1.789 job matcher din søgning 1.789 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.789 resultater.
Hilti Danmark A/S
Bliv vores Hilti Store-konsulent i Kolding

Hilti Danmark A/S

Brænder du for kundekontakt og i samarbejde med kunden finde frem til den bedste løsning? Har du lysten til at gøre en forskel for vores kunder i Hilti Store?

Som Hilti Store-konsulent tilbyder vi dig en mulighed for at starte en salgskarriere gennem en masse oplæring og træning, som eventuelt kan skubbe dig i retning mod en Account Manager-stilling. Du vil få praktisk erfaring med Hiltis produkter, en masse ansvar, og weekender fri, da butikkens åbningstid ligger fra mandag til fredag.

Hilti Danmark A/S

Som konsulent i Hilti Store får du en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med byggefagfolk, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på. Når kunderne træder ind i butikken, er det dit ansvar at rådgive om samt præsentere og demonstrere vores produkter og services. Du får rig mulighed for at styrke dine salgsargumenter og for at drive salgsaktiviteter.

CuriaSales Manager – Strategisk projektsalg af HR-software

Curia søger for Sympa

Har du naturtalent for at skabe tætte kunderelationer, og vil du udleve dine ambitioner i en ekspanderende virksomhed, hvor kultur, energi og proaktivitet er bærende kræfter? Kundens behov er omdrejningspunktet for dit salg

Du tager ansvaret for salget af Sympa HR i Jylland og på Fyn, hvor du naturligvis får al den opbakning, du har brug for fra Country Directoren og din kollega for Sjælland samt hele den øvrige Sympa organisation i Norden.

Salget skal boostes, hvilket du får succes med, når du forstår kundens samlede forretning og skaber tætte relationer med beslutningstagerne, som typisk er HR-direktøren, CFO eller CEO.

Lidl Danmark K/SStudentermedhjælper til oversættelse af Non-Food-artikler - 10-20 timer om ugen

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du i gang med en sproglig uddannelse og brænder for tysk sprog og kultur mens du samtidig holder af at nørde med formuleringer på dansk? Så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper til vores deklarationsteam, som i øjeblikket består af 10 topmotiverede og dygtige medarbejdere.

Vi arbejder med kvalitetssikring af emballager til Lidls private label-artikler på både food- og nonfood-området. Hverdagen er præget af en blanding af dynamik og fordybelse. Der er skarpe deadlines, en uformel omgangstone, godt sammenhold og faglig sparring.

Om jobbet

 • Oversættelse af forskellige tekster fra tysk til dansk
 • Samarbejde med kolleger internt og med vores tyske hovedkontor
 • Registrering og arkivering af opgaver
Lidl Danmark K/S
DIN ForsyningSRO-koordinator

DIN Forsyning, Esbjerg

Har du en relevant teknisk uddannelse eller praktisk erfaring inden for arbejde med SRO-anlæg? Har du solide kompetencer til løsning af opgaver inden for SRO/SCADA? Er du herudover selvstændig, nøjagtig og videbegærlig? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i IT og SRO hos DIN Forsyning.

SRO varetager som en del af IT og SRO i dag drift, vedligehold og udvikling af SRO-anlæg inden for vand, varme og spildevand. Afdelingen består på nuværende tidspunkt af tre IT-medarbejdere og en SRO-koordinator, og den gennemgår i disse år en udvikling fra at være en primært driftsbetonet til en udviklingsorienteret funktion med fokus på teknologi, automatisering, digitalisering og sikkerhed. Som vores nye SRO-koordinator skal du i tæt samarbejde med kollegaer fra driften bl.a. arbejde med:

 • Drift af SRO-anlæg, herunder installationer, opgraderinger samt fejlfinding
 • Intern projektledelse ifm. SRO i vand- og varmeforsyningen
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Strategy Professional

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

For our Offshore Business Unit located in Vejle (DK), for a global scope, we are looking for a Strategy Professional in Offshore Strategy team who will thrive in an intense cross-functional dynamic environment. As part of an expanding wind offshore industry, the strategy team aims to provide decision makers with global market insights and support with analysis and commentary for strategic decisions.

