1.714 job matcher din søgning 1.714 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.714 resultater.
Ringsted KommuneGenopslag Plejecenter Ortved søger basis-sygeplejerske til dagvagt

Ringsted Kommune

Vil du være vores nye sygeplejerske? Så står vi klar til at tage imod dig, hilsen sygeplejerskerne Anja og Camilla.

Vi går 50 glade kollegaer rundt og venter på dig. Vi er klar til at byde velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af gode kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret, samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation. Vores kerneopgave er, at skabe et aktivt og værdigt liv for den enkelte med glæde og tryghed i alle relationer.

Vi tilbyder:

 • En sygeplejestilling på 32 timer pr. uge
 • Godt humør og uformel tone
 • Tæt samarbejde i teams, samt på tværs i huset
Moestrup Tømrer & Snedker ApSMaskinsnedker med CNC-erfaring

Moestrup Tømrer & Snedker ApS, Tune

Hos Moestrup Tømrer og Snedker mærker vi ordretilgang og høj aktivitet. Derfor har vi travlt og søger en ny maskinsnedker til vores værksted, som udover kærlighed til faget også har erfaring med CNC.

Vi hænger os i detaljen og forventer, at du sætter en stor ære i dit arbejde og er med til at fastholde den høje kvalitet, vores kunder kender os for. Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads med fantastiske kolleger, et godt arbejdsmiljø og varierende arbejdsopgaver, som indebærer produktion af specielfremstillede vinduer og døre, bordplader, lister, skabe m.m.

Vi kan tilbyde:

 • Et fuldtidsjob med afvekslende opgaver inden for snedkeriets verden
 • Gode kolleger og ordnede forhold
 • Løn efter kvalifikationer
Erhvervshus SjællandGrøn forretningsudvikler

Erhvervshus Sjælland, Sorø

Erhvervshus Sjælland søger en grøn forretningsudvikler med viden om offentlig-private partnerskaber og bæredygtighed.

Vi søger en forretningsudvikler, der forstår at stille de rigtige og udfordrende spørgsmål til virksomhedernes grønne strategi samt omsætte den til reel grøn omstilling, udvikling og handlingsplaner i virksomheden.

Som forretningsudvikler er din primære opgave at være opsøgende over for virksomheder i Region Sjælland og gøre dem nysgerrige på gevinsterne ved at arbejde med strategisk retning og ledelse. Du vil sparre med virksomhederne 1:1 samt afholde forløb og arrangementer med virksomheder i grupper, og du vil få ansvaret for at rekruttere virksomhederne til forløbet.

Renz A/SSalgs- og marketingkoordinator

Renz A/S, Roskilde

Motiveres du af at:

 • Opdatere websites og andre SoMe-kanaler
 • Koordinere og udarbejde kataloger, datablade og andet salgsmateriale
 • Og trives du med ansvar for en bred vifte af opgaver i et mindre team, hvor vi lægger vægt på samarbejde, gode relationer og høj kvalitet?

… så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en selvstændig og initiativrig salgs- & marketingkoordinator til vores kontor i Roskilde. Du vil være en del af vores team på 10 gode kollegaer, der bakker hinanden op og hjælper, hvor vi kan.

Med reference til vores country manager får du ansvaret for virksomhedens marketing og dine vigtigste opgaver vil være:

 • Koordinerende og udførende rolle på udarbejdelse af bl.a. brochurer, datablade og annoncer og præsentationer
 • Opdatering og vedligeholdelse af vores websites og SoMe-kanaler
 • Udarbejdelse af content i form af billeder, tekst og video i samarbejde med eksterne leverandører
Stevns KommuneBehandlingshjemmet Magnoliegården søger pædagog til den interne skole

Stevns Kommune

Vi har den store glæde at vores skole vokser og søger derfor en pædagog til vores interne skole pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt.

