5.823 job matcher din søgning 5.823 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elysee Dental ApSTelesælger med dentalerfaring og smil i stemmen til dentalimportør

Elysee Dental ApS, Aarhus

Brænder du for god kundeservice og salg pr. telefon? Er du samtidig dygtig til at skabe og vedligeholde stærke kunderelationer, så er du måske den person, vi søger?

Arbejdsopgaver

 • Salg, mersalg og opfølgning via telefon, opkald til eksisterende og potentielle kunder.
 • Bookning af fysiske møder og support til 1 af vores 3 kørende konsulenter.
 • Administrative opgaver, som eksempelvis ajourføring af CRM-system.
 • Besvare telefonopkald fra klinikker i samarbejde med kollega.
Matas A/SSouschef til Matas Herning Centeret

Matas A/S

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en Souschef til vores butik i Herning Centeret.

Som Souschef i Matas fungerer du som medarbejdernes rollemodel, og du sikrer butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Sammen planlægger I også diverse salgsaktiviteter og andre spændende kundearrangementer.

Dine daglige opgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indbefatte:

 • Coaching og undervisning af personalet i salgsteknikker og produktkendskab.
 • Opstille salgsmål i samarbejde med butiks- og driftschefen
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.
Matas A/SMaterialist/salgsassistent til Matas Kjellerup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en materialist/salgsassistent til vores butik i Kjellerup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken
Verdo
Projektleder til el-entrepriser

Verdo, Randers

Verdo Teknik A/S i Randers søger en helstøbt og fagligt alsidig profil med erfaring indenfor ledelse af entrepriseprojekter. Der er tale om en udfordrende stilling i et teknisk dynamisk miljø og med mulighed for at skabe resultater på et individuelt plan og sammen med det resterende projektteam.

Verdo A/S

Du får det udførende ansvar for vores entrepriseprojekter i Jylland, primært koncentreret i og omkring Aarhus med fokus på el-delen i byggeprojekterne. Der vil typisk være tale om bolig- og kontorprojekter og både nybyg og renovering.

Du får personaleansvar for p.t. 8-10 medarbejdere. Du skal gennem en motiverende ledelsesstil bidrag til at skabe et godt arbejdsklima med tilfredse og fagligt opkvalificerede medarbejdere. Du får en varierende hverdag vekslende mellem tid i marken og bag skrivebordet.

Verdo
HMF Group A/S
HSE Manager

HMF Group A/S, Højbjerg

Vi søger en passioneret og fagligt stærk HSE Manager til at videreudvikle vores HSE-system, -metoder, -processer, -kompetencer og -kultur.

Du bliver en del af koncernens QHSE-afdeling, der løser opgaver i alle virksomhedens forretningsprocesser og på alle 4 lokationer i Danmark.

Ansvarsområder er blandt andet:

 • Administration og videreudvikling af HSE-systemet, herunder metoder og processer
 • Deltagelse i virksomhedens HSE Management Team, der har det overordnede ansvar for HSE-området
 • Gennemførelse af interne HSE-audits på alle 4 lokationer
HMF Group A/S
DECO GROUP ASKundeservicemedarbejdere

DECO GROUP AS, Randers/Greve

Vil du være med til at flytte Skandinaviens mest spændende koncept inden for solafskærmning? Og er du en engageret ildsjæl med ”can do” resultater?

Har du solid erfaring med kundesupport, evt. fra kundecenter eller en anden support-afdeling, så er det måske dig der er vores nye kundeservicemedarbejder.

Vi varetager mange opgaver, typisk fordelt på forskellige kolleger, såsom:

 • Support til b2b/ b2C altså til vore forhandlere, gardinbusser og ”deres kunder”
 • Ordre- og reklamationsbehandling
 • Ruteplanlægning for vore udekørende kolleger
 • Produktvejledning
 • Mail- og telefon-support
Behrnt Salgs-/projektprofil med ansvar for salgsadministration

Behrnt søger for EP-TeQ A/S i Skanderborg

Ep-TeQ A/S forhandler værktøj og maskiner til elektronikproduktion – fra nogle af verdens førende leverandører – til nogle af verdens førende producenter.

Du bliver en central person i håndteringen af kontakten til både kunder og leverandører med ansvar for, at eksekveringen af leveranceprojekter gennemføres på en optimal måde.

Primære arbejdsopgaver:

 • Styring af leveranceprojekter og logistik.
 • Tæt samarbejde med både leverandører og kunder.
 • Ordrehåndtering, fakturering og tilbudsgivning.