As a Strategy Professional, your responsibilities will include:

  Siemens Gamesa
 • Drive/manage/support strategic and transformation projects across the organization
 • Deliver and support on market related insights for the benefit of both operational and strategic decision making
 • Gather, analyze and summarize market & competitive intelligence and other prepare strategic analysis
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
OJ Electronics A/SEmbedded software developer

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Are you passionate about embedded software development? Do you have an agile mindset? Then keep on reading!

OJ Electronics is a successful manufacturer of electronic products within ventilation and floor heating. We are looking for an embedded software developer for our team working mainly on floor heating thermostats.

Your tasks will be to convert project requirements and ideas into design and code for new and existing products. You will be building, maintaining and documenting the products’ software requirements, architecture and design. Furthermore, you will be ensuring that development projects are implemented within the established framework (time, quality and economy) and you are expected to contribute to continuous improvement and optimization of the software development process.

OJ Electronics A/S
Agrometer A/SElev til lager og logistik

Agrometer A/S, Grindsted

Vi søger en frisk og udadvendt person m/k, som både har lyst til at lære og lyst til at have et ansvar. Du får en grundig uddannelse indenfor lagerlogistik, varemodtagelse, forsendelse til både ind- og udland, kvalitetskontrol, EDB, kundebetjening m.v.

Den ideelle kandidat har allerede gennemført 20 ugers skoleforløb, og har gerne mekanisk eller teknisk forståelse. Du har et godt humør og giver både kunder og leverandører en god betjening, og du ønsker at give dit bidrag til et godt arbejdsklima.

Vi tilbyder dig en udfordrende og lærerig elevstilling i en ekspansiv virksomhed, med dygtige og engagerede kollegaer, der har en uformel omgangstone. Løn efter gældende overenskomst.

Plejekollektivet Stationen Selvejende InstitutionUddannet og engageret pædagog til socialpædagogisk arbejde i døgnregi

Plejekollektivet Stationen Selvejende Institution, Haderslev

Stationen er et socialpædagogisk opholdssted godkendt af Socialtilsyn Syd jf. Servicelovens § 66 stk. 1 nr. 5.

Vi er vi et team på ca. 22 ansatte. Som medarbejder på Stationen bliver du en del af en organisation i udvikling, hvor høj faglighed, samarbejdsvillighed og foranderlighed kendetegner en normal hverdag.

Du skal trives med at navigere i en hverdag, hvor du aldrig helt ved, hvad dagen bringer. Vores behandlingsarbejde er primært forankret i kognitive behandlingsformer, mentaliserende tilgange, jeg-støtte og spejling – som bæres af anerkendende tilgang, humor og vores relation til de unge.

Tønder KommuneGenopslag - Kan du stå i spidsen for forandring og løfte ARBEJDSMARKED til nye højder?

Tønder Kommune

Tønder Kommune søger en ambitiøs og innovativ fagchef, der har erfaring med forandringsledelse og har mod til at gå nye veje for at få flere borgere i arbejde.

Arbejdsmarkedsområdet er højt prioriteret og har stort fokus fra både politikere og fra kommunens virksomheder. Du overtager en velsmurt maskine med dygtige medarbejdere og ledere, der har styr på kerneydelserne. Fundamentet for at skabe udvikling og løfte området til nye højder er derfor i orden.

En relativ stor andel af borgere i den arbejdsdygtige alder står uden for arbejdsmarkedet. Det er din vigtigste opgave, at få flest mulige af disse borgere i arbejde. Dette kalder på nye måder at gøre tingene på. Det forventes derfor, at du med respekt for det bestående kan udfordre den traditionelle arbejdsmarkedstænkning og finde nye måder, at løse opgaverne på.

Tønder KommuneAdministrativ medarbejder til Pleje & Omsorg

Tønder Kommune, Løgumkloster

Kunne du tænke dig et spændende og udfordrende job i en velfungerende administration? Har du har flair for økonomi, og ønsker at være en del af et godt team, hvor initiativ og medansvar er i fokus? Så skal du søge dette job, hvor vores stærke administrationsteam af engagerede og kompetente kolleger står klar til at tage godt imod dig.

