3.706 job matcher din søgning 3.706 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.706 resultater.
Dansk Administrations Center A/S
Til dig der vil lidt mere indenfor regnskab

Dansk Administrations Center A/S, Viby J.

I Dansk Administrationscenter finder du et hold af engagerede medarbejdere med fokus på at yde en personlig og professionel service over for vores kunder. Vi arbejder kort sagt med hele pakken, når det drejer sig om optimering af drift og investering i ejendomme.

Som regnskabsmedarbejder i Dansk Administrationscenter får du selvstændigt ansvar for en ejendomsportefølje med en god blanding af investeringskunder.

Opgaverne:

 • Daglig bogholderiarbejde, herunder fakturabehandling, finansbogføring, budgetter mv.
 • Afstemninger/bogføring, herunder bank. Forbrug, løn, moms mv.
 • Rapportering
Thygesen Textile Group A/SAllround controller

Thygesen Textile Group A/S, Ikast

Thygesen Textile Group søger en fleksibel og selvkørende controller, der har erfaring med bogholderi fra A-Z og som gerne vil prøve kræfter med spændende og udfordrende opgaver i en tekstilkoncern i rivende udvikling.

Dagligdagen vil hovedsageligt bestå af følgende arbejdsopgaver:

 • Debitor- og kreditorstyring samt finansbogholderi
 • Indberetning af moms, intrastat og lignende
 • Lønbogholderi
 • Månedsafslutning – udarbejdelse af månedsregnskab
 • Årsafslutning inkl. klargøring af materiale til revisor
 • Diverse ad hoc-opgaver

Vi forestiller os, at du starter på deltid (ca. 25 timer om ugen), som på sigt kan udvides til flere timer. Er du kun interesseret i en fuldtidsstilling så anfør det tydeligt i din ansøgning. Du kommer til at arbejde på vores kontor i Ikast med gode engagerede kollegaer og bliver en del af en stærk kultur og et godt arbejdsmiljø i ordnede rammer.

SEGES
DIGITALE ILDSJÆLE MED NAV-KOMPETENCER

SEGES, Aarhus

Vil du være med til at løfte dansk landbrug på det digitale område?

Som en af vore 2 nye NAV-udviklere i SEGES Digital bliver du en vigtig spiller i forhold til at videreudvikle og vedligeholde en moderne og effektiv Dynamics NAV-brancheløsning hos 22 rådgivningsvirksomheder i dansk landbrug. Endvidere vil du blive sparringspartner for rådgivningsvirksomhederne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres digitale platform.

I rollen som NAV-udvikler i Team Forretningssystemer vil du blive involveret i en bred palette af opgaver. Det handler om NAV-udvikling, løsningsdesign og vedligehold/support, og du har mulighed for at blive involveret i alle faser fra kundedialog til løsningsdesign, udvikling, implementering, rådgivning og support. Du kommer til at arbejde med en række spændende digitale værktøjer herunder SharePoint/WorkPoint, Lessor og Continia m.fl.

SEGES
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar for pædagog 37 timer

Ikast-Brande Kommune

Regnbuen i Hampen søger barselsvikar for pædagog 37 timer ugentligt pr. 1-2-2021

Har du lyst til et spændende job i en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år, samt SFO. Stillingen vil hovedsageligt være i børnehaven, men du skal være klar til at hjælpe i vuggestuen og i SFO’en ved behov. Regnbuen er en af 5 enheder i Højderyggens Daginstitution.

Enheden er placeret i et lille landsbysamfund i Hampen. Der er stort samarbejde mellem alle fem enheder. Vi har kvartalsvis fælles personalemøder, vores MED system og bestyrelsen er fælles. Herudover arbejder vi alle med Potentiale Profilen som et pædagogisk redskab ind i vores dagligdag.

Ikast-Brande Kommune
Pædagog fuldtid ved Skovbjergparkens Aktivitetscenter

Ikast-Brande Kommune

Skovbjergparkens Aktivitetscenter søger pædagog 37 timer pr. uge med tiltrædelse 01.02.2021, eller snarest derefter. Stillingen er tilknyttet et dagtilbud § 104-tilbud for voksne mennesker med autismespektrumtilstande. Der er 28 borgere indskrevet på aktivitetscentret. Vi arbejder ud fra en anerkendende og systemisk tankegang med fundament i KRAP og neuropædagogik. Vi bruger CURA til at dokumentere pædagogisk praksis og dermed sikre borgernes læring og trivsel. Borgerne har individuelle tilpassede dagsprogrammer og kommunikationssystemer.

