14.763 job matcher din søgning 14.763 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.763 resultater.
Halsnæs KommuneBygherrerådgiver/Projektleder, Dagtilbud

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at være Bygherrerådgiver/projektleder på spændende bygge- og renoveringsprojekter inden for dagtilbudsområdet, i en afdeling med mange spændende projekter forude? Og kan du styre projekterne i mål til aftalt tid, kvalitet og inden for budget? Så læs videre her.

Som Bygherrerådgiver får du ansvar for projektledelse af renoverings-, vedligeholdelses-, ombygnings- og nybygningsopgaver inden for dagtilbudsområdet, der er under stor udvikling i kommunen.

Din første opgave bliver at styre ombygningen af Magleblik Skole, hvor man ved at udnytte og omstrukturere den eksisterende bygningsmasse, skal udbygge skolen til også at omfatte dagtilbud. Man vil derudover skulle lave mindre tilpasninger på andre dagtilbud, hvor der er relation til Magleblik-projektet, som bliver din hovedopgave.

Halsnæs KommuneEntreprise- og udbudsjurist

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

I Halsnæs Kommune er udbud og indkøb et område i rivende udvikling med stor opmærksomhed. Lige nu er der ekstra fokus på bygge- og anlægsarbejder, og derfor søger vi en udbudsjurist med speciale i entrepriseret, som kan hjælpe vores team af udbudsjurister og kollegaer i Området for Ejendomme med at skabe god velfærd igennem indgåelse af kontrakter, bygge- og anlægsudbud i tæt dialog med kommunes brugere og borgere.

Som entreprise- og udbudsjurist får du ansvar for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af bygge- og anlægsudbud samt for vare- og tjenesteydelsesudbud for kommunens område for Ejendomme.

Hovedopgaver

 • Rådgive og sparre med kollegaer og rådgive Bygningsafdelingen inden for entrepriseområdet
 • Lave udbud og rådgive i forbindelse med både større og mindre bygge- og anlægsopgaver samt rådgiveraftaler med rådgivning om entrepriseretlige spørgsmål efter ABR 18, AB 18 og ABT 18
SwipBox
Business Proces Manager

SwipBox, Sønderborg

SwipBox er en ung hurtigvoksende IT- & softwarevirksomhed, der er godt i gang med at disrupte logistik- og pakkebranchen globalt med vores unikke produkter.

Til vores Customer Care Department, der servicerer vores kunder med mange forskellige opgaver - søger vi en stærk og struktureret Business Proces Manager, til at vedligeholde og videreudvikle vores kvalitetsledelsessystem.

SwipBox

Dit primære fokus vil være at strukturere og videreudvikle kvalitetsledelsessystemet, samt indsamle og levere statistikker ift forskellige målinger til ledergruppen. SwipBox er en vækstvirksomhed med en travl hverdag, hvor det forventes at man er opsøgende omkring sine opgaver.

SwipBox
S/I FGU SønderjyllandFaglærer til IT-teknik i Haderslev

S/I FGU Sønderjylland

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Så er det dig vi søger.

Vi søger en faglærer som er uddannet indenfor IT, som kan være ansvarlig for skolens IT-tekniker lærling, og som kan varetage helhedsorienterede læringsforløb i det erhvervsfaglige tema IT-teknik. Ud over de faglige kompetencer er det er afgørende, at du har relationsarbejde som spidskompetence og kan lede unge menneskers læring i holdfællesskaber.

Som faglærer i det erhvervsfaglige tema IT-teknik vil du have ansvar for elevernes læring heri samt i faget PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)

Lægerne på Strandboulevarden3-mands kompagniskab på Indre Østerbro søger sekretær

Lægerne på Strandboulevarden, København

Vi søger en sekretær pr. 1/1-2021.

Arbejdstiden er 25 timer om ugen, fordelt på 5 dage.

Du skal indgå i vores team, der udover dig består af 3 faste læger, 2 sygeplejersker, 1 sekretær og 1-2 uddannelseslæger.

