7.695 job matcher din søgning 7.695 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rossini Caviar A/SKONTORMEDARBEJDER

Rossini Caviar A/S, København

LOGISK TÆNKENDE • STRUKTURERET • DETALJEORIENTERET • UDADVENDT

I en dynamisk virksomhed, placeret i Indre København, tilbyder vi en spændende og varieret fuldtidsstilling, hvor du får mulighed for at arbejde med high-end produkter og have kontakt til supermarkeder, restauranter og lufthavne i hele Europa.

Opgaverne er alsidige, men drejer sig hovedsagelig om kontoradministration og kundehåndtering. Der vil også være opgaver der involverer logistik og lagerstyring. Det er en klar fordel, at du har erfaring med kontoradministration.

Du vil indgå i et driftsteam med to andre kollegaer på kontoret. Vi hjælper og overlapper hinanden - fleksibilitet er derfor et nøgleord i vores organisation.

LOXAM A/S
Aftenchauffør til udlejningsvirksomhed

LOXAM A/S, Karlslunde

LOXAM ønsker at være materieludlejningsbranchens mest attraktive arbejdsplads. Nu har vi plads til en ny kollega på holdet, og derfor søger vi en dygtig chauffør, der vil sikre effektiv og sikker transport mellem vores afdelinger om natten.

Er du vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar samt har kendskab til maskin- og/eller udlejningsbranchen, så kunne du være vores nye kollega.

Jobbet:
Med reference til afdelingschefen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Kørsel med maskiner og materiel mellem vores afdelinger.
 • Sikre at leverenser kommer frem til tiden.
 • Garantere at sikkerheden er i centrum og vi ikke går på kompromis med kvalitet og kundeservice.
LOXAM A/S
TestHuset A/SUnderviser i agil softwareudvikling

TestHuset A/S, Ballerup

Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der kan anvende sit agile mindset og praktiske erfaringer fra it-projekter, til at udvikle kompetencerne hos vores store danske og internationale virksomheder, gennem undervisning på vores kurser.

Som person er du tillidsskabende og kan engagere interessenter på alle niveauer af organisationen. Du formår at balancere nye metoder og anerkendte fremgangsmåder. Du er pragmatiker, har et stort drive og kan formidle og anvende de agile metoder til den konkrete kontekst.

Det er en fordel, hvis du:

 • Har erfaring med agil udvikling, test og QA
 • Har stor lyst til at undervise og er en stærk formidler
 • Evner at kommunikere komplekse problemstillinger kort og præcist – til forskellige målgrupper
CSIS Security Group A/S
Security Analyst in cutting-edge Managed Detection and Response (MDR) Team

CSIS Security Group A/S, Copenhagen

Do you want to examine devices that have been compromised by malware or malicious hackers for our customers – including some of the world’s largest enterprise organisations.

Our MDR specialists run a 24/7/365 operation securing our clients by monitoring, responding and classifying alerts raised from our IT systems.

Your primary responsibilities will be:

 • Triaging alerts
 • Monitoring security events from multiple data sources
 • Providing analysis and recommendations to our customers
CSIS Security Group A/S
Krüger A/S
Ansvarsbevidst og frisk piccolo/piccoline til hovedkontoret i Søborg

Krüger A/S

Holder du en pause fra skolen, til du skal i gang med din uddannelse?

I vores kontorer på Gladsaxevej i Søborg er vi ca. 250 medarbejdere. Vi er glade og smilende og kan lide en god kop kaffe eller te (eller flere) i løbet af dagen. Vi sætter pris på, at receptionen er bemandet, og vi elsker den gode mad i kantinen. Og for at det hele kører på skinner, har vi brug for en person, der med overblik og godt humør kan sørge for, at tingene er på plads, når man har brug for dem.

Særdeles alsidigt job hvor du gør en forskel i hele huset:

 • I husets tekøkkener sørger du for, at kaffemaskinerne er fyldt op og er rene
 • Køleskabene skal med jævne mellemrum rengøres
 • Du er afløser i receptionen, hvor du har ugentlige lukkevagter
Krüger A/S
Sedgwick Leif Hansen A/SBliv Finanselev i et hus fuld af muligheder!

Sedgwick Leif Hansen A/S, Ballerup

Er du ambitiøs, ansvarsfuld og er du klar til at indlede en karriere i finansbranchen inden for forsikring? Er du klar til at blive en del af en spændende organisation i kraftig vækst hvor tillid, ambitioner og trivsel står øverst på agendaen, og hvor hverdagen er fyldt med en masse ny læring? Så er Sedgwick Leif Hansens toårige finanselevuddannelse helt sikkert noget for dig.