I Pleje & Omsorg, søger vi en engageret og kompetent administrativ medarbejder til administrationen. Der er tale om en fastsættelse på 30 timer pr. uge, med indmødested på Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster.

Stillingen består blandt andet af økonomiopfølgning, betaling af fakturaer, opkrævning af borgerbetalinger, logningskontrol, kvalitetssikring og diverse administrative ad hoc-opgaver.

Fredericia KommuneStrategisk økonomikonsulent til Økonomiudvalgets, Miljø- og Teknikudvalgets og By og Planudvalgets områder - genopslag

Fredericia Kommune

Fredericia Kommune søger en strategisk tværgående økonomikonsulent til Budget og Analyse. Den strategiske økonomikonsulent indgår i Tværgående Økonomistyring, der varetager den strategiske økonomistyringssparring med kommunens øverste ledelse indenfor Økonomiudvalgets, Miljø og Teknikudvalgets samt By og Planudvalgets områder.

Dine opgaver inkluderer blandt andet:

 • Analyser af økonomiske problemstillinger og data
 • Økonomisk sparring med direktion og koncernledelse med fokus på at fastholde balancen i økonomien og have blik for at skabe økonomisk råderum
 • Koordinering af budgetopfølgning, budgetlægning og opfølgning på Økonomiudvalget, By- og Planudvalget og Miljø- og Teknikudvalget
SwipBox
Business Proces Manager

SwipBox, Sønderborg

SwipBox er en ung hurtigvoksende IT- & softwarevirksomhed, der er godt i gang med at disrupte logistik- og pakkebranchen globalt med vores unikke produkter.

Til vores Customer Care Department, der servicerer vores kunder med mange forskellige opgaver - søger vi en stærk og struktureret Business Proces Manager, til at vedligeholde og videreudvikle vores kvalitetsledelsessystem.

SwipBox

Dit primære fokus vil være at strukturere og videreudvikle kvalitetsledelsessystemet, samt indsamle og levere statistikker ift forskellige målinger til ledergruppen. SwipBox er en vækstvirksomhed med en travl hverdag, hvor det forventes at man er opsøgende omkring sine opgaver.

SwipBox
S/I FGU SønderjyllandFaglærer til IT-teknik i Haderslev

S/I FGU Sønderjylland

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Så er det dig vi søger.

Vi søger en faglærer som er uddannet indenfor IT, som kan være ansvarlig for skolens IT-tekniker lærling, og som kan varetage helhedsorienterede læringsforløb i det erhvervsfaglige tema IT-teknik. Ud over de faglige kompetencer er det er afgørende, at du har relationsarbejde som spidskompetence og kan lede unge menneskers læring i holdfællesskaber.

Som faglærer i det erhvervsfaglige tema IT-teknik vil du have ansvar for elevernes læring heri samt i faget PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære)

BESTSELLER
Skadebehandler, transport

BESTSELLER, Haderslev

Brænder du efter nye udfordringer i en dynamisk og global virksomhed, hvor du kommer til at arbejde som skadebehandler på vores internationale flow af varer?

Du bliver en del af Customs & Flow Compliance-afdelingen, som er en afdeling af specialister fordelt i flere teams, der arbejder med international told, fragtøkonomi og skadesbehandling. Vi er i dag ni kolleger og søger nu endnu en kollega, der skal bidrage til vores skadebehandling på transportområdet.

I afdelingen arbejder vi meget med international lovgivning, kontroller, sagsbehandling, IT-systemopsætning og transportjura. Hos os bliver du en del af en dynamisk afdeling, hvis input er afgørende for et effektivt flow af varer og information på tværs af BESTSELLERs brands og markeder.

Egsgaard - HR
Teamleder til Service & Support (Genopslag)

Egsgaard - HR søger for Telesikring A/S i Esbjerg

Er du garant for at sikre endnu bedre kundeoplevelser af vores sikringsløsninger? Har du erfaring med le­delse og teknisk support? Motiveres du af at skabe overblik, struktur og effektive processer sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere?

