1.585 job matcher din søgning 1.585 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.585 resultater.
BEC
Software developers for BEC’s Talent Program

BEC, Roskilde

Are you ready to develop new skills? BEC is looking for new, talented graduates within IT, mathematics, or natural sciences with a strong desire to become part of a unique education program in a well-established fintech company. In BEC, you will grow your talent as you build software development skills and become acquainted with future technological tendencies. Do you want to take part in developing and future-proofing high-quality IT solutions for financial institutions?

As a software developer in BEC’s Talent Program, you will get a challenging job, participating in all aspects of the development process. You will be working within an agile organization, developing and managing solutions to cover all IT requirements from our customers in the financial sector. Your task as a software developer includes everything from new development to management of complex systems that run with high operating stability.

BEC
BEC
Business intelligence consultants for BEC’s Talent Program

BEC, Roskilde

Are you passionate about analytics, data modeling, and technology? Do you see yourself creating value within a well-established fintech company? Then a graduate position as a business intelligence (BI) consultant in BEC might be a perfect match for you.

BEC is looking for candidates within IT, mathematics, or natural sciences with a strong desire to develop new skills and become part of a unique education program. In BEC, you will grow your talent as you convert huge amounts of data to concrete knowledge. You will have the opportunity to challenge yourself and develop your talent within an interesting and inspiring environment with a high focus on learning.

BEC
SBJV I/SLogistics Supervisor

SBJV I/S, Vordingborg

Located in Vordingborg, Denmark, the new bridge will accommodate a two-lane road, a double-track railway for high-speed trains, as well as a shared use route for pedestrians and cyclists. Once complete, the new Storstrøm Bridge will be the third longest bridge in Denmark.

A Logistics Supervisor who can help keep track of all certificates and load installation vessels with the correct materials, and who possess the following attributes:

 • Experience in construction operations
 • Has previous experience specifically with Logistics activities
 • Experience in handling stone and gravel materials
Hartmanns A/STruckførere til truckkørsel og lagerarbejde

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du truckcertifikat og erfaring med truckkørsel og lagerarbejde? Er du stabil, omhyggelig og har lysten til at anvende dit truckcertifikat i vikariater, så kig på nedenstående og lad os få en dialog.

Til én af Hartmanns kunder med afdelinger i flere dele af landet, søger vi netop dig, der har erfaring med truckkørsel og lagerarbejde, og som vil yde et godt stykke arbejde og dermed tjene nogle penge i en periode. Det er kortere eller længerevarende vikariater, og der arbejdes på enten dagskift eller aftenskift (også mulighed for nat). Opgaverne er typisk truckkørsel, flytning af produkter til produktion, samt plukning og pakning af varer til forsendelse. Vikariatet indebærer også opgaver af mere fysisk karakter.

Verdo A/S
Chauffør til udkørsel af primært træpiller

Verdo A/S, Næstved

Har du erfaring med kørsel med trækker/trailer og gerne medbringer-truck? Og vil du gerne arbejde med bæredygtig energi? Så har vi jobbet til dig!

Den primære opgave er udkørsel af træpiller til både private og engroskunder, hvor vi selv læsser af med medbringer-truck. Vi kører på hele Sjælland samt Lolland og Falster. I stille perioder kan der være andre ad hoc-opgaver.

Verdo A/S

Vi tilbyder et job med god plads til selvstændighed. Det er en fuldtidsstilling. Vi tilbyder kørsel i en nyere bil samt nyere medbringer-truck. Jobbet tager udgangspunkt fra Næstved hver dag, hvor bilen står. Verdo har mange medarbejderfaciliteter såsom sundhedsforsikring, frugtordning og fælles sociale aktiviteter.

Verdo A/S
Jobindex A/S
Vil du være daglig leder af en luksusbiograf?

