6.430 job matcher din søgning 6.430 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 6.430 resultater.
StudentConsulting Danmark ApSEr du Viasats nye salgskonsulent?

StudentConsulting Danmark ApS søger for Viasat A/S i København

Brænder du for at sælge over telefon? Søger du et udfordrende studiejob? Så har vi jobbet til dig!

Du vil arbejde for Viasat, som er nordens førende leverandør af digital underholdning på deres kontor i København S. Viasat, har mange forskellige platforme, hvorfra kunden selv kan sammensætte deres tv-pakker.

Nordic Entertainment Group (NENT) Danmark er del af Nordens førende underholdningsleverandør. Nordic Entertainment Group leverer underholdning til hele Norden. I Danmark ejer Nordic Entertainment Group en række produkter og brands herunder Viasat, Viaplay, Viafree, Viareal, TV, radio og Studios.

Arbejdsopgaverne består i salg af TV-pakker over telefon til kold kanvas. Du vil blive en del af en spændende og dynamiske arbejdsplads i et konkurrencepræget miljø.

OK-Fonden
Demensfagligt arbejde på OK Fonden Prinsesse Benedikte - for fagpersoner med særlig viden og interesse for mennesker med demenssygdom

OK-Fonden, Frederiksberg

Spændende job som social- og sundhedsassistenter på OK Fonden Prinsesse Benedikte.

OK Fonden Prinsesse Benedikte er en del af OK-Fonden, der driver plejecentre, bosteder og hospice rundt om i Danmark. OK Fonden Prinsesse Benedikte har driftsoverenskomst med Frederiksberg Kommune.

Som medarbejder på OK Fonden Prinsesse Benedikte er du tæt på borgeren i hverdagen og samarbejder med pårørende og med kolleger og ledelse, om at sikre en god og meningsfuld hverdag for alle.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med fokus på trivsel for medarbejdere og beboere
 • En arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet og faglighed
 • Et tværfagligt fællesskab, hvor der arbejder dialog baseret.
Medicotrust A/S
Dedikeret HR Consultant med højt drive til vores kontor i København

Medicotrust A/S

Brænder du for at arbejde med mennesker og skabe synlige resultater? Vil du arbejde selvstændigt, men sammen med engagerede og målrettede kolleger? Så har vi jobbet til dig!
Nu har du muligheden for at komme med på en vækstrejse i en virksomhed, som hver dag arbejder for at sikre arbejdskraft i sundhedssektoren over hele Norden. I Medicotrust arbejder vi ambitiøst med vores netværk af vikarer og kunder for at være det foretrukne valg i branchen, når det kommer til bemanding af sundhedspersonale.

Dine arbejdsopgaver bliver til daglig delt op i to områder, som er kundefokus og rekrutteringer af kandidater. For at få succes i rollen kommer du dagligt til at beskæftige dig med:

 • Sourcing og rekruttering af nye vikarer via forskellige kanaler
 • Analysere, udarbejde og drive pipeline af netværk
 • Drive opportunities og pipeline management på forespørgsler fra kunder
Medicotrust A/S
GENZ KØD A/SDygtig og erfaren deltidsbogholder til fødevarevirksomhed i Kødbyen

GENZ KØD A/S, København

Hvad tilbyder vi?

 • Du bliver en del af vores dynamiske team
 • Et spændende og udfordrende job
 • En unik mulighed for at vise hvad du kan
 • Et kontormiljø med god stemning samt høj personlig service til vores kunder

Dine arbejdsopgaver:

 • Daglig bogføring i C5
 • Bankafstemning
 • Debitorstyring
 • Varekøbsstyring
 • Kreditorstyring inklusive betalinger
 • Månedsafslutning og rapportering
PartnerServiceØkonomi- og administrationschef med reference til adm. direktør

PartnerService, Kastrup

Ønsker du en spændende og udfordrende karrierestilling med mulighed for faglig og personlig udvikling i et performanceorienteret og professionelt miljø med en stærk entreprenørånd?