Vi er en velfungerende og dynamisk praksis, som værdsætter godt og respektfuldt samarbejde, høj faglighed og god patientservice.

Som vores ansigt udadtil lægger vi vægt på, at du er åben, imødekommende og kan bevare overblikket og ser gerne, at du har erfaring fra almen praksis. Derudover er det vigtigt, at du har lyst til sammen med os at bidrage til den fortsatte udvikling i klinikken og fastholde den trygge og humoristiske atmosfære.

Nanostone A/SInbound-salgskonsulent til 5-dobbelt Gazelle virksomhed

Nanostone A/S, Hedehusene

Er du vores nye inbound-salgskonsulent/ordrebehandler?

I Nanostone søger vi lige nu de allerbedste inbound-salgskonsulenter/-ordrebehandler til vores salgsteam. Din opgave bliver at rådgive og sælge til vores kunder samt sikre at de får en god oplevelse.

Som inbound-salgskonsulent er du virksomhedens stemme udadtil og din indsats spiller en stor rolle for virksomhedens image og den gode kundeoplevelse.

Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. I Nanostone sætter vi en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

EL-ABC A/SServiceelektriker til lokal aut. el-installatørvirksomhed

EL-ABC A/S, Frederikssund

Har du solid elektrikererfaring og et godt kundetække? Drømmer du om en hverdag, hvor du udfører serviceopgaver i lokalområdet?

Din hverdag spænder vidt, og du kommer bl.a. til at:

 • deltage i mindre renoveringsopgaver, fx ved ombygning af et køkken eller en tilbygning, hvor du står for elarbejdet
 • ombygge tavler og lave fejlfinding på udstyr
 • installere belysning og fx arbejdsstationer.

Herudover får du selvfølgelig løn efter kvalifikationer, servicevogn med alt udstyr og telefon til rådighed.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om dit nye job her.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælperelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Har du lyst til en elevplads, hvor du kan få indflydelse på dine mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedshjælper være noget for dig.

Når du starter på din uddannelse får du udleveret en uddannelsesplan, som indeholder mål for praktikken. Uddannelsesplanen er din og din praktikvejleders fælles redskab i praktikperioden. Vores praktikansvarlige har alle en akademisk uddannelse og vil støtte op om dig under din uddannelse.

Under din uddannelse vil du løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, som du kan udvikle dig gennem. Du vil gradvist indgå på lige fod med dine øvrige kolleger.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistentelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Hvor du kan have indflydelse på mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedsassistent være noget for dig.

I løbet af din skoleperiode på SOSU Nord i Hjørring, vil du blive undervist i fag, hvor der er fokus på:

 • Social- og sundhedsassistentens rolle
 • Din rolle hvor du skal være med til at sikre et sammenhængende forløb for borgerne i mødet med sundhedssektoren
 • Arbejdet med grundlægende sygepleje og rehabilitering, pleje og omsorg for den enkelte borger
Arbejdstilsynet
Kontormedarbejder til sagsbehandling i nyoprettet sekretariat

Arbejdstilsynet, København

Vil du være med til at starte et helt nyt sekretariat op? Har du lyst til sagsbehandling, som gør en positiv forskel for landets små virksomheder? Vil du være med til at udvikle arbejdet med en helt ny tilskudsordning til indsatser, der skal forebygge nedslidning på små og mindre virksomheder?

Du bliver en del af kontoret for Analyse og Metode, hvor vi er omkring 25 ansatte med mange forskellige faglige baggrunde. Vi udvikler tilsynsmetoder, gennemfører analyser og forsøg på arbejdsmiljøområdet og driver Arbejdsmiljøforskningsfonden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

Beskæftigelsesministeriet
 • gennemføre administrativ sagsbehandling via TAS – herunder oprette og visitere sager
 • godkende budgetter og regnskaber fra ansøgere
 • varetage diverse tværgående opgaver af administrativ og økonomisk karakter.
Erhvervsministeriet
Ambitiøs og faglig stærk økonom med interesse for den finansielle sektor og dennes rolle i samfundsøkonomien

Erhvervsministeriet, København

Vil du arbejde med finansielle forhold i en politisk præget hverdag? Så søg jobbet i Erhvervsministeriets Kontor for finansielle økonomiske forhold!

