5.967 job matcher din søgning 5.967 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.967 resultater.
Ballerup KommuneBallerup Hjemmepleje søger sygeplejerske til nattevagt

Ballerup Kommune

Har du lyst til at udvikle sygeplejen i Hjemmeplejen i Ballerup Kommune med tanke og fokus for rehabilitering? Vi søger en dygtig sygeplejerske til nattevagt til vores fælles sygeplejeteam med fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer.

Vi er en gruppe udekørende sygeplejersker - flere med særlige fokusområder - der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser, komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige sygeplejersker, som kan medvirke til at varetage pleje og behandling af vores borgere.

DeloitteDo you share our passion for the CFO area? Then join our Graduate Programme 2021!

Deloitte, Copenhagen

We want to make an impact that matters to the people around us, our clients and society. Are you up for the task?

We strive to foster an inclusive culture founded on collaboration, curiosity and high ambitions. We offer you a strong, often life-long professional network, where you can unfold your full potential. You will become part of a large team, and your development will take place in a truly social environment, which is of high importance to us.

Based on client needs, your skill set and preferences, the focus of your assignments can range from

 • Management accounting, controlling and reporting
 • Optimisation of finance and month-end processes
 • Business partnering and Performance Management
Ballerup KommunePædagog til Klub Skovlunde

Ballerup Kommune

Klub Skovlunde er et fritidstilbud beliggende i bydelen Skovlunde, i Ballerup Kommune. Vi har p.t. 600 børn og unge indmeldt. Klubben består af 2 basis klubber og et ungehus. Vi arbejder ud fra en relationel og anerkendende pædagogisk praksis, og du skal være indstillet på indgå i en dynamisk personalegruppe, der vægter godt samarbejde og det gode arbejdsmiljø højt. Du er initiativrig, kan igangsætte pædagogiske aktiviteter og varetage opgaver på egen hånd samt i team samarbejde med kollegaer.

Vi søger en uddannet pædagog til 32 timer om ugen. Du skal have lyst til at prøve kræfter med arbejdet med børn og unge i alderen 10-18 år. Du skal være åben og imødekommende og møde børn og unge med gensidig respekt.

Din arbejdstid vil være fordelt med ca. 1/6 i skolen og 5/6 i klubben - primært i eftermiddagstimerne og 1 aften ugentligt.

Center for Autisme
Fagperson med stor erfaring indenfor autismeområdet – genopslag

Center for Autisme, Herlev

I Center for Autismes afdeling for Rådgivning, Undersøgelser og Kurser (RUK) udvider vi vores team med yderligere en fagperson.

Opgaver i stillingen:

 • At være ansvarlig VISO-specialist i meget komplekse sager omkring personer med autisme, som også kan have andre udviklingsforstyrrelser som f.eks. mental retardering eller ADHD og/eller forskellige psykiske og adfærdsmæssige forstyrrelser.
 • At undervise og rådgive fagpersoner i forhold til forskellige aspekter af autisme indenfor forskellige funktionsniveauer og i forskellige kontekster og tilbud.

Vi tilbyder en skøn arbejdsplads, som bærer præg af høj faglig ekspertise og af stor ordentlighed og ydmyghed i forhold til vores borgere og samarbejdspartnere samt etisk velovervejet og respektfuld tilgang til vores målgruppe som helhed.

Center for Autisme
Gustaf Fagerberg A/SServicetekniker

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Til vores serviceafdeling søger vi en servicetekniker med praktisk baggrund. Du skal stå for service på hovedsageligt ventiler og aktuatorer placeret rundt omkring i Danmark samt på vort serviceværksted i Brøndby.

Arbejdsopgaver:

 • Planlægning og udførelse af faste serviceeftersyn i samarbejde med kunder.
 • Servicering af elektriske og pneumatiske aktuatorer.
 • Renovering af regulerings- og afspærringsventiler.

Du er automatikfagtekniker, entreprenørmaskinemekaniker eller har anden lignende praktisk baggrund, med el og mekanisk arbejde. Du har derfor kendskab til både stærk- og svagstrøm. Du har indsigt i bl.a. styring og regulering, edb og engelsk.