Vi søger en pædagog, som kan arbejde i såvel teams som i enkeltmandsprojekter, kan arbejde selvstændigt, og som kan se sig selv i forskellige aktiviteter, f.eks. gå ture, træværksted, sanseaktivitet, kreative aktiviteter, madlavning, musik m.m.

C.F. Møller Architects
Økonomimedarbejder med ansvar for lønbogholderi (genopslag)

C.F. Møller Architects, Aarhus

Kan du se dig selv være en del af en økonomifunktion som servicerer afdelinger i Danmark og internationalt, og vil du bidrage til udvikling af en løn- og økonomifunktion, så den kontinuerligt og bedst muligt understøtter vores forretnings behov? Ønsker du at få ansvar og er du god til at skabe struktur og systematik i din opgaveløsning, så tilbyder vi en spændende stilling som ansvarlig for vores lønfunktion.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor det primære ansvar vil være at varetage alle opgaver omkring lønkørsler til vores funktionærer, ansatte på overenskomst og timelønsansatte.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • sikre den månedlige lønkørsel i Lessor/NAV
 • sikre korrekt indrapportering til offentlige instanser
 • bogføring og afstemning af løn og relaterede poster
C.F. Møller Architects
Deltaplan ApSSupport- & kundeservicemedarbejder (fuld tid)

Deltaplan ApS, Aarhus

Hjertet i jobbet er at hjælpe og instruere DELTAPLANS kunder i brugen af DELTAPLAN - online vagtplan.

Det foregår primært skriftligt via. online support, men der er også en del telefonisk support, ligesom decideret undervisning kan blive en del af jobbet, når din erfaring er blevet tilstrækkelig.

DELTAPLAN er et online vagtplansystem, hvor små og mellemstore arbejdspladser styrer arbejdstider, holder styr på overarbejde og ferie, kommunikerer internt på arbejdspladsen samt afregner til løn.

Det er et omfattende system, og du får en grundig oplæring.

Hvis du er nysgerrig, så kan du med tiden blive rodet ind i lidt af hvert: Test, fakturering, salg, markedsføring, regnskab og andre administrative opgaver.

Hinnerup Lægerne ApSIT-kyndig lægesekretær

Hinnerup Lægerne ApS

HINNERUPLÆGRNE søger ny medarbejder til intern IT-support: vedligehold af praksisskærm og hjemmeside, styring af samarbejdet med eksterne leverandører, betjening af receptionen samt anretning af frokost til medarbejderne.

Du skal have flair og interesse for IT, du skal være serviceminded og indstillet på at løse mangeartede opgaver i et tværfaglige samarbejde med de forskellige faggrupper.

HINNERUPLÆGERNE består af 2 kompagniskabspraksisser med 3 læger i hver. Der er et tæt samarbejde i huset.

Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
Candeno ApSBliv Candenos After Sales Manager og Product Owner

Candeno ApS, Aarhus

Vi søger en medarbejder, der kan rokere rundt, og som kan løse en kombineret rolle. Inden for de kommende måneder lancerer vi et nyt produkt, som består af digitale kurser. Det produkt bliver du product owner på.

Der er altså tale om et ganske stort ansvarsområde. Desuden skal du aflaste vores onboarding af nye kunder samt bidrage til udvikling og implementering af kurser. Lyder det som noget for dig?

Helt konkret kommer dine arbejdsopgaver til at bestå af følgende:

 • Udvikling og optimering af nye digitale kurser
 • Opsøgning af nye kursister og markedsføre digitale kurser på SoMe
 • Mersalg til eksisterende kundegrupper
Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent i kombineret stilling, Hjemmeplejen Vest, Hammel

Favrskov Kommune

Til spændende stilling med fokus på projektet ”flere mod ensomhed – flere i fællesskaber”.

Stillingen er fast fortrinsvis i dagvagt 32-37 timer om ugen efter ønske, med weekendvagt hver 3. weekend, eller hver 2. weekend, hvis du ønsker at arbejde 37 timer om ugen. Tiltrædelse til stillingen er 1. januar 2021 eller snarest herefter. Du vil være en del af hjemmeplejen i Hammel.

