5.984 job matcher din søgning 5.984 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.984 resultater.
Sanders Scandinavia ApSSalgsmedarbejder

Sanders Scandinavia ApS, Frederiksberg

Vi søger en tysktalende deltidsmedarbejder til ansættelse ca. 25-30 timer ugentligt med mulighed for flere timer.

Vi designer og udvikler møbler og interiør til børn, og vi har åbnet den første butik på Frederiksberg.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og vil bl.a. omfatte:

 • Betjening af kunder i butikken på Frederiksberg.
 • Ordrebehandling og servicering af forhandlere i udlandet per telefon, mail og sociale medier.
 • Behandling af reklamationer og koordinering af leveringer i ind- og udland.
POWER A/S
Lagermedarbejder

POWER A/S, Lyngby

Er du vild med struktur og orden, og kan du lide en arbejdsdag hvor du er fysisk aktiv? Så er du måske vores nye lager-/servicemedarbejder i Power Lyngby.

Hos POWER i Lyngby bliver du specialist i varemodtagelse og lagerstruktur, i en stilling med gode karrieremuligheder.

Jobindex A/S

Du bliver en del af et engageret serviceteam med mange kollegaer, din hverdag vil bestå af kontakt med kurér og vare der skal ind og ud af varehuset. I en travl hverdag kræver det et kølig overblik og struktur, for at sikre en høj standard og kvalitet i jobbet.

POWER A/S
Behandlingsskolerne ApS
Pædagog til Fyrtårnet

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Vil du have et meningsfyldt job?

Er du menneskeligt robust, og har du hjertet på rette sted? Vil du hjælpe børn og unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Så kom og bliv en del af Behandlingsskolen Fyrtårnet!

Fyrtårnets elever er normaltbegavede børn med vanskeligheder indenfor autismespektret. Derudover har eleverne side-diagnoser og problematikker, der gør, at de udvikler sig bedst i et særligt tilrettelagt skoletilbud, hvor behandling prioriteres og vægtes højt.

Vores elever er heldigvis forskellige, selvom de kan have de samme diagnoser. Fælles for dem er, at de har store potentialer, der med den rette kombination af undervisning og behandling kan føre dem stærkt på vej til et selvforsørgende og værdifuldt voksenliv.

Behandlingsskolerne ApS
Høje-Taastrup KommunePædagog med høje ambitioner på børnenes vegne og glimt i øjet til Børnehuset ABC

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Vil du være med til at skabe rammerne for, at alle børn føler sig betydningsfulde og udvikler sig både i fællesskabet og som individ? Vi og vores glade børn leder efter den helt rigtige kollega og voksen til vores fantastiske institution, Børnehuset ABC.

Du er uddannet pædagog – og har gerne viden og erfaring indenfor neuropædagogik og kendskab til ICDP.

Du er opmærksom på, når børnene tager initiativer, og giver plads til, at de kan udfolde sig forskelligt. Du lader børnene gå forrest med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til verden, fordi du er nysgerrig på at forstå børnenes opfattelse af verden og tager udgangspunkt i børneperspektivet. Du forstår at skifte mellem at gå foran, ved siden af og bag ved børnene på deres udviklingsrejse.

BRD. KLEE A/SIntern sælger til Gear og El-division

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Brænder du for salg, og har du erfaring med internt salg? Forstår du at give kunden den bedste service? Så er du måske vores nye interne sælger i Gear og El-divisionen.

Hos Brd. Klee har vi brug for en teknisk intern sælger, der sammen med dygtige og engagerede kolleger kan styrke salgsindsatsen og levere den bedste kundeservice.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice, og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

SPECSHELL ApSHardware- and Service Technician

SPECSHELL ApS, Ballerup

Are you our new technician who will assist in assembling, installing and servicing state-of-the-art inline analytical equipment? At Specshell we are looking for a new colleague to join our team of multidisciplinary colleagues.

Specshell ApS is a Danish engineering company specialized in analytical systems for the brewing and bioprocess industries. Specshell’s passion is to help the brewing industry produce in a more efficient manner and assist the brewer’s daily operations.