Danske Musik- og KulturskolerPraktikant til kommunikation og SoMe

Danske Musik- og Kulturskoler, København

Ønsker du at udvikle dine kompetencer i kommunikation og sociale medier i en ambitiøs og kulturpolitisk landsorganisation? Så kan du blive praktikant hos DMK i foråret 2021.

Som praktikant hos Danske Musik- og Kulturskoler (DMK) kommer du til at arbejde med udvikling af kommunikationsstrategi, content til vores hjemmeside og sociale medier samt udvikling af et nyhedsbrev.

Vi har et tæt samarbejde i sekretariatet. Samtidig samarbejder vi med en lang række parter, der bl.a. tæller vores medlemsskoler, Kulturministeriet, DR, Det Kongelige Teater, Ungdomsøen og mange flere.

Det vigtigste er, at du har viden om og lyst til at arbejde med at:

 • udvikle og producere indhold til vores hjemmeside og sociale medier
 • varetage professionel medlemskommunikation
 • arbejde med professionel interessevaretagelse
Gate 21Drømmer du om elevplads i en af Danmarks førende organisationer for grøn omstilling?

Gate 21, Albertslund

Gate 21 arbejder for at gøre Greater Copenhagen til verdens førende region for grøn omstilling og vækst. Det er det, vi er her for, men vi har brug for din hjælp!

Vi søger en kontorelev til vores daglige arbejde med at skabe værdi for partnerkredsen og for vores medarbejdere.

Din mor siger, at du

 • Altid sætter i opvaskemaskinen!
 • Husker familiens fødselsdage!
 • Er positiv – glasset er halvt fyldt
Nordisk MinisterrådAvdelningskoordinator (assistent) till avdelningen för tillväxt och klimat på Nordiska ministerrådet i Köpenhamn

Nordisk Ministerråd

Vill du bidra till Nordiska ministerrådets vision om att Norden ska vara världens mest hållbara och integrerade region år 2030? Då är rollen som avdelningskoordinator något för dig.

Tjänsten är placerad i avdelningen för tillväxt och klimat. Denna avdelning har ansvaret för att assistera sex ministerråd och politikområden: miljö och klimat, näringsliv, energi, regionalpolitik, digitalisering och finanspolitik. Avdelningen har dessutom ansvar för organisering och samarbete om FN:s globala hållbarhetsmål. Arbetet på avdelningen är organiserat i arbetsgrupper, där tvärgående arbete prioriteras högt.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektleder

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er du klar til at sikre økonomi, tidsplan og kvalitet på vores projekter i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så får du her muligheden for at vise, hvad du kan, i en central projektlederstilling, der byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig udvikling.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet

Lemvigh-Müller A/SUdviklingsorienteret ekstern salgskonsulent til Energi & Klima, Østdanmark

Lemvigh-Müller A/S

Energi og Klima er et vigtigt fokusområde i vækst hos os, og vi har derfor brug for en teknisk velfunderet kollega, der brænder for at besøge vores kunder (primært el- og VVS-branchen). Som en del af energi- og klimateamet træder du ind i et område i rivende udvikling, hvor motivationen er høj og de professionelle løsninger er mange.

Du planlægger selv din hverdag med udgangspunkt fra dit hjem, som ligger centralt i Østdanmark eller fra et af vores kontorer på Sjælland. Din kollega i Vestdanmark har sit udgangspunkt centralt i Jylland og I arbejder tæt sammen omkring jeres initiativer i markedet.

Din vigtigste opgave er at besøge relevante B2B-kunder i Østdanmark – hvor du enten alene eller i samarbejde med relevante specialiserede kolleger præsenterer energi- og klimakoncepter og produkter.

Bjarke Ingels GroupCPH IT Supporter

Bjarke Ingels Group, Valby

Vores kontor i København leder nu efter en IT Supporter

Vi leder efter en dygtig IT medarbejder til skellet mellem drift og support med et højt service-gen. Du skal kunne forstå dig både på de tekniske aspekter af IT-drift, samt elske kontakt med brugerne. Du får muligheden for at være med til at påvirke hele vores IT-setup og processer og du får lov til at bringe dine egne idéer til livs. Samtidigt er der tale om en meget udadvendt rolle, hvor du dagligt hjælper kolleger i hele huset og får en stor kontaktflade.

