387 job matcher din søgning 387 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 387 resultater.
DanCenter
FINANZBUCHHALTER

DanCenter, Copenhagen or Hamburg

Are you a natural at keeping the financial administration in order, a vigilant eye for improvement and are you looking for a position with plenty of opportunities for development? Then we would like to get in touch with you.

DanCenter A/S is among the leaders in Europe within the vacation rental market. We facilitate the rental between homeowners and guests in more than 10.000 second homes across Scandinavia and Germany. With more than 60 years’ experience in the market and a strong will to take the business further, we offer an exciting platform in perhaps the most interesting segment of sharing economy markets.

You will have a diverse package of responsibilities. These consist of:

 • Daily administrative work, including the processing of invoices and bank transactions
 • Support with monthly and annual closing
 • Identifying and designing points for improvement in administrative processes
Kommuneqarfik Sermersooq
Integreret daginstitution Apisseq søger pædagog – Genopslag/job-nr. 636/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Integreret daginstitution Apisseq søger en pædagog med tiltrædelse efter aftale.

Apisseq er en integreret daginstitution med 69 børn som er aldersopdelt, med 12 børn på hver af vores 2 vuggestuer og 15 børn på hver af vores 3 børnehavestuer. Udover normeringen på 3 personaler på hver stue, har vi tilknyttet en køkkenassistent og et rengøringsfirma. Vi er altid åbne for pædagogstuderende og socialhjælperstuderende.

Vi er en mindre institution med en struktur, der gør personalegruppen gensidigt afhængige af hinanden.

Vi søger en pædagog til Nuunukkut, hvor aldersgruppen primært er 1-2 år.

Institutionens formål:

 • At børnene oplever en sammenhængende, tryg hverdag i positive nærværende omgivelser.
 • At der er fokus på det enkelte barns trivsel, udvikling og læring.
 • At der er plads til glæde og sorg og alt der ligger der i mellem.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
2 støttepersoner til afdelingen Arriitsut i Ippiarsuk/job-nr. 642/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger 3 dygtige og engagerede støttepersoner med uddannelse som evt. sundhedshjælper, sundhedsassistent eller socialpædagog til Ippiarsuk, afdeling Arriitsut med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Vi håber du/I har lyst til at arbejde som støtteperson for en af vores beboere på vores afdeling Arriitsut, på Ippiarsuk. Vores beboer har behov for ekstra omsorg og pleje og derfor sørger vi ekstra til at yde denne omsorg, ud over fast plejepersonale. Samarbejdet vil foregå i tæt samarbejde med teamkoordinatorer og øvrigt personale, men også sammen med ergoterapeut.

Vi har fælles aktiviteter på vores aktivitetscenter, som ligger på Ippiarsuk. Her vil du også have mulighed for at deltage til eksempel banko med vores beboer. Herudover vil arbejdsopgaver som ledsager til lægebesøg og bytur/indkøb også være en del af din arbejdsdag.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Kangillinnguit Atuarfiat søger 1 lærer/job-nr. 646/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

1 lærer der kan undervise i fagene grønlandsk, matematik, samfundsfag, engelsk, religion/filosofi, personlig udvikling, og lokale valg i mellemtrinnet.

Kangillinnguit skole er kendt for: Venskabsklasser, Samarbejdsvillige forældre, og at eleven udvikles personligt, socialt og fagligt. Vores motto er "Sammen Styrker Vi Læring".

Der er ca. 485 elever på Kangillinnguit Atuarfiat, samt 50 lærere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at søge nye udfordringer som lærer på Kangillinnguit Atuarfiat i Kommuneqarfik Sermersooq.

Kommuneqarfik Sermersooq
Arla Foods
Production Optimisation Business Partner - UK (genopslag)

Arla Foods, Viby J. or United Kingdom

Are you looking for an international career opportunity where you lead separate workstreams and have the freedom to work as you do best? Look no further. Make use of your analytical skills as you optimize our manufacturing sites and help encourage a world-class supply chain.

You will create tactical implementation plans, lead and facilitate CI and maturity boost workshops and ultimately, ensure delivery against objectives. Projects could involve reducing material losses, overall equipment efficiency (OEE) and other lean manufacturing related tasks.

As a Business Partner, your focus is similar but also focused more on the long term. Together with a project team and the sites, you will develop an improvement plan for the coming years and ensure sustainable implementation is secured.

Arla Foods
Kommuneqarfik Sermersooq
Kangillinnguit Atuarfiat søger 1 kontorfuldmægtig/job-nr. 645/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kangillinnguit Atuarfiat søger en skolesekretær 40 timer pr. uge til en fast stilling.

Det er vigtigt, at du ser dig selv som en del af skolens helhed og hverdag, og derfor er meget fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen og jobbet i det hele taget. Det vil ofte være dig, der skal hjælpe børn, forældre og skolens personale med at finde løsninger på store og små udfordringer i hverdagen. Derfor har vi brug for en person, der er venlig og imødekommende, samtidig med at du kan få arbejdsopgaver fra hånden i en travl hverdag.

