119 job matcher din søgning 119 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 119 resultater.
Grønlands Selvstyre
Departementet for Erhverv og Arbejdsmarked søger talstærk analytiker

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for kvantitative analyser? Er du vant til at håndtere og forstå store datasæt? Kan du foretage avancerede statistiske og økonomiske beregninger og bagefter forklare dem for andre med henblik på formidling til en bred målgruppe?

Så er du måske vores nye kollega i Økonomi- og Analyseafdelingen i Departementet for Erhverv og Arbejdsmarked.

I rollen som analytiker vil du primært skulle arbejde med udviklingen indenfor en række centrale områder for det grønlandske samfund, herunder vareforsyning, sælskindsindhandling og udvikling af nye erhverv. Du vil derfor få mulighed for at bringe dine kompetencer indenfor statistik og økonomi i spil i forbindelse med udarbejdelse og implementering af samfundsøkonomiske analyser og strategier til udvikling af den grønlandske erhvervssektor. Derudover vil du også i mindre omfang komme til at arbejde med budgetstyring og budgetopfølgning.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Børne- og Skoleforvaltningen søger efter en leder til Fritidscentret i Qeqertarsuatsiaat/job-nr. 506/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret leder til Fritidscentret i Qeqertarsuatsiaat, en stilling under Børne- og Skoleforvaltningen, til besættelse snarligst muligt.

Lederens arbejde er normeret til 40 timer om ugen med dagligt arbejde fra kl. 08:00 til kl. 16:00. Efter behov er der også mulighed for at arbejde fra kl. 07:00 til kl. 15:00 eller fra kl. 09:00 til kl. 17:00.

Ansvars- og arbejdsområderne vil bl.a. indeholde:

 • I samarbejde med lederen for fritidsaktiviteter i Paamiut at skulle sørge for de administrative opgaver og ledelse af medarbejderne i fritidscentret i Qeqertarsuatsiaat.
 • At udforme og implementere handleplaner i fritidscentret.
 • At deltage i udviklingen og videre udbygningen af fritidscentret.
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Fuldmægtige til Center for Konkurrence

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du vores nye kollega i Forbruger- og Konkurrencestyrelsen?

I Center for Konkurrence bliver du udsat for konkurrenceområdet i bred forstand. Vi beskæftiger os med de klassiske konkurrencediscipliner som fx karteldannelse, fusioner, misbrug af dominerende stilling og ulovlig offentlig støtte, men også øvrige dele af konkurrenceområdet samt vores nye sagsområder: udbudsområdet og Register for Socialøkonomiske Virksomheder (RSV).

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Konkret sagsbehandling, herunder besvarelse af henvendelser
 • Rådgivning af og sparring med ledelse og kollegaer
 • Udarbejdelse af vejledningsmateriale til internt og eksternt brug
 • Sekretariatsbetjening af Konkurrencenævnet og Klagenævnet for Udbud af Offentlige Indkøb med 1-2 årlige møder for hvert nævn
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Konsulent til MANU

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at blive del af et team, og brænder du for udvikling og implementering af forebyggelsesindsatser? Skabe fremdrift og være vedholdende i forhold til at implementere MANU i hele Grønland? Så er dette en stilling for dig.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Dit ansvarsområde vil blandt andet være at udvikle og implementere MANU i hele Grønland, men du skal også være parat til at tage nye opgaver ind og sætte hele dit faglige register i spil.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Understøtte og sørge for fremdrift af MANU
 • Udvikle, forny og implementere MANU i hele Grønland
 • Instruere, undervise, rådgive og vejlede fagpersonale i hele landet
Grønlands Selvstyre
Vectrus Services A/S
Automatiktekniker/Elektriker til Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S søger til snarlig ansættelse en automatiktekniker eller elektriker til Utilities and Facilities Maintenance afdelingen (UFM) på basen. Ansættelsen er tidsbegrænset til 6 måneder med ansættelse og udrejse snarest muligt.

