115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 115 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Værestedet Aarmarngaar i Tiilerilaaq søger medarbejder/job-nr. 638/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Fritidsklubben Ikinngut søger barne- og/eller socialhjælper til snarlig ansættelse eller efter aftale.

Fritidsklubben holder til i B 714 og har plads til 150 brugere.

Fritidsklubben har åbent fra mandag til torsdag i tidsrummet fra 14:00-17:00 for børn i alderen fra 6-13 år. Fritidsklubben er åben for unge i tidsrummet fra 19:00-23:00 fra mandag til torsdag, der er lukket om fredagen. Fritidsklubben har åbent om lørdagen i tidsrummet fra 17:00-22:00 og i tidsrummet fra 14:00-17:00 om søndagen for børn. Og for unge i tidsrummet fra 19:00-23:00.

Vi søger en aktiv og ansvarlig medarbejder som kan arbejde på en varierende og udfordrende arbejdsplads. Det er vigtigt for medarbejderne i klubben, at pågældende er et klart forbillede for brugerne og at pågældende kan etablere en dygtig og stærk kontakt til de unge.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Ippiarsuk søger ernærings- eller køkkenassistent/job-nr. 634/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Ippiarsuk er et pleje- og aktivitetscenter der blev taget i brug siden 1999 og som ligger i naturskønne omgivelser med god busforbindelse.

Der laves dagligt ca. 140 portioner hovedmåltider, samt smørrebrød og mellemmåltider til beboerne, disse sælges også i cafeen i dagtimerne til både brugere og personalet. Der skal laves mange slags diætkost på bestilling fra afdelingerne, og brugerne i aktivitetscenteret. Ligeledes er der bestillinger fra afdelingerne og resten af huset på forplejning til fødselsdage, møder og andre aktiviteter i huset. Der drives også kiosksalg i cafeen.

Arbejdstiden er sædvanligvis fra 7-15 men rummer også skiftende delevagter fra 9-17, endvidere skal der påregnes arbejde hver anden weekend samt på en del af årets helligdage.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Socialstyrelsen søger to psykologer med erfaring inden for børne- og ungeområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du et brændende engagement for det sociale område og ønsker at bruge din kundskab til at gøre en forskel for børn og unge i hele landet?

Socialstyrelsen søger to børne- og ungepsykologer til et nyoprettet behandlingscenter. På nuværende tidspunkt er vi i gang med at udvikle og tilpasse behandlingstilbuddet til målgruppen. Behandlingscenteret skal på sigt huse 5 psykologer, og ud over at tilbyde terapeutisk behandling og arbejde med Rejseholdene, skal der i centret arbejdes med at udvikle samt optimere andre tilbud til blandt andet børn og unge.

Det vil sige, at du som psykolog i behandlingscentret skal have et todelt fokus. Du skal fungere som terapeutisk behandler, samtidig med at du skal arbejde med at udvikle det eksisterende Børne- og ungerejsehold. Vi ønsker, at der er fokus på forebyggelse, som er baseret på konkret viden og stærkt samarbejde med relevante instanser.

Grønlands Selvstyre
Vectrus Services A/S
CTS-/Automatiktekniker til Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S søger til snarlig ansættelse en automatiktekniker eller elektriker til Utilities and Facilities Maintenance afdelingen (UFM) på basen. Ansættelsen er tidsbegrænset til 6 måneder med ansættelse og udrejse snarest muligt.

Vectrus Services varetager service, drift og vedligehold af Thule Air Base. UFM har ansvaret for drift og planlagt vedligehold af alle basens installationer samt vand, varme og el-produktion.

Vi søger en medarbejder, som har erfaring både med vedligehold og drift af CTS-anlæg, og ligeledes gerne programmeringserfaring:

 • Du er faglært CTS-/Automatiktekniker med nogle års relevant erhvervserfaring.
 • Du har bred erfaring med servicering og fejlfinding af CTS-anlæg.
 • Gerne erfaring med PLC (Rockwell eller Omron).
Vectrus Services A/S
Grønlands Selvstyre
Børnehjemmet Uummannaq søger pædagog

Grønlands Selvstyre

Børnehjemmet Uummannaq søger en engageret pædagog, der brænder for at indgå i omsorgs- og behandlingsarbejde med anbragte børn og unge.

Du skal også være indstillet på at deltage i projekter og kolonier, som kan være af flere ugers varighed, da disse aktiviteter udgør en væsentlig del af behandlingsarbejdet på børnehjemmet.

