1.299 job matcher din søgning 1.299 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.299 resultater.
Egedal Kommune
Vil du være vores nye social- og sundhedsassistent i aftenvagt?

Egedal Kommune, Stenløse

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social og- sundhedsassistent til aftenvagt, med weekendvagt hver 2. weekend.

I Stenløse hjemmepleje samarbejder vi med borgerne om, at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdags-rehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde, med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje - også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være vores nye social- og sundhedsassistent i dagvagt?

Egedal Kommune, Stenløse

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedsassistent til dagvagt, med weekendvagt hver 3. weekend.

I Stenløse hjemmepleje samarbejder vi med borgerne om, at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdags-rehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde, med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje - også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
DanBred P/SDanBred Area Sales Manager

DanBred P/S

The position will lead the sales development of various genetic solutions of DanBred P/S in Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Hungary, Poland and the Baltic Countries. Among other key areas, the position will also be tasked with collecting market information and developing a long-term business strategy for the country.

Responsibilities:

 • Perform sales of DanBred genetic solutions to commercial and integrated swine producers.
 • In close cooperation with the management to develop a long-term business plan for the country that includes territory planning and setting up relevant activities, which consider the current conditions in the market.
FGU Nordsjælland
Erfaren økonomi- og administrationsleder

FGU Nordsjælland, Frederiksværk

FGU Nordsjælland er en nyoprettet statslig selvejende uddannelsesinstitution, som fra august 2019 har tilbudt Forberedende Grunduddannelse til unge i Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Hillerød, og Rudersdal kommuner.

Vi er kommet godt i vej med at etablere en sammenhængende og effektiv administration med budget, løn og økonomi, controller-funktion, HR og personaleadministration, men der er stadig stor mulighed for at udvikle og være med til at definere denne del af organisationen.

Dine ansvarsområde og hovedopgaver

 • Ansvar for budget, driftsøkonomi, regnskabsaflæggelse og indtægtsgivende aktiviteter m.m.
 • Ledelse af administrative medarbejdere placeret i Frederiksværk
FGU Nordsjælland
LindevangSSA til bostøttefunktion

Lindevang, Helsingør

Vi søger en social- og sundhedsassistent som bostøtte på det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør.

Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med borgere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen.

Du indgår i tværfagligt netværk omkring borgeren, hvor du med din baggrund har et særligt fokus på at støtte op om det sundhedsfaglige.

P.T. Teknik ApSTekniker til produktion og udvikling

P.T. Teknik ApS, Espergærde

International, markedsledende nichevirksomhed søger en alsidig tekniker til produktion og udviklingsarbejde. Højt engagement er en forudsætning - til gengæld er arbejdsforholdene fleksible med stor mulighed for selv at tilrettelægge arbejdsdagen.

Vi er en lille international nichevirksomhed med et markedsledende produkt til simulering og måling af termisk komfort, der anvendes til forskning og udvikling indenfor blandt andet tøj, bil-kabiner og ventilationssystemer.

Vi søger en tekniker til produktion og udvikling af avancerede termiske manikiner. Produktionsvolumen er lav, og der arbejdes med mange varianter og tilpasninger, ofte til kundens unikke behov.

Arbejdet er meget alsidigt og inkluderer blandt andet udvikling og tilpasning af elektronik, mekanik og koordinering med eksterne leverandører, fx relateret til glasfiber støbning og SW-udvikling.

Egedal Kommune
Køkkenassistent til Børnehuset Blåmejsen, Område Stenløse

Egedal Kommune

Børnehuset Blåmejsen er en integreret institution med plads til 75 børn i alderen 0-6 år. Vores hus er af ældre dage, beliggende centralt i område Stenløse, Egedal Kommune.

Blåmejsen er kommet med i Egedals Kommunes madordning pr. 1 januar 2021. Madordningen leveres gennem Fru Hansens kælder.

Vi er ved at få bygget et nyt køkken, som er godkendt til servering og tilberedning af madvarer, og vi forventer det står klart til dig i december. Derfor søger vi pr. 15. dec. 2020 en køkkenassistent på 20 timer, til at stå for driften af vores nye køkken og madordning.

I Blåmejsen har vi fokus på det gode børneliv, trivsel, udvikling og læring. Da vores nye køkken, bliver placeret meget centralt i børnehavens køkken alrum, forventer vi at du udover at have et køkkenflair, også har et naturligt anderkendende børnesyn.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børn er fantastiske - og vi vil være med til at udvikle dem!!

Egedal Kommune, Smørum

Børnehuset Junglen søger ny kollega, der som os brænder for aktivt at være en del af 0-6 åriges børn fantastiske udvikling. Et krav er ”at du skal ville noget – ville noget med nogen”.

