs af One Business Center.

I jobbet vil du vil få indsigt i, hvordan et digitalt bogholderi fungerer, og vi supplerer den praktiske dagligdag med interne kurser, så du får de bedste forudsætninger for at servicere kunder og udvikle dig i jobbet.

Dine arbejdsopgaver vil særligt bestå af:

 • Ansvar for bogføringsopgaver
 • Udarbejdelse af afstemninger
 • Assistance med udarbejdelse af regnskaber
PwC
Bravida Danmark A/S
CTS/Automatik tekniker til Thy området

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Vi søger en CTS/automatik tekniker gerne med Trend erfaring til en fagligt dygtig og stærkt specialiseret afdeling i Aalborg. Hovedparten af dine arbejdsopgaver vil være i Thy-området.

Du kunne også være elektriker, med nogle års praktisk erfaring som har lyst til at dygtiggøre dig inden for CTS anlæg. Som person er du struktureret, opfølgende og service minded. Og vigtigst at alt – du er villig til at lære.

Jobbet:

 • Servicering af flere former for CTS/Automatik-anlæg.
 • Fortrådning af mindre varme & ventilationsanlæg.
 • Fejlfinding på CTS/Automatikanlæg.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Køletekniker til solid og specialiseret afdeling

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Vi har travlt og søger en dygtig køletekniker til vores afdeling i Aalborg. Du bliver en del af en afdeling, der er yderest velfungerende, har kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et stærkt socialt sammenhold og et stort medarbejderfokus. Dine arbejdsopgaver er alsidige inden for køl.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lovpligtige eftersyn.
 • Service og reparation af køleanlæg.
 • Mindre montageopgaver.
Bravida Danmark A/S
Lidl Danmark K/S
Butikschef - Brønderslev

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S
Frederikshavn KommuneSSA i aftenvagt, Bangsbo Gaden

Frederikshavn Kommune

Ønsker du et job, hvor du kan engagere dig i det sundhedsfaglige/socialpædagogiske arbejde med borgeren i centrum?

Så kan vi tilbyde:

 • Et job med fysiske udfoldelser, på en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Stillingen er en aftenvagt på 30 timer med vagt hver 2. weekend
 • Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 15. januar 2021
 • Gode kollegaer der glæder sig til at arbejde sammen med dig

Dit bidrag til det gode arbejdsmiljø vægtes højt, da vi mener, at et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for at kunne arbejde med kerneopgaven.

Quickpoint A/SSouschef

Quickpoint A/S, Aalborg

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, og vi er i gang med en spændende transformationsrejse, hvor vi skal blive endnu bedre til alt, hvad vi gør!

Vi forventer at øge antallet af Quickpoint-værksteder betragteligt i den kommende tid, og derfor søger vi nu branchens mest kompetente og dedikerede personale til at være med til at drive udviklingen fremad.

Som souschef i Quickpoint-kæden kommer du til at arbejde i professionelle rammer med ordentlige forhold, stærke uddannelsesprogrammer, det bedste værktøj og velafprøvede koncepter, processer og driftsmanualer. På sigt er der for de allerdygtigste souschefer gode muligheder, gennem vores talentprogram, for at blive værkstedschef, og få dit eget værksted.

Clean Care A/S
Medarbejder til vores lager i Aalborg

Clean Care A/S

Vi søger en ny lagermedarbejder, da vi er i en rivende udvikling og har brug for mere hjælp.

Dine arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse
 • Pakning af ordre
 • Betjene kunder, som kommer på lageret professionelt og venligt

Dine personlige kvalifikationer:

 • Trives i et travlt og uformelt miljø, hvor fokus er på samarbejde og vi løfter i flok
 • Pragmatisk og løsningsorienteret
 • Effektiv og fleksibel
Clean Care A/S
Elcold Frysere Hobro ApS
Produktionsmedarbejder – lav frysere til hele verden

Elcold Frysere Hobro ApS

Når COVID-19-vaccinen er klar, skal de opbevares i frysere ned til -70 grader. Vil du arbejde i den virksomhed, der laver de frysere?

Hos Elcold har vi medvind. Og det går så godt, at vi nu skal ansætte flere kolleger til at producere frysere til ikke kun medicinalindustrien – også til supermarkeder, isforhandlere og husholdninger verden over.

Interesseret? Søg jobbet her!

Elcold Frysere Hobro ApS
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælperelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Har du lyst til en elevplads, hvor du kan få indflydelse på dine mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedshjælper være noget for dig.