Som pædagog skal du være med til at skabe en hverdag for vores børn og unge i en miljøterapeutisk kontekst. Du skal have overblik og kunne arbejde både selvstændigt og som en del af en blandet personalegruppe med flere forskellige kulturelle og sproglige baggrunde. Samarbejde, fleksibilitet og rummelighed er nøgleord på børnehjemmet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i verdens smukkeste natur. Vi er en institution i konstant udvikling med faglige udfordringer og stor variation i hverdagen og i det pædagogiske arbejde.

Grønlands Selvstyre
Kommune KujalleqPsykolog til Familiecentret i Qaqortoq – genopslag

Kommune Kujalleq

Familiecentret Qaqortoq søger psykolog til besættelse pr. 01. februar 2021 eller nærmere aftale.

Er du uddannet psykolog? Og brænder for at gøre en forskel for familier med udfordringer i deres hverdage? Familiecenteret i Kommune Kujalleq har de sidste år udviklet en del, især hvad ang. udvikling af metoder ift. traumebaseret behandling af børn og unge samt deres familie. Dette udføres i tæt samarbejde med Syddansk Universitet i Odense. Derudover er der udviklet de to første grønlandske traumescreeninger, som er under implementering i hele Kommune Kujalleq.

Du vil som psykolog være en del af et behandlingsteam med god erfaring samt uddannelse, hvor samarbejdet er én af prioriteterne på dagsordenen. Samtidig vil du være med til at implementere de relevante metoder i systemisk familiebehandling og dermed deltage til yderligere udvikling af de tiltænkte mål i de kommende år.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Medarbejder til Støttekorpset i Paamiut/job-nr. 635/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Afdelingen for Handicap og Socialpsykiatri søger støtteperson til Støttekorpset i Paamiut, med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Støttekorpset i Paamiut, servicerer borgere, med et vidtgående handicap, der bor i eget hjem, der har behov for støtte, vejledning og træning i bedre at kunne leve et almindeligt hverdagsliv på egne betingelser.

Målgruppen for Støttekorpset i Paamiut, er borgere med et vidtgående handicap, med forskellige psykiske eller fysiske lidelser, som har behov for støtte i hverdagen. Tilbuddet medvirker til at borgeren med et vidtgående handicap, støttes til at kunne leve et så almindeligt hverdagsliv som muligt, hvor aldersgruppen er 18-67 år.

Formålet med at borgeren får visiteret støttetimer, er at den enkelte borger gennem vejledning, støtte og træning, bliver i bedre stand til at kunne leve et almindeligt hverdagsliv på egne betingelser.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Afdelingsleder i Forvaltning for Anlæg og Miljø i Paamiut/job-nr. 631/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Er du en dygtig leder? Har du interesse for kommunalteknik og drift? Så er stillingen som afdelingsleder i Forvaltning for Anlæg og Miljø i Paamiut måske noget for dig!

Kommuneqarfik Sermersooq søger en ingeniør, tekniker eller med lignende relevant uddannelse til stillingen som afdelingsleder under Forvaltning for Anlæg og Miljø i Paamiut. Stillingen ønskes besat snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Afdelingen varetager følgende opgaveområder:

 • Administration af Forvaltning for Anlæg og Miljø
 • Myndighedsarbejde, herunder areal- og miljøtilsyn
 • Ledelse af den interne entreprenørvirksomhed
 • Affalds- og spildevandshåndtering
Kommuneqarfik Sermersooq
JobBestProjektleder/Bygningskonstruktør søges til Nuuk

JobBest søger for EMJ-Atcon

Har du flair for mennesker og god sans for byggeprojekter, - herunder tids- og økonomistyring på byggesager?

Som projektleder vil du blive en del af et dynamisk team i EMJ-Atcon’s projektafdeling, hvor du – udover projektsamarbejde med håndværkere – også vil få tre engagerede og erfarne projektleder-kollegaer. EMJ-Atcon er en byggevirksomhed, hvor kvalitet, kundetilfredshed og faglig stolthed er de vigtigste rettesnore.