Your main tasks and responsibilities include

 • Production and assembly of systems
 • Install and service systems and equipment abroad
 • Miscellaneous technical assistance
P+
Senior Finansiel Controller søges til Back Office i pensionskassen P+

P+, Frederiksberg

Vi søger en Senior Finansiel Controller med god forståelse for de finansielle markeder, værdiansættelse af finansielle instrumenter samt kendskab til alternative investeringer. Du skal have grundlæggende forståelse af principperne inden for bearbejdning af store datamængder og programmering.

Som Senior Finansiel Controller indgår du i et mindre team med reference til regnskabschefen. Dine arbejdsopgaver vil bestå af både udviklings- og driftsmæssige opgaver og kommer blandt andet til at bestå af:

 • Afstemning af investeringsaktiver og bogføring i regnskabsprogrammet Navision
 • Værdiansættelse af finansielle instrumenter.
 • Deltagelse i den løbende optimering og automatisering af interne processer.
P+
LB Forsikring
Strategi Manager

LB Forsikring, København

Som strategi manager bliver du en central del af afdelingen Strategi og Branding, som p.t. består af to fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere.

LB Forsikring

Afdelingen varetager en bred vifte af strategiske opgaver, hvis kerne er udvikling, løbende justering og understøttelse af såvel koncernstrategiens forankring som eksekvering.

I tæt samarbejde med strategiteamet generelt og organisationen især vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

 • Konkretisering, operationalisering og understøttelse af implementeringen af koncernstrategiens must win battles
 • Understøttelse af koncernstrategien igennem bidrag til udarbejdelse af væsentlige delstrategier
LB Forsikring
FinansforbundetInitiativrig kommunikationskonsulent med politisk tæft og speciale i sociale medier

Finansforbundet, København

Har du solid erfaring med at kommunikere med gennemslagskraft i forskellige formater på sociale medier? Og har du politisk tæft, erfaring med at rådgive og mod på at præge pressedagsordener?

Du kommer til at spille en vigtig rolle for Finansforbundets primære fokusområder, som blandt andet er rettet mod uddannelses- og kompetencepolitik, erhvervs- og innovationspolitik, arbejdsmiljø og digitaliseringens betydning for finanssektoren. Det vil være et plus, hvis du har viden inden for flere af områderne.

Som konsulent hos os får du ansvar for at koordinere og udvikle Finansforbundets politiske kommunikation på sociale medier. Stillingen er placeret i et helt nyt ledelsessekretariat, hvor du kommer tæt på direktøren og Finansforbundets formandskab.

DeZignated ApSTeknisk Key Account Manager

DeZignated ApS søger for Betech A/S i Herlev

Kan du skabe merværdi for vores kunder? Dét er nemlig målet, vi sigter efter.

Vi søger en teknisk salgsprofil, der kan agere i krydsfeltet mellem vores nuværende og kommende kunder, med primært fokus på industrivirksomheder og i den samarbejdende rolle internt med resten af teamet. Betech A/S er producent og leverandør af komponenter og løsninger baseret på polymerer som gummi og silikoner, men også PTFE, TPE og PUR, grafit, aramidfibre.

Du får din egen kundeportefølje med fokus på større og mindre industrivirksomheder, som du vedligeholder og udvikler, samtidig med at du sideløbende formår at etablere nye kunderelationer. Du rådgiver og vejleder kunderne i Betech A/S’s produkter og evner at inspirere dem med relevante løsninger, der matcher deres behov.

Ballerup Kommune2 pædagoger til vuggestue i Birkegården

Ballerup Kommune

I Birkegården mangler vi to pædagoger til vores vuggestuegrupper. Den ene stilling er på 37 timer og den anden på 34 timer. Begge stillinger er med tiltrædelse snarest muligt.

Vi er afgjort et besøg værd, og vi vil være glade for at vise dig/jer rundt og fortælle om os selv. Vi er 48 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og ca. 22 medarbejdere, der er fordelt i 3 huse, der ligger i forlængelse af hinanden.