Vi tilbyder en interessant og udfordrende stilling i en virksomhed i rivende udvikling. Du bliver en del af en dynamisk organisation med en uformel omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere/afløsere

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Syd søger nye kollegaer til afløsning i feri perioder eller ansøgere med interesse for omsorgsfaget

Vi søger kollegaer fortrinsvis dagvagt 30-37 timer om ugen med weekendarbejde hver anden weekend. Timetallet ud fra dit behov.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Det er medarbejderne der selv udarbejder kørelisterne.

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
KMD A/SSenior Solution Architect

KMD A/S, Aarhus, Odense eller Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

KMD A/S

Som Senior Solution Architect på KMD Elements er du med til at designe og udvikle en kompleks softwareløsning til håndtering, beregning, datadrevet beslutningsstøtte og udveksling af store datamængder på tværs af energi- og forsyningssektoren.

Løsningen udvikles i Microsoft Azure Cloud, og vi anvender PaaS services i Azure. Vi koder bl.a. i C#, Angular og TypeScript, og vi arbejder med responsivt web-design. På tværs af roller i organisationen samarbejder vi effektivt ved anvendelse af moderne værktøjer som MS Teams, Azure DevOps og Power BI.

KMD A/S
Hansen Toft A/SEHS & CSR Manager - Midtjylland

Hansen Toft A/S søger for kunde

Nyoprettet stilling/afdeling. Du bliver nøgleperson ift. at definere, implementere og drive virksomhedens fremtidige miljø, arbejdsmiljø og CSR-arbejde.

Dine opgaver vil spænde bredt på tværs af en lang og kompleks værdikæde, og det er væsentligt at pointere, at du selvstændigt i kraft af din faglighed og naturlige nysgerrighed definerer jobbet og skaber rollen i virksomheden.

Du tilbydes en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på det forretningskritiske EHS- & CSR-arbejde i en succesfuld virksomhed, der oplever enorm vækst. Jobbet er meget alsidigt, og du får en stor berøringsflade på tværs af hele værdikæden i både ind- og udlandet.

Indrykket: 
OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S, Odense, Måløv og Aarhus

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ny-, til- eller ombygning af deres bolig. Er du bygningskonstruktør og vil du gøre en forskel for privatkunder rundt om i landet, så er det måske dig vi søger. I vores nystartede koncept yder vi bygherrerådgivning til privatkunder. Konceptet er baseret på vores samarbejde med Danske Bank, hvor vi laver Bolig- og Energirapporter.

Kvalifikationer:

 • Uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt
 • Har en håndværksmæssig baggrund
 • Erfaring med vurdering af bygningers tilstand
 • Er udadvendt og tillidsvækkende
OBH-Gruppen A/S
Howden Axial Fans ApSEC&I Manager (EMENA Engineered Products)

Howden Axial Fans ApS, Glasgow/Renfrew, UK

As an EC&I Manager, you will lead a small team of EC&I Engineers to ensure that contract and sales proposals workload is planned and allocated to ensure on-time delivery, and will develop the capabilities within the EC&I team to support the demands of emerging markets and associated products.

What Needs To Be Done?

 • Identify continuous improvement measures to ensure that EC&I products and documentation meet customer requirements. Development of working practices and support tools to ensure that products and services improve with technology developments
 • Develop a set of documentation standards to be used across the product range
 • Approve and review EC&I technical specifications and drawings produced by Mechanical and EC&I Engineers

You will have the opportunity to work for a global engineering organisation in a challenging and dynamic role with great development opportunities.

Hansen Toft A/SIndkøbschef/Supply Chain Manager

Hansen Toft A/S søger for DECO GROUP i Randers

Kan du løfte en i forvejen stærk indkøbs- og Supply Chain-funktion til et nyt kommercielt niveau, hvor fokus er på helheden i forretningen samt partnerskaber med leverandørerne?

Som ny Indkøbschef/Supply Chain Manager får du ansvaret for hele Supply Chain-funktionen, herunder Indkøb, Product Management, Kvalitet, Lager og Logistik. Et samlet personaleansvar på 27 medarbejdere, inkl. 2 mellemledere for hhv. kvalitet og lager.