Vi søger en pædagog 37 timer om ugen til børnehaven.

Vi er 24 fastansatte kolleger bestående af en blanding af gamle og nye medarbejdere. Vi har en høj faglighed, elsker naturen, er kreative og har hjertet på rette sted. Selvom Junglen består af 2 huse, er vi 1 institution. Ingen af os er for fine til at hjælpe til hvor det er nødvendigt, og vi træder til der, hvor det brænder på. Alle er/bliver uddannet i ICDP, og alle skal arbejde ud fra samspilstemaerne.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Engageret og nærværende afdelingsleder til Distriktsskole Stenløse – Veksø Skole og SFO

Egedal Kommune

Distriktsskole Stenløse, afdeling Veksø søger en afdelingsleder på fuld tid pr. 1. december 2020.

Vi søger en afdelingsleder, som har en inddragende og dialogbaseret ledelsesstil og er en udpræget holdspiller. Som afdelingsleder på Veksø Skole og SFO har du det lokale ansvar for personale og drift af afdelingen, samt det daglige ledelsesansvar.

Veksø Skole er en afdeling med klassetrin fra 0.-6. klasse. Der er ca. 180 elever og 20 lærere og pædagoger, som arbejder tæt sammen i hverdagen. Vi har en uhøjtidelig og ligefrem omgangstone med hinanden og prioriterer høj kvalitet, åbenhed og gensidig respekt.

Egedal Kommune
Rudersdal KommuneSpecialist til Område Økonomi

Rudersdal Kommune, Holte

Til Område Økonomi søger vi en skarp specialist med tekniske spidskompetencer inden for regnskab men som også skal arbejde med både budget og budgetopfølgning.

Du skal være backup i forhold til hele den tekniske del af opstart af budget, budgetrul, indlæsning af omposteringer, teknisk vedtagelse af budgettet mv. Du skal være en af to systemadministratorer på OPUS, hvilket betyder, at du skal være med til at drive udviklingen af systemet og sørge for, at vi hele tiden implementerer i bund.

Dine opgaver spænder i øvrigt bredt, og rummer bl.a.:

 • Deltagelse i budgetudarbejdelse, budgetopfølgning, regnskabsaflæggelse mv.
 • Løbende rådgivning og vejledning i forbindelse med økonomispørgsmål
 • Udarbejdelse af sager til behandling i politiske udvalg
Rudersdal KommuneAdministrativ medarbejder på 30 timer til Område Økonomi

Rudersdal Kommune, Holte

Område Økonomi er specialiseret inden for budget, regnskab, analyse og indkøb. Vi søger en administrativ medarbejder, der har lyst til at hjælpe os med alt det, der ikke passer ned i vores meget specialiserede områder.

Vi har brug for en generalist, der har lyst til mange forskelligartede opgaver, herunder oprettelse af nye brugere i vores systemer, mødeplanlægning, indkøb af kontorartikler, distribuere e-mails fra fællespostkasser samt at løse lettere bogholderiopgaver. Kort sagt at sørge for alle de praktiske ting, der binder vores område sammen.

Den ideelle kandidat trives med de mange forskelligartede opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kommunale økonomiopgaver og brugen af økonomisystemer.

Rudersdal KommuneTalstærk koordinator til Område Økonomi

Rudersdal Kommune, Holte

Område Økonomi søger en alsidig profil, som koordinerer processer inden for budget, budgetopfølgning og regnskab, kan drive projekter og få ting til at ske, og som selv kan løse mange forskelligartede opgaver på alle trin på økonomistyringstrappen.

Du vil blive ansat i Team Styring, der koordinerer det samlede budget og regnskabsmateriale. Dit ansvarsområde vil være at understøtte direktion og stabsfunktioner inden for Økonomiudvalgets område.

Dine opgaver spænder i øvrigt bredt, og rummer bl.a.:

 • Koordinator på det økonomiske årshjul, bl.a. budgetudarbejdelse, budgetopfølgning og regnskabsaflæggelse
 • Løbende rådgivning og vejledning i forbindelse med økonomispørgsmål
 • Udarbejdelse af sager til behandling i politiske udvalg
Rudersdal KommuneFagligt skarp controller til Økonomiområdet

Rudersdal Kommune, Holte

Vil du være økonomisk forretningspartner for vore Ældre- og Socialcentre? Centrene refererer direkte til direktionen, og vi er særlig tæt på deres ressourceforbrug. Du bliver dermed en helt central samarbejdspartner for dem.

Der er tale om et alsidigt job, der stiller store krav til forretningsforståelse, økonomistyring og lysten til at lykkes sammen med andre.