Som finanselev hos Sedgwick Leif Hansen kommer du ind i en moderne virksomhed, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar. Du vil du indgå i et uddannelsesforløb, hvor der vil være masser af mulighed for faglige og personlige udfordringer og udvikling. Uddannelsen tager to år, og veksler mellem arbejde i Sedgwick Leif Hansen (80 %) og skoleundervisning nogle dage hver måned (20 %).

Dansk Stillads Service A/SDigitalt orienteret studentermedhjælper til økonomiafdeling

Dansk Stillads Service A/S, Hvidovre

Til start hurtigst muligt søger vi en studentermedhjælper til vores økonomiafdeling. I Dansk Stillads Service leverer vi stilladser til byggeentrepriser af alle størrelser – fra det almindelige parcelhus til store kirkerenoveringer og virkelig store industrikunder.

Stillingen er ca. 10 timer om ugen i forbindelse med dit studie, dog vil der være mulighed for – og det ses gerne – flere timer i skoleferier.

Virksomheden vokser, og det samme gør opgaverne både i størrelse og i tal. Jobbet vil primært bestå af simple og ensartede opgaver, og erfaring fra tidligere job er ikke et krav, dog kan der forekomme ad hoc-opgaver, hvor du til tider selv vil skulle bestemme den rette tilgang. Du vil blive lært grundigt op.

Saint-Gobain Weber
Dedikeret lagerchef

Saint-Gobain Weber, Karlslunde

Jobbet som lagerchef indeholder bl.a. ansvaret for lageret og ledelse af medarbejdere samt ansvar og ledelse af projekter fra start til slut, lagerstyring, målopfølgning, optimering af nøgletal, budgetansvar og håndtering af daglige ad hoc-opgaver, hvorfor det er nødvendigt, at du kan bevare overblikket, træffe beslutninger og få løst de daglige opgaver i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Medvirke til et højt sikkerhedsniveau på fabrikken; herunder ansvar for at på- og aflæsning af varer sker i henhold til fastsatte rammer og procedurer
 • Ansvarlig for ledelse af lageret, aflæsning, plukning og pakning, læsning, emballering, mærkning, rapportering og administration
Saint-Gobain Weber
PROSA, Forbundet af It-professionelleNetværk og arrangementer med it-studerende i København (op til 12 timer pr. uge)

PROSA, Forbundet af It-professionelle, København

Er du vild med it, og kan du skabe aktivitet og engagement omkring dig? Vil du være med til at styrke det faglige og sociale studiemiljø på it-uddannelserne i København? Så har PROSA/STUD et studiejob til dig.

PROSA/STUD er studenterafdelingen i PROSA – Forbundet af It-professionelle, og vi søger en studerende til at opbygge relationer til studieforeninger, udvikle og afholde aktiviteter, holde oplæg, facilitere netværk og sikre, at PROSA er det naturlige valg for it-studerende.

Dit primære arbejdssted bliver på studiestederne. Du vil arbejde i et team med vores nuværende organizer i København, og sparre i et arbejdsfællesskab med vores andre organizere fra Odense, Aarhus og Aalborg.

SDK Shipping A/SFinansbogholder til Shared Service Center

SDK Shipping A/S, Høje Taastrup

Har du erfaring indenfor bogholderi og har du lyst til at være en del af en koncern i rivende udvikling? Hvor fokus både ligger på udvikling af virksomheden og på den personlige udvikling af vores vigtigste aktiv, vores medarbejdere.

SDK Shipping A/S søger en erfaren finansbogholder til vores Shared Service Center (SSC) i Høje Taastrup. SDK Shipping A/S er en del af SDK FREJA koncernen, hvor SSC servicerer koncernens shippingselskaber, der lige nu består af 8 danske, 2 svenske og 1 norsk selskab, med bogholderi, regnskab, ledelsesrapportering etc.

SDK Shipping A/S er inde i en rivende udvikling. Der foretages løbende virksomhedsopkøb og branchen er generelt i vækst. Der er et stærkt fokus på ensretning og optimering således at SSC kan understøtte koncernens vækststrategi effektivt. Vi beskæftiger os med alle dele af shipping: agency, befragtning, stevedoring, fortoldning og cruise.

