1.341 job matcher din søgning 1.341 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.341 resultater.
Attendo A/S
Friplejehjemmet Lærkevej søger ansvarshavende social- og sundhedsassistent i dagvagt eller aftenvagt

Attendo A/S, Frederikssund

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Friplejehjemmet Lærkevej til Danmarks bedste friplejehjem?

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet social- og sundhedsassistent, der vil tage del i at blive Danmarks bedste Friplejehjem.

Du vil blive ansvarshavende SSA i et team bestående af social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ufaglærte for 12 beboere. Du vil have ansvaret for delegeret sygepleje, dokumentation, implementering af nye instrukser og arbejdsgange, i tæt samarbejde med dine ansvarshavende kollegaer og centersygeplejersker.

Attendo A/S
Jobindex A/S
Lægesekretær til ny klinik i Humlebæk

Jobindex A/S søger for Klinikken på toppen

Vi er et team i en ny klinik, som starter op 1/1-21 i helt nye lokaler i sundhedshuset Skovgården i Humlebæk syd. Teamet består af en praktiserende læge og en sygeplejerske i deltid.

Om jobbet: Vi har brug for dig 25-30 timer ugentligt fordelt på 4 dage. I sekretariatet foretager du telefonvisitation, booking af tider, receptfornyelse og besvarelse af mails. Telefonen bliver besvaret i tidsrummet kl. 8-11, og herefter holder du styr på sekretariatet inkl. bestilling af varer, kontakt med leverandører, hjemmepleje, kommune o. lign.

Som ansat i Klinikken på toppen vil du indgå i tæt samarbejde med læge og sygeplejerske. Det er vigtigt, at vi har det godt med hinanden og vores patienter og kan lide at gøre en forskel for mange mennesker.

Jobindex A/S
Retail Support Denmark ApS
Bosch Juniorkonsulent Professionelt Power Tools og Tilbehør på Sjælland

Retail Support Denmark ApS

Som Juniorkonsulent er din opgave at sikre Bosch en optimal eksponering i butik og at aftalte sortimenter og placeringer overholdes i butikkerne. Du løser opgaverne i tæt samarbejde med butikspersonalet ud fra produktsortimenter, der er udarbejdet af den ansvarlige Key Account Manager. Du udvikler eksisterende forretninger, og du skaber nye muligheder i distriktet.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Merchandising, rådgivning og mersalg hos detailkunder (PRO) og tilbehør.
 • Sikre optimale, flotte og rene vareudstillinger på væg, gulvdisplay og salgstorv.
 • Sikre korrekt skiltning, herunder datakort, bagkort, prismærkning etc.
Retail Support Denmark ApS
Dyrlægegaarden ApSSTALDMEDARBEJDER SØGES

Dyrlægegaarden ApS, Hillerød

Brænder du for at passe godt på andres heste og har god erfaring i det, så er det måske dig, vi søger. Vi søger en medarbejder, der med ro og overblik kan håndtere alle slags heste, både rideheste, avlshopper og hingste. Dine opgaver vil bestå i at fodre, trække hestene til og fra fold samt udmugning m.m. Vores faciliteter skal holdes præsentable med fejning, rivning og nogen rengøring. Hjælp til håndtering af patienter i klinikken kan forekomme.

Arbejdstiden er 15-20 timer ugentligt fordelt på formiddagene på de 5 hverdage.

Du skal være ansvarsbevidst og mødestabil og have erfaring med håndtering og pasning af heste.

Halsnæs KommuneKontorelev til Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du være med til at drive en kommune med 31.384 indbyggere og holde styr på omkring 2,5 milliarder kr. i et samspil med 2.500 andre kollegaer? Er du til tal og detaljer med interesse for at lære mere om økonomistyring, løn- og personaleadministration, IT-systemer og lovgivning samt at yde en god service? Så har du lige nu muligheden for at blive elev i Halsnæs Kommune snarest muligt eller senest fra 30. december 2020.