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • Ansvar for ledelse og udvikling af økonomi- og driftsteam
 • Ansvar for udvikling af økonomi- og supportfunktioner
 • Ansvar for fakturering og lønudbetaling

PartnerService tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke der er sammensat af løn, pensionsordning samt kritisk sygdoms- og sundhedsforsikring.

Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet søger lærer med linjefag i dansk, evt. kristendomskundskab til et barselsvikariat

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Vil du have et meningsfyldt job?

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne – Danmarks største special- og dagbehandlingsskole med en række målrettede tilbud til børn og unge med særlige behov.

Behandlingsskolerne

Vi søger en struktureret lærer med overblik, rummelighed, et roligt temperament og en god portion humor. Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke, har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer.

Den ledige stilling er som faglærer i dansk, og har du derudover kristendomskundskab, er det en bonus.

Behandlingsskolerne ApS
BasenRelationelt stærk underviser med behandlingserfaring og indgående kendskab til unge med psykiatriske diagnoser

Basen, Birkerød

Føler du dig hjemme i et givende og krævende undervisnings- og behandlingsmiljø for STU-studerende, og kan du varetage undervisningen i dansk? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter.

Vil du være med til at udvikle Basen STU i Birkerød til at blive Danmarks bedste STU-tilbud for målgruppen, sammen med fagligt engagerede og kompetente medarbejdere, der er vant til selv at tage initiativ og som er yderst dedikerede i deres tilgang til vores fælles kerneopgave?

Basen har eksisteret siden 1996 og består på nuværende tidspunkt af fire skole- og dagbehandlingsafdelinger, to STU-tilbud samt et Kompetencecenter. Basen Nord STU har en faglig profil og søger en ny kollega, som kan undervise de studerende i dansk og støtte de studerendes faglige udvikling.

Jobindex A/S
Revisor

Jobindex A/S søger for Ecomentor i Kgs. Lyngby

Er du revisor og vil yde den bedste rådgivning og service til dine kunder, så se her!

Vi søger nemlig en revisor med et par års erfaring og med start snarest muligt.

Som nyansat revisor vil du blive tilknyttet én eller flere mentorer, som vil støtte dig, så du kommer bedst muligt ind i dine arbejdsopgaver og lærer dine kollegaer at kende.

Dine arbejdsopgaver vil følge et udviklingsforløb, der gennem din uddannelsestid oplærer og udfordrer dig med arbejdsopgaver, der tilpasses dit niveau. Du vil hurtigt komme til at løse konkrete problemstillinger, og du vil, sammen med dine mentorer, blive tilknyttet en fast kundegruppe.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et udfordrende job
 • En god uddannelse
 • Gode kollegaer
Jobindex A/S
Høje-Taastrup KommuneGENOPSLAG – Ny kollega søges til ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven

Høje-Taastrup Kommune

Frøgård Allé er et døgndækket botilbud, som drives i henhold til Servicelovens § 108. Det består af 3 huse med 8 lejligheder i hvert hus og du vil blive tilknyttet hus 1.

Beboerne i hus 1, som består af 6 mænd og 2 kvinder i alderen 24-42 år, har alle en psykisk funktionsnedsættelse, og en del har diagnose indenfor autismespektret. Tre af beboerne er bevilliget 1-1-støtte, hvilket betyder at man udover at være en del af den samlede personalegruppe i hus 1, også indgår i mindre teams omkring disse beboere.

Grundlæggende ønsker vi at understøtte to fundamentale behov i ethvert menneskes liv; støtte til at klare hverdagen på egne præmisser og frihed til at leve et liv på egne betingelser.

Moestrup Tømrer & Snedker ApSMaskinsnedker med CNC-erfaring

Moestrup Tømrer & Snedker ApS, Tune

Hos Moestrup Tømrer og Snedker mærker vi ordretilgang og høj aktivitet. Derfor har vi travlt og søger en ny maskinsnedker til vores værksted, som udover kærlighed til faget også har erfaring med CNC.

