1.422 job matcher din søgning 1.422 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.422 resultater.
Jyske Bank
DevOps specialist til spændende agilt it-miljø i Lyngby

Jyske Bank

Vil du være med til at inspirere og sætte DevOps-rammerne for over 20 agile udviklingsteams i Danmarks næststørste bank?

Vi ønsker en høj modenhed og understøttelse af alle disciplinerne inden for DevOps i vores udviklingsteams. Vores vision er, at DevOps er en integreret del af kulturen i vores agile udviklingsteams. Den rejse er startet og du skal være med.

Sammen med teamet skal du hjælpe med at definere best practices, varetage og videreudvikle de services vi tilbyder de agile udviklingsteams inden for; test, build, release og monitorering på vores platforme for .NET og frontendudvikling.

Jyske Bank
Gribskov Kommune
Fagkonsulent til Ydelsesteamet i Center for Job og Unge (genopslag)

Gribskov Kommune, Helsinge

Jurist – Socialrådgiver – Socialformidler

Er du teoretisk velfunderet og har styr på forvaltnings- og offentligretten? Vil du stå i spidsen for den faglige udvikling på ydelsesområdet? Og vil du være med til at sikre høj faglig kvalitet? Så er det dig, vi leder efter.

Du bliver faglig koordinator for 10 engagerede ydelsesmedarbejdere og vil også indgå i et fagligt netværk med centerets øvrige faglige koordinatorer. Du refererer til lederen af Job og Karriere, som du i det daglige vil have et tæt samarbejde med.

Gribskov Kommune
Hartmanns A/SSkarp jurist inden for kontraktsret, CBS Legal

Hartmanns A/S søger for CBS

Motiveres du af juridisk sagsbehandling samt rådgivning om kontrakter? Ønsker du at blive del af en juridisk enhed ved en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner, så kan stillingen som jurist i CBS Legal være noget for dig.

CBS Legal består pt. af 22 medarbejdere, der med forskellige faglige baggrunde varetager juridisk rådgivning og sagsbehandling på tværs af CBS. Legal består af tre teams, Generel jura, Indkøb og Studiejura. Afdelingens overordnede mål er sammen at sikre forretningsmæssigt brugbare og juridisk holdbare løsninger, som muliggør, at CBS lever op til sit formål som universitet, overholder compliance og værner om sit omdømme bedst muligt.

Stillingen som jurist indgår i teamet Generel Jura, der pt. består af 4 personer og som bl.a. forestår kvalitetssikring af forskellige former for kontrakter samt rådgiver om immaterialret og forvaltningsret.

Hartmanns A/STeamleder for Studiejura, CBS Legal

Hartmanns A/S søger for CBS

Brænder du for både faglig, juridisk ledelse samt hands-on teamledelse? Prioriterer du både videreudvikling af egne kompetencer og dine medarbejderes? Så kan stillingen som leder af studiejura-teamet ved CBS Legal være noget for dig.

CBS Legal består pt. af 22 medarbejdere, der med forskellige faglige baggrunde varetager juridisk rådgivning og sagsbehandling på tværs af CBS. CBS Legal består af tre teams: Studiejura, Indkøb og Generel jura.

Studiejura-teamet består af 8 medarbejdere, som forestår juridisk rådgivning og sagsbehandling på tværs af CBS inden for studieområdet samt lovgivning, der relaterer sig hertil, særligt forvaltningsretten og de rammer, som universitetsloven opstiller for studiejuraen.

MT Højgaard A/S
Ingeniør, Konstruktør- og Maskinmesterpraktikanter - Sjælland

MT Højgaard A/S

Hos MT Højgaard tilbyder vi spændende og lærerige praktikpladser inden for flere forskelige studieretninger og interesseområder. Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende studieretninger:

 • Diplomingeniør
 • Bygningskonstruktør
 • Maskinmester
 • Byggekoordinator- & tekniker
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Voksenpsykiatri- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Voksenpsykiatri- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Sagsbehandling om støtte og botilbud til voksne med fysiske og/eller psykiske begrænsninger
 • Opfølgning og handleplaner
 • Sagsbehandling om beskyttet beskæftigelse og samværs- og aktivitetstilbud
 • Har du erfaring med BPA-ordninger og sagsbehandling på SEL § 100, hører vi også gerne fra dig.
Kommune Konsulenterne
Dynamisk Dansk ApSUnderviser i dansk som andetsprog i Københavnsområdet

Dynamisk Dansk ApS

Dynamisk Dansk er en privat sprogskole med base i København. Vi er specialister i skræddersyede danskkurser for højtuddannede udlændinge med et stærkt fokus på udtale og grammatiske kompetencer.

Vi søger en dygtig og fleksibel underviser, der kan undervise udenlandske medarbejdere i dansk som andetsprog på deres arbejdsplads i Københavnsområdet. Aktuelt drejer det sig om to små hold, der hver skal undervises én gang om ugen a 2 lektioner, dvs. 4 ugentlige lektioner i alt (3 timers undervisning). Undervisningen vil foregå over to ugedage i tidsrummet 16-17.30. Kursusstart primo april.