Vi er en moderne arbejdsplads i konstant udvikling, som lægger vægt på, at der bliver lyttet til dig som medarbejder. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Vi er en af Nordsjællands smukkeste kommuner og vi er stolte af Halsnæs ”Det rå og det autentiske”.

Du kan se frem til en hverdag, hvor du skal udføre strukturerede administrative opgaver - store som små. En typisk hverdag indeholder en god blanding af nye udfordringer og rutineopgaver.

Egedal Kommune
Kom og bliv en del af noget nyt og gammelt i Børnehuset Hvidehøj

Egedal Kommune, Stenløse

Hvidehøj søger en pædagog til børnehaven hurtigst muligt.

Stillingen er på 30 til 35 timer, det kan du selv være med til at vælge.

Hvidehøj har udvidet med flere børn, forældre og medarbejdere. Hvidehøj får i slutningen af 2021 en ny tilbygning, så p.t. bor vuggestuen i hovedhuset og børnehaven bor i en meget stor husvogn i vores have.

Vi har dejlige huse, med en fantastisk legeplads, beliggende i naturskønne Ganløse. Vi har skov, åer og mange grønne naturområder omkring os. I børnehaven er der p.t. 37 børn og 5 faste voksne til at dele alle oplevelserne med. Vi har høns, kaniner, afrikansk snegl og fisk. Vi har et aktivt og positivt forældresamarbejde.

Egedal Kommune
Lemvigh-Müller A/SButikssælger med el-baggrund til håndværkerbutik

Lemvigh-Müller A/S, Hillerød

Kan du vejlede håndværkere om primært el-produkter, og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere og VVS’ere
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet
 • udfører salgsfremmende indsatser, planlægger butiksdemoer, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget
Egedal Kommune
Stjernehuset søger pædagog

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger en pædagog til Stjernehuset i Slagslunde.

Stillingen er på 30 timer med start 1.februar 2021 eller hurtigst muligt.

I den lille landsby kaldet Slagslunde, ligger der en integreret institution, som hedder Stjernehuset. Her vil du møde 78 glade børn og ca. 20 engagerede medarbejdere.

Tænker du, at relation er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, som sætter fokus på en ressourceorienteret og relationsopbyggende tilgang til barnet.

Vi søger en pædagog, som kan være med til at støtte og udvikle det pædagogiske arbejde. Vi bor op til en lille skov og bruger, i arbejdet med børnene, nærmiljøet meget.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Maglehøjskolen søger dansklærer til mellemtrinnet!

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi er en skole med ca. 500 elever. Maglehøjskolen er beliggende i skønne grønne omgivelser, og i øjeblikket er udearealerne ved at blive opdaterede for alle aldre.

Skolen er i en rivende udvikling og har fokus på at udvikle inkluderende læringsmiljøer, der understøttes af dygtige vejledere og team, hvor praksis tager udgangspunkt i data.

Vi har et godt forældresamarbejde og er en skole, der præsterer godt såvel fagligt som i brugertilfredshedsundersøgelser.

Om stillingen
Dansklærer til mellemtrinnet på Maglehøjskolen: Du har dansk som linjefag og måske læsevejlederdrømme. Du kan evt. også undervise i idræt. Du er ambitiøs i forhold til at opnå gode resultater.

Egedal Kommune
Matas A/SContent Manager

Matas A/S, Allerød

Vi har fart på hos Matas, og vi har det sjovt. Hver dag udvikler vi nye kampagner til SoMe, TV, web og e-mails, og det er netop her, du kommer ind i billedet.

Vi har brug for en kollega, som både er kreativ og har analytisk sans, så hver enkelt af vores budskaber rammer plet i forhold til målgrupper og platform.

Vi har styr på teksterne, men vi mangler hjælp til at få budskaberne og historierne formidlet, så vores medlemmer bliver endnu mere nysgerrige på at åbne vores e-mails, fordi de er spændende og indbydende - ligesom vores butikker.