Når du starter på din uddannelse får du udleveret en uddannelsesplan, som indeholder mål for praktikken. Uddannelsesplanen er din og din praktikvejleders fælles redskab i praktikperioden. Vores praktikansvarlige har alle en akademisk uddannelse og vil støtte op om dig under din uddannelse.

Under din uddannelse vil du løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, som du kan udvikle dig gennem. Du vil gradvist indgå på lige fod med dine øvrige kolleger.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistentelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Hvor du kan have indflydelse på mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedsassistent være noget for dig.

I løbet af din skoleperiode på SOSU Nord i Hjørring, vil du blive undervist i fag, hvor der er fokus på:

 • Social- og sundhedsassistentens rolle
 • Din rolle hvor du skal være med til at sikre et sammenhængende forløb for borgerne i mødet med sundhedssektoren
 • Arbejdet med grundlægende sygepleje og rehabilitering, pleje og omsorg for den enkelte borger
Bygma
Sælger

Bygma, Aars

I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for beklædning, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. Rådgivning omkring bl.a. maling, værktøj og beslag vil ligeledes være en del af dine arbejdsopgaver. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2C og B2B-markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Samtidig får du opgaver inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Bygma
Bravida Danmark A/S
Lead buyer til ventilation og køl

Bravida Danmark A/S

Kunne du tænke dig at komme med på vores hold? Se ledige stillinger nedenfor og ansøg allerede i dag.

Vil du bistå Bravidas afdelinger med at skabe synergi og besparelser på indkøb af komponenter inden for ventilation, køl og automation? Brænder du for at vise, hvad en god indkøbsstrategi kan gøre for virksomheden? Er du struktureret, pålidelig og omhyggelig, og har et godt kendskab til produkter og leverandører i ventilations-og kølebranchen? Så er stillingen her sikkert noget for dig.

Vi har en professionel og effektiv indkøbsstrategi, understøttet af gode og unikke værktøjer, hvilket giver os en stor konkurrencemæssig fordel. For yderligere at udvikle indkøb i Bravida Danmark søger vi nu en kommerciel profil med teknisk indsigt i ventilations-, køle- og automationskomponenter.

Bravida Danmark A/S
TECHCOLLEGE
Faglærer til frisøruddannelsen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Løber kreativitet i dine blodårer og ud igennem saksen? Og har du lyst til at dele din viden om frisørfaget med unge mennesker? Så kan du måske blive vores nye kollega på frisøruddannelsen.

TECHCOLLEGE er en af landets største erhvervsskoler, og vi uddanner i samarbejde med vores dygtige mestre cirka 60 frisører om året. Vores ambition er altid at give vores elever den bedst mulige uddannelse – fagligt såvel som personligt. På TECHCOLLEGE udbyder vi både grundforløb, hovedforløb, specialefag og efteruddannelse inden for frisørfaget. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor de elever, som hver dag træder ind af døren, bidrager til en kontinuerlig udvikling af vores skole.

Vi er på jagt efter en kollega, der interesserer sig for de unges uddannelse og fremtid, har et fagligt højt niveau, er fleksibel og kan indgå i et professionelt læringsfællesskab.

TECHCOLLEGE
Door System A/S
Servicemontør

Door System A/S

Door System A/S søger en montør til montage og service af porte, døre og dockingsystemer til industrien.

Vores døre er unikke, og det samme er vores kunder, derfor skal du kunne håndtere mange omstillinger i løbet af en arbejdsdag, være interesseret i at pleje gode kunderelationer, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Du kommer til at indgå i et stærkt team med vores andre montører, hvor arbejdsopgaverne er meget varierende fra mindre enkeltmandsopgaver til længerevarende projekter, hvor flere montører arbejder sammen.

Door System A/S
DUOS A/SAdministrativ stærk rådgiver med sundhedsfaglig baggrund til Jylland og Fyn

DUOS A/S

Er du uddannet indenfor det sundhedsfaglige felt? Hviler du godt i din stærke faglighed? Og trives du med en hverdag, hvor de administrative opgaver fylder mest, og hvor du er en del på landevejene? Så er dette jobbet for dig.

I dit nye job som rådgiver i DUOS bliver du ansvarlig for dine egne ordninger i Jylland og på Fyn. Du drifter de eksisterende og starter nye op. Du rekrutterer både ufaglærte og faglærte hjælpere i samarbejde med rekrutteringsafdelingen.