Stillingen er et projekt i 2021, dine opgaver er bl.a. screening af borgerne i teamet, herefter får borgeren mulighed for at deltage i de ønskede aktiviteter, som du er med til at etablere i samarbejde med aktivitetsafdelingen. Din arbejdstid tilrettelægges efter de aktiviteter, du er med til at planlægge og iværksætte. Fra 2022 er stillingen som assistent i hjemmeplejen Hammel, hvor du også har mulighed for dage i sygeplejegruppen.

IMPACT A/S
IT Project Manager

IMPACT A/S, Aarhus

Brænder du for at arbejde med spændende kunder og løsninger i et uformelt og dynamisk miljø? Er du klar på at tage ansvar på digitale commerce-projekter?

Som projektleder til vores kontor i Aarhus bliver du en af de bærende kræfter i udviklingen af internationale omni-channel commerce løsninger. Du vil være med til at sætte standarden for god projektledelse og sikre høj kvalitet i leverancerne for nogle af Danmarks største brands og retailers, såsom Imerco, Kauffmann, Ganni, HiFi Klubben og nemlig.com.

Dine arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Projektledelse af udviklingsteams, herunder koordinering af konsulenter, rapportering og forecasting
 • Have et konstant overblik over potentielle fremtidige udfordringer og igangsætte tiltag til at tage højde for dette
 • Medvirke i forretningsanalyse og specifikation af e-business løsninger til både eksisterende og nye kunder
JORTON A/S
JORTON A/S Region Midt (Aarhus) søger projektleder til spændende opgaver i hoved- og totalentrepriser med omgående tiltrædelse

JORTON A/S

Vil du have indflydelse på opførelsen af udfordrende projekter og bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde under frie rammer med alsidige byggeprojekter i en virksomhed med et rigtigt godt ry i branchen?

Som projektleder eller entrepriseleder får du ansvar for både mindre og større projekter, og du er en del af alle faser inklusive kalkulation, strukturering af byggepladsen, administrative opgaver og aflevering af projektet. Vi forventer, at du planlægger, gennemfører og følger op på udførelsen af projekterne, og gennemfører dem inden for aftalt tid, kvalitet og pris.

Derudover fungerer du som sparringspartner for hele byggeteamet, ligesom du bliver ankermand til bygherrer og underentreprenører og får et tæt samarbejde med formændene på pladserne.

JORTON A/S
IMPACT A/S
Master Data Consultant

IMPACT A/S, Åbyhøj eller København

I stillingen som Master Data Consultant bliver du ansvarlig for at hjælpe vores kunder med rådgivning, analyse og konfigurering af product information management (PIM)-systemer, der forbedrer kundens produktdata og interne processer. Du bliver ansvarlig for koordinering og styring af agile PIM-implementeringsprojekter, hvor du samtidig får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på de konkrete løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rådgivning og support af kunder i forhold til produktdata
 • Gennemførelse af teknisk konfigurering af PIM-systemer samt inddragelse af andre interne og eksterne konsulenter
 • Udarbejdelse af projektplaner og afrapportering til kunden
Teknologisk Institut
Konsulent inden for bæredygtige bygningsinstallationer, energieffektivisering, indeklima, varme og ventilation

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Teknologisk Institut søger en ingeniør inden for energieffektivisering og indeklima i bygninger. Du bliver en del af et team, som er førende inden for feltet og som brænder for at løse energimæssige og indeklimamæssige udfordringer relateret til den grønne omstilling.

Teknologisk Institut

Du indgår i et team, der arbejder med energi og indeklimaforbedringer i bred forstand. Dine arbejdsopgaver kan typisk omfatte:

 • Rådgivning inden for ventilation, indeklima, energieffektivisering og bæredygtige bygningsinstallationer.
 • Forskning og udvikling inden for ventilation, indeklima, intelligente styringer, energirenovering samt lavenergibyggeri og energifleksibilitet.
 • Undervisning inden for bygningsinstallationer, fx ventilation, varme, belysning eller intelligente styringer.
Teknologisk Institut
Klinik BayJordemoder til speciallægepraksis i Gynækologi og Fertilitet

Klinik Bay, Aarhus

Med baggrund i øget aktivitet, ønsker vi nu at udvide vores hold.

