1.799 job matcher din søgning 1.799 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Frederikshavn KommuneNattevagt med sundhedsfaglig uddannelse til Lindevej Plejecenter - fast stilling

Frederikshavn Kommune, Skagen

Plejecentret er et lille og hyggeligt center med 21 beboer, hvoraf en plads er en hotelplads. Boligerne er fordelt på tre huse. Vi lægger stor vægt på at yde det bedste for vores beboer for at skabe en god hverdag for dem, blandt andet arbejder vi med tværfaglig triage.

Vi tilbyder en attraktiv stilling med blandt andet:

 • Positive, engagerede og dygtige kollegaer
 • Fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø
 • Velfungerende tværfagligt samarbejde

Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse hurtigst mulig eller efter aftale.

Lægecenter StorvordePraksissygeplejerske til 37 t/u

Lægecenter Storvorde, Storvorde

Vi søger en praksissygeplejerske til Lægecenter Storvorde til 37 t/u. Klinikken består af 3 faste læger, 1-3 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker, 3 sekretærer og aktuelt 2-4 medicinstuderende.

Du bliver en del af en moderne og velfungerende lægeklinik med høj aktivitet og udvikling, og du vil blive grundigt instrueret i alle arbejdsopgaver samt have daglig supervision/sparring med læge og sygeplejerskekolleger.

Vi ønsker, at du blandt andet:

 • er uddannet sygeplejerske og har erfaring fra almen praksis - og meget gerne erfaring med kontrolforløb af kronikere med DM2 og KOL.
 • har kendskab til it-systemet XMO.
 • er effektiv, fleksibel og ansvarsbevidst.
 Aalborg Stilladser A/SHands-on regnskabsansvarlig

Aalborg Stilladser A/S

Aalborg Stilladser søger snarest muligt en regnskabsansvarlig. I stillingen får du et stort ansvar og et bredt samarbejde med kollegaer både i og uden for selskabet.

 • Du får en alsidig stilling i tæt samarbejde med og med reference til selskabets direktør og til økonomichefen i moderselskabet Dansk Stillads Service.
 • Du får stor mulighed for at definere jobbet og påtage dig et voksende ansvar i takt med at du falder til. Du arbejder selvstændigt, men har altid fuld støtte fra selskabets direktør og erfarne kollegaer i moderselskabet.
 • Vi tilbyder dig en god løn, fleksible arbejdstider og fuld IT-pakke samt gode muligheder for videreuddannelse inden for området.

Vi er specialister på området og påtager os alt fra mindre facadeopgaver til store komplekse byggeprojekter. Udover det varetager vi entrepriser indenfor industristilladser på fabrikker, forbrændingsværker m.m.

Norva24 Danmark A/S
Medarbejdere til TV-inspektion

Norva24 Danmark A/S

Engagerede og kompetente kollegaer, en stærk position på markedet og en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er vores omdrejningspunkt.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen - der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

Haugaard Braad Advokatpartnerselskab
Barselsvikar til kommunikationsstilling hos advokatfirma

Haugaard Braad Advokatpartnerselskab, Aalborg

Vi søger en selvstændig og engageret barselsvikar til at koordinere og varetage Haugaard|Braad’s aktiviteter inden for PR, markedsføring, grafisk design samt øvrige kommunikationsopgaver.

Vi tilbyder en spændende og varieret stilling med fokus på at varetage ovennævnte områder i tæt samarbejde med ledelsen. Din primære rolle vil være at vedligeholde allerede eksisterende tiltag, som er iværksat. Samtidig er der også rig mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Tekstforfatning i form af bl.a. pressemeddelelser, opslag til SoMe og nyheder på hjemmesiden.
 • Udarbejdelse af grafiske materialer til bl.a. annoncer, SoMe, hjemmeside, Power Point præsentationer mv.
 • Løbende opdatering af hjemmesiden i CMS-systemet Umbraco.
Haugaard Braad Advokatpartnerselskab
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Nord- og midtjylland - Finans- og formuerådgiver til ejerledere og formuende privatkunder

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brug din erfaring som rådgiver til at yde uafhængig finans- og formuerådgivning, der skaber merværdi for dine kunder.