Som Projektleder hos EMJ-Atcon får du ansvaret for byggeopgaver i størrelsesordenen DKK 20 – 100 mio. primært indenfor følgende opgaver og funktionsområder:

 • Styring og opfølgning på projekter i forbindelse med tid, økonomi, underentreprenører og kvalitet
 • Sikring af, at sikkerhedskravene til enhver tid overholdes
 • Kontakt til bygherrer, myndigheder og rådgivere
Grønlands Selvstyre
Controller til Den centrale Regnskabsafdeling

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Den centrale Regnskabsafdeling (DcR) søger to controllere til et spændende arbejde inden for regnskab i det offentlige. Vi tilbyder et job, hvor du vil have gode muligheder for at gøre brug af og udvikle dine kompetencer indenfor regnskab.

Som controller vil du bl.a. skulle være med til at samle og udarbejde dokumentationen til Landskassens regnskab samt varetage opgaver på tværs af DcR, og du vil hos os komme til at arbejde med en bred vifte af regnskabsmæssige opgaver inden for kreditor, debitor og finans i samarbejde med dine nye kollegaer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Koordinering og controlling af DcR's og enhedernes regnskabsmæssige mellemværender
 • Afstemning og opfølgning af statuskonti
 • Indgå i systemtilpasninger/udviklingsopgaver
Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Ungecenteret opsøgende 2 ungerådgivere/job-nr. 632/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Afdelingen for Børn og Familie søger 2 energiske og positive kollegaer til at bistå os med arbejdet med unge mennesker med forskellige udfordringer.

Ungecenteret er et center som arbejder med og for unge som har det svært socialt og/eller psykisk. Årsagen til, at de har det svært er i de fleste tilfælde omsorgssvigt, men kan f.eks. også have årsag i rusmiddelmisbrug, skilsmisse, vold, seksuelt misbrug, dødsfald, mobning og/eller en kombination af disse.

Ungecenteret vil gerne udvide sin afdeling for ungerådgivning med 2 opsøgende ungerådgiver. Udover almindelige hverdage kommer ungerådgiverne til at arbejde opsøgende, hvor de prøver at komme i kontakt med børn og unge som går rundt på gaderne. De vil invitere børn og unge med til ungecenteret, hvor der kan tilbydes meningsfulde aktiviteter, samvær og mulighed for samtale og/eller hjælp hvis barnet ikke er tryg ved at gå hjem.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Administrativ medarbejder til Nunatta Atuagaateqarfia

Grønlands Selvstyre, Nuuk

I Nunatta Atuagaateqarfia – Grønlands Landsbibliotek – søger vi en administrativ medarbejder til ansættelse pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.

I kontoret varetager vi mange forskellige og udviklende administrative opgaver, såsom økonomistyring – personale og brugernes administrative opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Afstemning af likvide konti
 • Daglig bogføring af bilag, fakturaer mv.
 • Sagsbehandling af brugere i bibliotekssystemet

Nunatta Atuagaateqarfia er folkebibliotek for Nuuk og centralbibliotek for Grønland. Groenlandica, Nationalbiblioteket som organisatorisk hører under Nunatta Atuagaateqarfia, er fysisk placeret i Ilimmarfik. Biblioteket er beliggende i hjertet af Nuuk, og det bliver hyppigt brugt af byens borgere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Angerlarsimaffik Aja søger en pædagog

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at være pædagog på Aja - og har du relevant erfaring? Så er du måske vores nye pædagog?

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Arbejdet består i at skabe en struktureret hverdag med mening i.
 • Pædagogisk rollemodel.
 • Der arbejdes i skiftende vagter.
 • Der skal påregnes flere koloni- og projektture om året.

Vi er en døgninstitution under Grønlands Selvstyre for unge fra 14-20 år - med en skrøbelig psyke betinget af grov svigt i barndommen - og er organisatorisk placeret under døgninstitutionsafdelingen i socialstyrelsen.

Grønlands Selvstyre
Beskæftigelsesministeriet
Arbejdsskadesagsbehandlere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Grønland

Beskæftigelsesministeriet, Nuuk

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik? Har du juridisk forståelse og en uddannelsesbaggrund eller erhvervserfaring, der gør dig i stand til at arbejde med kompleks sagsbehandling? Så er du en af de to arbejdsskadesagsbehandlere, vi søger til Center for Arbejdsskader i Nuuk.

Beskæftigelsesministeriet

Netop nu leder vi efter to nye kolleger, der har lyst til at arbejde på et mindre kontor, hvor opgaverne er mangeartede. Udover sagsbehandling vil du fx komme til at beskæftige dig med informationskampagner, oplæg mm.