Som Teamleder får du det faglige og daglige ledelsesansvar for i øjeblikket 4 medarbejdere samtidig med, at du indgår i driften og løser de tekniske opgaver på lige fod med teamet.

Primære opgaver vil være:

 • Koordinering af teamet, herunder opgavefordeling, driftsoptimering, ferieplanlægning m.m.
 • Teknisk kundesupport på telefon, mail og fjernstyringssystemer i forbindelse med problemstillinger på sikringsanlæg
 • Support til vores egne Sikringsteknikere
PersonaleBørsenSengeSpecialisten søger weekendsælger til deres butik i Kolding

PersonaleBørsen søger for SengeSpecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end-segmentet.

SengeSpecialisten søger deltids-/weekendsælger til deres butik i Kolding, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - Olie/Gas & Marine

Solar Danmark A/S, Vejen

Er du en dygtig sælger med en god teknisk forståelse? Og bliver du motiveret af et selvstændigt kundeansvar og at arbejde i tæt kontakt med kunderne?

I Offshore-afdelingen sælger vi serviceydelser og produkter, der skal være certificerede til eksplosionssikrede områder og/eller være godkendte til marinebrug. Vi tilbyder teknisk support, og vi sørger for, at vores kunder har den nødvendige logistik både i og uden for Danmark.

Med salgskontoret hos Solar i Vejen som din daglige base opbygger og udvikler og vedligeholder du en professionel, international kundekreds, som du har det selvstændige kundeansvar for. Du fremmer teknisk vejledning og løsningssalg inden for olie/gas- og marineinstallationer, samtidig med at du udarbejder og følger op på tilbud og projekter.

Solar Danmark A/S
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Business Controller for Renewable Energy Projects

Babcock & Wilcox Vølund A/S, Esbjerg

We are looking for a business controller to work closely with the Project managers and Service Account Managers to ensure successful Aftermarket- and Service Upgrade projects.

You will be responsible for following up on the economy of typically 100-200 projects below 8M DKK in Aftermarket Service and 2-3 of our current and future Service Upgrade projects above 8M DKK. The follow-up will take place in close cooperation with the Service Account Managers, the Project managers, the finance department and the other controllers. Your work will be an essential part of the success of the final project.

Your position will involve, but not be limited to:

 • Supporting the Project managers and Service Account Managers with economy control.
 • Preparing project economy reports for the Service Upgrade Projects in close cooperation with the Project Managers.
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Brødrene Hartmann A/SDygtige medarbejdende holdledere til vores produktion i Tønder

Brødrene Hartmann A/S

Drømmer du om et job, hvor du kan udvikle dig som leder? Har du lyst til at være med til at drive en produktion, hvor sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet spiller en afgørende rolle?

Vi søger kolleger til produktionen, som skal fungere som holdledere på vores 5 skiftehold. Vi har en rullende vagtplan, der er planlagt i ét år af gangen. Vagtplanen består af 4 dagvagter og en dag fri, derefter 4 aftenvagter og derefter en dag fri. Efterfulgt af 4 nattevagter og 6 dages fri. Man vil som medarbejdende holdleder blive fast tilknyttet til et af vores 5 skiftehold med cirka 25 medarbejdere og referere ind til Produktionsledelsen.

Som medarbejdende holdleder har du ansvaret for produktionen på det enkelte skiftehold, og du er bindeleddet mellem Produktionsledelsen og medarbejderne på holdet. Du indgår selv praktisk i produktionen og arbejder med procesanlæg.

Egsgaard - HR
Servicesupporter

Egsgaard - HR søger for telesikring a/s i Esbjerg

telesikring a/s er inde i en spændende udvikling, og vi søger derfor en teknisk og serviceminded Servicesupporter til vores Serviceafdeling i Esbjerg, som varetager kundehenvendelser i forbindelse med teknikerbesøg.

Som Servicesupporter er du ansvarlig for at yde en professionel service og support til både vores kunder og Sikringsteknikere, og dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Koordinering af serviceopgaver
 • Kundesupport på telefon og mail
 • Teknikersupport

Vi tilbyder en spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kolleger med reference til Servicelederen.