I Beierholm Finansiel Rådgivning arbejder vi med troværdig rådgivning efter et sæt af etiske retningslinjer, som sikrer, at rådgivningen er uafhængig og at kunderne ved, at rådgiveren er på deres side.

Som Finans- og formuerådgiver er du fagligt kompetent inden for rådgivning af formuende privatkunder og selvstændige/virksomhedsejere. Din erfaring bidrager til at sammensætte og fremlægge individuelt tilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i kundens samlede økonomiske forhold og derfor tilfører kunden maksimal værdi. Og kunderne føler sig godt tilpasse, når du professionelt og med ægte interesse samarbejder med dem om at skabe den bedst mulige løsning.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til vores kunder på Fyn og i Jylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
KFUM's Sociale ArbejdeEngageret frivilligkoordinator til Ballast

KFUM's Sociale Arbejde, Thisted eller Brovst

Til Ballast i Thisted og Brovst søger vi en frivilligkoordinator med ansvar for flere forskellige opgaver, som udover koordinering af frivillige bl.a. indebærer administrations- og kommunikationsopgaver, assistere i gruppebehandling samt praktiske opgaver.

Målgruppen i Ballast er børn og unge fra 5 til 25 år, der er vokset op i familier med misbrugsproblematikker. Målet er at give disse børn og unge mulighed for at få behandlet de traumer, deres opvækst har givet dem.

Vi søger en kollega med socialfaglig baggrund, som skal indgå i et meningsfyldt kollegafællesskab sammen med vores dygtige behandlere i Ballast, som varetager den professionelle behandling, der foregår i grupper og individuelle forløb. Rollen som koordinator er bl.a. at støtte op om behandlingen og have ansvaret for de frivillige, som også er en central del af Ballast.

Assistance HR Partners A/S
Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.

Det vigtigste for os er at finde de rette mennesker. Det er vores passion.

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives.

Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Assistance HR Partners A/S
Køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere søges i Nordjylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Vi søger i øjeblikket erfarne opvaskere og køkkenmedhjælpere i Nordjylland.

Har du erfaring indenfor køkken/kantine? Er tiden inde til at prøve noget nyt? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os.

Du er vores vigtigste ressource. Glade medarbejdere giver glade kunder, så enkelt er det. Vi lægger derfor vægt på at lære dig at kende, så vi ved, hvad du kan, og hvor du fungerer bedst.

Alle vikarer inviteres til et personligt interview, hvor vi gennemgår dine kvaliteter, hvad vi forventer af dig, og hvad vi kan tilbyde. Vi klæder dig på til enhver opgave og følger altid op bagefter. På den måde er vi sikker på, at du trives og har det godt.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

DAVA Foods Denmark A/SDAVA Foods Danmark A/S søger medarbejder til vores pasteurafdeling

DAVA Foods Denmark A/S, Hadsund

DAVA Foods er nordens største leverandør af friske skalæg og pasteuriserede æggeprodukter – bare for at nævne lidt. Vi har travlt og derfor søger vi en ny kollega til vores produktfabrik.

Med fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed, vil du i samarbejde med dine kolleger blive en del af teamet i vores pasteurafdeling på vores aften- eller nathold, hvor du blandt andet vil varetage følgende opgaver:

 • Betjening og overvågning af procesanlæg
 • Varmebehandling af flydende æggeprodukter
 • Prøveudtagning og driftsanalyser
Hviid & Larsen ApSHydrema Group i Støvring søger en Projektkoordinator

Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema Group

Hydrema Group er en familieejet dansk koncern, som udvikler, producerer og markedsfører entreprenørmaskiner til de kunder som stiller de højeste krav til produktet. Hydrema brandet er kendt verden rundt på de mest industrialiserede markeder. Maskinerne er i mid-size segmentet og er kendt ved unikke egenskaber til nicher i markedet.

