1.590 job matcher din søgning 1.590 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Norva24 Danmark A/S
Medarbejdere til TV-inspektion

Norva24 Danmark A/S

Engagerede og kompetente kollegaer, en stærk position på markedet og en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er vores omdrejningspunkt.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen - der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

Den Selvejende Institution StorskovenVi søger en skolepædagog til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Skoledagen tager udgangspunkt i at skabe en tryg hverdag for de unge - og at skabe motivation for at komme i skole, og rammen herfor er bred og mulighederne mange.

Det er skolens opgave at stille krav og give et kærligt skub til den unge, og det er dermed også i skolen, at konflikter kan opstå. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega er sikker på benene og kan bevare roen - også selvom bølgerne kan gå højt. Altså prioriteres erfaring med målgruppen højt.

Den Selvejende Institution StorskovenVi søger en uddannet lærer til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Undervisningen, der er normeret 1:4, tager udgangspunkt i at skabe en tryg hverdag for de unge - og at skabe motivation for at komme i skole, og rammen herfor er bred og mulighederne mange.

Det er skolens opgave at stille krav og give et kærligt skub til den unge, og det er dermed også i skolen, at konflikter kan opstå. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega er sikker på benene og kan bevare roen - også selvom bølgerne kan gå højt. Altså prioriteres erfaring med målgruppen højt.

FJ Industries A/S
Key Account Manager

FJ Industries A/S, Ferritslev

FJ Industries A/S er på en ambitiøs vækstrejse og søger en Key Account Manager til vores B2B salgsafdeling i Ferritslev på Fyn.

Størstedelen af din arbejdstid bruger du på at indfri dit eget salgsbudget gennem opsøgende og vedligeholdende salg. Du får ansvar for dine egne kundesegmenter, som du sikrer konstant at være opdateret på.

Du bliver en del af en international virksomhed med en ambitiøs og udfordrende vækststrategi. Det medfører en spændende hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Vi har spændende kunder i hele verden – dog fortrinsvis Europa – hvorfor stillingen indebærer rejseaktivitet i udlandet på forventeligt 40-60 dage om året.

FJ Industries A/S
Scan Studio ApSKoordinerende projektleder gerne med byggeteknisk baggrund

Scan Studio ApS, Middelfart

Brænder du for projektledelse, kvalitet, kreative løsninger og har du en byggeteknisk baggrund?

Så er du måske vores nye projektleder.

Som koordinerende projektleder får du ansvaret for at styre planlægning og klargøring af projekterne, så de kan overdrages til dine kollegaer. Du bliver en vigtig nøgleperson for at projekterne lykkes. Du er i løbende dialog med samarbejdspartnere i projektet og med kundens folk og dine kolleger i Scan Studio og skal derfor bevare det kølige overblik.

Vi er en uformel og rummelig organisation, hvor der er plads til den enkelte. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der omhandler godt købmandskab, troværdighed, en positiv omgangsform, og vi er et godt sted at være. Vi prioriterer det sociale samvær højt, bl.a. bestræber vi os på, at der er fælles morgenbrød hver fredag.

LIFA A/S LandinspektørerMatrikulære landinspektører – gerne nyuddannet

LIFA A/S Landinspektører

Få mulighed for at forme din karriere som matrikulær landinspektør i en innovativ virksomhed drevet af specialister.

Du skal løse opgaver primært indenfor det matrikulære landinspektørområde med base i en af afdelingerne på Fyn, i Trekantsområdet eller på Sjælland.

Afhængig af dit udgangspunkt, vil du – nu eller på sigt – selvstændigt skulle løse matrikulære opgaver fra den indledende kontakt til kunden til styring af sagens gang og samtidig være ambassadør for den bedste helhedsløsning for kunden. Vi sikrer, at du får en grundig oplæring og daglig sparring med vores team på Fyn.

Alm. Brand
Mødekonsulent Odense

Alm. Brand

Det perfekte studiejob centralt i Odense

Er du i gang med en uddannelse, og leder du efter den helt rigtige mulighed for at supplere SU’en og samtidig lære noget, du kan bruge i din fremtidige karriere? Hvis ja, behøver du ikke lede videre. I Alm. Brand kan du få hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende som dig selv.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
Bloom
iOS udviklere

Bloom søger for ForeFlight i Odense

Vil du arbejde med de dygtigste iOS udviklere i verden? ForeFlight, a Boing Company, vil skabe et nyt dansk iOS team i Odense.

For vores kunde ForeFlight søger vi de dygtigste og mest talentfulde iOS udviklere. Du får her tilbudt en enestående mulighed for at udvikle dig og lære af eliten. Er du en af de iOS udviklere, som konstant ønsker at flytte grænser for, hvad der er muligt indenfor iOS området - så er det dig, vi søger.

ForeFlight har udviklet den bedst sælgende iPhone og iPad app til private- og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart. Deres software bruges til planlægning af flyvninger og nyder stor anerkendelse verden over. Før et fly går på vingerne skal der laves en række sikkerhedskritiske beregninger for at sikre, at der er taget højde for så mange potentielle scenarier som muligt, brændstofs beregninger m.v.

Bloom
Leica Geosystems Technology A/S
Strategic Purchaser

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Do you want to help us digitize the heavy construction industry and contribute to a more sustainable world? Can you elevate procurement processes with the right system support to the next level of excellence? Have you done this before successfully? If you are passionate about purchasing, supplier collaboration and development, and you have experience with purchasing at a strategic level from an international company, then you are the purchaser we are looking for.