SDK Shipping A/S
Danfilter ApS
Indkøb og Salg: Servicekoordinator

Danfilter ApS, Farum

Danfilter udvikler og producerer filtre i Danmark, og så er vi dygtige til E-handel. Vi har succes, og det er vi stolte af. Vi er dygtige til vores arbejde og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder. Hos os er faglighed og udvikling i højsædet. Vi er pionerer inden for vores felt og kåret som Gazelle-virksomhed to år i træk. Vi er i rivende udvikling og har brug for en dygtig kollega til holdet – er det dig?

Du vil bl.a. stå for indkøb af råvarer og handelsvarer hos en bred vifte af internationale leverandører. Du vil få ansvar for planlægning af indkøb, booking af transport og logistik.

Danfilter

Hos Danfilter er du med i processerne fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores virksomhed og forretning. Og du vil kunne lægge nye lag på din karriere.

Danfilter ApS
SEKO Logistics
SEKO Nordic i Brøndby søger speditør

SEKO Logistics

Vil du være en del af en virksomhed, der har kunden i centrum, og giver dig plads til at bidrage med refleksive ideer og løsningsforslag, så er det dig, vi har brug for!

Vi søger en kollega med fokus på søfragtimport og eksport. Men da vores kunder i SEKO har én primær kontaktperson, vil det være at foretrække, hvis du kender til, eller har lysten til at lære og arbejde med flere transportformer. Som f.eks. bil, rail, luft og kurér. Du får ansvaret for dine egne kunder, og dine arbejdsopgaver består af at dække bl.a. prisforhandling, tilbudsgivning, booking, afvikling, afregning, opfølgning og meget, meget mere.

SEKO Nordic i Skandinavien har 40 ansatte fordelt på kontorer i hhv. Brøndby, Odense, Göteborg og Oslo. Vi er danskejede og har en flad organisation, hvor der ikke er langt fra den gode idé til handling. Den enkelte medarbejder har derfor gode muligheder for at præge udviklingen i virksomheden.

SEKO Logistics
Bilabonnement A/SBilabonnement A/S søger en klargøringsmedarbejder, som kan få vores biler til at skinne!

Bilabonnement A/S, Rødovre

Bilabonnement A/S søger en klargøringsmedarbejder, som brænder for at få vores biler til at skinne!

Bilabonnement er en del af K.W. Bruun koncernen, som bl.a. importerer biler af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og årligt sælger ca. 75.000 nye biler. Koncernen tæller over 500 medarbejdere, og omsætter for ca. 10 mia. kr. årligt.

Dit primære ansvar bliver at håndtere vores brugte biler, som udlejes til kunder eller sælges i vores bilsalgsforretning Copenhagen Carmarket. Det indebærer:

 • Salgsklargøring (dvs. vask, rens og polering)
 • Fotografering
 • Evt. annoncering på nettet
Jobindex A/S
Operations & Office Assistant for an international consulting firm in Copenhagen

Jobindex A/S recruiting on behalf of ReD Associates in Copenhagen

ReD Associates is a strategy consultancy with offices in Copenhagen and New York. Our work is based on the human sciences and uses deep insights to make actionable recommendations for our clients.

We are looking for an energetic and exceptional full-time Operations & Office Assistant to join our small Operations Team from 1 August 2021. As an Operations & Office Assistant at ReD Associates, you will have an active day with an exciting mix of administrative and practical responsibilities.

Your main responsibilities will be:

 • Scheduling (and rescheduling) meetings for the Partner Group
 • Arrange all logistics for the Partner’s travels, including booking flights and hotels
 • Support the Operations & Office Manager with HR-related processes such as contracts and onboarding
Jobindex A/S
Targeting PersonalerådgivningGrafisk designer/-koordinator

Targeting Personalerådgivning søger for STADA Nordic i Herlev

Har du interesse for lægemidler, kosttilskud og hudpleje? Så er det måske hos STADA Nordic, du fremover skal bruge dine grafiske kompetencer inden for artwork i bred forstand. Der er mange opgaver at holde styr på, for STADA Nordic har mange produktlanceringer. Den nye grafiker bliver bl.a. ansvarlig for emballage og pakke-materialer til både lægemidler og hudpleje i samarbejde med STADA’s anden grafiker. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdsopgaverne:

 • Artwork – opsætning, korrektur og koordinering af pakkematerialer til lægemidler i samarbejde med virksomhedens hovedkontor og mange produktionssteder rundt om i verden (i overensstemmelse med virksomhedens designmanual)
 • Ad hoc-opgaver inden for markedsføring (udarbejdelse af plakater, brochurer, leaflets, roll-ups, messematerialer m.v.)
Ford Motor Company A/S
FORD eftermarkedsafdeling søger en dedikeret Teamleder til Marketing og Transport - logistik

Ford Motor Company A/S, Ballerup

Er du en proaktiv og relationsskabende leder og har du både erfaring inden for Markedsføring samt Transport og logistik, så er det måske dig vi søger.