Vi søger en sekretær, som bl.a. kan varetage

 • administration af elev/personalesystemet Tabulex TRIO/TEA
 • varebestilling
 • indskrivning af elever
 • administration af INTRA
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Atuarfik Samuel Kleinschmidt søger 3 lærere/job-nr. 644/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt i Nuuk, Kommuneqarfik Sermersooq, søger 3 lærere med ansættelse pr. 1. februar 2021 eller efter aftale.

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 425 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 5 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de kommende år vil vi have et stort fokus på teamsamarbejde, kvalitetsudvikling og styrkelse af elevernes faglige niveau. Skolens vision er at alle elever skal føle sig værdifulde og vi arbejder for at give eleverne så mange fremtidsmuligheder som muligt.

Lærertimer:
1 lærer specialklasse. 2 i trin 2 og trin 3 med fagene: dansk, engelsk, naturfag, biologi, naturgeografi, matematik, fysik og idræt og gerne kombineret med modtageklasse med filippinske og thailandske elever i egen klasse. Der er ca. i alt 20 elever på skolen.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Skoleleder til Sermiligaaq/job-nr. 639/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Skolen i Sermiligaaq er en trindelt skole med godt 41 dejlige elever og 5 engagerede lærere beliggende i Tasiilaqs distrikt på den grønlandske østkyst.

Skolen omfatter børn fra 1.-7. kl. Den er inddelt i 2 trin: indskolingen fra 1.-3. kl. og mellemtrinnet fra 4.- 7. kl.

Vi ønsker en skoleleder der:

 • Brænder for skolen og for arbejdet med børn og unges uddannelse, og som kan stå i spidsen for at videreudvikle skolen som en central del i lokalsamfundet i samarbejde med skolebestyrelse, personale, elever og øvrige borgere i lokalsamfundet.
 • Ser muligheder i en anerkendende pædagogik og som kan skabe arbejdsglæde og trivsel blandt personalet.
 • Har interesse for og erfaring med både pædagogiske -, administrative - og personaleledelsesopgaver.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Børnehaven Mike i Paamiut søger barne- og socialmedhjælper/job-nr. 633/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Børnehaven Mike i Paamiut er normeret til 66 børn fra 3-6 år.

Institutionen har åbent fra kl. 06.45 til 16.30 og har til huse i bymidten.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet socialhjælper/barnehjælper eller tilsvarende
 • er ydmyg og motiverende overfor børn
 • er vågen overfor enkelte børns behov
 • er ærlig og åben
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Integreret daginstitution Paarsisoq søger en pædagog – Genopslag/job-nr. 637/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Integreret daginstitution Paarsisoq søger en pædagog med ansættelse efter aftale.

Paarsisoq er både en vuggestue og en børnehave placeret ved vejen til bydelen Radiofjeldet.

Paarsisoq har plads til 90 børn. I vuggestuen er der tre stuer hver med plads til 12 børn. I Paarsisoq er børnenes inddeling i stuerne således; i to stuer er de yngste og mellemste samlet, og i den tredje stue trænes børn på ca. 2 år til flytning til børnehaven.

I børnehaven er der tre stuer med hver 18 børn, her er de yngste og mellemste samlet i to stuer, og en stue er forbeholdt børn, der skal til at starte i skolen.

I børnehaven Paarsisoq tager arbejdet udgangspunkt i den gode børnehave. I Paarsisoq er vores værdier at sætte barnet i centrum, at sætte sunde grænser, at kunne sætte klare og entydige beslutninger og at kunne lytte til børns mening og ønsker.

Kommuneqarfik Sermersooq
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende Copywriter/Tekstforfatter/Redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren dansk tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

BEUMER Group A/S
Supervisor

BEUMER Group A/S, Aarhus

Kan du sikre problemfrie installationer af vores komplekse og avancerede sorteringsanlæg til lufthavne, post- og kurervirksomheder samt distributionslagre? Og har du lyst til at arbejde i forskellige kulturer og rejse over det meste af verden?

Beumer Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et positivt og internationalt miljø. Vi sørger for at du bliver grundigt uddannet i vores produkter, og du kommer til at samarbejde med engagerede, professionelle og kompetente kolleger. Dine primære opgaver bliver at:

 • bistå installationsfirmaer med planlægning af fremdrift og ressourcer i forhold til terminer
 • instruere lokal arbejdskraft i henhold til montagevejledninger og udføre kvalitetskontrol af installationsarbejde
 • fungere som daglig kontaktperson til kunder, projektledere og underleverandører
BEUMER Group A/S
Dan Palletiser A/S
Serviceprogrammør til internationale opgaver

Dan Palletiser A/S

Vil du være en del af Service After Sales-afdelingen hos en af landets førende virksomheder inden for udvikling og salg af palleteringsløsninger? Så er du måske en af vores nye serviceprogrammører. I DAN Palletiser oplever vi stigende vækst og efterspørgsel, og derfor søger vi en dygtig kollega.