Vi søger en ambitiøs og faglig stærk økonom i Kontor for finansielle økonomiske forhold.

De konkrete opgaver vil blive tilpasset den rette kandidats faglige profil, interesser og kompetencer.

Opgaverne i kontoret falder inden for en række centrale områder relateret til den finansielle sektor. Det omfatter blandt andet overvågning af boligmarkedet og regulering af adgang til boligfinansiering. Vi arbejder med at sikre lige adgang til finansiering for borgere og virksomheder i hele landet. Vi har også fokus på at forbedre konkurrencen i den finansielle sektor til gavn for forbrugerne og samfundsøkonomien.

Hviid & Larsen ApSUDVIKLINGSINGENIØR

Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema i Støvring

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave- og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærere samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, byggeri-, anlægs- og landbrugsbranchen.

Til udvikling af nye produkter søges en dygtig og kreativ maskiningeniør til vores hovedkontoret beliggende i Støvring.

Arbejdet vil være deltagelse i udviklingsprojekter fra specifikation til færdigt produkt. Produktionsteknisk arbejde i forbindelse med projekter vil være integreret heri. Kendskab til et eller flere af følgende områder vil være en fordel:

 • Mobilhydraulik.
 • Konstruktion og FEM beregning af svejste stålkonstruktioner
 • Køretøjsteknik.
Øresundsbro KonsortietØresundsbron søger en Marketing Planner

Øresundsbro Konsortiet, København

Har du erfaring med at planlægge og eksekvere marketingaktiviteter både for private og businesskunder? Er du struktureret og har øje for detaljerne? Så er det måske dig vi søger. Vi søger en ambitiøs og engageret marketing planner som kan være med til at udvikle vores marketingaktiviteter i tråd med Øresundsbrons brand og målgruppe. Du er god til at samarbejde både internt med kollegaer og eksternt med vores samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver

 • Optimere, kvalitetssikre, følge op og evaluere eksterne markedsføringskampagner for privat og business
 • Daglig kontakt med reklame- og mediebureauer
 • Koordinere materiale til bl.a. Club BroPas-aktiviteter, hjemmesider mv.
 • Koordinering af sponsorhenvendelser
Fonden Dansk StandardSeniorkonsulent til udvikling af ledelsessystemer

Fonden Dansk Standard, Nordhavn

Brænder du for at skabe kvalitet og udvikling, og har du interesse for bæredygtighed?

Vi søger en ny kollega, som vil stå i spidsen for at drive udviklingen inden for de internationale ledelsessystemer i samarbejde med det øvrige team, og som har viden om og praktisk erfaring med ledelsessystemer – gerne krydret med en interesse for bæredygtighed og faglig viden inden for miljøområdet.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Drive udviklingen af standardisering inden for ledelsessystemer
 • Udvikling og facilitering af standardiseringsudvalg
 • Opdyrkning af nye emner – herunder afdækning af kundernes interesser og behov
Odense Kommune

Assisterende rehabiliteringsleder til Plejecenter Svovlhatten

Odense Kommune

Du har nu chancen for at søge en spændende stilling, som assisterende rehabiliteringsleder på Odense Kommunes praksiscenter for borgere med demens - Svovlhatten Plejecenter.

Du vil få en arbejdsdag, der er præget af spændende og til tider meget komplekse borgerforløb, hverdagsrehabilitering, koordinering, effekt, samarbejde og dokumentation. Du skal være ansvarlig for vores vagtplan og skal forvente at give medarbejderne en hånd med i særlige tilfælde.

Vi søger en assisterende rehabiliteringsleder med sundhedsfaglig baggrund, og gerne med ledererfaring. Du skal have stor erfaring indenfor demens/psykiatriområdet.

