1.394 job matcher din søgning 1.394 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.394 resultater.
Jobindex A/S
Support til HR og administration

Jobindex A/S søger for Zoetis Denmark, Farum

For at kunne servicere organisationen bedst muligt, søger vi en person, der kan assistere i vores HR og administration. Stilling er en deltidsstilling på 25 timer, fordelt på 4-5 dage efter aftale.

Som support til HR og Site-administrationen vil du som minimum løse opgaver såsom:

 • Administrative opgaver i forbindelse med rekruttering, ansættelse og jobændringer
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af diverse HR-relaterede dokumenter, politikker, diagrammer
 • Ajourføring af diverse administrative arkiver
Jobindex A/S
Attendo A/S
Teamleder til Friplejehjemmet Lærkevej

Attendo A/S, Frederikssund

Vi søger en teamleder til vores friplejehjem Lærkevej, der er beliggende midt i Frederikssund. Du vil have ansvaret for din egen medarbejder gruppe bade ledelsesmæssigt og fagligt. Du vil primært arbejde på dagvagt, men dine medarbejdere arbejder hele døgnet hvorfor det forudsættes, at du selv tilrettelægger din arbejdstid således at alle vagtlag tilgodeses.

Du vil blive en del af et friplejehjem hvor vores beboere er i centrum og der er fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

Friplejehjemmet Lærkevej er 1 år gammelt og dermed stadig under udvikling. Du skal derfor have lyst til og mod på at være en aktiv del af udviklingen.

Attendo A/S
Privatklinik Hørsholm I/SSekretærer søges til Privatklinik Hørsholm

Privatklinik Hørsholm I/S

Til vores travle øjenklinik søger vi to udadvendte, smilende og servicemindede receptionister/lægesekretærer til at betjene vores patienter i telefonen, på e-mail samt i receptionen.

Du skal være moden og selvstændig af natur og kunne løse mange opgaver hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten og uden at lade dig stresse.

Arbejdstid: 20 timer ugentligt fordelt på mandag-fredag i tidsrummet 7.30-16.30 med mulighed for en ugentlig fridag.

Scancon Encoders A/SDygtig elektronikfagtekniker

Scancon Encoders A/S, Hillerød

SCANCON Encoders A/S søger til snarest tiltræden en dygtig elektronikfagtekniker. Du bliver en del af et team på 3 personer, hvor der bliver lagt stort vægt på samarbejde og sparring.

Din baggrund er en uddannelse som elektronikfagtekniker, samtidig med du har en naturlig interesse/erfaring med mekanik. Du har en god tegning- og diagramforståelse.

Opgaver og ansvarsområder

 • Registrering/servicerapportudførsel
 • Reparation af mekanik og elektronik i forbindelse med service
 • Måling og test af udstyr
Silvan A/S
Varehuschef til Frederikssund - Spil en nøglerolle i Silvans fremtid

Silvan A/S

Som Varehuschef kommer du til at spille en helt central rolle hvor dine succeser skabes sammen med dine medarbejdere. Du skal have en positiv indstilling, vindermentalitet og være drevet af at skabe resultater.

Du bliver du ansvarlig for dit eget varehus og ca. 25 medarbejdere. Din opgave bliver at lede medarbejderne og forretningen ud fra Silvans strategi og koncepter.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre opnåelse af fastsatte mål og KPI'er i dit varehus.
 • Supportere og styre en kompleks forretning ud fra et ensrettet koncept.
 • Implementering af, eksekvering og opfølgning på tiltag og koncepter.
Silvan A/S
PCH Engineering A/SElektronikfagtekniker til produktion

PCH Engineering A/S, Hørsholm

Som produktionstekniker hos PCH Engineering vil du blive en del af vores produktionsteam, der i dag består af 5 fuldtidsansatte montører og teknikere samt et antal ufaglærte timelønnede. I vores produktion arbejder vi med opsamling af færdige vibrationsmåleenheder. I et færdigt produkt indgår et antal PCB-print, kabinet, kabler, stik m.v., der samles, konfigureres, kalibreres og testes i vores produktion.

Som produktionstekniker kommer du til at indgå i vores produktions-team og bl.a. arbejde med:

 • Produktion – pluk, samling, kalibrering, konfigurering, pakning og forsendelse
 • Modifikation og rework – udskiftning af komponenter og stik m.v. ved lodning under mikroskop.
 • Problemløsning og Intern support – hjælp til fejlfinding af vores produktionssystemer m.v.
Halsnæs KommunePædagog til Børnehuset Baggersvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du indgå i et stærkt og netop opnormeret team, som arbejder for at skabe en kvalitativ hverdag for børnehavebørn?

Som pædagog i Børnehuset Baggersvej kommer du til at indgå i en engageret personalegruppe, der arbejder med at give liv til den styrkede læreplan. Vi tilstræber et højt fagligt niveau med udgangspunkt i trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Som en del af vores hus vil du opleve gode muligheder for at udvikle dig indenfor det pædagogiske felt, og du vil have gode muligheder for at præge dit eget arbejdsmiljø og dine arbejdsopgaver.

I Børnehuset Baggersvej øver vi os i at være modige! Vi tror på, at vi skal ”stå lidt på tæ’r” i vores pædagogiske hverdag – og i samarbejdet i huset – hvis vi vil udvikle det optimale læringsmiljø for børnene. Og det er dét, vi stræber efter.

Furesø KommuneEn helt særlig pædagog søges til Specialdagtilbuddet Humlehaven

Furesø Kommune, Farum

Vi søger en pædagog til en fast stilling på ml. 32-35t om ugen, med start hurtigst muligt.

Humlehaven i Farum er Furesø Kommunes dagtilbud til børn med behov for særlige indsatser. Vi modtager børn mellem 0 og 6 år.

Humlehavens målgruppe er børn, der har behov for specialiseret pædagogisk indsats. Vi har børn med og uden diagnoser, herunder børn med autismespektrum forstyrrelser, ADHD, ODD samt andre psykosociale og relationsmæssige udfordringer.

Vi ønsker at give børnene oplevelser, som udvikler forståelse og indsigt i den verden, de lever i. Vores aktiviteter indeholder leg inde som ude, samling, rytmik, spil og ture i nærmiljøet.

Egedal Kommune
Tilkaldevikarer Område Stenløse

Egedal Kommune

Tilkaldevikar til vores daginstitutioner i Område Stenløse

Du behøver ikke være tryllekunstner men det er vigtigt at du har en positiv tilgang til børn, er interesseret i at bidrage til trivsel og udvikling for alle og har hjertet på rette sted. Vi søger tilkaldevikarer der har lyst til at være en del af vores område, med mulighed for at være tilknyttet en eller flere forskellige institutioner.

Kan du sige ja til ovenstående, så er du måske lige den vi søger.

I Område Stenløse har vi 10 forskellige aldersintegreret børnehuse hvor nærvær, et anerkendende menneskesyn og faglighed står øverst på dagsorden.

Vi har brug for en frisk mødestabil tilkaldevikar, der kan afløse ved ferier, kurser og sygdom.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Regnbuen søger pædagog på 32-34 timer samt en pædagog til barselvikariat på 37 timer

Egedal Kommune, Smørum

Klokken er 7.30 om morgenen og du er lige startet din arbejdsdag i Regnbuen. 2 andre kollegaer har åbnet børnehuset og budt børnene velkommen til tre forskellige legeaktiviteter i fællesrummet. Du mærker børn og voksnes glæde. Dagen byder på masser af positive udfordringer og stjerne-øjeblikke. Du vil være sammen med en mindre gruppe børn, som er aftalt på et pædagogisk dialogmøde.

Du vil møde dine kollegaer flere gange i løbet af dagen, hvor vi ser hinanden i øjnene for at se om vi skal justere resten af dagen i forhold til børnenes perspektiver.

I Regnbuen arbejder vi ud fra følgende ordsprog: ”Det handler om børn”, ”Pædagogik på gulvet” og ”Børnecentreret pædagogik og ledelse”. Gennem dagen har du muligheder for at skabe nærværende, lærende og trygge miljøer for børnene, hvor de kan danne gode personlige kompetencer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Nyuddannet eller med erfaring i rygsækken.. her er plads til det hele..

Egedal Kommune, Smørum

Fantasihaven søger pædagoger, 33-37 timer.

Vi er en nyopstartet institution, der flyttede ind i vores flotte nye hus i sommers. Huset byder på alt hvad et pædagoghjerte kan begære. Vi har en fantastisk legeplads, som også snart har bålhytte og shelter.