Vi tager os selv alvorligt i vores arbejde med børnene, og hvem vi end samarbejder med om dem. Vi arbejder gerne tværfagligt og har kontakt til PPR samt de pædagogiske konsulenter, og vi ser dette som et godt supplement til vores egen faglighed.

P+
Compliancemedarbejder søges til nyoprettet stilling i pensionskassen P+

P+, Frederiksberg

Pensionskassens compliancefunktion, der er en del af Jura & Compliance, søger en dygtig compliancemedarbejder, som vil hjælpe med bl.a. at mindske compliancerisiciene i pensionskassen, idet vi som finansiel virksomhed skal leve op til stadig flere regler.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og omfatter blandt andet:

 • Gennemførelse af compliancemæssige risikoanalyser.
 • Deltagelse i udarbejdelse og vedligeholdelse af complianceplan.
 • Gennemførelse af compliancegennemgange og rapportering herom.
P+
Ballerup KommuneByggelegepladsen Midgård søger uddannet pædagog

Ballerup Kommune

Hede-/Magleparkens fritidscenter søger en uddannet pædagog i 33 t/uge, som primært skal deltage i arbejdet med børn og dyr. Fritidscentret består af en klubafdeling, en byggelegeplads samt en fælles aftenklub. Vi har en pædagogisk leder og 8 medarbejdere i de 2 afdelinger. Personale fra begge afdelinger holder ugentligt fælles personalemøde, og i skoleferier er der kun åbent i én afdeling. Medlemmerne må benytte begge afdelinger, og ved særlige arrangementer rokerer personale rundt imellem afdelingerne.

Du har medansvar for vores udeområde med byggeri, bål, pool, vedligehold osv. Altså: Fokus på de udendørs aktiviteter en byggelegeplads kan tilbyde børnene. Vi forventer også, at du vil deltage i vores rollespil onsdag eftermiddag sammen med en anden pædagog.

En dag om ugen skal du regne med at lave noget spiseligt til børnene og samtidig passe stuen/computerrummet (indendørs).

SEGES
Projektleder

SEGES, Aarhus

SEGES HusdyrInnovation, Team Miljøteknologi, søger en engageret projektleder til udvikling og test af løsninger til reduktion af ammoniak, lugt og drivhusgasser fra kvæg- og svinestalde.

Til daglig arbejder vi med en bred vifte af innovative og konkurrencedygtige løsninger inden for miljøteknologi, stalddesign og ventilationsprincipper med det formål at reducere miljøpåvirkningen.

Som projektleder er du ansvarlig for hele projektet, fra planlægning til den praktiske gennemførelse og afrapportering. Opsamling og analyse af data foregår i samarbejde med teknikere og statistikere. Vi anvender avanceret måleudstyr til at måle ammoniak, lugt og drivhusgasser. Resultaterne formidles via publikationer, artikler og foredrag. Vi yder også professionel backup til landbrugsrådgivere vedr. miljøteknologier og miljøgodkendelser.

SEGES
Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en kollega, der gerne har erfaring med rengøring, nedrivning eller skadeservice!

Du har gerne bopæl i Københavnsområdet, da det er primært arbejdsområde og du vil være udekørende fra din hjemmeadresse. I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
Frederiksberg KommuneIt- og digitaliseringskonsulent til børne- og ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Har du erfaring med at bygge bro mellem brugere og it, understøtte og fremme digitalisering og er du samtidig god til at kommunikere?

Frederiksberg Kommunes børne- og ungeområde søger en it- og digitaliseringskonsulent, der kan gå foran med inspiration og initiativer, der kan fortsætte digitaliseringen af området og være brugernes forlængede arm i dialog med it-enheden om it-drift.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Bidrage til det tværgående arbejde med kommunens digitaliseringsplan, herunder fælles idéudvikling og tværgående behovsafklaring i forhold til kerneopgaven og forretningsudvikling i øvrigt.
 • Bidrage til fokus i den teknologiske udvikling og digitaliseringsprojekterne på området og på tværs understøtte arbejdet med kerneopgaven.
 • Bidrage til tværgående erfaringsudveksling og videndeling på tværs af kerneopgaver og forretningsudviklingsbehov.
Dansk SygeplejerådAnalysekonsulent – vikariat

Dansk Sygeplejeråd, København

Brænder du for at lave data og analyser om til politiske dagsordener? Og vil du bidrage til at gøre en af landets stærkeste sundhedspolitiske aktører endnu mere toneangivende? Så er du måske den analysekonsulent, som vi søger til vores afdeling for politik og analyse.