Du administrerer og kvalitetssikrer ordningerne og er personaleansvarlig for de hjælpere, der er ansat på dine ordninger. Du afholder personalemøder og/eller -samtaler, coacher og har ansvaret for ansættelser og afskedigelser. Din ledelse udøver du på distance. Den foregår nemlig primært via telefon og mail. Derudover understøtter du eller står for vagtplanlægningen. Alt efter hjælperholdenes sammensætning.

Marel A/S

Smed til daghold

Marel A/S, Støvring

Er du en kvalitetsbevidst svejser, der er god til at samarbejde? Vil du være en del af et stærkt hold, hvor høj kvalitet og godt sammenhold er en naturlig del af hverdagen?

Til en fast stilling på dagshold søger vi en kvalitetsbevidst smed, der med sit gode håndværk sætter en ære i at producere maskiner i høj kvalitet.

Du bliver en del af teamet på 20 medarbejdere, der svejser og samler. Teamet, du bliver en del af, er kendetegnet ved at være gode til at hjælpe hinanden. De har en høj faglighed, og selvom der kan være travlt, er de gode til samtidigt at have det sjovt.

Marel A/S
Mercuri Urval
Salgsdirektør

Mercuri Urval søger for kunde

Som salgsdirektør for det private marked står du i spidsen for et kompetent og dynamisk team på 5 salgskonsulenter. Sammen med dem vækster du salget af udviklingsprojekter, applikationsvedligehold og teknisk rådgivning til top 500 virksomheder i Danmark – især inden for Finans, Utility og Industri.

Virksomheden har gennem en årrække etableret en solid kundeplatform af større virksomheder og organisationer. Det er med til at give synlighed i markedet og at gøre det muligt at vækste yderligere og hente nye logoer til kundeporteføljen. Virksomheden har også et salgsteam, der arbejder målrettet mod den offentlige sektor.

Dit team er lokaliseret både i Nordjylland og Storkøbenhavn. Du kommer til at have udgangspunkt fra kontoret i Storkøbenhavn.

Comentor A/SDealer Sales Manager

Comentor A/S recruiting on behalf of Cimbria – part of AGCO Group in Thisted

Development of an international dealer network

Cimbria has grown to its current level through an impressive ability to sell large and complex projects and solutions throughout the planet. This has been a huge success, but the ambitions in Cimbria go higher.

Now it’s time to focus on indirect sales, and to secure the right balance between project sales and component sales, the company wants to increase their component sales, which is characterised as indirect sales through an international dealer network.

To lead this journey, a new Dealer Sales Manager is needed in Cimbria. You will be organized in the sales team with a reporting line to the Cluster Lead for the Nordic region.

Jutlander Bank A/S
Privatkunderådgiver til Aalborg Eternitten

Jutlander Bank A/S

Er du drevet af ægte interesse og personligt engagement for at hjælpe kunder med at indfri netop deres drømme og realisere deres potentialer? Har du samtidig, trods stor erfaring, lyst til løbende at dygtiggøre dig - både fagligt og personligt?

Du er god til at bevare og skabe nye langvarige relationer og er samtidig motiveret af at møde eksisterende og nye kunder.

Med din baggrund fra en lignende stilling vil du kunne bidrage til at sætte kundernes drømme og potentialer på jeres fælles dagsorden og forhåbentlig bliver de også til virkelighed. Dermed er vejen banet for en super god oplevelse for kunderne og samtidig et godt bidrag til bankens resultat.

Jutlander Bank A/S
ACRIMO
Montører til montage i Danmark af solafskærmning

ACRIMO

Vi søger montører i hele Danmark – både på Sjælland og Jylland/Fyn – gerne med erfaring fra montage af solafskærmningsløsninger – enten fra produktion eller på større eller mindre byggeprojekter. Hvis du har erfaring med kvalitetsmontage, gerne kombineret med en faglig baggrund som (alu)tømrer, smed, elektriker eller anden håndværksmæssig baggrund, er det et plus, men du kan også starte som hjælper eller ”arbejdsdreng” hvor vi lærer dig op. Din vilje, tilgang og kvalitetssans er det vigtigste.

Som montør arbejder du enten fra kontoret i Hedehusene eller som ”flyvende” montør på Jylland/Fyn. Du skal kunne sætte en høj kvalitetsstandard for andre underentreprenører ved selv at være bedst eller ønske at blive det. Er du på Sjælland, skal du også i perioder være forberedt på at hjælpe til i vores produktion.

ACRIMO