Magnoliegården er et specialiseret behandlingshjem hvor relations arbejde er i centrum. Institutionen består af tre døgnafdelinger og intern skole.

På Magnoliegården har vi gode fysiske rammer, hvor kun fantasien sætter grænserne for den pædagogiske og læringsmæssige indsats. Vi er placeret i et naturskønt område, med mange muligheder for udendørsaktiviteter, både på stedet og i lokalområdet.

Solrød KommuneDygtig, engageret og imødekommende medarbejder til Udbetalingsservice

Solrød Kommune

I Job- og SocialCenter Solrød arbejder udbetalingsmedarbejdere og beskæftigelsessagsbehandlere tæt sammen. Vi tror på, at den bedste sagsbehandling leveres, når faggrupper arbejder sammen og understøtter hinanden.

Vi søger derfor en administrativ kollega, som både er solidt fagligt funderet med erfaring fra lignende stilling og samtidig imødekommende og serviceorienteret over for borgere såvel som kollegaer.

Som medarbejder i Udbetalingsservice skal du kunne dække en bred palet af arbejdsopgaver, f.eks.:

 • Borgerbetjening ved personlige henvendelser
 • Beregning og udbetaling af diverse ydelser (kontanthjælp, uddannelseshjælp, integrationsydelse, revalideringsydelse og ressourceforløbsydelse m.fl.)
 • Transportgodtgørelser
PEAB Asfalt A/SVejformand, Region Øst

PEAB Asfalt A/S

Peab asfalt A/S, søger en dygtig vejformand inkl. mandskab til et stort maskinhold i Region Øst. Arbejdet udføres med udgangspunkt fra Region Øst med hovedkontor i Køge.

Stillingen omfatter følgende hovedfunktioner:

 • daglig ledelse af et maskinhold (Vögele 1800)
 • ansvaret for entrepriseudførelse, herunder løbende kontrol med kvalitet, materialeforbrug, miljø og sikkerhed

Vi tilbyder et spændende job, hvor du får gode muligheder for at sætte dit præg på hverdagen i et arbejdsmiljø med teamwork og stor aktivitet.

Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistent i aftenvagt på Rehabiliteringsafdeling

Solrød Kommune

På Rehabiliteringsafdelingen i Solrød Kommune søger vi en social- og sundhedsassistent til aftenvagt på 28 t. med weekendvagt i lige uger. Stillingen er til besættelse pr. 01/01 2021 eller snarest muligt.

Vi er beliggende på Plejecentret Christians Have i en nyopført dejlig fløj, som vi flyttede ind i for 2 år siden. Vi har 24 senge og er om aftenen 4 dygtige assistenter, en sygeplejerske til kl. 17 og en husassistent i køkkenet. Vi går meget op i det gode samarbejde på tværs med alle faggrupper og drager stor nytte af hinandens fagligheder.

På Rehabiliteringsafdelingen modtager vi komplekse borgere med behov for massiv sygepleje og borgere med en genoptræningsplan. Fra hjemmet modtager vi borgere, der vha træning skal genvinde tabte færdigheder, inden de skal hjem igen. Vi modtager også borgere med behov for afklaring af fremtidig bolig.

Ringsted KommuneSelvstændig og engageret økonomikonsulent søges til barselvikariat

Ringsted Kommune

Vil du arbejde med budgetlægning og økonomistyring og trives du med en arbejdsdag præget af ansvar og selvstændighed?

Økonomiafdelingen, der organisatorisk er en del af staben Økonomi og Indkøb, søger en økonomikonsulent til et barselsvikariat, der gennem samarbejde med de øvrige økonomikonsulenter kan understøtte kommunens økonomistyring og rådgive de decentrale faglige enheder om økonomi.

