23.178 job matcher din søgning 23.178 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A-X-L Ejendomsservice ApSLeder du efter et stabilt og fleksibelt job?/Looking for a steady and flexible job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder:

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen efter ønske mandag-fredag (fri i weekenden).
 • Fleksible timer mellem 8:00-19:00.
 • Startlønnen er min. 120 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge.
 • En chance for at komme i god form, mens du tjener penge.
Jobindex A/S
Frontend-udvikler til markedsledende cloud-platform

Jobindex A/S søger for FacilityNet i København

 • Er du frontend-udvikler med erfaring inden for cutting-edge teknologier til mobil og tablets?
 • Vil du have stor indflydelse på valg af teknologier, herunder brugeroplevelsen på vores populære app?
 • Og vil du have et arbejde, der influerer 100.000+ daglige brugere, samt være med til at videreudvikle appen og indtage Europa?

Hvis du er en talentfuld frontend-udvikler, får du muligheden for at komme med på denne spændende rejse. Vi er et talentfuldt mindre team i en virksomhed med stabil vækst og et kæmpe potentiale.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores backend-udvikler og lead arkitekt samt et mindre team af eksterne frontend-udviklere.

Dit arbejde består af at videreudvikle appen i form af nye brugervenlige features samt implementere nye systemer og teknologier.

Jobindex A/S
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere/afløsere

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Syd søger nye kollegaer til afløsning i feri perioder eller ansøgere med interesse for omsorgsfaget

Vi søger kollegaer fortrinsvis dagvagt 30-37 timer om ugen med weekendarbejde hver anden weekend. Timetallet ud fra dit behov.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Det er medarbejderne der selv udarbejder kørelisterne.

StudieskolenKonsulent til udvikling af digitale læringstilbud

Studieskolen, København

Du skal være skarp på digitale systemer og kunne koordinere, udvikle og undervise i opbygning og anvendelse af digitalt materiale og læringsplatforme. Vil du være med til at videreudvikle vores digitale undervisningstilbud i samarbejde med dygtige sprogundervisere, så se her!

Studieskolen rykker den digitale sprogundervisning til næste niveau. Vi udvikler og styrker i de kommende år vores pædagogik og didaktik og søger derfor en fuldtidsmedarbejder, som skal indtage en central rolle i udviklingen af vores digitale undervisningsprodukter. Du skal have erfaring med og viden om digital læring og om undervisning af voksne, gerne sprogundervisning.

Erfaring med en eller flere læringsplatforme (LMS) er essentiel i stillingen, og det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til Moodle, som er et helt centralt omdrejningspunkt i det kommende udviklingsarbejde.

VurderingsstyrelsenTalstærk driftskoordinator med solide IT-kompetencer og strategisk instinkt

Vurderingsstyrelsen, Maribo

Har du erfaring med driftskoordinering og optimering? Kan du yde kvalificeret ledelsessupport? Har du evnen til at analysere, fortolke og formidle tal overskueligt og informativt? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vurderingsstyrelsen i Maribo søger en driftskoordinator med strategisk tilgang og operationelt drive, der skal medvirke til at omsætte data- og talmateriale til beslutningsgrundlag. Vi er stærkt præget af den omstilling, der er forbundet med overgangen til det nye ejendomsvurderingssystem. Vores vision bygger på ambitionen om mere retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger.

Som driftskoordinator i Maribo bistår du kontorchefen med driftsstyring, optimering og opfølgning, og du fungerer som sparringspartner for den lokale ledelse.

Vurderingsstyrelsen
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Indfri karrieredrømmen som revisor i nogle af Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling.

Du vil arbejde som ledende medarbejder med egen kundeportefølje – og har du ambitioner om at blive statsautoriseret revisor, så vil der være mulighed for det i fremtiden.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
VELUX A/S
Erfaren personaleleder til produktionsteam i VELUX Gruppen

VELUX A/S, Skjern

Har du dokumenteret ledelseserfaring fra et produktions- eller produktionslignende miljø, og brænder du for at skabe resultater gennem dit team af timelønnede medarbejdere? Er du analytisk, struktureret og omstillingsparat, og kan du identificere og implementere LEAN-initiativer til optimering af vores processer inden for dit ansvarsområde?