Jobindex A/S søger for Movie House Ringsted

Jobbet som biografchef, i en af Danmarks lækreste biografer, er det perfekte match for dig, hvis du:

 • har erfaring fra retail, en café eller fx. et eventsted
 • har lokalt kendskab og meget gerne et netværk i byen
 • går rundt med en leder i maven
 • har forståelse for de sociale medier

Og det er det perfekte sted, hvis du vil være med til at forme strukturer og arbejdsgange, som skaber en god arbejdsplads og de bedste oplevelser for biografens gæster.

Er du klar? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Arkil A/S
Arkil Miljøteknik i Greve søger chauffør til kranbil

Arkil A/S

Har du erfaring som kranchauffør og har du et entreprenør-gen gemt i dig, så er det måske dig, vi søger?

Vi søger en dygtig og mødestabil chauffør, som er den rette for at flytte vores pumper, containere, filtre, generatorer samt øvrigt grej for grundvandssænkning imellem vores lager i Greve og vores arbejdspladser på hele Sjælland. Din arbejdsdag starter og slutter i Greve, hvorfor bopæl i nærområdet vil være en stor fordel. Der er tale om fast arbejde for den rette person.

Du vil blive en del af Arkil Miljøteknik i Greve, som udfører alle former for grundvandssænkninger på Sjælland og øerne, bl.a. ved brug af sugespidsanlæg, pumpebrønde og filterboringer.

FOF Syd- og VestsjællandKursussekretær

FOF Syd- og Vestsjælland, Slagelse

Kan du godt lide at give andre mennesker god service? Leder du efter et varieret og meningsfuldt kontorjob? Er du god til at holde mange bolde i luften? Og har du lyst til at arbejde i rare omgivelser, hvor du har daglig kontakt med glade og aktive mennesker? Så er jobbet som kursussekretær hos FOF Syd- og Vestsjælland måske noget for dig.

Din arbejdsdag vil være alsidig og varieret. Du skal arrangere foredragsrækker og indgå aftaler med foredragsholdere. Du skal have kontakt til vores dygtige undervisere og vores mange kursister – personligt, på telefonen og online. Du skal administrere kursustilmeldinger og undervisningslokaler. Og så skal du løse administrative opgaver på og uden for kontoret.

Vi kan tilbyde en glad og inspirerende arbejdsplads med masser af gode oplevelser. Vi er i vækst, vi har travlt, og vi er tre på kontoret, der glæder os til, at du bliver en del af vores team.

Stila A/SKey Account Manager

Stila A/S

Vi søger en forretningsorienteret Key Account Manager til opbygning og særligt udvikling af vores kundeportefølje.

Er du drevet af ambitiøse vækstplaner og af at skabe resultater? Har du erfaring med projekt- og forhandlersalg, og vil du spille en central rolle i en virksomhed med stort vækstpotentiale?

Med reference til Stilas salgschef, og som en vigtig del af et dedikeret salgsteam, får du ansvar for salget af hele Stilas produktsortiment med udgangspunkt i følgende ansvarsområder:

 • Vedligeholde og udvikle salget til eksisterende forhandlere – primært i eget salgsdistrikt som omfatter Sjælland, men med strategiske afstikkere til hele landet.
 • Opsøge og udvikle nye salgskanaler i BtB-markedet i overensstemmelse med virksomhedens salgsstrategi.
 • Sikre opnåelse af eget salgsbudget, som er opdelt på både salg til den eksisterende salgskanal og opdyrkelse af nye salgskanaler (Newbizz).
Vordingborg KommuneBorgerkonsulent til vikariat på Vordingborg Bibliotekerne

Vordingborg Kommune, Stege

Har du erfaring fra arbejdet med Borgerservice? Er du udadvendt og serviceminded med lyst til ansvar? Så er det måske dig, vi søger.

Vordingborg Bibliotekerne og Borgerservice Møn og Præstø søger en udadvendt og serviceminded borgerkonsulent på 37 timer ugentligt til at varetage borgerservice- og biblioteksopgaver. Stillingen er et vikariat på 6 måneder – evt. med mulighed for forlængelse.