Dine primære opgaver er:

 • Budgetlægning og budgetopfølgning
 • Udarbejde budget- og arbejdsgangsanalyser
 • Understøtte brugen af kommunens økonomisystem, herunder opbygning og vedligeholdelse af kontoplan
HMC ApSSales Manager for Scandinavia

HMC ApS recruiting on behalf of HISHTIL

The Job

 • The Job is a new fulltime position referring to the Export Sales Manager in Israel.
 • Sales of high-quality plant material to pot plant nurseries through distributors.
 • Optimize sales to existing customers and activities to acquire new customers.
 • Collect and structure feedback from the Scandinavian market (DK, SE, NO, SF).
 • Assist distributors on marketing and sales-promotion activities.

The new Sales Manager must be excellent in personal services and sales technique and be able to build up solid and lasting relations.

Habitus
Administrativ medarbejder med ansvar for arbejdstidsplanlægning til botilbud for borgere med autisme-spektrum forstyrrelser

Habitus

Er du drevet af at få tingene til at gå op i en højere enhed? Motiveres du af at arbejde struktureret og systematisk med planlægning og opfølgning? Trives du i en hverdag, hvor du er afhængig af din evne til at opretholde nære relationer til både ledelse og kolleger? Så er du måske vores nye kollega. '

Du er en nøgleperson på vores botilbud. Du fungerer som support til ledelsen og sikrer systematik, struktur og koordinering i hverdagen. Du har overblik over timeforbrug, sygefravær og mødeplan, og har kontakten til HR i forhold til alle administrative medarbejderforhold.

Habitus
Viminco A/STeam Manager – Product Lifecycle Management

Viminco A/S, Skælskør

Viminco, part of the Orifarm Group, is looking for an experienced Team Manager to help us further realize our growth ambitions for the development, optimisation and manufacture of our portfolio of pharmaceutical products.

This is an exciting new position, initiated to manage the important cross-functional team, Pharmaceutical Product Lifecycle Management (PLM), and its projects, which cover a varied portfolio of products.

Viminco A/SLaborant - Development

Viminco A/S, Skælskør

Viminco søger en omhyggelig og udviklingsorienteret laborant, der kan være med til at realisere vores vækstambitioner for egenudviklede produkter.

Du har lyst og evne til at holde mange bolde i luften på en gang og er parat til at tage ansvar. Du har stærke samarbejdsevner og en grundlæggende positiv indstilling og et godt humør, der kommer dig og dine kolleger til gode.

Hvad kommer du til at arbejde med?

 • Indkøring, optimering og validering af analysemetoder i forbindelse med nye produkter
 • Analyse af forskellige produkter og prøver fra mange forskellige forsøg i samarbejde med vores kemikere
 • Råvare analyser
NIRAS
Ingeniør til spændende afløbstekniske projekter

NIRAS, Næstved

Har du lyst til at arbejde med afløb og klimatilpasning? Kan du løfte små og store projekter i samarbejde med et kompetent hold af kolleger? Så har vi en god karrieremulighed til dig!

Som afløbsingeniør får du mulighed for at udarbejde anlægsprojekter inden for afløbssystemer – herunder renovering, separering, byggemodning og LAR klimasikring. Du skal have lyst til at arbejde med små og store projekter sammen med resten af teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning og projektering af afløbssystemer, byggemodninger og klimatilpasningsopgaver
 • Udbud, fagtilsyn og assisterende byggeledelse under udførelse
 • At indgå i teams på tværfaglige projekter internt i NIRAS
 • At bidrage til den faglige udvikling af området i NIRAS
NIRAS
BEC
People & Culture Business Partner

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

As a P&C business partner in BEC, you will be partnering in two business areas. Your understanding of the business strategy fosters ongoing people and organizational development in your area. You will be leading change efforts, and your job will also take the lead for implementation of leadership assessment in your area, people analysis, feedback competencies, and execution of development plans.

BEC
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle Compliance området og dermed sætte retning for styrkelse af mennesker, teknologi og processer i JN Data?

Så har du muligheden for at blive en del af denne rejse. Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet.