Du bliver en del af en IT-afdeling med kolleger fordelt over vores internationale kontorer. I København arbejder du tæt sammen med de 5 andre IT medarbejdere og du yder support til 300 kolleger, enten selvstændigt eller i kontakt med eksterne partnere. Samtidig vil der være drift opgaver som du kommer til at have ansvaret for.

SEKO Logistics
Medarbejder til kundeservice og kurér (mulighed for deltid)

SEKO Logistics, Brøndby

Vi søger en dygtig medarbejder til et team i virksomheden, hvor det primære fokusområde er kurérløsninger. I dagligdagen opererer vi med vores digitale platform MySEKO, som udgør fundamentet for processerne i afdelingen. Arbejdsopgaverne strækker sig bredt lige fra prisaftaler til kundeservice, sagsafregning til IT-opdateringer m.m.

Der er plads til den enkelte medarbejder og gode muligheder for at præge udviklingen i afdelingen. Det vil også være muligt at lave en aftale om en deltidsstilling.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at præge udviklingen i afdelingen/virksomheden
 • En arbejdsplads med stor medarbejdertilfredshed
SEKO Logistics
UMAGE ApSMicrosoft Dynamics Navision Developer

UMAGE ApS, Copenhagen

Do you have an interest in and experience with Microsoft Dynamics NAV and would you like a job where you can put your expertise into play to help us develop our business?

Would you also like to work in a company with fast decision-making and a unique team of skilled employees? Then maybe you're the one we're looking for, as we're currently looking for an experienced NAV developer who is passionate about making a difference.

Responsibilities:

 • Development and customization in general
 • Optimize workflow in Navision for our order team and purchase team
 • Set up and run reporting in Power BI for sales, purchase and finance
Ballerup KommuneMobilitetsplanlægger der brænder for at udvikle cykel- og ladeinfrastruktur i Ballerup

Ballerup Kommune

Har du erfaring med grøn mobilitet og lyst til at være med til at udvikle, hvordan Ballerup Kommune kan få flere til at hoppe på cyklen og få flere el-biler på vejene? Så er du måske vores nye kollega til Mobilitetsteamet i Center for By, Erhverv og Miljø, der skal arbejde med strategisk mobilitetsplanlægning og ændring af transportvaner.

Dit ene fokusområde bliver at videreudvikle cykelinfrastrukturen i Ballerup, bl.a. med kampagner for cykelpendling på supercykelstierne gennem kommunen og sikre skoleveje. Dit andet fokusområde bliver at udvikle og implementere en strategi for ladestandere for elbiler - bl.a. med et forsøgsprojekt med boligafdelinger. Samarbejde og samskabelse med borgere står højt på den politiske dagsorden og er en kernekompetence i denne stilling.

Furesø KommuneMusik, værktøj og bevægelse: 3 pædagoger til børnehave med god normering

Furesø Kommune, Værløse

I Hareskov Børnehus i Furesø Kommune søger vi pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter 3 energiske, fagligt dygtige og idérige børnehavepædagoger. De 2 af stillingerne er på 30 t/ugen og den sidste på 35 t/ugen. Vi forventer, at du er uddannet pædagog, at du kommer med erfaring og nye indspark indenfor 3-6-årsområdet, og at dit hjerte banker for børnehavebørn.