Erfaring og viden fra arbejdet med borgerservice – herunder pas og kørekort – er et krav, da du skal vejlede og rådgive borgere inden for et bredt felt af borgerserviceopgaver (dog ikke egentlig sagsbehandling).

Movianto Nordic
Lagerassistent til varemodtagelse

Movianto Nordic, Greve

Har du erfaring med arbejdet i en varemodtagelse og håndtering af lægemidler?

Så er du muligvis den nye kollega, vi søger.

Som lagerassistent i varemodtagelsen hos Movianto Nordic, bliver du en del af et engageret team i en spændende virksomhed, hvor du skal være med til at sikre leverancer af høj kvalitet til sundhedssektoren i hele Norden.

Primære arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse, aflæsning af biler, kontrol, udpakning og registrering af varer
 • Påpladslægning og genopfyldning af varer
 • Truckkørsel og påpladslægning med reachtruck
Movianto Nordic
Stevns Kommune
2 nye byggesagsbehandlere til ønskejob i Teknik & Miljø

Stevns Kommune, Store Heddinge

Der er godt gang i byggeriet i Stevns Kommune og vi oplever stor tilgang i sagsmængden. Derfor udvider vi nu vores byggesagsteam med en ekstra kollega.

Jobbet vil give dig mulighed for faglig og personlig udvikling i en super afdeling, med god faglig sparring på tværs af Centret, stor hjælpsomhed og en god omgangstone. Teamet har i de forgangne år arbejdet målrettet på at reducere sagsbehandlingstiden bl.a. via procesoptimering og LEAN. Mulighed for efteruddannelse prioriteres højt og vi har et godt arbejdsmiljø med medindflydelse, stor frihedsgrad og fleksible arbejdsforhold.

Vi søger to ny kollegaer der har styr på bygningsreglementet og planlovens regler. Har du lyst til at levere gode bygge- og planafgørelser i et borgerrettet fokus, hvor det er vigtigt, at der bliver lyttet til borgernes ønsker, men også at lovens anvisninger følges, så er det dig vi søger!

Stevns Kommune
Ringsted KommuneIldsjæl med gåpåmod og lyst til at udvikle automatiseringsløsninger

Ringsted Kommune

Til at styrke vores RPA-team, søger Ringsted Kommune, pr. 1. maj eller hurtigst muligt, en ambitiøs RPA-udvikler, der drives af at automatisere og effektivisere kommunens processer.

Vil du være med til at sætte standarden og retningen for, hvordan vi arbejder med at automatisere processer? Automatisering af processer (RPA) er en forholdsvis ny funktion i Ringsted Kommune, så du kan som vores nye RPA-udvikler være med til at forme den måde, vi arbejder med RPA i Ringsted Kommune.

Opgaven med at automatisere kommunens processer i organisationen er placeret i snitfladen mellem Digitalisering, IT og forretningen. Dine arbejdsopgaver med at udvikle, konfigurere og vedligeholde robotter løses i tæt dialog med dine kolleger i Digitalisering og IT.

Solrød KommuneVi mangler dig – social- og sundhedshjælper

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du uddannet social- og sundhedshjælper, så er du måske vores nye medarbejder i hjemmeplejen i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

Vi arbejder rehabiliterende med en målrettet indsats til den enkelte borger. Dokumentation er en stor og vigtig del af din arbejdsdag, så vi sikrer et godt borgerforløb og en opdateret borgerjournal. Vores dokumentationssystem er CURA. Vi samarbejder på tværs af vores fagligheder i hele kommunen, hvor vi hele tiden har lyst til at lære nyt og lære fra os. Udvikling er nemlig vigtig for os i hjemmeplejen, hvor kurser, efteruddannelse og læring bliver prioriteret højt.

Solrød KommuneVi mangler dig – social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske vores nye medarbejder i hjemmeplejen i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

Vi arbejder rehabiliterende med en målrettet indsats til den enkelte borger. TOBS (tidlig opsporing af sygdomstegn) er dit arbejdsredskab i dagligdagen, og hos borgeren har du fokus på, at give borgeren den hjælp, den enkelte har brug for.

Hjemmeplejen har et tæt samarbejde med sygeplejen, så du som social- og sundhedsassistent vil opleve, at dine faglige kompetencer vil blive sat i spil. Sygeplejen uddelegere SUL (sundhedslovsydelser) til hjemmeplejen.

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 15 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Finance Assistant - Barselsvikariat

Jobindex A/S søger for Sofacompany i Ringsted

Sofacompany's koncern-regnskabsafdeling i Ringsted, søger efter en kvalitetsbevidst og dedikeret allround bogholder, der kan lide at have stor bredde i sit arbejde, er struktureret og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden.

Stillingen er et barselsvikariat frem til 1. marts 2021 på 37 timer ugentligt, dog med mulighed for 30-32 timer, hvis ønsket.

De primære arbejdsopgaver:

 • Bogføring af omkostningsfakturaer for både danske og udenlandske selskaber
 • Kreditorrelaterede opgaver
 • Bogføring af omkostningsbilag og udlæg
Jobindex A/S
Jobindex A/S
Montør til Sjælland

Jobindex A/S søger for record Danmark

Vi søger dig som har el-teknisk baggrund! Vil du arbejde med markedets bedste produkter? Så skynd dig at søge jobbet her. Vi har behov for endnu en montør på Sjælland, der selvstændigt kan varetage montageopgaver.

Vi er Europas største producent af skydedøre, karruseldøre og døråbnere, og er specialister i automatiske indgangsløsninger og har været det siden starten i 1966. Vi rådgiver, leverer og monterer, vedligeholder og servicerer automatiske døråbnere for kunder i Danmark.

Som del af et landsdækkende service- og montageteam vil du få gode kolleger, der bakker dig op. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har det sjovt med hinanden og gerne hjælper hinanden.

SøfartsstyrelsenSkarp administrativ medarbejder til digitalisering og forretningsudvikling

Søfartsstyrelsen, Korsør

Søfartsstyrelsen er i gang med en stor omlægning af vores IT-systemer, der skal sikre en professionel service til vores kunder i en digital fremtid og implementering af vores IT-arkitektur. Vi har derfor brug for en dygtig kontorfunktionær, der skal bistå vores projektledere med en struktureret projektafrapportering og -økonomistyring.

Du vil få til opgave at støtte projektlederne i at efterleve retningslinjer for styring, afrapportering til direktionen og administration af projekterne, præcis kontering og rettidig betaling af fakturaer bl.a. på projekterne.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Indledende modtagelse og kontering af afdelingens fakturaer i vores økonomisystem
 • Viderefordeling af fakturaer til projektledere og controlling af rettidig godkendelse
 • Bistå kollegaer i enheden med rejseafregning
SkattestyrelsenEngageret kontrolmedarbejder til Afgifter i Næstved

Skattestyrelsen

Vil du være med til at skabe fundamentet for finansiering af det danske velfærdssamfund? Motiveres du af at fordybe dig i komplekse sager og selvstændigt træffe afgørelser – og trives du i et dynamisk miljø med stor kontakt til virksomheder og deres rådgivere? Så er du måske vores nye kollega i Afgifter 5 i Næstved.

Du vil i første omgang blive tilknyttet et projekt, som fokuserer på kontrol af afgift på spil, der bidrager til samfundsøkonomien med over 2 mia. kr. om året. Her vil du særligt komme til at arbejde med Onlinespil, og således udføre kontrol af danske og udenlandske virksomheder, der har tilladelse til at udbyde spil i Danmark.

Der er typisk tale om komplicerede sager med store virksomheder, som udfører mange transaktioner. I den forbindelse vil du også indgå i et tæt samarbejde med virksomhederne og deres rådgivere.

Skattestyrelsen