Vores nye serviceprogrammør:

 • PLC-programmeringserfaring (Siemens S7) og også gerne erfaring med andre PLC-fabrikater.
 • Gerne erfaring i opsætning/indstilling af frekvensomformer.
 • Skal kunne lave el-teknisk dokumentation.

Du får en spændende og udfordrende hverdag med varierende opgaver på de sites rundt om i verden, hvor vores kunder holder til. Du bliver sendt på opgaver som en del af et velfungerende team, og du bliver involveret i kundeprojekter fra start til slut – det vil sige fra planlægning, opstilling, montage og til service.

Dan Palletiser A/S
GfK Danmark A/SAccount Manager

GfK Danmark A/S, Copenhagen or Stockholm

As an Account Manager at GfK you will be responsible for establishing, maintaining and further developing close relationships with several local and global key accounts, within the Consumer Electronics industry on a Nordic level. This is an exciting and challenging position working with the biggest clients in today’s Consumer Electronics Industry.

Key Responsibilities

 • Act as strategic partner for our clients
 • Take care of global and local accounts as central contact person
 • You are ultimately responsible for the client and ensure that your client is always central

We offer an exciting work environment that brings people together. We encourage an entrepreneurial and innovative spirit.

Ørsted
IT Graduate for our digital pipeline

Ørsted, Gentofte, Kuala Lumpur or Warsaw

Imagine a future where you shape tomorrow’s digital solutions.

The Ørsted Graduate Programme is designed to unleash your potential and give you a unique opportunity of a fast-tracked career in Ørsted. We offer you an intense two-year developmental journey where you’ll learn from experts within your field and get international project experience, tools to drive innovation, and a strong cross-functional network with other talents.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • supporting the agile transformation and globalisation of Ørsted through translating business needs into IT capabilities
 • contributing to architecture, development, and maintenance of IT services
 • ensuring security compliance for relevant systems
Ørsted
Venaris Executive SearchProjektleder

Venaris Executive Search søger for Bonava Danmark A/S i Søborg

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Hos Bonava handler det om mere end bare at bygge boliger - Bonava skaber hjem og nabolag. Bonava beskæftiger 2.300 medarbejdere og opererer i dag i otte lande. Læs mere om virksomheden her: www.bonava.dk

Bonava Danmark er i udvikling og oplever stor efterspørgsel på deres boligbyggerier. Derfor opstarter Bonava flere nye og store projekter, hvorfor de søger en erfaren projektleder til at drive og lede disse.

Projektlederen forventes:

 • At være ansvarlig for økonomi og byggestyring, herunder styring og optimering af omkostninger, arbejdsmiljø, kvalitetssikring fra opstart af byggeplads frem til aflevering.
 • At være ansvarlig for udarbejdelse af tidsplaner samt at sikre effektive logistikplaner.
 • At indhente tilbud og deltage i kontraheringsmøder med underentreprenører og sikre indkøb i forbindelse med projekternes opstart.
Ørsted
Business Graduate with an international outlook

Ørsted, Gentofte, Boston or Providence

Imagine a future where you drive the development of new project opportunities across our markets to enable the green transformation of the energy sector.

The Ørsted Graduate Programme is designed to unleash your potential and give you a unique opportunity of a fast-tracked career in Ørsted. We offer you an intense two-year developmental journey where you’ll learn from experts within your field and get international project experience, tools to drive innovation, and a strong cross-functional network with other talents.

Ørsted

You’ll work on new offshore wind opportunities in existing or new markets. This will include identifying the most promising offshore wind project and partnership opportunities as well as optimising projects and bidding strategies, enabling the Group to successfully deliver on its ambitious growth strategy.

Ørsted
Ørsted
Business Graduate with a commercial mindset and a flair for strategic business opportunities

Ørsted, Gentofte or London

Imagine a future where you accelerate your career working for a global green energy leader with an ambitious growth strategy.

The Ørsted Graduate Programme is designed to unleash your potential and give you a unique opportunity of a fast-tracked career in Ørsted. We offer you an intense two-year developmental journey where you’ll learn from experts within your field and get international project experience, tools to drive innovation, and a strong cross-functional network with other talents.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • driving and delivering projects of high strategic importance and optimising business cases alongside experienced colleagues
 • connecting the four regional asset management teams in Asia, North America, Continental Europe, and the UK
Ørsted
Ørsted
Geophysicist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, London

Imagine a future where you can use your geoscience skills to deliver value at speed and get a chance to impact the green transition of the world.

Join us in this role where you’ll contribute to leading our department into the next decade of the offshore wind survey industry. As a geophysicist, you’ll be responsible for the geophysical survey aspects in all project phases and experience how the offshore wind power business looks from the front line.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
Ørsted
Senior Survey Geophysicist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you can use your geoscience skills to deliver value at speed and get a chance to impact the green transition of the world.

Ørsted

Join us in this role where you’ll contribute to leading our department into the next decade of the offshore wind survey industry. As a Senior Geophysicist, you’ll be responsible for the geophysical survey aspects in all project phases and experience how the offshore wind power business looks from the front line.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted