3.803 job matcher din søgning 3.803 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.803 resultater.
PwC
Audit trainee til PwC

PwC, Herning

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. .

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
Favrskov KommuneAfløsere søges til Hinneruplund

Favrskov Kommune

Plejecenter Hinneruplund søger uddannede og uudannede afløsere

DET ER LIGE DIG, VI MANGLER

– hvis du er frisk, energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar på plejecenter Hinneruplund.

Vi har brug for, at du er fleksibel i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Der vil også være mulighed for at få en fast stilling på ca. 5 timer pr. uge med arbejde hver 3. weekend og derudover være vikar.

Dingæld ApS
Digital Marketing Specialist med potentiale til mere

Dingæld ApS, Aarhus

Brænder du for at drive og udvikle digitale platforme og har du erfaring indenfor specielt digital markedsføring? Ønsker du mere ansvar og motiveres du af muligheden for at udvikle og effektuere marketingsstrategier i et miljø, hvor du bliver en nøgleperson og får et stort selvstændigt ansvar og alsidige opgaver? Så er jobbet som Digital Marketing Specialist hos DinGæld noget for dig!

DinGæld specialiserer sig i at hjælpe gældsramte danskere med at blive gældfrie. Vores ydelser reducerer både vores kunders gæld og frustration over kontakt med kreditorer og inkassofolk. Vi er i fuld gang med at udbrede budskabet om, at vores ydelser kan hjælpe folk. I den forbindelse søger vi en Digital Marketing Specialist, der får til opgave at vedligeholde, optimere og øge vores primært online tilstedeværelse.

Vi tilbyder et job:

 • med masser af ansvar
 • i en spændende virksomhed med et kæmpe potentiale
Dingæld ApS
Jysk Erhvervs & Bolig Administration ApS
Selvstændig ejendomsadministrator søges til administrationsvirksomhed i vækst

Jysk Erhvervs & Bolig Administration ApS, Randers

JEBA Ejendomsadministration søger en selvstændig, engageret og proaktiv ejendomsadministrator til at servicere en voksende kundeportefølje af investeringsejendomme, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

JEBA Ejendomsadministration ApS oplever stor tilgang af nye kunder og udvider samtidig forretningsomfanget i væsentlig grad. Der er tale om en nyoprettet stilling i en ung organisation, hvor der er frie rammer og en uformel omgangstone, samtidig med at der hersker en stærk vindermentalitet.

Med stillingen følger ansvaret for egen kundeportefølje med mulighed for selv at kunne planlægge og præge arbejdsdagen. For den rette kandidat er stillingen en nøgleposition med store udviklingsmuligheder og et stort ansvar fra start.

Servisio Danmark ApSServisio Aarhus søger dygtig og ambitiøs teamleder

Servisio Danmark ApS

Til uddannelseslinjen i Aarhus søger vi en teamleder, der brænder for uddannelses- og beskæftigelsesområdet og som vil gå forrest i udviklingen af tilbuddet med fokus på at hjælpe unge videre på rette hylde.

Jobbet som teamleder består i at udvikle forløbet og dets indhold samt sikre høj kvalitet i den indsats, vi tilbyder den unge. Du støtter medarbejderne nærværende og inddrager hele teamet i udviklingen af opgaverne. Du skal stå for den daglige drift, samarbejdet med jobcentret og planlægning af indsatsen. Du indgår også i den daglige undervisning, holder opstartssamtaler, vejleder de unge mv.

Der er sjældent to dage som er ens. Dine arbejdsopgaver er mangeartede og der er behov for din fleksibilitet og omstillingsparathed i det daglige arbejde.

APM Terminals – Aarhus A/S
Studentermedhjælper med interesse for container- og terminalarbejde

APM Terminals – Aarhus A/S

Hvis du ønsker at prøve kræfter med en international koncern, så kan APM Terminals – Aarhus A/S tilbyde dig et studiejob på Danmarks største containerterminal.

Som studentermedhjælper i Gate-afdelingen vil dine arbejdsopgaver blandt andet være:

 • Kontrol af lossede og lastede containere fra/til toget
 • Kontakt til truckfører ifm. med togoperation
 • Betjening af håndterminaler til opdatering af systemer
 • Samarbejde med dine kollegaer fra togafdelingen
APM Terminals – Aarhus A/S
Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger social- og sundhedsassistent til kombineret dag- og aftenvagtsstilling

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til nye udfordringer, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så har vi på Rolighedsparken en kombineret dag- og aftenvagtsstilling på 32 timer pr. uge ledig. Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. januar eller snarest derefter. Vi arbejder hver anden weekend, og dine vagter i weekenderne vil altid være aftenvagter.

Rolighedsparken er et ældrecenter beliggende i hjertet af Ikast, og rummer 52 plejeboliger. Vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg, hvor fokus er på det gode hverdagsliv. Vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer, og arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, så beboerne kan forblive aktive.

Peak Rekruttering
Intern tekniker/servicetekniker til kundesupport

Peak Rekruttering søger for Vølund Varmeteknik i Herning

Vølund Varmeteknik A/S søger en teknisk kollega til kundesupport på deres domicil i Herning. Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet.

Du tilbydes en fuldtidsstilling i virksomhedens serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent serviceteam skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af virksomhedens kunder. Henvendelserne du skal besvare vedrører varmepumper og pillefyr og kunderne er primært VVS-installatører.

Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

 • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
 • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail
 • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere
Peak Rekruttering
Holms Maskinservice v/Lars Nørtoft Holm Mekaniker til service og reparation af have- og parkmaskiner

Holms Maskinservice v/Lars Nørtoft Holm , Hammel

Er du parat til at smøge ærmerne op og få ansvaret for service og reparation af vores have- og parkmaskiner? Du kan blive vores nye mekaniker, hvis du:

 • vil have en afvekslende arbejdsdag med mange forskellige opgaver
 • har lyst til at yde en god og faglig service over for vores kunder
 • kan arbejde selvstændigt og er positiv indstillet over for nye opgaver

Som vores nye mekaniker kommer du primært til at reparere have- og parkmaskiner såsom automowere, motorsave og plænetraktorer. Du får en hverdag, hvor du:

 • laver reparationer inde på vores værksted
 • laver reparationer og service af maskinerne ude hos vores kunder i Jylland
 • er til rådighed ved butikken, hvis en kunde kommer ind og har spørgsmål til maskiner eller reservedele.
Silvan A/S
Kunderådgiver til Silvans hovedkontor

Silvan A/S, Brabrand

Til Silvans kundeservice på hovedkontoret i Brabrand søger vi en udadvendt og serviceorienteret deltidsmedarbejder på 30 timer med mulighed for flere timer i perioder. Silvan opererer på et meget konkurrencepræget marked, hvor god kundeservice er altafgørende. Vi lever af tilfredse kunder, og dem skal du være med til at servicere.

Om jobbet:

 • Jobbet består i at besvare henvendelser fra Silvans kunder primært på telefon og mail.
 • Vi har åbent 7 dage om ugen og du kan derfor forvente weekendarbejde ved ekstraordinære lejligheder.
 • Arbejdstiden ligger i tidsrummet 08:45-17:00.
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har en baggrund fra et servicefag. Gerne med erfaring i at besvare henvendelser via mail eller telefon.
Silvan A/S
Recover Nordic ApS
Bliv sanitør/rengøringsmedarbejder hos Recover Randers

Recover Nordic ApS

Hos Recover Randers søger vi lige nu flere sanitører med forskellige fokusområder:

 • Sanitører, der har lyst til at være med på alle vores forskellige opgaver
 • Sanitører, der har lyst til at have fokus på rengøring af indbo
Recover Nordic ApS

Dit nye team arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste skade-, håndværk- og specialservice. Vi lægger vægt på ærlighed, kvalitetsarbejde og ordentlighed. Og så har vi selvfølgelig altid fokus på sikkerhed.

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

Spangsberg Chokolade A/SUdviklingsorienteret salgskonsulent til en af Danmarks yngste chokoladevirksomheder

Spangsberg Chokolade A/S

Kan du gøre en forskel, og vil du have et job som salgskonsulent i en virksomhed med masser af spændende brands?

Vi søger en udviklingsorienteret salgskonsulent til at indgå i et stærkt salgsteam på 14 sælgere.

Distriktet er Århus samt Djursland.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opfyldning af varer fra bilen
 • Planlægning af salgsfremmende aktiviteter og udstillinger i butikkerne
 • Fokus på kædekampagner samt lokale aktiviteter, JA TAK!-tilbud mv.
Ikast-Brande KommunePædagogiske medarbejdere til Bellisbo i Nørre Snede

Ikast-Brande Kommune

Vi har fået nye spændende opgaver og mangler derfor flere dygtige pædagoger på Bellisbo.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 20 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20-65 år, og der er stor spredning i støttebehovet.

Borgerne på Bellisbo har meget forskellige støttebehov. Du skal derfor kunne trives med at yde omsorg til borgere med forskellige diagnoser, i en struktureret hverdag, med aktiviteter i og uden for huset. En del af borgerne har behov for hjælp til personlig pleje, mens andre kan klare dette selv, blot med verbal støtte og guidning. Nogle af borgerne er selvhjulpne med mange daglige gøremål, hvor den primære arbejdsopgave består i at skabe en struktureret og genkendelig hverdag, hvor der ydes støtte til fastholdelse af strukturen.

AffaldVarme Aarhus
Kundeservicemedarbejder

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at levere en professionel og engageret kundeservice, og vil du være med til at optimere vores service til gavn for kunderne i en travl hverdag? Så er du måske vores nye kundeservicemedarbejder.

Du bliver en del af vores team Afregning & Restance under KundeserviceVarme, der sikrer korrekt afregning af vores kunders forbrug samt en god og troværdig kundeservice.

Du bliver en vigtig del af vores kundeservice, hvor dine primære opgaver vil være håndtering af indgående opkald og besvarelse af e-mails.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Kundehenvendelser på telefon og personligt fremmøde.
 • Besvare e-mails fra kunder.
 • Flytteopgørelser.
 • Restanceopgaver i samarbejde med dine kolleger, herunder oprettelse af betalingsaftaler.
AffaldVarme Aarhus
AffaldVarme Aarhus
Projektleder - projektering af byggemodning - projektansættelse i 2 år

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Har du flair for at sælge fjernvarme og erfaring med projektledelse og projektering? Vil du være med til at udbrede konkurrencedygtig varme til kunderne? Så er du måske vores nye projektleder til Fjernvarme Nyanlæg.

Dit primære ansvar er at drive projektering af byggemodning fra start til slut, hvor du både sikrer fremgang, kommunikation med interessenter og har hånd i den økonomiske del.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Dialog og samarbejde med interessenter, fx bygherrer, ledningsejere, byggeledelse og entreprenører
 • Udarbejde tilbud
 • Projektering af byggemodninger, hovedledningsforlængelser mv.
 • Bestille materialer og holde tilsyn med udførelsen
AffaldVarme Aarhus
Aarhus Kommune
Kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration

Aarhus Kommune

Vær med til at hjælpe alle børn og forældre med at få plads i det bedst mulige dagtilbud og få indflydelse på udviklingen i en vækstkommune.

Som kontorchef for Pladsanvisning og Elevadministration bliver du bindeled mellem forældre, lokale ledere, forvaltning og politisk niveau i relation til de kommunale pasningstilbud: Det gør du først og fremmest ved at sikre at Aarhus Kommune lever op til pasningsgarantien. Du skaber et solidt grundlag for kontorets daglige arbejde, så I sammen kan skabe smidige og enkle løsninger til gavn for børn og forældre.

Der er er stort fokus på dit område og du sørger både for høj kvalitet i jeres opgaveløsning, og for at kontoret er forudseende og agerer proaktivt i forhold til den demografiske udvikling og politiske mål.