Det primære formål med vores danskkurser er, at vores kursister lærer et godt og korrekt dansk og samtidig tilegner sig en god udtale. Hvis du er den rette underviser, er der god mulighed for, at du kan få flere undervisningslektioner i Dynamisk Dansk.

Matas A/SDemand planner, SCM

Matas A/S, Allerød

Til logistikafdelingen søger vi en barselsvikar til at indgå i vores team på 7 engagerede kolleger.

Du er teamplayer og nyder samarbejde på tværs af mange forskellige afdelinger, og med dine gode kommunikationsevner kan du formidle kommercielle og faktuelle budskaber såvel internt i virksomheden som eksternt til kunder.

Desuden er du en stærk organisator og kan lide at have mange og alsidige opgaver i gang på samme tid. Du er analytisk og resultatorienteret, og du har styr på detaljer og deadlines.

Arbejdsopgaverne er alsidige og omfatter bl.a.:

 • Demand Planning
 • Diverse opfølgninger og vedligeholdelse af data
 • Leverandørmøder
Egedal Kommune
Pædagogmedhjælper i Børnehuset Boelholm, Område Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger 1 pædagogmedhjælper til vores vuggestue, der kunne tænke sig at være en del af et inspirerende og hjertevarmt børnehus.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med dygtige engagerede kolleger og en dejlig børnegruppe
 • En arbejdsplads hvor vi lægger vægt på en positiv og anerkendende tilgang til hinanden, hvor alle tager ansvar
 • Et hus hvor vi gerne vil hinanden og har humoren med os
Egedal Kommune
Egedal Kommune
2 barselsvikariater søges til bosted

Egedal Kommune

2 pædagoger på 37 timer søges til bosted for udviklingshæmmede i Egedal Kommune med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

De ledige barselsstillinger er på afdeling Skelhøj, der er beliggende i Veksø, tæt på offentlige transportmuligheder. Skelhøj omfatter fire teams, hvor af team 1´s målgruppe primært består af fysisk og psykisk udviklingshæmmede. I team 1 bor der 9 borgere. Alle borgerne har et stort plejebehov.

Arbejdstiden i team 1 er fra kl. 6.30-23. Der skal påregnes vagt dag/aften samt hver anden weekend. Team 1 har en neuropædagogisk og individuel tilgang til borgerne med et særligt fokus på low arousal.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagoger søges til bosted for udviklingshæmmede

Egedal Kommune, Veksø

3 pædagoger på 30 timer søges til bosted for udviklingshæmmede i Egedal Kommune.

Vi søger: En frisk, glad og fagligt velfunderet kollega, som har lyst til at arbejde i et team, hvor der lægges vægt på et godt samarbejde, hvor tillid, humor og faglighed er i højsædet.

Skelhøj omfatter fire teams, hvor af team 3 og 4's målgruppe primært består af fysisk og psykisk udviklingshæmmede, nogle med psykiatrisk overbygning. I team 3 bor der 7 beboere i alderen 20-68. I team 4 bor der 7 borgere i alderen 24-81.

Arbejdstiden i begge team er fra 7-22. Der skal påregnes vagt dag/aften samt hver anden weekend.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Økonomikonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at arbejde med økonomi både på det konkrete og det strategiske plan i en ambitiøs kommune i Hovedstadsområdet? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Vi søger en økonomikonsulent, der kan varetage samarbejdet med Center for Dagtilbud og Skole, der er kommunens største udgiftsområde. Du vil samtidig blive involveret i en række tværgående processer og analyser som led i budgetlægningen og den løbende budgetopfølgning.

Dine hovedopgaver er:

 • budgetlægning og løbende budgetopfølgning i tæt samspil med fagcenterenes ledelse
 • udarbejde analyser med henblik på løbende at sikre retvisende budgetter og en god økonomistyring
 • bistå implementeringen af et nyt økonomisystem
Egedal Kommune
Halsnæs KommuneOmrådeleder søges til ambitiøst plejecenter

Halsnæs Kommune, Ølsted og Frederiksværk

Områdeleder søges til ambitiøst plejecenter, hvor bevidstheden om en stærk kultur er medskabende til udviklingen af en bæredygtig og effektiv organisation.

I opgaven som ny leder vil du blive mødt af medarbejdere fra flere faggrupper, men fælles for dem alle er, at de ønsker sig en leder, der ser og hører dem, samtidig med at du er i stand til at skabe mening og retning.

Du får rig mulighed for indflydelse på fremtidig strategi og retning for centret som helhed og egen afdeling i en organisation med højt til loftet. Som organisation byder vi alle ideer velkomne, som kan højne kvaliteten af kerneopgaven – også selvom resultatet ikke er givet på forhånd.

Jobindex A/S
C++ Developer to the world’s best radar systems

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S in Allerød

Do you want to be the person behind the software NASA uses for monitoring satellite launches?