Indenfor har vi lækkert indrettet værksted, sanserum og stort indrettet motorikrum. Der er gode gangarealer indrettet med nicher og legerum. Og midt i huset tårner sig et 6 meter højt træ igennem de to etager.

Alt dette og mere endnu, understøtter en praksis hvor relationsarbejdet er i højsædet, og pædagogernes faglighed folder sig ud.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Administrativ medarbejder med flair for ejendomshandler til Ejendomscenter i Nordsjælland

Egedal Kommune, Ølstykke

Center for Ejendomme og Intern Service (Ejendomscentret) i Egedal Kommune søger en administrativ medarbejder til at indgå i et erfarent og energisk juridisk team med 5 medarbejdere. Advokatsekretærer, ejendomsmæglere, sagskoordinatorer med kendskab til ejendomshandler opfordres til at søge.

Egedal Kommune er en kommune i rivende udvikling. Vi har flere store byudviklingsområder inden for både bolig og erhverv, som hver især bliver styret af en tværfaglig projektgruppe. Det er vores forventning, at du skal understøtte Ejendomscenterets projektmedarbejdere i dette arbejde.

Her vil du have ansvaret for gennemførelse af ejendomsberigtigelser og forhandlinger med købere om bl.a. ekstrafundering samt at udbyde mindre ejendomme.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Juridisk konsulent - specialist/koordinator indenfor almenboligområdet (genopslag)

Egedal Kommune, Ølstykke

Brænder du for tværfagligt samarbejde og at udvikle et fagligt speciale omkring almenboligområdet? Så er et job som juridisk konsulent i Center for Ejendomme og Intern Service (CEI) i Egedal Kommune måske noget for dig.

Vi søger en service- og helhedsorienteret juridisk konsulent til almenboligområdet. Du vil indgå i Team Ejendomsjura, der varetager juridiske opgaver angående kommunens ejendomme, herunder køb, salg og leje, og som består af dygtige jurister og gode kolleger.

Du skal arbejde med almenboligområdet, hvor fokus er på at skabe de bedste rammer for udnyttelse af ejendomsmassen, og sikre at de almene ejendomme kan bruges til de målgrupper, som vi har. Yderligere skal du være med til at sikre, at Egedal Kommune udnytter kapacitet, ressourcer og den almene bygningsmasse bedst muligt ud fra behov, økonomi og regler.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Jurist med flair for ejendomsjura, leje- og entrepriseret til Ejendomscenter i Nordsjælland (genopslag)

Egedal Kommune, Ølstykke

Center for Ejendomme og Intern Service (Ejendomscentret) i Egedal Kommune søger en jurist til at indgå i Egedal Kommunes ambitiøse byudviklingsprogram.

Egedal Kommune er en kommune i rivende udvikling. Vi har flere store byudviklingsområder inden for både bolig og erhverv, som hver især bliver styret af en tværfaglig projektgruppe. Det er vores forventning, at du skal indgå som Ejendomscenterets projektmedarbejder i flere af disse projektgrupper. Her vil du have ansvaret for gennemførelse af udbud og efterfølgende salg. Dette ved afholdelse af møder med eksterne købere, gennemførelse af politiske indstillinger og udarbejdelse af kontrakter.

Dine opgaver vil være:

 • Gennemførelse af byudviklingsprojekter som projektleder
 • Salg af kommunale ejendomme
 • Udarbejdelse af kontrakter
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogmedhjælper til børnehus i Veksø, Område Stenløse

Egedal Kommune

Da børnetallet stiger i Børnehuset Mælkevejen i Veksø, søger vi en moden medhjælper 34-37 timer i børnehaven pr. 1.2.21.

Vi er 2 børnehavegrupper, på cirka 40 børn. Vi er et hus der ligger tæt op af grønne områder, og har tæt til toget, hvis vi skal på ture.

Vi arbejder med de styrkede læreplaner, hvor vi arbejder med børneperspektivet i fokus, samt forældresamarbejdet. Du får 4 pædagoger at sparre med, samt en medhjælper. Vi arbejder med traditioner og højtider, og bruger meget tid på udeliv.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Køkkenassistent til Børnehuset Havrevænget i Område Stenløse

Egedal Kommune

Børnehuset Havrevænget er en integreret institution med plads til 75 børn i alderen 0-6 år. Vores hus er beliggende centralt i område Stenløse, Egedal Kommune med dejlig udsigt ud over markerne.