AffaldVarme Aarhus
Turnus-ingeniør til AffaldVarme Aarhus og COWI

AffaldVarme Aarhus

Bliver du ingeniør i januar og brænder du for anlægsteknik, grøn energi og bæredygtig varmeforsyning? Så tilbyder vi ansættelse i et turnus-forløb hos AffaldVarme Aarhus A/S og COWI A/S – et år hvert sted.

Du kommer til at arbejde med forskellige aspekter af moderne fjernvarmesystemer, som Danmark er kendt for i verden. I jobbet får du mulighed for at se tingene fra to sider; som medarbejder ved et af Danmarks største varmeforsyningsselskaber og som rådgivende ingeniør hos en af Danmarks førende rådgivere.

Arbejdsområderne bliver inden for planlægning, projektering, tilsyn og projekt- og byggeledelse på anlægsprojekter. Du kan blive udfordret med opgaver som hydrauliske beregninger af ledningsnet, energioptimering, dimensionering og udlægning af ledninger og meget mere.

AffaldVarme Aarhus
PopulosREGISTRERET REVISOR TIL STORT KONSULENTHUS

Populos søger for kunde i Viborg, Søften eller Horsens

Søger du indflydelse og faglig sparring?

Så har vi måske en spændende mulighed for dig.

Som reg. revisor arbejde du i afdelingen Skat & Selskaber, der tæller 225 kolleger, og hvor langt størstedelen arbejder med landbrugsvirksomheder drevet i personligt regi. Teamet omkring selskabsregnskaber arbejder tæt sammen på tværs af de 4 største lokationer. Teamet tæller også skatteeksperter og jurister, der har specialiseret sig inden for området.

Du vil få din egen kundeportefølje, som du rådgiver indenfor regnskabsmæssige forhold, forretningsudvikling samt optimering af indtjening og skat. Du er kundernes trusted advisor, og du inddrager dine kolleger, når der er behov for specialistviden.

Rollen giver dig mulighed for faglig udvikling, sparring og efteruddannelse. Som reg. revisor vil du få stor indflydelse på vores måde at arbejde på, og de løsninger som vi tilbyder

Brabrand BoligforeningHåndværker med hjertet på rette sted søges til at arbejde med unge på byggepladser i Gellerup

Brabrand Boligforening

I Gellerup sker der i disse år store omdannelser. Vores mission er at den store byggeaktivitet giver job og uddannelsesmuligheder for områdets unge – også dem som har begrænset erfaring med arbejdsmarked eller en bagage med forskellige sociale udfordringer og for nogle en plettet straffeattest.

Vi søger nu en ekstra kollega til indsatsen, som kan gå med i opgaverne sammen med de unge, lære dem godt at kende og gradvist brobygge til job eller læreplads i byggebranchen.

Opgaven består i:

 • Opsøgende arbejde og løbende dialog med virksomheder og entreprenører om opgaver og samarbejde
 • Planlægge opgaver og guide unge i at løse håndværksmæssige opgaver på og omkring byggepladser, introducere til arbejdspladskultur, formelle og uformelle spilleregler – gå med i opgaven
 • Dialog og sparring med unge om job og uddannelsesønsker, kompetencer og muligheder
& friendsKey Account Manager

& friends søger for KP Components A/S

KP Components er inde i en særdeles positiv udvikling, og på baggrund af en ambitiøs fokuserings-strategi søges en kompetent og erfaren Key Account Manager.

I stillingen skal du arbejde med teknisk salg og rådgivning primært indenfor komponenter til mobil hydraulik. Med reference til Sales Manager tildeles du ansvaret for samarbejdet med nogle af KP Components største globale kunder, der alle forventer at blive mødt med høj teknisk faglighed og en rådgivende tilgang.

Selvstændigt skal du servicere dine kunder, identificere og udvikle nye kundeprojekter gennem relationsskabende aktiviteter i hele kundens organisation. Du skal drive en løsningsorienteret salgsproces lige fra rådgivning, tilbudsgivning, projektstyring og til at få produkterne i mål i henhold til kundens krav, herunder også styring af salgsrelaterede dokumenter og specifikationer.