In the role as Purchaser, you are responsible for managing suppliers on assigned commodities and suppliers we have a VOMI contract with. You will optimize supplier cooperation to secure a continued development and improvement of the supplier portfolio and you will negotiate all aspects of an optimal supply chain solution with our suppliers e.g. contracts, prices, delivery performance, availability and TCO.

Leica Geosystems Technology A/S
Leica Geosystems Technology A/S
Project Purchaser

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Do you want to help The Heavy Construction Industry transfer into high level of advanced digitized solutions using a variety of technologies? Do you have experience from the electronic industry and get a kick out of working in project teams and collaborate closely with suppliers?

As Project Purchaser, you will be responsible for procuring parts to projects and ensure a smooth handover to our daily operations. Your task will include the following:

 • Represent Operations in New product development and Life cycle projects.
 • Ensure internal and external requirements are followed and implement processes and procedures when needed.
 • Together with Strategic Procurement and Quality make sure the correct suppliers are chosen and and which new suppliers are chosen and audited.
Leica Geosystems Technology A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Nord- og midtjylland - Finans- og formuerådgiver til ejerledere og formuende privatkunder

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brug din erfaring som rådgiver til at yde uafhængig finans- og formuerådgivning, der skaber merværdi for dine kunder.

I Beierholm Finansiel Rådgivning arbejder vi med troværdig rådgivning efter et sæt af etiske retningslinjer, som sikrer, at rådgivningen er uafhængig og at kunderne ved, at rådgiveren er på deres side.

Som Finans- og formuerådgiver er du fagligt kompetent inden for rådgivning af formuende privatkunder og selvstændige/virksomhedsejere. Din erfaring bidrager til at sammensætte og fremlægge individuelt tilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i kundens samlede økonomiske forhold og derfor tilfører kunden maksimal værdi. Og kunderne føler sig godt tilpasse, når du professionelt og med ægte interesse samarbejder med dem om at skabe den bedst mulige løsning.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til vores kunder på Fyn og i Jylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til Odense og omegn

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Vi søger i øjeblikket køkken og kantinepersonale i Odense og omegn.

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Går du og tænker, at du vil noget andet? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os. Vi søger faglærte kokke, smørrebrødsjomfruer, catere, køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere.

Du er vores vigtigste ressource. Glade medarbejdere giver glade kunder, så enkelt er det. Vi lægger derfor vægt på at lære dig at kende, så vi ved, hvad du kan, og hvor du fungerer bedst.

Alle vikarer inviteres til et personligt interview, hvor vi gennemgår dine kvaliteter, hvad vi forventer af dig, og hvad vi kan tilbyde. Vi klæder dig på til enhver opgave og følger altid op bagefter. På den måde er vi sikker på, at du trives og har det godt.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Ishøj Hegn A/S
Erfarne montører til montage af hegn til hele Fyn

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

”Jeg elsker at være udenfor og bruge min krop. Det er bare så fedt, når hegnet står snorlige, og du kommer godt brugt hjem fra arbejde,” fortæller montør Martin Özer, der har en baggrund som buschauffør.

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. på hele Fyn.

Ishøj Hegn A/S
TEMP TEAM A/SOMKOSTNINGSBEVIDST ØKONOMIASSISTENT SØGES

TEMP TEAM A/S søger for Autohuset Vestergaard i Odense

Har du lyst til at arbejde i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner? Er du serviceminded og en stor teamplayer, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team i bogholderiet hos vores kunde Autohuset Vestergaard i Odense.

Som økonomiassistent i et velsmurt team på 15 kollegaer skal du sørge for:

 • Betalinger i bank
 • Bogføringer af ud og indbetalinger i bank
 • Afstemning og opfølgning af bank
 • Kasseekspedition med husets kunder

Du vil skulle arbejde med opgaverne på tværs af afdelingerne i hele landet. Du vil arbejde i et fagspecifikt system, som hedder Dracar og ligeledes i Excel.

Center for Frivilligt Socialt ArbejdeEr du Center for Frivilligt Socialt Arbejdes nye kursussekretær?

Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Odense

Tænder du på et dynamisk administrationsjob med mange deadlines og engagerede kolleger? Jonglerer du gerne med mange bolde og sætter en ære i at have styr på økonomi, IT og administration? Kan du lide at arbejde tæt sammen med andre, og er du god til at bevare hovedet koldt og begge ben på jorden? Så er det dig, vi leder efter til CFSA’s kursusadministration.

Din hverdag vil være præget af koordinering og planlægning, og dine arbejdsopgaver vil indbefatte deltager- og kursusadministration, blandt andet i websystemet Conference Manager, booking af lokaler/kursussteder, kontrakter, timestyring, regnskaber og budgetter, og ikke mindst god service til kursister, undervisere og alle andre, som kontakter vores kursusadministration.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Procurement Manager

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Odense

An exciting opportunity to join CBRE Global Workplace Solutions in a key role for our client, a global and world-renowned IT company as a Procurement Manager.

We are looking for someone with experience to take ownership of this role, impact the culture and maintains the highest standard of service whilst continuously working to develop our company.

Primary tasks include but not limited to:

 • Responsible for designing and implementing sourcing strategies and procurement plans to support account, corporate and client strategies and objectives.
 • Drafts, reviews, negotiates and maintains contracts and other business documents in support of the purchase of goods and services.
 • Includes contract review and/or preparation and negotiation, contract administration and adherence to the client’s policies and legal requirements and compliance.
CBRE Corporate Outsourcing ApS