Du får en afgørende rolle i Fords Reservedels- og logistikteam hvor du vil have ansvar for daglig supportering og ledelse af teamet på 6 medarbejdere, der består af 4 Reservedels- og logistikmedarbejdere, to marketingmedarbejdere, samt 1 elev.

Det bliver din opgave at implementere Fords europæiske eftermarkedsstrategi, samle afdelingen og balancere dit ansvarsområde, der både omhandler markedsføring af Fords eftermarked (værksted, service, tilbehør) samt transport og logistik. Herunder under også håndtering af budgetter.

Ford Motor Company A/S
Nokas Værdihåndtering A/S
Driftssupporter

Nokas Værdihåndtering A/S, Brøndby

Vi søger Danmarks bedste driftssupporter til tællecentralen på vores center i Brøndby

Som driftssupporter i Nokas CHC Øst bliver du en del af driftsafdelingen, der bl.a. varetager ordremodtagelse, optælling, pakning af ordrer samt modtagelse af retur. På samme tid vil der være et fokus på løbende forbedringer. Du bliver en aktiv kollega i en afdeling med ca. 40 medarbejdere fordelt på 3-holds skift. Din arbejdsdag foregår på driftskontoret, hvor du skal være med til af skabe overblik og fremdrift samt sikre den administrative drift.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Afstemninger og dermed sikring af en høj kvalitet gennem kontrol og daglig opfølgning på afvigelser
 • Ansvarlig for daglige rapporteringer
 • Udfyldelse af data til KPI’er m.m.
Nokas Værdihåndtering A/S
Ahlsell Danmark ApS
Intern sælger til køledivisionen i Brøndby

Ahlsell Danmark ApS, Brøndby

Til styrkelse af vores interne salgsafdeling Team Øst i Brøndby søger vi hurtigst muligt en intern sælger, som har teknisk forståelse og ønsker at blive dygtigere til kølebranchen.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du i samarbejde med erfarne kolleger i salgsteamet får ansvaret med at realisere vores Brandslogan – vi gør det nemmere at være professionel. Du vil skulle fungere som sparringspartner for vores mange kunder med salg, rådgivning, tilbud og andre salgsrelaterede opgaver.

Dagligdagen i salgsteamet er aldrig kedelig og ikke mange dage er ens. En væsentlig del af din arbejdsdag vil gå med betjening af kunderne via telefon og håndtering af forespørgsler på mail.

Ahlsell Danmark ApS
 XL-BYG,
Handelselev hos XL-BYG Øbro Træ, GREVE

XL-BYG, Greve

Vi søger en handelselev, der brænder for en salgsuddannelse inden for B2B-Salg. Har du en afsluttet EUX, HHX, anden studentereksamen, års erhvervserfaring eller anden faglig baggrund er det klart en fordel, men ikke et krav.

XL-BYG

Som handelsassistentelev hos os vil du få en uddannelse inden for professionelt B2B-salg med speciale i værktøj og beslag.

Du lærer alt om:

 • Salg til PRO-håndværkskunder
 • At få ansvar for salg og service til dine egne kunder.
 • Udarbejdelse af tilbud med skarpe priser
XL-BYG
Ankestyrelsen
Personlig Assistent (studerende) for sagsbehandler på arbejdsskadeområdet

Ankestyrelsen, København

Er du nysgerrig på at lære mere om arbejdet som sagsbehandler i Ankestyrelsen? Og lærer du bedst gennem konkrete opgaver? Så har du chancen nu. Vi søger en studerende til assistentopgaver for en af vores sagsbehandlere.

Ankestyrelsen

Du kommer tæt på arbejdet som sagsbehandler. En af vores sagsbehandlere på arbejdsskadeområdet er blind, og som personlig assistent hjælper du hende med hendes daglige arbejde.

Ankestyrelsen