Vi søger en medarbejder, som har erfaring både med vedligehold og drift af CTS anlæg, og ligeledes gerne programmeringserfaring:

 • Du er faglært elektriker eller automatiktekniker med nogle års relevant erhvervserfaring.
 • Du har bred erfaring med servicering og fejlfinding af CTS anlæg.
 • Gerne erfaring med PLC (Rockwell eller Omron).
Vectrus Services A/S
Vectrus Services A/S
Elektriker til Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S søger p.t. en faglært elektriker til Utilities and Facilities Maintenance afdelingen (UFM) på basen. Stillingen er til fastansættelse med ansættelse og udrejse snarest.

Vectrus Services varetager service, drift og vedligehold af Thule Air Base. UFM har ansvaret for drift og planlagt vedligehold af alle basens bygninger, anlæg, installationer samt vand, varme og el-produktion.

For stillingen gælder, at:

 • Du kan begå dig på dansk og engelsk på samtaleniveau.
 • Du har PC erfaring til dokumentation og registrering ifm arbejdet.
 • Du har gyldigt grønlandsk eller dansk kørekort til personbil.
Vectrus Services A/S
Kalaallit Nunaanni BrugseniSalgsleder ferskvarer, Brugseni, Nuuk

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Som en aktiv del af vores lederteam, vil du få medansvar for ledelse og drift af vores ferskvareafdeling. Du vil referere til butikkens souschef og uddeler, og det bliver dit ansvar at løfte afdelingens opgaver smat skabe den gode stemning. Afdelingen består af frugt og grønt, frost, pålæg og mejeri. Du vil stå i spidsen for et team af 4 topmotiverede medarbejdere, derfor skal du kunne planlægge, uddelegere og udføre forskellige arbejdsopgaver som f.eks. disponering, arbejdsplaner, personaleledelse, vareopfyldning, kundebetjening, opfølgning af omsætning og budget.

Dine primære opgaver er:

 • Personaleledelse
 • Planlægning af arbejdsopgaver
 • Sikring af salgsklare afdelinger

Vi kan tilbyde

 • En spændende virksomhed i udvikling
 • Godt arbejdsmiljø med gode kolleger
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling igennem interne kurser
Kommuneqarfik Sermersooq
Stilling som pædagog i vuggestuen til integreret Sikkersoq/job-nr. 481/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Sikkersoq betyder en plante som blomstrer, hvilket er kendetegnende for vores grundholdning, nemlig at børn skal blomstre og trives.

Integreret institution Sikkersoq er beliggende i Nuussuaq og har plads til 64 børn.

Sikkersoq har åbent i dagtimerne mellem kl. 07.00-17.00 med plads til 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn.

Pædagogstillingen er i vuggestuen fra 0-3 års alderen. Der er 40 ugentlige arbejdstimer med skiftende arbejdstider mellem kl. 07.00-17.00. Pædagogen i stuen er lederen for sin stue samt medansvarlig for daginstitutionens pædagogiske udvikling og forældresamarbejde.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
2 socialhjælpere søges til intergreret institution Sikkersoq/job-nr. 504/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue.

Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguup Atuarfia og i rolige omgivelser. Det er 40 ugentlige arbejdstimer med skiftende arbejdstider. Sikkersoq har åbent i dagtimerne mellem kl. 07.00-17.00.

Stillingerne, der er fuldtidsstillinger, har reference til institutionslederen i Sikkersoq.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet socialhjælper/barnehjælper eller tilsvarende
 • er ydmyg og motiverende overfor børn
 • er vågen overfor enkelte børns behov
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Ledende socialrådgiver til Tilsynsenheden

Grønlands Selvstyre

Departementet for Sociale Anliggender, Familie og Justitsområdet søger en ledende socialrådgiver med bred baggrund fra myndighedsområdet til tiltrædelse pr. 1. november 2020 eller snarest herefter.

Tilsynsenheden er en afdeling i Departementet for Sociale Anliggender, Familie og Justitsområdet bestående af en afdelingschef og 4 tilsynsførende.