Velux A/S

Så er du måske vores nye Shop Floor Manager (Værkfører) til Gåsdal Bygningsindustri A/S i Skjern – en del af VELUX Gruppen.

Det er som Shop Floor Manager dit ansvar at sikre medarbejderperformance og reagere, hvis performance ikke lever op til forventningerne. Ligeledes forestår du ressourceplanlægningen og stiller de nødvendige krav til dit team vedrørende sikring af levering til aftalt tid, kvalitet og pris.

VELUX A/S
PRO&COSalgs-, indkøbs- og logistikansvarlig

PRO&CO søger for Scanpal ApS i Aulum

Et bredt job i en mindre virksomhed, hvor du får en stor rolle i både den daglige drift og udvikling af virksomheden. Er det dig?

Stillingsbetegnelsen er bred, men jobbet spænder nok i virkeligheden endnu bredere, og vil være perfekt til dig, der stortrives i en afvekslende hverdag. Stillingen er nyoprettet, og du bliver den administrative og kommercielle nøgleperson, der køber og sælger træemballage, og som har det store overblik over koordineringen af kørsel for virksomhedens to lastbiler. Du varetager alle til kontoret hørende opgaver, med undtagelse af økonomiområdet.

Du arbejder tæt sammen med virksomhedens direktør, som har sit primære fokus på produktionen. Du hjælper direktøren med at koordinere og skabe struktur på virksomhedens lagerområde, i samarbejde med øvrigt personale.

PRO&CO
Sika Footwear A/S
PRODUKTUDVIKLER MED STÆRKE DIGITALE KOMPETENCER & SOLIDT MATERIALEKENDSKAB

Sika Footwear A/S, Herning

Brænder du for at udvikle nye produkter og fange nye tendenser og trends? Vi søger en dygtig, engageret og erfaren Produktudvikler med fokus på tilbehørssortiment, strømper og indlægssåler.

Du har måske arbejdet indenfor sko- eller sportsbranchen og er klar til at omsætte dine erfaringer til sikkerhedsskoområdet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det øvrige team og vores direktør.

Primære arbejdsopgaver:

 • Være primær ”driver” ift. sortimentet af strømper, indlægssåler og tilbehør i øvrigt.
 • Anvende Adobe-pakken f.eks. tegne i Photoshop-illustrator
 • Deltage i produktudviklingsprojekter
Sika Footwear A/S
MAN Energy Solutions
Lærling til lager

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Vi søger en frisk lærling til vores lager. På lageret er der løbende 3 lærlinge, og herudover har vi lærlinge på vores havneafdeling inden for uddannelserne skibsmontør og industritekniker. Drømmer du om en uddannelse, der byder på udfordringer, og hvor der altid er nyt at lære, så er du måske vores nye lærling.

MAN

Arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse og udpakning af gods
 • Tilgangsregistrere indkøbsordrer systemmæssigt i SAP R/3
 • Lægge varer på hylderne og plukke ordrer på vores lagre
MAN Energy Solutions
Jobboozt ApSMedindehaver søges til landsdækkende kædemægler i København/Amager !

Jobboozt ApS søger for kunde

Har du ambitioner om at blive Indehaver, så er der nu en enestående mulighed.

Vi forestiller os, at du er en dygtig Ejendomsmægler, som er klar til næste skridt og nye udfordringer. Forretningen, som er en meget synlig ”strøgbutik” mangler en dygtig, dynamisk, sulten, ambitiøs, målrettet samt arbejdsom mægler, som ønsker at sætte sit eget præg på en travl og spændende hverdag.

Tilbydes:

 • Et kæmpe potentiale i et spændende marked med mange handler.
 • Gode indtjeningsmuligheder.
 • En væsentlig andel af ejerskabet af forretningen.
Jobboozt ApS
Indrykket: 
DIS A/S
Hardwareudvikler

DIS A/S, Sønderborg

Som Hardware Engineer i DIS vil du få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Vi er eksperter i at udfordre vore kunders problematikker ved at integrere og overføre vores brede brancheerfaring, så nye unikke løsninger udvikles.