Vi tilbyder et fantastisk spændende og udfordrende job, hvor du som leder får udvidet dit ledelsesfelt i en kompleks organisering, og hvor vi hver dag arbejder for de mennesker, som har mest brug for os.

Odense Kommune
WolterJohannsenBackend developer with an interest in functional programming and health tech

WolterJohannsen recruiting on behalf of OTH.IO in Aarhus

Are you driven by developing high-purpose software that ultimately saves and improves lives and supports health professionals in their work? Do you picture yourself in an entrepreneurial environment with influence on the stack and technical brainstorming with your colleagues?

We are offering a role that involves problem solving and development on a platform which plays an important part in the everyday lives of patients and hospital staff worldwide.

In collaboration with your colleagues, you will be working on the continued development of the OTH.IO platform and take part in important decisions regarding software architecture and the technologies required to meet the goals set.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
SAP Master Data Configuration Specialist

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande, Newcastle or Hamburg

We are looking for an experienced SAP Master Data Configuration Specialist to join the Asset Configuration and Spare Part team.

Siemens GamesaYou will be responsible for creating an SAP architecture and future configuration set up for our turbine structure of legacy turbines in SAP and help develop and implement improvements into the current SAP system and help transform and migrate current data structure to our new SAP system SAPs4Hana.

Some of your key tasks will include but not be limited to:

 • Determine the future configuration set up for our turbine structure
 • Create an SAP architecture for future systems for our team
 • Improve our current processes with new SAP transactions and upload tools like WinShuttle
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
HumanTrust A/S
Nordic Marketing Manager

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Råder du over Danmarks fornemmeste værktøjskasse, når det kommer til udvikling af marketingindsatsen og kan du sætte denne i spil hos Skandinaviens største dækimportør? Kan du omsætte det til tydelig og målrettet kommunikation som del af den daglige ledelse af et kompetent salgs- og marketingteam?

NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Den nordiske koncern består desuden af en række datterselskaber, herunder detailkæden Super Dæk Service A/S.

Du bliver ansvarlig for NDI, Super Dæk Service og TyreTrust' samlede markedsføringsaktiviteter, inkl. budgetansvar, og får bl.a. følgende ansvarsområder:

 • Direkte ledelsesansvar for den danske marketingafdeling samt koordinerende ansvar mod de Nordiske lande
 • Udarbejde overordnet markedsføringsstrategi for de enkelte segmenter og markeder i samarbejde med ledelsen
HumanTrust A/S
PeopleLinkPLC Programmør

PeopleLink søger for kunde

Højt specialiserede procesanlæg

Virksomheden leverer højt specialiseret procesudstyr på et afgrænset nicheområde og er her den primære leverandør world wide. Organisationen har et højt kompetenceniveau indenfor denne type procesudstyr.

En strategisk beslutning om gradvist at transformere forretningen over mod udvikling af grøn procesteknologi – og dermed blive en aktiv spiller i den grønne omstilling – er virksomhedens næste step.

Som PLC programmør får du en central rolle i virksomhedens projektafdeling.

Omdrejningspunktet for dit arbejde bliver programmering af PLC, HMI og SCADA programmer, både til styring af virksomhedens procesanlæg indenfor den nuværende hovedforretning – og efterhånden som det nye forretningsområde bygges op, til anlæg udviklet til grøn procesteknologi.

Region SjællandErfarne og resultatorienterede projektledere søges til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Er du klar til nye spændende udfordringer, brænder du for projektledelse og for at skabe løsninger, der gør en forskel? Hvis du samtidig har erfaringen, ambitionerne og drivet, så er du måske en af vores nye it-projektledere.

Region Sjælland

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre professionel og engageret projektledelse, men også at udarbejde analyser og beslutningsgrundlag samt deltage i den løbende udvikling af projektmodeller og processer.

En stor del af vores projekter er it-udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet, og de er typisk store og komplekse med mange interessenter. Der er også et tiltagende antal projekter på området indenfor informationssikkerhed samt øvrige tekniske projekter, der blandt andet skal styrke vores infrastruktur.