Tilsynsenheden fører to former for tilsyn:

 1. Tilsyn med at kommunerne overholder reglerne i sociallovgivningen og forvalter i overensstemmelse med de forvaltningsretlige regler (overordnet tilsyn)
 2. Driftsmæssig, økonomisk og pædagogisk tilsyn med døgninstitutionsområdet

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor selvstændighed og beslutningskompetence vægtes højt, og hvor du har god mulighed for at påvirke indholdet af din hverdag.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Sundhedshjælper til Sungiusarfik Aaqa til afdeling for beboere med skizofreni og mental retardering

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution med 7 afdelinger. 6 afdelinger med i alt 32 beboere og et værested til 15 brugere. Beboerne har diagnosen skizofreni og derudover også andre diagnoser. Aaqa er en arbejdsplads i udvikling, og der er mulighed for supervision af Aaqas psykolog, medarbejderudviklingssamtaler og relevante kurser.

Aaqa søger en engageret kollega til afdelingen Akuitsut og Optræningsafdelingen. Akuitsut har 3 beboere, alle med skizofreni og mental retardering, og Optræningsafdelingen har 3 beboere, alle med skizofreni. Aaqa søger en person, der har erfaring med mental retardering og/eller med demens.

Grønlands Selvstyre
Beskæftigelsesministeriet
Jurist til behandling af arbejdsskadesager i Grønland

Beskæftigelsesministeriet, Nuuk

Vil du være med til at sikre at mennesker, der er kommet til skade eller er blevet syge på deres arbejde, får en effektiv og ordentlig behandling af deres arbejdsskadesag i Grønland? Synes du, at en kombination af sagsbehandling og tværgående projekter er spændende? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings kontor, Center for Arbejdsskader, i Nuuk.

Beskæftigelsesministeriet

Center for Arbejdsskader i Nuuk er en del af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Danmark og behandler hvert år omkring 900 erstatningssager. Herudover har vi en lang række tværgående og generelle opgaver. Vi administrerer blandt andet Gruppeforsikringen, som er en arbejdsskadeforsikring for fiskere, fangere og fåreholdere.

Kommuneqarfik Sermersooq
Sundhedshjælper til plejehjem i Tasiilaq/job-nr. 484/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår at yde god omsorg og pleje, samtidig med at du har overblik og lyst til at være underviser/supervisor for gruppen af ufaglærte, så er stillingen som sundhedshjælper ved ældrekollektivet i Tasiilaq en rigtig god mulighed for dig.

Vi søger en sundhedshjælper til at indgå i arbejdet med at yde nærværende og omsorgsfuld pleje for de ældre. God omsorg og pleje er vores absolutte førsteprioritet, og det kræver, at vi udvikler rammerne for den gode pleje og har blik for skarpe løsninger. I den udviklingsproces vil du spille en stor rolle i samarbejde med lederen og andre kollegaer.

Vi forventer, at du i samarbejde med lederen tager hånd om opgaven med at uddanne og udvikle det ufaglærte personale med henblik på at forbedre beboernes trivsel.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Tilsynskonsulent i Staben/job-nr. 500/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vi søger en dygtig og engageret tilsynskonsulent, der kan være med til at opbygge tilsynsområdet i Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked.

Som tilsynskonsulent vil du bl.a. komme til at stå for:

 • Planlægning af p.t. 19 årlige driftsorienterede tilsyn
 • Koordination af forberedelse, gennemførelse, besøg og rapportering på de driftsorienterede tilsyn
 • Sparring med forvaltningens enheder i forbindelse med tilsyn
 • Opfølgning på kommunens personrettede tilsyn på ældreområdet og på handicapområdet og sparring med sagsbehandlerne omkring dette
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Aldersintegreret institution Mikisoq søger pædagog/job-nr. 503/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Aldersintegreret institution Mikisoq er normeret til 24 børn fra 0-2 år og til 20 børn fra 3-6 år. Personalenormeringen er på 12 personale og fordelt som følger: Leder, souschef, 2 pædagoger, 3 barne- og socialmedhjælpere, 3 medhjælpere, køkkenassistent og rengøringsassistent Institutionen har åbent fra kl. 7.00 til 17.00 og ligger nær bymidten i Tasiilaq.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet pædagog eller tilsvarende
 • er ydmyg og motiverende overfor børn
 • er vågen overfor enkelte børns behov
 • er ærlig og åben
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Behandlingsleder/psykolog til Børne- og Familiecenter Nuuk/job-nr. 502/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en psykolog, eller lignende til jobbet som behandlingsleder i Børne- og familiecenter Nuuk