Som Content Manager kommer du til at arbejde med:

 • Udvikling og opsætning af grafik
 • Produktion af performancefokuseret content
 • Opsætning af e-mails til vores kundeklub
Jobindex A/S
Servicetekniker til markedsledende virksomhed

Jobindex A/S søger for Mettler-Toledo

Vi oplever vækst – og derfor skal vi udvide vores serviceteam med en servicetekniker til vores industrivægte og vejesystemer. Sammen med 17 topmotiverede serviceteknikere bliver hverdagens opgaver for dig:

Beskæftigelsesministeriet
 • at kalibrere vægte fra 15 – 3000 kg
 • at udfærdige kalibreringscertifikater
 • at servicere og lave forebyggende vedligeholdelse

Dit primære geografiske område er Sjælland, men du kan også forvente at skulle udføre opgaver på Fyn og i særlige tilfælde Jylland. Du har bopæl på Sjælland. Efter et par måneders oplæring vil du selvstændigt løse opgaverne.

Jobindex A/S
ExpreS2ion BiotechnologiesQA Scientist

ExpreS2ion Biotechnologies, Hørsholm

Do you enjoy working with scientific document handling and ensuring the highest level of quality assurance, then you might be our new QA Scientist

ExpreS2ion Biotechnologies is transitioning from being a pure fee-for-service performing contract research organization (CRO) to actively developing its own pipeline of clinical products starting with a portfolio of Corona virus vaccine and a breast cancer therapeutic candidates. ExpreS2ion Biotechnologies is currently digitalizing and optimizing its QA system to support the development of pipeline projects in parallel to client projects.

We are therefore looking to add a dedicated and impassioned new colleague to our R&D team with experience within Quality Assurance (QA) of biologics projects to build-up and coordinate activities across internal stakeholders and handling of external collaborations.

Gemidan EgedalMedarbejdere med teknisk erfaring f.eks. indenfor smedearbejde eller anden teknisk baggrund

Gemidan Egedal, Ølstykke

Vi søger dygtige medarbejdere med dokumenteret kompetence indenfor teknik.

Du har førerbevis til gummiged, truck og gerne lastbil (ikke en nødvendighed).

Primære daglige arbejdsopgaver:

 1. Ansvarlig for den daglige organisering og udførelse af forbehandlingen i henhold til virksomhedens miljøgodkendelse.
 2. Deltage i uddannelsen af ansatte medarbejdere, og vidensdele i organisationen.
 3. Ansvarlig for anlægges sikkerhed, kvalitet og miljø på stedet i henhold til koncernens kvalitets- og miljøledelsessystem i tæt dialog med produktions-, kvalitets- og miljøchef.
Lyngby-Taarbæk Kommune
To studentermedhjælpere til Klima og Forsyning

Lyngby-Taarbæk Kommune

Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed har to studiejob for studerende, der har bestået bachelor på ingeniørstudiet, naturvidenskab, samfundsvidenskab eller lignende.

Stillingerne er forankret i Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed, som har ca. 40 medarbejdere, heraf en centerleder og 3 afdelingsledere. Vi dækker myndighedsområdet med afdelingerne Natur og Miljø, Trafik og Mobilitet samt Klima & Forsyning.

Klima- og forsyningsafdelingen har fokus på at levere sikker planlægning og myndighedsbehandling for de forskellige forsyningsarter, implementering af en bæredygtighedsstrategi og tilpasning af byen til at håndtere fremtidens klimaforandringer for både by og kyst. Vi søger en studerende til Vandteamet og en til Bæredygtighedsteamet.

Recover Nordic ApS
Sanitører til hele Sjælland og Fyn søges

Recover Nordic ApS

”Jeg elsker at bruge min krop i en action-præget hverdag tæt på de blå blink. Livet er for kort til ikke at bruge sin krop og gøre den afgørende forskel, hvor der virkelig er brug for én. Det får jeg lov til her. Det er det bedste ved jobbet,” fortæller 29-årige Casper Eberhardt Hansen.

