1.076 job matcher din søgning 1.076 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.076 resultater.
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælperelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Har du lyst til en elevplads, hvor du kan få indflydelse på dine mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedshjælper være noget for dig.

Når du starter på din uddannelse får du udleveret en uddannelsesplan, som indeholder mål for praktikken. Uddannelsesplanen er din og din praktikvejleders fælles redskab i praktikperioden. Vores praktikansvarlige har alle en akademisk uddannelse og vil støtte op om dig under din uddannelse.

Under din uddannelse vil du løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, som du kan udvikle dig gennem. Du vil gradvist indgå på lige fod med dine øvrige kolleger.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistentelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Hvor du kan have indflydelse på mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedsassistent være noget for dig.

I løbet af din skoleperiode på SOSU Nord i Hjørring, vil du blive undervist i fag, hvor der er fokus på:

 • Social- og sundhedsassistentens rolle
 • Din rolle hvor du skal være med til at sikre et sammenhængende forløb for borgerne i mødet med sundhedssektoren
 • Arbejdet med grundlægende sygepleje og rehabilitering, pleje og omsorg for den enkelte borger
Hviid & Larsen ApSUDVIKLINGSINGENIØR

Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema i Støvring

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave- og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærere samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, byggeri-, anlægs- og landbrugsbranchen.

Til udvikling af nye produkter søges en dygtig og kreativ maskiningeniør til vores hovedkontoret beliggende i Støvring.

Arbejdet vil være deltagelse i udviklingsprojekter fra specifikation til færdigt produkt. Produktionsteknisk arbejde i forbindelse med projekter vil være integreret heri. Kendskab til et eller flere af følgende områder vil være en fordel:

 • Mobilhydraulik.
 • Konstruktion og FEM beregning af svejste stålkonstruktioner
 • Køretøjsteknik.
Frederikshavn KommuneMedarbejder til borger i eget hjem

Frederikshavn Kommune

Social- og sundhedshjælper eller assistent til overvågning af respiratorisk borger

Ravnshøj Hjemmepleje søger medarbejder til overvågning og pleje af borger i eget hjem, som på grund af ALS er i respiratorbehandling.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Stillingen vil være på gennemsnitligt 30 timer pr. uge

Plejen består af respiratorisk opsyn, hvor borgeren overvåges og du sikrer at vejrtrækningen fungerer normalt. Dertil kommer personlig pleje og observation grundlæggende sundheds- og sygeplejeopgaver og dokumentation i tæt samarbejde med kollegaer og kontaktsygeplejerske.

Frederikshavn KommunePædagog med lyst til science, natur og udeliv

Frederikshavn Kommune

Brænder du for science, natur og udeliv?
Så kom og bliv en del af et dejligt børnehus.

Dagtilbudsdistrikt Vest søger en pædagog til Børnenes Hus Lærkereden pr. 1 januar eller snarest derefter.

Stillingen er på 33 timer, og p.t. primært i børnehavedelen, men man skal være indstillet på at blive fordelt på flere stuer, både i vuggestue og børnehave, efter behov.

Børnenes Hus Lærkereden er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn, og 26 vuggestuebørn. Vi er beliggende i dejlige omgivelser i Frederikshavn by, tæt på Møllehuset og Bangsboskoven.

Frederikshavn KommunePædagog/pædagogisk assistent med musik og drama

Frederikshavn Kommune

Brænder du for kreative udtryksformer?
Så kom og bliv en del af et dejligt børnehus.

Dagtilbudsdistrikt Vest søger en pædagog til Børnenes Hus Lærkereden pr. 1. januar 2021.

Stillingen er på 30 timer, og p.t. primært i børnehavedelen, men man skal være indstillet på at blive fordelt på flere stuer, både i vuggestue og børnehave, efter behov.

Børnenes Hus Lærkereden er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn, og 26 vuggestuebørn. Vi er beliggende i dejlige omgivelser i Frederikshavn by, tæt på Møllehuset og Bangsboskoven.

Frederikshavn KommuneFaglig stærk vuggestuepædagog

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger en pædagog til Børnehuset Hånbæk pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer i vuggestueafdelingen. Man skal være indstillet på at blive fordelt på flere stuer efter behov (ved sygdom eller ferie).

Børnehuset Hånbæk er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Vi er beliggende i Frederikshavn by og er et hus med mange nationaliteter. Børnehaveafdelingen består af 4 stuer, hvor børnene er aldersintegreret. Vuggestueafdelingen består af 2 stuer, hvor børnene ligeledes er aldersintegreret. De ældste vuggestuebørn, bliver samlet på tværs af de 2 stuer min. 3 gange om ugen, hvor de udfordres med alderssvarende aktiviteter: kreativt, motorik og turdag. Stillingen vil dog primært omfatte arbejdet med de mindste børn på stuen.