DIS A/S

Du vil komme til at løse opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

DIS A/S
A.P. Møller - Maersk A/S Head of Business Implementation

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

From the farm to your refrigerator, or the factory to your wardrobe, A.P. Moller - Maersk is developing solutions that meet customer needs from one end of the supply chain to the other.

As the Head of Business Implementation you will be responsible for leading the development of large and complex implementation projects such as the implementation of new customers, relocations of operations, facility construction, optimization of existing operations or strategic internal projects according to the Maersk project management methodology.

A.P. Møller - Maersk A/S
PeopleLinkProjektkoordinator

PeopleLink søger for Vand og Affald i Svendborg

Du øger genanvendelse og direkte genbrug af affald ved at projekterne forankres internt.

VA er godt i gang med at implementere affaldsløsninger i Svendborg Kommune, der skal øge genanvendelse og direkte genbrug af affald. Omlægningen af dagrenovation og indsamling af genbrugsmaterialer og haveaffald er de første store projekter, og der er flere på vej.

Din opgave bliver i tæt samarbejde med VA’s projektansvarlige at sikre, at alle projekter bliver godt forankret internt i organisationen. Projekterne spænder konkret fra at implementere tekniske anlæg over indkøbsprojekter til serviceløsninger til borgerne.

Du er ofte med fra start til slut, og dit fokus er, at projekterne planlægges og gennemføres med en helhedsorienteret og involverende tilgang. Du er derfor i lige så høj grad facilitator, som Projektkoordinator.

Kamstrup A/SQuality Engineer with focus on the Quality System

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you motivated by working in the field between business and quality? Can you take the technical leadership in ensuring the quality system is documented and implemented?

In the newly established position as Quality Engineer, your responsibility will be to ensure that the quality system is documented and implemented. In connection to this, you will be responsible for instructing the organisation regarding how to describe, work out and maintain quality procedures across Kamstrup.

This covers the management system we have in Kamstrup based on ISO9001 and also ISO14001, ISO45001 and ISO27001 as well as GDPR declarations and ISAE3000. The coordination with ISO27001 and ISAE3000 is currently the certifications that require the most attention.

HumanTrust A/S
Group Credit Manager

HumanTrust A/S søger for XL Byg Brejnholt Gruppen i Højbjerg

Er du på udkig efter en nøglerolle, hvor du dagligt deler ud af din faglighed, så koncernens kreditpolitikker løbende udvikles på og altid håndhæves? Så har du nu muligheden for at blive Group Credit Manager for XL Byg Brejnholt Gruppen.

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med knap 1,7 mia. kr. i årlig omsætning og over 320 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger. Virksomheden bygger forretningen på relationer og stræber efter at være en attraktiv, effektiv, konkurrencedygtig og fair samarbejdspartner.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Vurdere og undersøge kundens kreditværdighed vha. virksomhedens/koncernens regnskaber og evt. personsamtaler, inkl. udarbejdelse af risikovurdering
 • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange på debitorområdet på tværs af koncernen
 • Afholdelse af løbende debitormøder med afdelingsdirektører
HumanTrust A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Indfri karrieredrømmen som revisor i nogle af Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling.

Du vil arbejde som ledende medarbejder med egen kundeportefølje – og har du ambitioner om at blive statsautoriseret revisor, så vil der være mulighed for det i fremtiden.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Tryg Forsikring A/S
Mødebooker – fuldtid

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vi søger Danmarks bedste Mødebookere til 12-mdr. stilling i Tryg Forsikring

Har du et højt drive, er god til at tale med mennesker og brænder for at skabe resultater? Så er det dig, vi søger til vores nye telemarketingteam i Tryg!

Du er vores nye Mødebooker, hvis du:

 • Brænder for at være den bedste i alt, hvad du gør og vil fejre dine succeser
 • Er god til at skabe relationer
 • Motiveres af et miljø med højt tempo, udfordrende opgaver og klare mål
Tryg Forsikring A/S