Havrevænget er med i Egedal Kommunes madordning som leveres gennem Fru Hansens kælder.

Vi søger pr. 1. jan. 2021 en køkkenassistent 20 timer/uge, til at stå for driften af vores køkken og madordning.

I Havrevænget har vi fokus på det gode børneliv, trivsel, udvikling og læring. Da vores køkken er placeret meget centralt i huset, forventer vi at du, udover at have et køkken flair, også har et naturligt og anderkendende børnesyn med lyst og flair for kontakt til vores børn.

Egedal Kommune
Halsnæs KommuneBorgerrådgiver til Kontaktcenteret i Borgerservice

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Kan man høre dig smile igennem røret, elsker du at yde en god service via telefonen og er du en teamplayer, så er det dig, vi søger.

Vi søger en Borgerrådgiver til Kontaktcenteret i Borgerservice – 25 timer om ugen, pr. 1. februar 2021, eller hurtigst muligt.

Telefonbetjeningen i Halsnæs Kommune har udviklet sig fra en traditionel omstilling til et professionelt kontaktcenter, som borgerne kan kontakte via telefon for at få svar på almene spørgsmål, råd og vejledning samt få løst lettere ekspeditionssager. Vores mål er at hjælpe så mange borgere som muligt ved første henvendelse. En bred faglig kommunal ekspertise er derfor nødvendig for at give en hurtig og effektiv hjælp.

Dine opgaver i Kontaktcenteret vil blandt andet være;

 • Straksafklaring af førstegangshenvendelser
 • Tidsbestilling til Borgerservice
 • Omstille telefoner
 • Hjælpe/støtte borgerne igennem de digitale selvbetjeningsløsninger
Egedal Kommune
Pædagog søges til børnehus i Veksø, Område Stenløse

Egedal Kommune

Vi søger en 30-37 timers uddannet pædagog til vuggestuen i Børnehuset Mælkevejen i Veksø pr. 1.2.21. Vi søger en pædagog yderligere, da børnetallet stiger i Veksø. Du vil have tæt samarbejde med 3 andre pædagoger og 3 medhjælpere.

Du kommer til et hus, hvor der er stabilitet, lavt sygefravær, god kultur og mange erfarne at sparre med.

Vi er et lille børnehus med 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Vi arbejder med De styrkede Læreplaner, og arbejder lige nu med samspil og relationer, hvor vi er opdelt i grupper efter alder. Samtidigt arbejder vi også med traditioner og højtider.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Degnebakken i Stenløse søger fra 1. februar en pædagogmedhjælper til vuggestuen samt faste tilkaldevikarer

Egedal Kommune

Den 1.2-2021 mangler vi en medhjælper og tilkaldevikarer der kan træde til ved behov til vores dejlige børnehus.

Medhjælperstillingen er i vuggestuen og vikarstillingerne vil være med tilknytning til hele huset.

Degnebakken ligger tæt på stationen og midt i naturen. Vi ligger lige ved siden af Lærkeskolen, hvor de fleste af vores børn starter i skole.

Vores pædagogiske grundholdning bygger på en inkluderende tilgang, ressourcetænkning og et anerkendende og individuelt syn på barnet.

I Degnebakken er der et solidt pædagogisk grundfundament, som vi tilpasser til de børn vi dagligt omgiver os med, sådan at det er dem der danner grundlag for det pædagogiske arbejde.

Egedal Kommune
PharmakonErfaren farmakonom med lyst til at undervise søges

Pharmakon, Hillerød

Har du solid erfaring fra et sygehusapotek eller anden produktion, hvor du har arbejdet med aseptisk produktion af sterile produkter? Har du lyst til at gøre formidling af viden og praktisk til dit nye hjertebarn. Og har du mod på at have ansvaret for vores renrumsfaciliteter, så skal du søge denne stilling. Vi tilbyder variation i opgaver, gode arbejdsvilkår og fokus på den gode læring.

Udover at undervise har du det daglige ansvar for vores laboratorium, hvor du sikrer klargøring og vedligeholdelse. Du vil varetage den daglige koordinering af en serviceassistent, som primært hjælper med klargøring, rengøring og opvask. Du holder af at arbejde i rene rum og gør dig altid umage med at arbejde korrekt aseptisk.