Vi hænger os i detaljen og forventer, at du sætter en stor ære i dit arbejde og er med til at fastholde den høje kvalitet, vores kunder kender os for. Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads med fantastiske kolleger, et godt arbejdsmiljø og varierende arbejdsopgaver, som indebærer produktion af specielfremstillede vinduer og døre, bordplader, lister, skabe m.m.

Vi kan tilbyde:

 • Et fuldtidsjob med afvekslende opgaver inden for snedkeriets verden
 • Gode kolleger og ordnede forhold
 • Løn efter kvalifikationer
Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskole søger køkkenmedarbejder

Behandlingsskolerne ApS, København

Vil du være køkkenmedarbejder på en anderledes arbejdsplads, hvor du bidrager til at gøre hverdagen nemmere for børn med særlige udfordringer og deres kontaktpersoner? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst køkkenmedarbejder til vores Fortuna-skole på Østerbro fra kl. 9-14.30 hver dag + 1 ekstra time til ad hoc-opgaver, de dage det er muligt.

Dine faste arbejdsopgaver vil være:

 • Afhentning af mad
 • Sætte mad frem
 • Afrydning
Behandlingsskolerne ApS
Jobindex A/S
Marketing Manager for innovative cleantech company

Jobindex A/S recruiting on behalf of FOM Technologies A/S, Copenhagen

Do you know your marketing strategies and initiatives by heart?

  CEO Michael Stadi explains: “As our new colleague, you will build our marketing function from scratch – and shape your own role. Our goal is to expand our brand awareness, and you will be one of the key players that ensure our success.”

Curious?

Read more about your new job right here.

Jobindex A/S
Dragonfly Therapeutics Cph ApSScientist for Protein Analytics

Dragonfly Therapeutics Cph ApS, Ballerup

DragonFly is looking for a highly motivated, energetic, and detail-oriented scientist to be a valuable member of our Biologics team in Copenhagen, (DK). The successful candidate will work with Dragonfly’s talented team and contribute to the development of novel immuno-oncology therapies as part of a fast-paced and collaborative team.

The successful candidate will develop and utilize advanced bioanalytical tools with a focus on mass spectrometry and chromatography based techniques to characterize discovery stage biotherapeutics such as antibodies, bispecifics and Fc-fusions, to enable critical decision-making and ensure the successful development of new drugs.

Ecomentor
Revisortrainee hos Ecomentor, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Ecomentor, Frederiksberg og Kgs. Lyngby

Drømmer du om at blive revisor, og vil du yde den bedste rådgivning og service til dine kunder, så se her!

Vi søger en revisortrainee med start 1. februar 2021 eller hurtigst muligt.

Som revisortrainee vil du blive tilknyttet én eller flere mentorer, som vil støtte dig i dit uddannelsesforløb. Uddannelsesforløbet vil også inkludere den 4-årige deltidsuddannelse HD i Revision og regnskab, der læses efter arbejdstid på Copenhagen Business School på Frederiksberg.

Ecomentor
Ballerup KommuneUddannet pædagog til BFO-Baltorpskolen

Ballerup Kommune

BFO-Baltorpskolen afd. Grantoften, Ballerup Kommune søger pr. 1. februar 2021, eller snarest derefter en pædagog 35 timer ugentligt. Din primære ansættelse vil være i BFO med timer i indskolingen. Vi søger en aktiv pædagog, som kan se sin styrke i arbejdet med vores drengegruppe. Vi har fokus på bevægelse og et aktivt børneliv, som inkluderer udeaktiviteter og idræt.

Du skal sikre den røde tråd mellem skole og fritid og kunne understøtte og udvikle det gode børneliv samt se kvaliteter og muligheder i alle børnene.

Du er derfor empatisk, nærværende, vedholdende, humoristisk og anerkendende i din tilgang til børnene. Du er åben og nysgerrig på dine omgivelser og inviterer til dialog og samarbejde omkring børnene.