Vi er en speciallægepraksis i gynækologi og udover almen gynækologi er vi et team med særlig interesse for fertilitetsudredning og -behandling. Vores dedikerede mål er at hjælpe alle kvinder med selvbestemt familiedannelse, så dagligdagen omhandler derfor både behandling af uønskede graviditeter, anlæggelse af spiraler, præventionsrådgivning samt udredning og behandling af ufrivillig barnløshed.

Vi kan tilbyde et spændende job med tæt patientkontakt og selvstændige opgaver under superviseret ansvar med ultralydsskanning, patientvejledninger/-samtaler, inseminationer og telefonkonsultationer.

Nel Hydrogen A/STeknisk Designer (Barselsvikariat men med mulighed for fastansættelse)

Nel Hydrogen A/S, Herning

Brænder du for at arbejde med design og konstruktion af komplekse opgaver i et teknisk inspirerende miljø, hvor du bidrager til udviklingen af fremtidens brint-tankstationer på den internationale bane? Så kan dette være jobbet for dig.

Som Teknisk Designer bliver du en del af udviklingsafdelingen og du vil komme til at arbejde sammen med Hardware teamets 6 øvrige tekniske designere/ingeniører som til dagligt står for konstruktion af mekaniske dele til brint tankstationerne. Jobbet er som udgangspunkt et barselsvikariat der løber fra den 15.12.2020 og indtil den 01.11.2021, men med mulighed for fastansættelse for den rigtige kandidat

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • udarbejde 3D-modeller i Inventor.
 • udarbejde BOM til produktionen og frigive den til planlægningen.
 • udarbejde 2D-montagetegninger til produktionen.
PATRADE A/SVil du være vores nye IPR-koordinator/paralegal?

PATRADE A/S, Aarhus

Er du vild med at arbejde med patenter? Vil du arbejde i en af de førende virksomheder i branchen? Så kan du være lige den, vi mangler til vores kontor i Aarhus.

Patrade er et af landets førende IP-konsulenthuse med cirka 70 medarbejdere i vores afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Virksomheden er efter et generationsskifte inde i en spændende udvikling og vi har lige taget hul på implementeringen af en ny strategi.

Dine primære opgaver

 • Administration og behandling af patentsager, herunder indsigelser og krænkelser
 • Korrespondance med klienter, udenlandske agenter/advokater samt myndigheder
 • Organisering og behandling af e-mails og dokumenter
ILVA
Medarbejdere til studiejob i vores kundeservicecenter på hovedkontoret i Sabro

ILVA

Er du god til at skabe kunderelationer, og kan du se fordelene ved et studiejob, hvor du:

 • Bliver en del af branchens bedste og sjoveste kundeserviceteam, hvor samarbejde er i højsædet, og hvor kunderne får en god og professionel service?
 • Kommer til at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og supportere vores kunder så de får en god oplevelse?
 • Får indsigt i arbejdet i en professionel og kompetent kundeservice afdeling?

Som deltidsmedarbejder i vores kundeserviceafdeling kan du se frem til en travl og udfordrende hverdag, hvor din vigtigste opgave er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted at sikre at vores kunder får en god oplevelse. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Den jydske HaandværkerskoleDIGITAL CONTENT CREATOR SØGES

Den jydske Haandværkerskole, Hadsten

Er du en god storyteller? Kan du opspore de gode historier og vinkle dem, så de når ud til forskellige målgrupper på tværs af medier? Så er det dig vi har brug for!

Du bliver en del af vores ledelsessekretariatsteam. Sammen med sekretariatschefen og to gode kolleger får du ansvaret for, at DjH fremstår professionel og med én stemme i al kommunikation, markedsføring og branding på tværs af medier. Du får en vigtig rolle i at strukturere og udarbejde indhold. Du tænker på tværs af medier, så ét stykke content ikke kun lever én gang, men dit arbejde kan bruges på tværs af medier og målgrupper.

Det er en nyoprettet stilling og du får derfor en stor grad af indflydelse på, hvordan stillingen kan udvikles og tilpasses netop dine kompetencer. Du får en hverdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du sidder sammen med dine kolleger i teamet. Vi arbejder projektbaseret, med høj inddragelse og medindflydelse på opgaverne.