1.369 job matcher din søgning 1.369 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.369 resultater.
Trehøje Døre A/S
PROJEKTSÆLGER Østdanmark

Trehøje Døre A/S

Drømmer du om en salgskarriere hos én af Danmarks førende producenter af indvendige dørløsninger, så har du muligheden for at blive en del af vores kompetente salgsteam hos Trehøje Døre A/S.

Vi rådgiver om dørløsninger til de projekterende og udførende parter i byggeriet og sælger vores produkter gennem førende tømmer- og trælasthandlere.

Du får et selvstændigt kundesansvar for en del af vores marked på Sjælland, og med udgangspunkt fra egen bopæl skal du servicere nuværende og fremtidige kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være salg og rådgivning hos forhandlere, tømrere og entreprenører.

Egedal Kommune
Vi søger en socialrådgiver til fast stilling på 37 timer til Handicapteamet

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en rådgiver, der har lyst til og gerne erfaring i at arbejde med børn og unge med et handicap. Arbejdsopgaverne består primært i at arbejde med handicapkompenserende ydelser, udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner og følge op på foranstaltninger for børn, unge og familier med særlige behov for støtte kombineret med funktionsnedsættelse.

Handicapteamet er organiseret i to grupper: Styrket autisme og styrket handicap. Den ledige stilling er forankret i styrket autisme.

Rådgiverene i handicapteamet har differentieret sagstal. I styrket autismegruppen er sagstallet i gennemsnit 30 sager, afhængig af tyngde, og hvor mange af sagerne, der indgår i Egemodellen – tæt på tværs, hvor der arbejdes med hyppigere opfølgninger.

Egedal Kommune
OrderYOYO ApSTerritory Account Managers søges hurtigst muligt

OrderYOYO ApS, Sjælland og Jylland/Fyn

Til nyoprettet stilling søger vi dygtige konsulenter til både Sjælland og Jylland/Fyn til fremadstormende koncept, som hitter blandt vores samarbejdspartnere på restaurationsmarkedet.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med omtrent 30 medarbejdere i Danmark fordelt på forskellige afdelinger. I salgsafdelingen er der en salgsansvarlig, som du vil referere til. På sigt skal teamet på Sjælland tælle 2-3 sælgere inden udgangen af 2020 og Jylland/Fyn-teamet ditto.

Du får bred mulighed for at planlægge din egen hverdag og der er stor fleksibilitet i jobbet.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Miele A/S
Servicetekniker til hvidevareprodukter i København/Nordsjælland

Miele A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, som primært er opstillet hos private kunder og mindre virksomheder.

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og serviceminded fremtoning. Det skal også være naturligt for dig at servicere kunderne ved at tilbyde dem køb af eksempelvis relevante pleje- og tilbehørsprodukter.

Vi tilbyder

 • Grundig oplæring i Mieles produkter
 • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job
 • En travl dagligdag under ordnede forhold blandt dygtige og engagerede medarbejdere
ALDI Danmark1. Assistent - Jægerspris 30 timer

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Cobham SATCOM
Payroll Manager

Cobham SATCOM, Kgs. Lyngby

Cobham SATCOM is looking for a Payroll Manager to join our finance team. Our finance team in the business unit consists of 22 people, supporting our accounting teams in Lyngby, Pandrup and Concord in the US.

The payroll team consists of a payroll specialist besides yourself. You will assist on ensuring accurate processing, recording of company’s payroll, provide timely and accurate financial information, and participate in daily data entry payroll processing Responsibilities.

We expect you to be the professional beacon around payroll, and drive a well-structured payroll process. It is as well important that you are able to absorb and facilitate the many inputs HR, the business and of course the rest of the finance team.

Cobham SATCOM
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship - conversion of fibers to protein for meat alternatives

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The PhD project will be a part of a large project comprising of both academic and industry partners covering the whole value chain from academia to start ups and large enterprises. The PhD will be conducted at DTU National Food Institute (DTU Food) in the research group of Microbial Biotechnology and Biorefining. Additionally, an external stay will be included in the project.

The project will be produce protein rich meat alternatives by converting the side-streams (Brewers Spent grains and sugar beet pulp) into food grade protein by fermentation using lactic acid bacteria and fungi. The PhD aims to obtain new knowledge on pre- and post-treatment of the two side-streams. The PhD will investigate how lactic acid bacteria influence the stability and flavor production of the side-streams after pre- and post-treatment fermentation.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Vil du være HR-chef for verdens mest tossede og kompetente kollegaer…?

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S, Helsingør

Det er med stor ambivalens, at jeg nu giver stafetten som HR-chef for Trelleborg Sealing Solutions i Helsingør videre. Derfor skal du også være noget særligt; En med hjertet på rette sted, ordentlighed i blodet og masser af pondus og rygrad, for kollegaerne her er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Vi trives med opgaverne og hinanden og med at producere tætninger i verdensklasse. Vi vil gerne skabe arbejdsglæde over hele linjen - vi kan på de gode dage og er klar over, vi skal øve os lidt mere de andre dage. Der kommer HR ind i billedet.

Vi startede HR op for 6 år siden, og selvom vi er kommet langt, vil du helt sikkert undres over, hvor meget, der fortsat mangler og er manuelt. Der er masser, der kan optimeres og digitaliseres, og derfor vil jobbet i en længere periode være mere HR-operations end HR-udvikling, og det skal du stortrives med.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
MV Polering ApSVinduespudser

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser?

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

AS3 Work&CareFREELANCE FYSIOTERAPEUT - Sjælland

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige arbejdsmarkedsrettede forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger.

Vi søger freelance fysioterapeuter til at dække vores centre på Sjælland, der er motiverede for at optimere vores kandidats fysiske og mentalt helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssteder. Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt. Samarbejdet skal ses som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer.

Slots- og Kulturstyrelsen
Ejendomstekniker til teknisk ejendomsdrift på historiske bygninger

Slots- og Kulturstyrelsen, Fredensborg

Vil du være med til at sikre den tekniske drift på en række af statens historiske bygninger, og til dagligt arbejde med vedligehold og bevaring? Så læs videre her.

Slots- og Kulturstyrelsen (SLKS) drifter, vedligeholder og restaurerer en række af statens slotte, haver og kulturejendomme, herunder de kongelige slotte.

Vi har brug for en dygtig og erfaren ejendomstekniker, der sammen med de øvrige kolleger kan varetage den daglige drift af de tekniske installationer på vores slotte og kulturejendomme.

Som ejendomstekniker bliver du en del af teknikergruppen som arbejder på Fredensborg, Frederiksborg og Kronborg. I det daglige kommer du til at servicere ejendommenes tekniske installationer, og det er derfor vigtigt, at du har en god teknisk forståelse og et åbent sind overfor nye opgaver og problemstillinger.

BloomProduktionsleder

Bloom søger for LOGOS i Nærum

Selvstændig stilling med at lede elektronikproduktion, lager, reparations- og logistikfunktioner

Hvis du ikke er bange for nye udfordringer, kan holde mange bolde i luften og har lyst til en stilling, som giver dig meget varierede arbejdsdage - så læs videre her...

For vores kunde LOGOS A/S søger vi en erfaren produktionsleder til deres produktionsfaciliteter i Nærum. Her samles standard- og specialkomponenter til deres kundespecifikke løsninger inden for selvbetjente betalingsterminaler til mange forskellige formål og brancher. Du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor moderne og velordnede produktionsfaciliteter, du møder her.

Som produktionsleder indgår du aktivt i et team med 8 medarbejdere sammen med værksteds- & elektronikteknikere og du vil få ansvaret for den daglig ledelse af produktion, reparation, lager, varemodtagelse og forsendelse.

Humac A/S
Sælgere til butikker i hele landet

Humac A/S

Vores 22 butikker er livsnerven i Humac, og vi leder hele tiden efter nye kolleger. Vi søger i hele landet, både efter sælgere på fuld- og deltid. Som sælger i Humac er det din opgave at give kunderne en enestående oplevelse og at hjælpe til med at udvikle salget.

Humac A/S

Som sælger hos Humac arbejder du hver eneste dag med et af verdens fedeste brands. Din hverdag bliver ikke kedelig – den bliver travl, udfordrende, inspirerende og fyldig, med en masse fantastiske kolleger.


Opgaverne som sælger er mange – du skal blandt andet

 • Give vores kunder en fantastisk oplevelse når de handler hos Humac
 • Gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken
 • Opnå budgetter
 • Sikre at butikken står helt skarpt
Humac A/S
Arla Foods
Sales Representative

Arla Foods

Har du et højt drive, et skarpt salgsinstinkt og troværdige rådgivningsevner, så er stillingen som konsulent i en af Danmarks allerbedste salgsstyrker måske noget for dig. Vores salgsteam repræsenterer landets største leverandør af mejeriprodukter og en række af de stærkeste brands på markedet. Vi stræber altid efter at forbedre vores resultater og stiller høje krav til os selv og vores kolleger.

Som konsulent bliver du tilknyttet vores salgsafdeling i Aarhus men arbejder med base hjemmefra. Du får ansvar for dit eget distrikt med reference til områdets Regional Sales Manager. Her rådgiver du supermarkeder om, hvordan de bedst sælger mejeriprodukter og udvikler deres mejeriafdeling.

Arla Foods
Danmarks Tekniske UniversitetPhD Scholarships in Optical Quantum Technologies

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Center for Macroscopic Quantum States (bigQ) at DTU Physics is looking for excellent PhD students to work in the field of experimental quantum optomechanics with the aim of studying quantum physics in a new regime, and to develop new technologies for quantum computing and quantum communication.

In these PhD projects, we will significantly advance the field of cavity quantum optomechanics. Specifically, we will deploy novel topologically optimized mechanical oscillators with extremely high-quality factors, developed within the center, and millimetre sized crystals with high-quality acoustic modes inside high-finesse optical cavities at cryogenic temperatures. Using these extraordinary properties of the mechanical oscillators, we expect to be able to bring them into states exhibiting distinctly quantum features.

SkattestyrelsenSagsbehandler til eIndkomst i Frederikssund

Skattestyrelsen

Motiveres du af sagsbehandling og kan du lide stor kundekontakt? Trives du med en alsidig hverdag, og har du lyst til at være med til at styrke kvalitetssikringen af eIndkomstsystemet? Så er du måske vores nye kollega i Persondata 5 – eIndkomst.

I afdelingen Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjeparter til brug for Skattestyrelsens digitale processer, fx korrekte angivelser af lønoplysninger, renter, aktier mv. til brug for det årlige oplysningsskema.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Kontrol af indberetninger af løn og ydelser fra arbejdsgivere og andre indberetningspligtige, som alle samles i eIndkomstsystemet.
 • Sagsbehandling vedrørende manglende eller forkerte indberetninger.
 • Vejledning af og information til borgere og virksomheder om eIndkomstsystemet.
Skattestyrelsen
Lægerne Rømer og Wieghorst Knudsen I/SKonsultationssygeplejerske søges med start 1.9.2020

Lægerne Rømer og Wieghorst Knudsen I/S, Fredensborg

Selvstændig, erfaren og kompetent sygeplejerske søges til almen praksis 30-37 timer ugentligt.

Arbejdet består af både sekretæropgaver og selvstændige konsultationer.

 • Telefonvisitering og receptfornyelser
 • Praktiske opgaver som EKG, lungefunktion, blodprøvetagning, urinundersøgelse, øreskylning, sårpleje og suturfjernelse
 • Selvstændige sygeplejekonsultationer, herunder kronikerkonsultationer (KOL, diabetes, hjerte/kar, stofskiftesygdom osv.)
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren IT-projektleder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby/København

Vil du indgå i et centralt ledelsesteam i kontoret Personsystemer, hvor vi sammen løfter en vigtig samfundsopgave? Så læs videre her.

Som projektleder i Personsystemer skal du drive flere simultane aktiviteter og både større og mindre projekter. Det centrale fokus over de kommende år forventes at rette sig mod de omfattende projekter på boligområdet. Du vil som projektleder på Forskudsopgørelsen skulle indgå aktivt i disse projekter og programmer med store budgetter og tilsvarende forventninger.

I stillingen får du en selvstændig og ledende rolle, som indbefatter de klassiske projektlederdiscipliner. Du er projektleder for et hold på 5-7 personer, som alle arbejder på et højt teknisk niveau. Da de tekniske kompetencer i vidt omfang er på plads, er der særligt behov for en motiveret indsats inden for ledelse, koordinering og facilitering.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
FOSS
User-friendly Front-End Developer for FOSS Digital Business

FOSS, Hillerød

As our new front-end developer, you get to work with technologies such as Angular, JavaScript and Azure to develop new user-friendly cloud-based and data-driven web solutions, as well as to improve our existing portfolio of online solutions. You will have ample opportunity to influence which tools we need to implement market leading digital services.

Depending on your skills and areas of interest, you will:

 • Design new features together with Product Owner, product specialists and other stakeholders
 • Design and implement features in Angular & JavaScript
 • Ensure test and documentation of your work using automated test frameworks
FOSS