Brøndby KommuneEn del af noget større: PPR-leder med børneperspektiv

Brøndby Kommune

Brøndby Kommune er en mangfoldig kommune, præget af stor variation i forhold til borgernes køn, alder, religion og etnisk oprindelse; men samtidig en rummelig og socialt bevidst kommune med plads til forskellighed, også når det handler om holdninger, uddannelse, erhvervserfaring, kultur, interesser og meget mere.

På tværs af forskelligheder banker hjertet ikke mindst for børnene og deres familier. Det mærkes tydeligt i Brøndby Kommunes PPR, der har en vigtig rolle i kommunens indsats for at gøre en forskel for kommunens yngre borgere og deres familier. PPR’s hidtidige leder går på pension. Vi søger en ny leder for PPR, som er motiveret af at modernisere og udvikle PPR i Brøndby, og som gennem tydelighed og følgeskab kan forene ledelse og faglighed.

Behandlingshjemmet HvidborgBørnecenter Hvidborg søger en socialpædagog til skole/dagbehandling pr. 1. februar 2021

Behandlingshjemmet Hvidborg

Er du interesseret i forandringsprocesser, videreuddannelse, en sprudlende hverdag med masser af plads til visioner, en udfordrende børnegruppe og kompetente kollegaer, så er du måske vores nye medarbejder.

Målgruppen er børn i alderen 5 – 14 år. Børnene har Socio-emotionelle vanskeligheder og lignende der har behov for behandling i en skolekontekst. Grundtanken er at børnene skal være i behandling for en periode og herefter udsluses til et mindre indgribende tilbud.

Vi tilbyder

 • En spændende og dynamisk arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • 1-årig efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi med børn og familier
 • Videobasseret supervision
DanCenter
FINANZBUCHHALTER

DanCenter, Copenhagen or Hamburg

Are you a natural at keeping the financial administration in order, a vigilant eye for improvement and are you looking for a position with plenty of opportunities for development? Then we would like to get in touch with you.

DanCenter A/S is among the leaders in Europe within the vacation rental market. We facilitate the rental between homeowners and guests in more than 10.000 second homes across Scandinavia and Germany. With more than 60 years’ experience in the market and a strong will to take the business further, we offer an exciting platform in perhaps the most interesting segment of sharing economy markets.

You will have a diverse package of responsibilities. These consist of:

 • Daily administrative work, including the processing of invoices and bank transactions
 • Support with monthly and annual closing
 • Identifying and designing points for improvement in administrative processes
DanCenter
SENIOR LEGAL COUNSEL

DanCenter, Copenhagen

We are seeking a Senior Legal Counsel to support our vacation homes business with a particular focus on Scandinavia and DanCenter.

Join us for an exciting career in a company committed to being the market leading vacation homes business in Europe.

As Senior Legal Counsel, you fulfil an independent role at international level, and you advise the business on all legal matters.

Tasks and responsibilities

 • Providing high quality legal services in a wide range of areas, including commercial contracts, corporate, regulatory compliance, labour/employment restructurings and acquisitions.
 • Advising on corporate transaction including Sale and Purchase Agreements together with post acquisition integration activities.
 • Monitoring the rapidly changing legislation on rental activities in Europe (in particular Scandinavia) and actively supporting the implementation of this legislation within the organization.
DanCenter
HR-OFFICER SCANDINAVIA

DanCenter, København

Til vores skandinaviske hovedkontor i København søger vi en engageret og serviceminded HR-Officer/HR Specialist til en lille HR-afdeling bestående af en HR Officer (denne stilling) og en Head of HR, som stillingen refererer til. Stillingen er ledig, da vores nuværende HR-Officer desværre har fået tilbudt en spændende stilling, som hun ikke kunne sige nej til.

Du vil skulle være med til at bygge HR op fra bunden i forhold til processer og systemer samt varetage en række administrative opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Al kontraktuelt arbejde (ansættelser, fratrædelser, tillæg til kontrakter) vedrørende vores medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland
 • Bistå med ansættelsesretlig viden og support til vores ledere
 • Administrativ og koordinerende support i forbindelse med bl.a. personalesager, trivselsundersøgelser samt øvrige HR-relaterede opgaver og -projekter