Behandling af udsatte familier med psykiske og sociale problemer samt indsats inden for det sociale område er pålagt Børne- og Familiecentret i Nuuk. Vores primære opgave i Kommuneqarfik Sermersooq er forebyggelse inden for omsorgssvigt blandt børn. Vi arbejder under fastlagte retningslinjer, herigennem inkludering af enkelte udsatte familier, hvor deres ressourcer og muligheder bliver sat i centrum.

Arbejdsområder

 • Ansvarshavende i forhold til forbedring af de familiers livskvalitet, behandling og socialpædagogiske tiltag, som er blevet indstillet til Børne- og Familiecentret i Nuuk
 • Sikring af afdelingslederens og den faglige leders samarbejde i forhold til videreudvikling af socialpædagogiske tiltag og i forhold til samarbejdspartnere
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Chefpsykolog til drift og udvikling af Rejseholdet søges i Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for at skabe positive forandringer på det sociale område? Har du erfaring fra arbejde med udsatte børn og unge, trives du med at have det store overblik, og er du en tovholder? Så er det netop dig, vi søger til en nyoprettet stilling i Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold.

Som chefpsykolog skal du varetage den daglige drift og videreudvikling af Børne- og Voksenrejseholdet. Rejseholdet er et landsdækkende terapeutisk behandlingstilbud til børn og unge, som har været udsat for seksuelle overgreb, samt voksne som har senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

I stillingen som chefpsykolog vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • Kigge på Rejseholdenes arbejdsmodel og organisering.
 • Systematisering af Rejseholdenes opgaver og arbejde.
 • Samarbejde med kommunerne.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Aja søger vågen nattevagtvikar og alm. vikarer

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Angerlarsimaffik Aja er en døgninstitution for unge mellem 14 og 20 år.

Nattevagten skal arbejde om natten. Der vil være en sovende vagt i huset, som kan kontaktes ved problemer.

Der vil være lettere praktiske opgaver at løse.

Alm. vikarer indgår i skemaet med skiftende vagter.

Du skal være ærlig, stabil og have en rolig psyke. Du skal være indstillet på at arbejde i en medarbejdergruppe, hvor der både er dansksproget og grønlandssproget personale.

Grønlands Selvstyre
Kommune KujalleqSocialchef

Kommune Kujalleq, Qaqortoq

Stillingen som socialchef er ledig til besættelse pr. 1. december 2020 eller nærmere aftale.

Stillingen dækker geografisk hele Kommune Kujalleq og tjenestestedet er Qaqortoq by.

Du er en person, som:

 • Har indgående kendskab til sociallovgivningen i Grønland og som er vant til at administrere disse i det daglige. Skal være faglig kompetent og skal kunne inspirere personalet korrekt i sagsbehandling og beslutningsgrundlag og beslutninger.
 • Har betydelig ledelseserfaring, meget gerne på socialområdet.
 • Skaber samarbejde og som er uddelegerende. Kommune Kujalleq vægter det at kunne samarbejde meget højt, Du skal kunne kommunikere med hele personalet og derigennem skabe samarbejde og resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Utoqqaat Illuat i Nuuk søger 2 sundhedshjælpere/job-nr. 494/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooqs ældreinstitutioner i Nuuk by og består af 3 afsnit med henholdsvis 19 beboere, 5 + 5 + 3 beboere og 9 + 5 borgere på aflastningsophold af kortere varighed. Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3-holds skift.

Vi tilbyder:

 • Tillid
 • Ansvar
 • Medinddragelse
Kommuneqarfik Sermersooq