Hjørring Gymnasium STX & HFRengøringsassistent

Hjørring Gymnasium STX & HF

Hjørring gymnasium og Hf-kursus har 750 elever og 100 ansatte. Som rengøringsassistent indgår man i et team på i alt 5. Bygningerne er dels fra 1958 og dels fra 1976.

Stillingen som rengøringsassistent er på 31 ugentlige timer i tidsrummet mandag-fredag kl. 12.00-18.15 i 40 uger.

Vi kan til gengæld tilbyde

 • et rengøringsjob i et positivt arbejdsmiljø
 • gode kollegaer
 • ansættelsesforhold efter gældende regler
 • løn fastsat efter regler for ny løn i forhold til kvalifikationer
Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
DHL Global Forwarding
Speditør

DHL Global Forwarding, Aalborg

Til vores kontor i Aalborg søger vi en erfaren søfragtspeditør, der kan bidrage til vores vision om at forblive Nordjyllands foretrukne transport- og logistikpartner. Vi er bedst når det kommer til kundeservice, faglighed og medarbejdertilfredshed!

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • Udfærdigelse af dokumenter
 • Daglig kontakt med kunder og leverandører
 • Indgå i den daglige operation
DHL Global Forwarding
Green.Click A/SE-mail Automation Specialist

Green.Click A/S, Aalborg

Green.Click søger en dygtig E-mail Automation Specialist til vores stærke Knowledge Center team, der består af specialister indenfor Google Ads, SEO, SoMe og Analytics.

Du får altså dagligt hands-on på kunder, projekter og kampagner, men du får ligeledes en vigtig rolle med ansvar for at styrke og videreudvikle vores e-mail automation tilgang og strategier for kunderne.

Green.Click tilbyder:

 • Bliv en del af et team af specialister indenfor digital strategi og forretningsudvikling
 • Opdatering på viden om online værktøjer og trends bl.a. via fælles certificeringsdage
Brüel Systems A/SRobot- og automationstekniker

Brüel Systems A/S, Hjørring

Kan du lide at arbejde med robotter og automationsløsninger, både udvikling og hands on opbygning, så er her jobbet til dig!

Brüel Systems søger til en nyoprettet stilling en robot- og automationstekniker, der kan bidrage med at udvikle og opbygge vores robot- og automationsløsninger. Du vil arbejde både med at skabe ideer og udvikle på løsninger, på selve opbygningen af anlæg, programmeringen, test og indkøringen hos kunden.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i et uformelt miljø, hvor du får et selvstændigt ansvar og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Scanvaegt Systems A/S
Area Sales Manager til Nordjylland

Scanvaegt Systems A/S

– Salg til industrien

Vil du være del af et stærkt salgsteam, hvor du får salgsansvar for et avanceret teknologisk produktprogram til industrien i et godt indarbejdet distrikt i Nord-/Midt- og Vestjylland?

Du får distriktsansvar for salg af vores produktprogram af portion cuttere, gradere samt løsninger til vejning, inspektion og etikettering til fødevareindustrien. I tæt samarbejde med dit salgsteam og en række produktspecialister i Aarhus udarbejder du den bedste løsning for vores kunder. Din berøringsflade bliver stor, da kunderne varierer i både profil og størrelse.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode indtjenings- og ansættelsesforhold i en virksomhed i vækst, hvor der er interessante udviklingsmuligheder.

Scanvaegt Systems A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/SAnalysekemiker, der brænder for udvikling, ansvar og projektstyring søges

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Brænder du for at udvikle morgendagens metoder, arbejde med kemiske analyser og være tovholder på spændende udviklingsprojekter? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Vi søger en dygtig og resultatorienteret analysekemiker med fokus på udviklingsopgaver til vores afdeling for indeklima og bygningsmaterialer, der er inde i en spændende udvikling. Med en stigende efterspørgsel på området både fra nationale og internationale kunder, søger vi en der kan være en del af udviklingsprocessen, drive den og være tovholder i forhold til vores daglige produktion. Som analysekemiker vil du blive ansvarlig for udvikling, implementering og akkreditering af metoder inden for bygningsmateriale- og luftanalyser i sammenspil med resten af teamet.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE søger rengøringsassistenter

TECHCOLLEGE, Aalborg

TECHCOLLEGE søger tre rengøringsassistenter. Du vil indgå i et team med cirka 45 medarbejdere, der dagligt står for rengøring og servicering på skolens seks adresser.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i rengøring af teorilokaler, kantiner, køkkener, kontorer, gangarealer, bad/toiletter og trapper. Der vil for en af stillingerne desuden indgå en funktion med koordinationsopgaver i forhold til vikardækning samt indkøb af forbrugsstoffer.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiseret og prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt.

TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
GENOPSLAG: Aalborg Tekniske Gymnasium og Techcollege EUX søger timelærer

TECHCOLLEGE

Vi søger dygtig underviser i Fysik, gerne i kombination med andre fag i den erhvervsgymnasiale fagrække. Stillingen er tidsbegrænset og er en timelærerstilling på deltid med undervisning på både htx og eux.

EUX-uddannelsen er den erhvervsfaglige studentereksamen, der kombinerer en erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Det vil sige at eleven på den ene side bliver en dygtig håndværker og på den anden side får en studentereksamen.

HTX-uddannelsen er den tekniske studentereksamen, der gennemføres med vægt på de teknologiske, naturvidenskabelige og erhvervsrettede dannelsesperspektiver.

Vi lægger vægt på, at du interesserer dig for flerfagligt samarbejde i teams, projektorganiseret undervisning og pædagogisk udvikling og vil være med til skabe et spændende og udfordrende fagligt miljø for vores ca. 1000 elever.

TECHCOLLEGE
Dansk Retursystem A/S
Godstransportlærling

Dansk Retursystem A/S, Svenstrup, Hedensted eller Taastrup

Som lærling i vores chaufførkorps kommer du geografisk vidt omkring. Vi søger en lærling til hver af vores tre lokationer. Du vil køre ud fra din tilhørende lokation hver dag, og du får mange gode og hjælpsomme kolleger i alle aldre, som finder det meningsfuldt at arbejde for et grønnere miljø. Samtidig kan vi tilbyde dig en elevplads i en virksomhed, der lægger meget vægt på arbejdsmiljø og sikkerhed. De tre afdelinger har mange ildsjæle, som går op i at give kunderne en god kundeservice.

Vi vil sikre, at du gennem dit lærlingeforløb kommer igennem de forventede opgaver, som uddannelsen kræver. Du vil blandt andet lære om terminalarbejde med læsning af enheder, kørsel med både små og mellemstore biler, samt træktrailer og vores specielle tømningsbil.

Vi har sammensat et spændende lærlingeforløb, så din lærlingetid bliver så indholdsrig og lærerig som muligt.

Dansk Retursystem A/S
Kunsten Museum of Modern Art, AalborgEr du vores nye partnerskabschef?

Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg

Vi har brug for dig som med engagement og strategisk forretningsforståelse kan bidrage til at løfte niveauet og skabe værdi internt på Kunsten som eksternt hos vores samarbejdspartnere i denne nyoprettede stilling.

Dine opgaver vil være at:

 • Videreudvikle koncept og salg af erhvervspartnerskaber
 • Fungere som sparringspartner, så de kommercielle aktiviteter eksekveres
 • Lede og fremme samarbejdet i afdelingerne

Stillingen som partnerskabschef er en fuldtidsstilling og aflønnes efter kvalifikationer. Du skal være forberedt på vekslende arbejdstider herunder aften og weekend i forbindelse med afholdelse af arrangementer.

Erhvervsakademi SydvestUnderviser til teknologiuddannelserne ONLINE

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest er en videninstitution i vækst og med fokus på digital udvikling. Vi søger derfor en underviser til teknologiuddannelsen driftsteknolog, som kan være med til at udvikle et online forløb af uddannelsen. Kan du lære fra dig, bruge dine kompetencer, dit engagement og din erfaring til at gøre studerende på uddannelsen til dygtige medarbejdere, er du måske den, vi søger.

Vi forventer, at du:

 • Har en uddannelse som maskinmester, ingeniør eller lignende
 • Har kendskab til fagområderne maskin-, energi- og procestekniske anlæg med en overordnet viden om bl.a. kvalitetsstyring og miljøforhold
 • Har erhvervserfaring primært inden for offshore- og energibranchen
Retail Support Denmark ApS
Bosch Butikskonsulent Professionelt Power Tools og Tilbehør i Midt/Nordjylland

Retail Support Denmark ApS

Som Butikskonsulent er din opgave at sikre Bosch en optimal eksponering i butik og at aftalte sortimenter og placeringer overholdes i butikkerne. Du løser opgaverne i tæt samarbejde med butikspersonalet ud fra produktsortimenter, der er udarbejdet af den ansvarlige Key Account Manager. Du udvikler eksisterende forretninger, og du skaber nye muligheder i distriktet.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Merchandising, rådgivning og mersalg hos detail kunder (PRO) og tilbehør.
 • Sikre optimale, flotte og rene vareudstillinger på væg, gulvdisplay og salgstorv.
 • Sikre korrekt skiltning, herunder datakort, bagkort, prismærkning etc.
Retail Support Denmark ApS