 • Musik: Vi mangler dig, der kan spille musik med vores børn. For dig er musikken en stor del af det pædagogiske arbejde.
 • Værktøj: Vi mangler dig, som har lyst til at bygge og hamre med børnene på legepladsen, og som ser udelivet på legepladsen som et godt læringsrum.
 • Bevægelse: Vi mangler dig, der bruger bevægelse som et pædagogisk redskab for at fremme børnenes fysiske og sociale kompetencer.
Furesø KommunePædagog til vuggestuen i Børnehuset Birkhøj

Furesø Kommune, Farum

I Børnehuset Birkhøj i Furesø Kommune søger vi en pædagog til vuggestuen 35 t/ugen fra den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Vi søger dig, der har lyst til at være sammen med børn fra 0-3 år, du kan være i børnehøjde, synge, lege, være ude i al slags vejr, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Vi søger dig, der vil arbejde for det gode forældresamarbejde, er omstillingsparat i en til tider omskiftelig hverdag. Dig der har lyst til sjov og faglig sparring, og som har dit gode humør med dig.

Vi er et hus med lyse stuer og natur lige udenfor vinduerne, vi kan fx se over på hestene i folden ved siden af. Vores legeplads udenfor samt stuerne indenfor giver os mange muligheder for fysisk udfoldelse og sociale relationer til gavn for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Revisionsfimaet W. Bach Nørgaard v/Peter Krog ChristoffersenRevisor til godkendt revisionsfirma

Revisionsfimaet W. Bach Nørgaard v/Peter Krog Christoffersen, Ballerup

Revisionsfirmaet W. Bach Nørgaard FSR søger netop nu en revisor.

Vi er et godkendt registreret revisionsfirma som kan tilbyde en spændende hverdag hvor du er ansvarlig for dine egne kunder, indenfor rådgivning, regnskab og revision. Vores kunder er primært ejerledet virksomheder, selvstændige, selskaber og mindre koncerner.

Vi forventer, at du tager ansvar og bringer dine kompetencer i spil, således at du fremstår kvalitetsorienteret og værdiskabende for dine kunder.

Vi forestiller os at du har 1-2 års erfaring fra revisionsbranchen. Du har for nylig afsluttet din cand.merc.aud, HD eller er godt på vej i dit studie.

Brøndby KommuneØkonomichef

Brøndby Kommune

Brøndby Kommune søger en dygtig økonomichef, der kan fortsætte en spændende udvikling på det centralt placerede økonomiområde.

Brøndby Kommune er kendt for et godt politisk klima, god økonomi, stabil drift, mangfoldighed i befolkningssammensætningen, fodbold, kultur og socialt fællesskab. De mange eksisterende kvaliteter skal udbygges i takt med et stigende fokus på fremtidige behov og vilje til at udnytte muligheder. Brøndby Kommune ønsker snusfornuftigt at bevare det bedste og samtidigt forny.

Du bliver et væsentligt omdrejningspunkt i denne proces, og virker for sikker styring og tydelige samspil med resten af organisationen i overensstemmelse med kommunens økonomiske politik. Du bliver chef for godt 30 engagerede medarbejdere, heraf tre dygtige teamledere.

Fluidan ApS
Application Specialist – Process Optimization/Rheology

Fluidan ApS, Lyngby

Fluidan is looking for a talented and ambitious production/chemical engineer who can develop the application of RheoStream® and support implementation at customers. Join a small revolution in measuring technology – and make a real difference to manufacturing companies worldwide.

As our new Application Specialist, you will be a key member of the Fluidan team. Together with our commercial lead and our technical team you will secure that our customers get an experience that will convince them of implementing RheoStream. The main focus is paints/coatings, but you will also develop and expand on the applications of RheoStream.

Ekco ApS
Junior Account Manager

Ekco ApS, Roskilde

Vi er inde i en rivende udvikling og oplever en stor efterspørgsel på vores services, specielt i forhold til vores unikke koncept med vores rullende butik SKOXpressen.

Vi styrker derfor området med endnu en og har derfor brug for den absolut bedste og mest servicemindede Junior Account Manager til at servicere vores kunder fordelt i og omkring Roskilde samt Storkøbenhavn.

Du driver og udvikler forretningen i dit distrikt og har en hverdag, der bygger på frihed under ansvar. Gennem sparring med ejerlederen planlægger du dine indsatser og kundebesøg. Med din rullende butik laver du direkte salg fra vognen, men den bruges også til at danne langsigtede relationer med kunderne som serviceres via vores hovedsæde i Roskilde og med bestillinger via vores webportal.