In Weibel, we develop the world’s most advanced and best radar systems to clients like NASA and Lockheed Martin. Now we have decided to develop a brand new front-end while we at the same time optimize and further develop our existing solution.

Your tasks will be to:

 • Develop and implement software to control advanced radar systems
 • Develop and maintain C++ code – for use in existing and new applications
 • Specify solutions in teams of 2-4 developers
Jobindex A/S
Den Selvejende Institution Skolen på SlotsvængetLærer

Den Selvejende Institution Skolen på Slotsvænget, Fredensborg

På Skolen på Slotsvænget arbejder 25 engagerede kollegaer tæt sammen om at skabe optimale rammer for læring og udvikling for børn, der primært er visiteret fra kommunerne. Kendetegnende for vores elever er, at de har faglige vanskeligheder og sociale udfordringer.

Profil:

Linjefag i fysik/kemi og gerne stort kendskab til de øvrige fag.
Gerne kendskab til børnegruppen, men vi deler vores erfaringer. Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel for vores børn.

Vi tilbyder:

 • En lille skole, hvor alle har en funktion og betydning.
 • Selvstændigt ansvar og masser af tillid til at løfte dine opgaver – både alene og i dit team.
 • Plads til nye ideer og mulighed for at tænke ud af boksen.
37-NM Levering ApSOmdelere

37-NM Levering ApS, Hillerød og Helsingør

Hillerød Distribution og 37-NM Levering søger omdelere til omdeling af dagblade, magasiner, breve og pakker.

Det er essentielt at du forstår vigtigheden af, at produkterne kommer ud til tiden.

Du skal være i stand til at stå tidligt op, og møde ind til dine selvstændige opgaver kl. 03.00 på et af vores depoter.

Arbejdstiden er deltid, ca. 15 timer pr. uge fordelt på 6 dage.

Climate Vest A/S
Servicekoordinator/administrativ support

Climate Vest A/S, Farum

Climate A/S søger en struktureret medarbejder til vores hovedkontor i Farum.

Vi søger en serviceminded og administrativ medarbejder der kommer til at hjælpe vores serviceledere. Jobbet består i at få hverdagen til at fungere i vores afdelinger, der servicere køleinstallation hos erhvervskunder.

Du vil i det daglige referere til virksomhedens driftschef og i samarbejde med virksomhedens serviceledere i øst og vest, være bindeleddet mellem kunderne og virksomheden. Desuden skal du hjælpe med at lede og koordinere serviceopgaver således at både kunder og medarbejdere i marken oplever stor tilfredshed og højt serviceniveau.

Din dagligdag vil indeholde følgende:

 • Modtage opkald fra kunder
 • Deltage i månedsrapportering
 • Ringer ud til kunder, og aftale tidspunkt for teknikerbesøg
Climate Vest A/S
Jobindex A/S
Kundeservicemedarbejder til medico-branchen

Jobindex A/S søger Smith & Nephew A/S i Hørsholm

Hospitalsartikler, ortopædi, endoskopi og sårheling

Kan du se dig selv i en central rolle, hvor du samarbejder med de fleste dele af organisationen, så du kan give vores kunder den bedste service, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi søger en serviceminded, udadvendt og ansvarsbevidst kollega til vores team af 3 personer. Du vil få et primært produktfokusområde, og vil samtidig blive involveret i de andre produktområder, da vi støtter hinanden i dagligdagen og under ferier.

Primære ansvarsområder i jobbet er:

 • Ordrebehandling i SAP.
 • Håndtering af forespørgsler via telefon og email fra kunder og kolleger.
 • Opfølgning på leveringer, restordrer mv.
Jobindex A/S
Jobindex A/S
Souschefer til Q8-stationer i Storkøbenhavn og Vestegnen

Jobindex A/S søger for Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Og vil du have verdens bedste kolleger som en del af Q8-familien?

Oplæringen er rigtig god, og der bliver investeret i dig med kurser osv. Og vi er mange souschefer og forretningschefer, der stadig kan huske, hvordan det er at være ny, ” fortæller 26-årige souschef Trine Rikke Frederiksen.

Læs meget mere om jobbet her.

Jobindex A/S
FORCE Technology
Facility Manager til skibssimulatorer

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Kan du sikre driften af skibssimulatorer? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af afdelingen Simulering, Træning og Havne, der servicerer og idriftsætter skibssimulatorer over hele kloden. Dit primære ansvarsområde er at sikre driften af vores eget træningscenter Dansim, og du får du en enestående mulighed for at supportere og vedligeholde 3 store full-mission simulatorer, en slæbebådssimulator samt en række mindre simulatorer. Det er et varieret job med mange udfordringer, og du kan sætte dit præg på udviklingen af simulatorerne. Dine nøgleopgaver bliver at:

 • klargøre simulatorer til drift inkl. konfigurering
 • planlægge, indkøbe og udføre opdateringer af soft- og hardware
 • teste simulatorsoftware
FORCE Technology