Hansen Toft A/S
NuudayDatatekniker til Erhverv, TSM

Nuuday, Tranbjerg

Har du teknisk viden og interesse i at udvikle dig i et miljø med ligesindede? Arbejder du rutineret med god kundeservice, er du kvalitetsbevidst, god til at lytte og god til at følge sagerne til dørs? Er svaret ja, har du nu mulighed for at få et spændende og alsidigt job i afdelingen Teknisk Support Center TSM.

Vi er i afdelingen ansvarlige for remote etablering, drift og fejlretning på Erhvervskunder med managed CPE-udstyr på VPN MPLS og bredbåndsløsninger inkl. telefonsupport og 24/7 vagthjul. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores kunder til enhver tid oplever at de kan tilgå deres services og at den aftalte forbindelse altid er til rådighed.

Arbejdsopgaver:

 • Remote fejlretning af Erhvervskunder
 • Tekniske afklaring af løsninger, funktioner og options i samarbejde med kunden
 • Support til on-site tekniker
Synoptik A/SButikschef til Grenaa

Synoptik A/S

Hvis du deler vores ambition, har mod på en hverdag med masser af ansvar og generelt lever for det øjeblik, hvor du og dit team gør en positiv forskel for kundens liv, så er det måske dig, vi søger som butikschef i Synoptik.

Som butikschef i Synoptik er det din opgave at sørge for at realisere målene for din butik. Du har selv en aktiv rolle på salgsarealet og kommer ikke til at bruge din tid på kontoret.

Du vil have et tæt samarbejde med regionschefen om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater. Du skal være ambitiøs og proaktiv, og du skal kunne trives med et stort ansvar for salg, bemanding, butiksdrift samt træning og ledelse af dit team.

Norlys
Målrettede medarbejdere til Stofas tekniske support – Århus

Norlys

Er du klar til at tage det næste skridt i dit arbejdsliv, og kunne du tænke dig at få foden inden for i en stor dansk energi- og telekoncern i rivende udvikling? Har du teknisk flair, og formår du at oversætte det og give kunden en oplevelse, der overrasker positivt? Så er her måske en mulighed for dig.

Som teknisk supporter bliver du en del af teamet, der primært supporterer vores Stofa-kunder. Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet være at:

 • Besvare kundernes henvendelser telefonisk
 • Fejlsøge og afhjælpe kundens udfordringer med blandt andet tv, internet, signaler og lign.
 • Booke teknikerbesøg, hvis hjælp over telefonen ikke rækker
 • Følge op og sikre, at kundens problem er løst
Norlys
Norlys
Ambitiøs og dedikeret Strategy Consultant

Norlys, Aarhus

Kan du løse strategiske og analytiske problemstillinger for ledelsen i Norlys Tele?

Har du en stærk forretningsforståelse, og brænder du for strategiske problemstillinger og analyser? Har du analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig måde? Ønsker du ansvar og en fortsat stejl læringskurve, hvor der er stor fokus på både din faglige og personlige udvikling? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger nu en ambitiøs og dygtig ’Consultant’ til afdelingen Business & Strategic Management, som har ansvaret for strategi og forretningsudvikling i Norlys Tele. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer, som er med til at løse nogle af de mest komplekse problemstillinger for Teles øverste ledelse.

Norlys
Kamstrup A/S1st Level Technical Supporter - System Operations

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have experience with technical support? Are you ready to take on a customer-oriented role, and do you want to provide the best service for our customers? Do you want to be a part of an international organisation that is leading within intelligent metering solutions for energy and water?

As a 1st Level Technical Supporter, your primary tasks will be to provide service and support to our customers on the phone and through our online service management system, ServiceNow. In the role of 1st Level Technical Supporter, you will be the first point of contact with the customer.

Through dialogue with the customer, you will be responsible for providing them with the best solution for their problem, either from your own knowledge of Kamstrup’s products and solutions, or by seeking support from more specialised colleagues.

Norlys
Pragmatisk og kundeorienteret Service Delivery Manager til Norlys IT

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at være tovholder i en travl hverdag med mange kontaktflader? Er du en stærk koordinator og kommunikator, der går op i at levere en god service? Og trives du i en rolle, hvor du bliver bindeled mellem tekniske specialister og kundebehov? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Delivery Manager i Business Applications i Norlys IT.

Du vil blive en del af et større team af dygtige ledere, specialister, og du vil referere til Director for IT Applications.

Dine primære opgaver bliver:

 • Daglig håndtering af driftsaftaler med leverandører
 • Etablere og vedligeholde governance
 • Bindeled mellem leverandører og IT
Norlys