En stor del af sagsbehandlingen kræver en juridisk forståelse, men det er ikke et krav, at du er uddannet jurist. Det vigtigste er, at du er i stand til at:

 • vurdere, om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
 • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning.
Kriminalforsorgen i GrønlandSekretariatsleder til Kriminalforsorgen i Grønlands hovedkontor

Kriminalforsorgen i Grønland, Nuuk

Kriminalforsorgen i Grønland, Hovedkontoret, søger en sekretariatsleder til en nyoprettet stilling.

I det daglige løses opgaverne i sekretariatet med en betydelig grad af selvstændighed, og der er udstrakt samarbejde mellem Hovedkontorets ansatte, herunder direktionen. Der er ligeledes et tæt samarbejde med anstalterne, hvor der ydes rådgivning og vejledning af medarbejdere og ledelse.

Du vil varetage ledelsen af sekretariatet og være overordnet ansvarlig for sekretariatets opgaveløsning. Du refererer til direktøren og er stedfortræder ved direktionens fravær. Du indgår i ledergruppen, der består af 18 personer.

Grønlands Selvstyre
KTI søger bygningsstruktør eller betonmager til områdelederstilling for de arktiske bygningsarbejderuddannelser i Sisimiut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vi opstarter i 2021 fire nye uddannelser, og da vi er i opstartsfasen, søger vi en erfaren bygningsstruktør eller betonmager til stillingen som områdeleder for uddannelserne.

Vi søger dig, som har lyst til at undervise både intensive kurser og fuldtidsuddannelser, samtidig med at du udvikler undervisningsmateriale og nye kursustyper.

Som områdeleder for de korte uddannelser vil det daglige arbejde foregå i et tæt teamsamarbejde med Bygge & Anlægsskolens øvrige ansatte. Du skal deltage i planlægning, udvikling, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af såvel den teoretiske som den praktiske undervisning. Du skal også forvente at indgå i andre opgavetyper, herunder tværgående projekter og udviklingsopgaver for hele Teknikimik Ilinniarfik.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge og Anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

KTI har i de senere år været igennem en meget spændende udvikling med vækst i aktiviteter, hvor der udbydes flere adgangsgivende kurser på bygge- og anlægsområderne.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Sprogkurser, KTI søger underviser i grønlandsk

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Har du mod på at lære nye borgere i Grønland grønlandsk og interesse for at udvikle og nytænke grønlandsk som sprogfag? Så er det dig, vi søger til vores stilling som grønlandskunderviser hos Sprogkurser, KTI i Sisimiut.

Som underviser hos Sprogkurser, KTI har du den kreative og spændende sprogundervisning i fokus. Du er klar til at møde kursisterne på deres niveau og til at vejlede dem på deres vej mod at kunne begå sig på grønlandsk.

Vores kursister er voksne, der ønsker at opkvalificere sig sprogligt. Grønlandskkurserne er p.t. primært for udlændinge, der arbejder i Grønland, men som endnu ikke kan sproget, eller kan lidt, men ikke er flydende. Det vil være en fordel, hvis du har en alsidig erfaring med grønlandskundervisning.

Det primære arbejdssted er Sisimiut, da vi prioriterer at afholde vores kurser lokalt. Der vil dog være rejsetid forbundet med stillingen, da vi dækker hele Grønland.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver til Myndighedsafdelingen/job-nr. 627/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Myndighedsafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked i Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk søger en socialrådgiver med ansættelse snarest eller efter aftale.

Myndighedsafdelingen skal sikre at sagsbehandling inden for pensions-, handicap- og matchgruppe 1-3 området altid sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov.

Arbejdsopgaver til den ledige stilling

 • Primære opgave er kvalitetsudvikling på myndighedsområdet
 • Give sparring til sagsbehandling samt råd og vejledning
 • Arbejde ud fra gældende lovgivning og kvalitetsstandarder på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Vuggestuen Uiloq i Nuuk søger barne- og socialhjælper/job-nr. 596/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Vuggestuen Uiloq er normeret til 35 børn i alderen fra 0-3 år, og er fordelt på 3 stuer.

Alle stuerne er navngivet: Piluttat, Sikkersoq, Naasut.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet barne- og socialhjælper eller tilsvarende uddannelse
 • kan lide børn og respekterer dem
 • kan skabe en god kontakt til såvel forældre som kollegaer, og ikke desto mindre med børnene
 • er ansvarsbevidst og har overblik
Kommuneqarfik Sermersooq