Det betyder, at du sammen med dine kolleger i teamet/afdelingen blandt andet skal:

 • Sikre dokumentation for at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning
 • Varetage opfølgning på underleverandører eksempelvis Microsoft og IBM
 • Være leveranceansvarlig og sikre at virksomheden overholder gældende lovgivning
JN Data A/S
ProSelectionAmbitiøs Økonomichef søges til velfunderet, velkonsolideret virksomhed på Midtsjælland

ProSelection søger for kunde

Som virksomhedens overordnede regnskabsmæssige og økonomiske kompetence bliver du et naturligt omdrejningspunkt i virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske dagligdag. Som ansvarlig for et team, der for indeværende består af 2½ kvalificerede bogholdere, bliver det din opgaver at optimere holdet i forhold til en integration af yderligere enheder i virksomheden.

I et tæt samarbejde med virksomhedens CEO bliver du katalysatoren for den ledelsesinformation, der skal tilgå virksomhedens bestyrelse. Du bliver ansvarlig for at de opgaver, der løses i virksomheden rapporteres til tiden og i en kvalitet, der honorer en professionel bestyrelses forventninger. Dine opgaver er som følger:

 • Ledelse
 • Ansvarlig for den daglige drift
 • Rapportering
Invita Køkkener
Indretningskonsulent

Invita Køkkener, Næstved

SALG, SALG og indretning med kunden i centrum – ”Dedikeret til din drøm”

Brænder du for salg, så søger et stærkt team af indretningskonsulenter hos Invita Næstved en ny kollega.

De vil rigtig gerne have en kollega som forstår at sætte kunden i centrum og lukke en handel indenfor indretning af køkken-, bad- og garderobeløsninger.

Invita Næstved tilbyder dig:

 • En super flot udstilling hvor dine kunder kan finde en masse inspiration.
 • Kollegaer med en masse erfaringer som de gerne deler med dig.
 • Lønpakke med provision efter kvalifikationer, sundhedssikring og pensionsordning.
Invita Køkkener
BilkaProduktionsleder med god smag og lederkompetencer - Slagelse

Bilka

Har du smag for god kvalitet? Og vil du være med til at lave indbydende, friske og velduftende specialiteter til Bilkas kvalitetsbevidste kunder?

Sammen med slagtermesteren og din produktionskoordinator er det nemlig dig, der tager ansvaret for, at delikatessen leverer lækre retter – hver dag!

Delikatessen er en del af Bilkas slagterafdeling, så du har Danmarks største sortiment af kød, fisk, køle- og mejerivarer til rådighed. Derudover får vi friskbagt brød fra bageriet, så du arbejder i et rent slaraffenland af kvalitetsprodukter.

Mange varer tilbydes direkte fra disken eller fra vores store convenience-udbud. Derudover leverer vi store anretninger ud af huset, hvor vi tilbyder buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.

 FGU Nordvestsjælland Vi søger en dansk- og engelsklærer til vores afd. i Svebølle

FGU Nordvestsjælland

Vi mangler en ny frisk kollega som kan varetage og udvikle undervisningen af vores elever i dansk og engelsk samt fungere som stamlærer på FGU Nordvestsjælland i vores afdeling i Svebølle.

Du vil indgå i et lærerteam, hvor du også medvirker til at få de almene fag ud og leve i PGU temaerne og sikre det niveau i dansk og engelsk, der skal være. Vi lægger vægt på, at du er fleksibel i dit mindset, kreativ og at du kan undervise bredt og projektorienteret. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Undervise og føre til prøve i dansk og engelsk på AGU og PGU jf. gældende fagbilag og læreplaner, skabe et læringsrum og de undervisningsformer, der udvikler den unge til at tage næste skridt.
 • Undervise i et miljø, der kræver overblik, ro og rummelighed med evne til at møde de unge, hvor de er, på en både rolig, tillidsvækkende og fast måde.