Du er centrenes indgang på al økonomisk styring, og spiller derfor en helt særlig rolle for deres strategiske udvikling.

Vi søger dig, som kan bidrage med god energi i samarbejdet både ude og hjemme og er en synlig, stærk og vellidt samarbejdspartner for centrene og dine kolleger i Økonomi og øvrige stabsfunktioner.

FDM
Digital koordinator

FDM, Lyngby

Vær med til at sætte strøm til FDMs digitale strategi, der tænker bilisme og mobilitet langt ind i det nye årtusind.

Vi er i gang med en stor transformationsproces og optimering af vores kunde- og medlemsvendte platforme, og vi har derfor oprettet denne nye stilling som digital koordinator for at sikre, at vi får alle projekter godt i mål.

FDM

I rollen som digital koordinator vil du understøtte den digitale chef og hele den digitale afdeling, og dine arbejdsområder vil bl.a. være:

 • Koordinere løbende udviklingsopgaver
 • Koordinere feature road map for appen Mit FDM
 • Projektkoordinering på PMO-projekter
FDM
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in X-ray optics for Astronomical Space Telescopes

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Section for Astrophysics and Atmospheric Physics at DTU Space seeks applicants for a PhD position in X-ray physics and astronomical instrumentation.

DTU Space is the leading institution of public space activities in Denmark. The mission of the Institute is to conduct research, development, public sector consultancy, education and innovation at the highest international level within the following areas: Space Technology & Instrumentation, Earth Observation & Geoscience and Space- & Astro-physics.

DTU Space has a strong position in observational astrophysics primarily based on space missions and several decades heritage of participation in astrophysical satellites.

Danmarks Tekniske UniversitetProgram Director - DTU Executive Education

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

We are looking for an experienced Program Director to supervise our CEL and Startup Chapter programmes. You will be responsible for the design, coordinating, planning, delivery and overall success of programmes. You will join a high-performance team and collaborate with colleagues and management on progress and performance.

The goal is to ensure a successful intake of participants each year, and that every program will be adjusted agile, delivered successfully and add the highest possible value to our partners and DTU.

We offer an interesting and challenging job in an international atmosphere with the focus on research, teaching, innovation and scientific advice for the benefit of the surrounding community.

Hartmanns A/SAdministrativ assistent

Hartmanns A/S søger for Chempilots i Farum

Er du administrativt stærk – med erfaring inden for QA, EHS, CSR eller ISO 9001 og kunne du tænke dig at blive del af en virksomhed i vækst? Læs videre her……..

Chempilots er en velkonsolideret kontraktproducent, der har stor erfaring i at forestå udvikling og opskalering af bl.a. polymersynteser med henblik på fremstilling og levering af specialpolymerer til især medico- og pharmaindustrien.

Som et resultat af virksomhedens vækst, søger Hartmanns for Chempilots en ambitiøs administrativ assistent med erfaring fra et eller flere af områderne QA/QC, EHS og CSR. Du vil få til opgave at understøtte ledelsen med planlægning og udførelse af administrative opgaver inden for disse områder med hovedvægten på kvalitets-delen.

Adeas Skodsborg
Vi har travlt og skal derfor bruge ekstra hænder

Adeas Skodsborg

Er du uddannet lægesekretær og ønsker at prøve kræfter med et privat hospital i rivende udvikling, så hører jeg meget gerne fra dig.

Vi hedder Adeas Hospitaler og holder til på 2 lokationer – i smukke omgivelser i Skodsborg og i et spændende miljø i Telia Parken på Østerbro. Nogle arbejder begge steder og andre kun på den ene lokation. Vi finder ud af hvad der passer dig.

Arbejdsopgaverne vil være:

 • Telefonbetjening
 • Til tider pasning af receptionen med kassefunktion.
 • Oprettelse af patienter
Adeas Skodsborg
Randstad A/S
Salgskonsulent

Randstad A/S søger for SEAS-NVE i Virum

Vi søger en ny salgskonsulent, som skal håndtere ind- og udgående opkald på vegne af SEAS-NVE Energi, til et fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse. Du bliver en del af et team bestående af 9 kollegaer på kontoret, hvor du får reference til en dedikeret teamleder.

Primære opgaver

 • At modtage indgående opkald fra potentielt nye kunder
 • At foretage udgående opkald med henblik på nysalg af el og gas
 • At skabe merværdi for kunden samt virksomheden
Comwell Holte
Morgenmadskok

Comwell Holte

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Comwell Holte

Vi tilbyder fri hver anden weekend, i en 5-2 vagtplan over 2 uger. I den en uge arbejder man 5 dage, i den anden uge arbejder man 2 dage.

Som Morgenkok på Comwell Holte bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens.