1.923 job matcher din søgning 1.923 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneEr du vores nye pædagogmedhjælper i Harmonien?

Frederiksberg Kommune

Vi søger pædagogmedhjælpere, der har lyst (og kompetencer) til at arbejde med rytmik, musik og natur.

Harmonien er en integreret institution på Frederiksberg med 52 vuggestuebørn, 20 børnehavebørn, som er i en småbørnsgruppe (de yngste), samt 48 børnehavebørn i skovbørnehaven i Svaneparken, Birkerød.

Vores værdigrundlag og menneskesyn bygger på, at der er en positiv intention bag enhver adfærd. Derfor arbejder vi med anerkendende relationer, hvor både børn og voksne føler sig værdsat. Vi tror på barnets kompetencer og på, at den voksnes primære rolle er at være forbillede for det, vi ønsker at give børnene. I dagligdagen arbejder vi procesorienteret med børnene. Det betyder, at børnene er aktive medspillere i alle aktiviteter og daglige gøremål så som påklædning og borddækning.

Telenabler ApSEr du engageret, motiveret og tålmodig? Så er det dig, vi søger til vores kundeserviceteam

Telenabler ApS, Birkerød

Hos Telenabler søger vi nye kandidater til vores erfarne Operations Team.

Du bliver del af et meget erfarent og effektivt team med vidt forskellige baggrunde og aldre, du kommer til at arbejde på tværs af opgaverne i teamet og i organisationen. Du vil blive involveret i andre opgaver så du skal have overblik og kunne holde flere bolde i luften på samme tid, samtidig med at du smiler i telefonen.

Dine primære opgaver vil være at besvare kundehenvendelser samt at modtage ordrer fra vores kunder på telefonen samt på mail/tickets. Du vil hjælpe kunder med at komme godt i gang med deres produkter, besvare spørgsmål til abonnementer og løsninger.

Nordic Service Group (NSG)Erfaren regnskabsprofil med flair og interesse for rapportering og controlling

Nordic Service Group (NSG)

Til vores Økonomiafdeling, som dækker alle nordiske aktiviteter, søges en ny kollega, der selvstændigt kan varetage og løfte den finansielle rapportering, controlling og budgettering.

Vi udvider holdet og søger en ny kollega med spidskompetencer indenfor rapportering, controlling og budgettering. Men også med et solidt fagligt afsæt i det regnskabs- og bogføringsmæssige håndværk, så du kan bidrage i løsningen af andre opgaver i afdelingen.

Det er vigtigt for os at vores medarbejdere trives godt. Derfor har vi stor fleksibilitet omkring arbejdsdagens tilrettelæggelse. Vi har også fokus på at fastholde et arbejdsmiljø der styrker og udvikler relationer og fællesskab.

Nordic Service Group (NSG)Sales Manager med flair og interesse for medicoteknisk udstyr

Nordic Service Group (NSG)

Til vores danske salgsafdeling, søges en ny kollega, der selvstændigt kan varetage salget af Fluke og Raysafe testudstyr til den medicotekniske branche. Vi har tilsvarende salgsfunktioner i Norge og Finland, så der vil i jobbet være et nært samspil med kollegerne i disse lande.

Vi søger en ny kollega med erfaring inden for salg af teknisk udstyr og gerne med ambition om at blive vores salgsleder og specialist inden for testudstyr til patientmonitors, ultralyd og røntgen.

Som person motiveres du af at skabe de bedste løsninger for kunderne i samspillet med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Frem for alt ser du nye udfordringer som en mulighed for trivsel og personlig udvikling.

Elos Medtech Pinol A/SProduct Development Engineer - medical devices

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

Would you like to be part of medical device development for the dental industry in a fast-growing medtech company? Are you perceived as a structured and result driven person with excellent collaboration skills? If you want to be a part of this journey, this position might be your opportunity.

We are looking for a highly motivated and skilled Product Development Engineer for mechanical engineering who would like to work with international development projects and contribute to the development of Elos Medtech’s dental product portfolio.

A.L. Entreprise A/S
Medarbejder eller sjak til alle slags entreprenør- og/eller kloakopgaver

A.L. Entreprise A/S, Gilleleje

Forstå jobbet på 10 sekunder

 • Du kører i et mindre sjak med en makker og laver entreprenør- eller kloakopgaver for private og offentlige kunder.
 • Du får god løn, variation i opgaver, udvikling og kurser og et stærkt sammenhold.
 • Du har et alm. kørekort og arbejdserfaring – alt andet er et plus.

Du søger ved at ringe til os eller sende en klassisk skriftlig ansøgning.

Læs mere om jobbet og søg her.

A.L. Entreprise A/S
borderstone A/SBogholder

borderstone A/S, Kvistgaard

Vi søger en bogholder til en mellemstor virksomhed i stærk fremgang.

Er du frisk og finder det spændende at være i en virksomhed, hvor tingene til tider går stærkt, så er du måske den nye kollega, vi søger.

Jobbet vil primært bestå i at varetage den daglige økonomi, som indbefatter debitor- og kreditorstyring, fakturering, bank, løn, intrastat, moms, periodeafstemninger m.m. samt sekundært diverse ad hoc-opgaver.

Da vi er i gang med at digitalisere mange af vores arbejdsgange, vil erfaring med document capture og Navision være en fordel.

Vi tilbyder en god atmosfære og et fleksibelt, meget dynamisk, hyggeligt og afslappet arbejdsmiljø med udfordringer på mange niveauer.

Elos Medtech Pinol A/SAutomationsingeniør til udviklingsteam

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

Automationsingeniør med gode kompetencer indenfor PLC/HMI-programmering og projekteksekvering søges til alsidig stilling.

Du vil udføre opgaver i forbindelse med konceptdesign, programmering, dokumentation og test af automationsudstyr. Dine opgaver vil også omfatte projektplanlægning og projektledelse.

Vi udvikler vores løsninger iht. vores interne standard for modulopbyggede automationsløsninger, og det vil blive din opgave at sikre at de løsninger du udvikler, lever op til denne standard.

Størstedelen af projekterne udvikles og implementeres på fabrikken i Gørløse, men der kan forekomme rejseaktivitet ifm. implementering af udstyr udviklet til vore søsterselskaber i udlandet.

Svea Finans A/SUdfold dit salgstalent hos en virksomhed i vækst

Svea Finans A/S, Allerød

Har du forretningsforståelse og et knivskarpt øje for, hvordan vi kan åbne endnu flere døre hos potentielle kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi har hjulpet virksomheder til en bedre økonomi i mere end 35 år. Vi tror på mennesker og deres drømme – og på at skabe værdi. I Danmark opererer vi under selskaberne Svea Finans A/S og Svea Inkasso A/S.

Som salgskonsulent møder du alle slags virksomheder og kunder – fra den mindre tømrervirksomhed til den større, børsnoterede virksomhed. Du bliver en del af et eksisterende team på 3.

Du kommer til at arbejde med opsøgende salg med fokus på inkasso. Da stillingen er meget selvstændig, fordrer den, at du er i stand til at sætte egne mål og er proaktiv. Branchekendskab er ikke en betingelse, men du skal motiveres af salg og behovsafdækning med henblik på at imødekomme.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Ingeniørpraktikanten som er klar på at omsætte teori til praksis

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Er det dig? Så har du lige nu muligheden!

Projekterne ligger klar, teamet er klar – og nu mangler vi bare dig, som gerne vil bruge din praktikperiode i en virksomhed, hvor du kommer rundt i forskellige afdelinger og får prøvet kræfter med en bred vifte af opgaver. For at få det optimale ud af din praktikperiode forventer vi, at du stiller krav til os – ligesom at vi stiller krav til dig.

Som praktikant hos Nordkysten vil du være involveret i projekterne fra start til slut – og du får dermed rig mulighed for at prøve kræfter med alle byggeprojektets faser. Vi er nysgerrige på at høre mere omkring dine forventninger til et kommende praktikforløb – så byd endelig ind til ovenstående.

Fredensborg Kommune
Engageret og omsorgsfuld SSA søges til Benediktehjemmet

Fredensborg Kommune

Benediktehjemmet søger en social- og sundhedsassistent til at indgå i det vigtige og givende arbejde med at yde nærværende og professionel omsorg for vores beboere. Størstedelen af vores beboere har en demensdiagnose. Vi stræber efter at levere kærlig pleje af høj faglig kvalitet.

Benediktehjemmet er et hyggeligt ældrecenter beliggende i Fredensborg. Centeret er kommunens plejehjem for mennesker med demens, hvilket vi sætter en stor ære i. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, og vi lægger en stolthed i at skabe de små stjernestunder for beboerne.

Din arbejdsdag vil primært bestå af plejeopgaver, alm. social- og sundhedsassistentopgaver og selvfølgelig samvær og meningsfulde aktiviteter med beboerne.

Fredensborg Kommune
Børnehuset Firkløveren søger to pædagoger med socialpædagogisk baggrund til vores børnehave

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Børnehuset Firkløveren er del af et 4-årigt projekt, hvor vi har fået ekstra midler til det pædagogiske arbejde med udsatte børn i deres første 1000 dage.

Mange af disse børn er nu ved at nå børnehavealderen, og vi vil derfor styrke vores indsats i børnehaven. Det er her, hvor dine kompetencer skal i spil.

I Firkløveren leder vi efter to nye kolleger, der har en bred erfaring i arbejdet med sårbare børn, hvor vi aldrig ser barnet som problemet, men derimod ser det som vores fineste opgave at skabe de bedste rammer, således at barnets kompetencer bliver udviklet.

Vi har et tæt samarbejde med AKT-leder, sprogvejleder, psykolog og pædagogiske vejledere, så du forventes at kunne formulere dig konkret og relevant om de iagttagelser, du gør dig, og arbejder efter en håndgribelig handleplan til gavn for det enkelte barn og børnegruppens trivsel og udvikling.

Fredensborg Kommune
Erfaren social- og sundhedsassistent som primært varetager praktikvejlederopgaven, søges til en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Vil du være med til at skabe hjemmeplejens bedste praktiksted?

I hjemmeplejen i Fredensborggruppen søger vi pr. 1 september eller snarest derefter en social- og sundhedsassistent, der brænder for sit fag og for arbejdet med social- og sundhedselever - både unge og voksne med forskellig baggrund og kultur.

Der uddannes flere social- og sundhedshjælpere og -assistenter og det er fantastisk, derfor har vi brug for en praktikvejleder der primært varetager denne opgave.

Stillingen er på 34-37 t/ugentligt til dagvagt, uden weekendarbejde og fremmøde på helligdage. Dog kan der påregnes enkelte weekendvagter i sommerferien af hensyn til driften.

Egedal Kommune
Husassistent til rengøring og praktiske opgaver på Porsebakken

Egedal Kommune, Smørum

Da vi har ændret strukturen på Porsebakken, mangler vi nu en husassistent - der sammen med en kollega - vil tage ansvar for rengøring og en række praktiske opgaver i hele huset...

Dine opgaver vil være:

 • Rengøring i boligerne i hele huset – du vil få ansvar for et antal boliger
 • Bestilling af linned
 • Opfyldning af linned, handsker og diverse plejeartikler i boligerne i forbindelse med rengøringen
 • Fordeling af madvarer til afdelingerne
 • Håndtere egenkontrol, herunder den daglige registrering af temperatur i alle køleskabe, både i afdelinger og modtagerkøkken
Egedal Kommune
PLAYNye kolleger til vores socialpædagogiske arbejde

PLAY, København

Er din passion at gøre en aktiv forskel for børn, unge og voksne, og er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative idéer? - så er du måske PLAYs nye kollega. I PLAY søger vi ambitiøse, innovative og motiverede kolleger til at udføre socialpædagogisk arbejde i verdensklasse med mennesket i centrum. Vi har opgaver over hele Sjælland.

I PLAY bliver du en del af en innovativ og hastigt voksende startup-virksomhed, der er frontløber på det socialpædagogiske felt. I PLAY arbejder vi med en lang række socialpædagogiske og forebyggende indsatser. Det bliver din primære opgave at arbejde med 1:1 forløb med børn og unge, og bringe deres kompetencer og ressourcer i spil.

Halsnæs KommunePlejecentrene i Halsnæs Kommune søger fælles projektleder

Halsnæs Kommune

Sundhedsstyrelsen har udbudt en projektpulje til at styrke omsorg og nærvær i ældreplejen. Projekterne i de syv kommuner er meget forskellige, men har det til fælles, at vi skal lære af hinanden og finde gode løsninger til fremtiden.

For at kunne gennemføre projektet ønsker vi en projektleder, der bidrager med blandt andet:

 • Projektledelse, herunder projektbeskrivelse/projektplan, gennemførelse og samarbejde med styregruppen.
 • Dataindsamling og analyse.
 • Kendskab til ældreplejen og lyst til at gå i dialog med beboere og pårørende.
 • Forståelse for pædagogik og undervisning både internt i kommunen og over for de syv andre kommuner.
Lund HR ApSProjektkonsulent Sjælland-Fyn

Lund HR ApS søger for Xella

Vil du rådgive og inspirere arkitekter, ingeniører, entreprenører og udviklere med byggetekniske løsninger til råhuse?

Har du lyst til at arbejde i en af branchens førende virksomheder og være en del af et stærkt team, hvor vi lægger vægt på kollegialt sammenhold, sparring og udvikling?

En af vores dygtige kollegaer flytter til Jylland og fortsætter hos Xella, hvorfor vi søger en ny Projektkonsulent til Sjælland og Fyn. Xella har et meget bredt produktprogram med isoleringsplader, bærende vægge, skillevægge, overliggere, bjælker, dæk- og tagelementer og kan levere materialer til et komplet råhus. Din opgave er at få udbredt kendskabet og anvendelsen af vores produkter og løsninger yderligere igennem seriøs og kompetent rådgivning. Du besøger arkitekter, ingeniører, entreprenørfirmaer, typehusfirmaer og developere, og inspirerer dem med innovative og teknisk stærke produktløsninger.

Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
Ivoclar Vivadent
Clinical Product Specialist, Danmark

Ivoclar Vivadent

Vi leder efter dig, der er klar til en ny udfordring inden for professionelt og fagligt salg til tandlæger.

Rollen inkluderer salgsansvar for Danmark af hele vores velrenommerede og eftertragtede kliniske produktportefølje, rettet mod tandlæger.
Ivoclar Vivadent har desuden en yderst professionel produktportefølje udviklet til Dental Teknikere/Dental Laboratorier, og i øvrigt en spændende pallette af løsninger indenfor Digital Dentistry.

Rollen som produktkonsulent indbefatter:

 • Sælge og understøtte Ivoclar Vivadents produkter i Danmark, i samarbejde med vores etablerede forhandlernet
 • Pleje eksisterende kontakter og give dem løsninger skræddersyet til deres behov
 • Øge salg og markedsandel ved at foretage markedsanalyser, skabe muligheder og nå nye kunder
Ivoclar Vivadent
Jobindex A/S
Økonomimedarbejder

Jobindex A/S søger for TSG Nordic A/S i Birkerød

Vi har hårdt brug for en ny kollega til vores økonomiafdeling. Jobbet er meget selvstændigt og afvekslende, og indeholder hovedsageligt opgaver indenfor disse områder:

 • Bogføre og fakturere alt vedr. danske datterselskaber i Uniconta
 • Klargøre regnskab for rapportering, herunder afstemninger
 • Deltagelse i udarbejdelse af månedsregnskab for datterselskaberne
 • Kontakt til kunder omkring betaling og rykkere
 • Deltagelse i forefaldende opgave i økonomiafdelingen i øvrigt

TSG Nordic A/S sælger og servicerer udstyr, primært indenfor oliebranchen og omsætter årligt for 130 millioner. Vi er 45 medarbejdere i Danmark, hvoraf ca. 19 er kørende teknikere.

Jobindex A/S