Politik og analyse er en stabsfunktion med ansvar for Dansk Sygeplejeråds public affairs-arbejde. Vi arbejder blandt andet med data og analyser fra registre og medlemsundersøgelser, sagsfremstillinger, politisk rådgivning, politiske udspil, præsentationer og mødeforberedelse til brug for husets formandskab og direktion.

Du får ansvar for at

 • Gennemføre undersøgelser om medlemmernes arbejdsvilkår og arbejdsmiljø, herunder spørgeskemaundersøgelser og registeranalyser
 • Indgå i et tæt samspil med dine kollegaer i afdelingen og husets eksperter om at udvikle og gennemføre analyser, afsætte resultaterne til medierne og indgå i tværgående projekter
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælpere til dagvagt

Ballerup Kommune

Vi søger fagligt stærke, stabile og empatiske social- og sundhedshjælpere. Du skal have et stort engagement og være med til at sikre høj kvalitet i plejen/samværet med beboerne. Vi har to ledige stillinger, der begge er 30-32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend. Den ene stilling er en fast stilling, og den anden er et vikariat, der udløber den 1. maj 2021.

Plejecenter Egely er et lille, hjemligt og velfungerende plejecenter med 14 plejeboliger og 18 ældreboliger. Her hos os kender vi hinanden, og vores tilgang til plejen er at skabe livskvalitet og glæde hos beboerne.

Vi synes selv, at vi har et godt arbejdsklima, hvor der både er plads til alvor og humor. Vi har et lavt sygefravær hvilket betyder, at du kan forvente at møde dine faste kolleger i hverdagen.

Egely ligger lige midt i Egebjerg, som er en sjov og anderledes bydel i Ballerup.

Jobindex A/S
Projektleder til markedsledende nichevirksomhed

Jobindex A/S søger for IAC Acoustics i Hvidovre

Vil du lede projekter, der skaber støjfrie universer og rum for fantastisk lyd? Og har du lyst til at arbejde med alsidige projekter inden for akustik i en førende virksomhed, som bygger akustiske testfaciliteter og laver støjdæmpning hos mange forskellige kunder i Norden?

Din nye hverdag
Som projektleder bliver du en del af vores akustikafdeling og leder forskellige projekter, hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet og Skandinavien. Du spiller en aktiv rolle i alle projektfaserne, og du arbejder typisk på 2-4 projekter med forskellig kompleksitet ad gangen.

Har du det, der skal til?

 • Du har en relevant uddannelse bag dig og projektledererfaring fra en lignende rolle – måske inden for byggebranchen eller maskin- og anlægsbranchen.

Interesseret?

Jobindex A/S
FinansforbundetOrganisations- og ledelseskonsulent til ledelsessekretariatet i Finansforbundet

Finansforbundet, København

Vi søger en erfaren og ambitiøs organisations- og ledelseskonsulent til ledelsessekretariatet i Finansforbundet.

Der er tale om et alsidigt job, hvor opgaverne veksler mellem analyse, udvikling og mere operationelle opgaver. Opgaverne involverer altid samarbejde med et eller flere af Finansforbundets faglige områder og/eller Finansforbundets politiske kredse, så du vil komme godt rundt i huset, og ind i mellem også godt rundt i landet.

Din hverdag kommer blandt andet til at indeholde:

 • Udvikling og understøttelse af lederudvikling, ledelsesaftaler og ledermøder.
 • Projektledelse af tværgående organisationsprojekter.
 • Deltage i arbejdet med at udvikle og implementere organisations- og ledelsesinformation.