Recover Nordic ApS

Han har 3 år som sanitør bag sig. Han er oprindeligt uddannet snedker men havde lyst til nye spændende udfordringer – dem fandt han her.

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProduct Owners til Ejendomssystemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Vil du udvikle dig indenfor applikationsudvikling, vedligehold og drift af it-systemer? Og har du samtidig lyst til at blive en del af fremtidens Product Owners (PO) i Skatteforvaltningen, som dagligt er omdrejningspunktet for at skabe et solidt it-fundament for finansiering af det danske samfund? Så er her en mulighed til dig som PO’er i Kontoret for Ejendomssystemer.

I rollen som PO har du fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder. Du får desuden et tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, da en del af UFST’s IT-systemer er outsourcede. Du skal arbejde på at opnå et forsat godt leverandørsamarbejde og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
SynomicsOffice Administrator

Synomics, Hørsholm

We have a fantastic opportunity for a part-time (25 hours per week) Office Administrator to join our growing team in Copenhagen. Reporting to the Operations Manager in the UK, the Office Administrator will take over the day-to-day office administration for the Copenhagen office, as well as providing EA support to the wider Executive team.

Responsibilities

 • Working closely with the Executive team, and in particular the Operations Manager in ensuring compliance in areas of ISO27001, GDPR, Health & Safety and any other areas as required
 • Participation in key administrative projects, which may include finance, marketing and IT
 • Responsible for processing Danish office finances in close liaison with the Operations Manager and external bookkeeper
FOCUS Flex LeasingLeasingkonsulent til afdelingen for forhandler- og flexleasing

FOCUS Flex Leasing, Hørsholm

Motiveres du af at hjælpe vores kunder med at indfri deres bildrømme? Har du erfaring med flex-leasing, og er du god til at opbygge relationer? Hvis ja, så er du måske vores nye leasingkonsulent til FOCUS Flex Leasing i Hørsholm.

Vi vokser, og har derfor brug for endnu en dygtig kollega til vores dedikerede salgsteam. Du vil få et tæt og bredt samarbejde med vores kollegaer i Fleggaard Leasing, vores kunder og tætte samarbejdspartnere. Dine arbejdsopgaver bliver

 • At kontakte eksisterende kunder ved udløb af deres flexleasingkontrakt
 • At finde biler til flexleasing ud fra kundens ønsker og behov
 • At hjælpe vores samarbejdspartnere med at lave flexleasingkontrakter til deres kunder
Elkjær & Sørensen Biler ApSMedarbejder søges til værksted i Nærum

Elkjær & Sørensen Biler ApS

Grundet travlhed søger vi en medarbejder til vores Automester E+ værksted med snarest mulig tiltrædelse. Arbejdsopgaverne omfatter håndtering af hjul (finde frem, lægge på plads), lapninger, samling af hjulsæt og lejlighedsvis hjulskift og diverse forfaldende arbejde.

Udenfor hjulskifte-sæsonerne omfatter arbejdsopgaverne bl.a. også kosmetisk klargøring af brugte biler.

Du vil opleve en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Lønnen er kr. 160 i timen.

Rudersdal KommuneEr du vores nye inklusionspædagog

Rudersdal Kommune

I Rudersdal Kommune tror vi på, at alle børn gør det godt, når de kan. Som inklusionspædagog hjælper du personalet og børnene med at sikre et udviklende læringsmiljø og fællesskaber for alle børn.

Du vil indgå i et team af inklusionspædagoger i Område Bøgebakken, der understøtter den inkluderende praksis i områdets syv børnehuse.

Du vil som inklusionspædagog, sammen med børnehusets øvrige pædagoger, arbejde tæt sammen i den pædagogiske praksis, hvor specialpædagogikken møder almenpædagogikken til børnenes bedste.