Vores projektafdeling udvikler sig løbende i takt med Hydrema’s fortsatte vækst, og vi søger nu en projektkoordinator til et kompetent og imødekommende team. Projektkoordinatoren skal derudover også være backup for vores salgsafdeling, planlægningsafdeling og Hydrema Telematics system. Ønsker du at blive en del af en sund, dansk virksomhed med en handlings- og temaorienteret kultur?

Du skal i samarbejde med dine kollegaer være med til at løfte vores afdeling til nye højder. Du er en engageret medarbejder, der er villig til at løfte i samlet flok.

MAN Energy Solutions
Propulsion Sales Manager, Retrofit & Upgrades

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

The Retrofit & Upgrade department is a key business department in the aftersales division PrimeServ. The retrofit concept consists of a broad range of solutions applying the latest developments within diesel technology to engines in service, in the process of bringing them up to current standards, meeting modern emission levels and lowering running costs.

MAN

The Propulsion Sales Manager in the Retrofit & Upgrade department will be responsible for driving and securing the sales of solutions from our retrofit propulsion portfolio. The sales manager will work in close collaboration with the sales teams in the PrimeServ International Group Companies located around the world, as well as ensuring global market awareness of our retrofit solutions. MAN Energy Solutions’ retrofit portfolio consists of a broad range of products, all with the purpose of optimizing propulsion engines in operation.

MAN Energy Solutions
Comwell Hvide Hus AalborgReceptionsafløser

Comwell Hvide Hus Aalborg

Kan du levere service i verdensklasse?

- Så er du den vi mangler som vores nye receptionist på Comwell Hvide Hus Aalborg.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som receptionistafløser på Comwell Hvide Hus Aalborg vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Centrica Energy Trading A/S
Senior Software Developer

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

We are hiring for a great opportunity to work as a Senior Software Developer based out of our Aalborg (Denmark) office!

As a Senior Software Developer, you have a natural drive and love to take lead of complex design and delivery initiatives. Moreover, you are technically very skilled and love learning new technology, to name but a few from the last year at Centrica: AWS, Humio, MongoDB and K8S. All supporting our Cloud first agenda.

This position is for you, if you enjoy a varied workday where the fruits of your labor are used immediately, and if you want influence within a leading energy trading company.

Centrica Energy Trading A/S
Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør hos Recover Aalborg

Recover

”Jeg elsker at bruge min krop i en action-præget hverdag tæt på de blå blink. Livet er for kort til ikke at bruge sin krop og gøre den afgørende forskel, hvor der virkelig er brug for én. Det får jeg lov til her. Det er det bedste ved jobbet,” fortæller 29-årige Casper Eberhardt Hansen. Han har 3 år som sanitør bag sig. Han er oprindeligt uddannet snedker men havde lyst til nye spændende udfordringer – dem fandt han her.

Recover Nordic ApS

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Tomma ConsultingProjektkonsulent Jylland - vil du være en del af en virksomhed i vækst – og som har fokus på bæredygtighed og grønne certificeringer?

Tomma Consulting søger for Adapteo

Med reference til Head of Project vil du som projektleder få ansvar for projekter – fra handover fra dine salgskolleger til projektets afslutning, hvor materiellet skal returneres til virksomheden. Du vil være ansvarlig for projektøkonomien, tidsplaner og kvaliteten i dine projekter.

Ved byggesagens afslutning vil du i samarbejde med salgskolleger medvirke til returnering af materialerne og være ansvarlig for at udarbejde efterkalkulation og lukning af projekter.

Du tilbydes en konkurrencedygtig ansættelsespakke i en åben organisation, som er samarbejdsorienteret, og hvor der er korte beslutningsveje og fokus på værdibaseret ledelse og udvikling af medarbejdere.

Tomma Consulting