15.787 job matcher din søgning 15.787 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.787 resultater.
Jobindex A/S
Support til HR og administration

Jobindex A/S søger for Zoetis Denmark, Farum

For at kunne servicere organisationen bedst muligt, søger vi en person, der kan assistere i vores HR og administration. Stilling er en deltidsstilling på 25 timer, fordelt på 4-5 dage efter aftale.

Som support til HR og Site-administrationen vil du som minimum løse opgaver såsom:

 • Administrative opgaver i forbindelse med rekruttering, ansættelse og jobændringer
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af diverse HR-relaterede dokumenter, politikker, diagrammer
 • Ajourføring af diverse administrative arkiver
Jobindex A/S
POWER A/S
Ny kollega til kundeservice søges

POWER A/S, Glostrup

Hele Danmarks elektronikkæde har vokseværk, og med den vokser også vores måske vigtigste afdeling, nemlig kundeservice, hvor et passioneret team hjælper kunderne til en endnu bedre POWER-oplevelse. Og her er tale om meget mere end bare et job.

Det får du:

Jobindex A/S
 • Glæd dig til at få et stort ansvar. Du har nemlig et vigtigt job, for vi VIL give den bedste service, og vores kunders tilfredshed er det, der driver os
 • Du rapporterer til en af vores teamledere, men vil også have daglig kontakt med lederen af kundeservice. Selv direktør Boysen har det med at kigge forbi (typisk fordi han hører vores ret hyppige grin). Med andre ord: korte kommandoveje og unikke muligheder for at tage hurtig action på den gode idé.
POWER A/S
Agrometer A/SElev til lager og logistik

Agrometer A/S, Grindsted

Vi søger en frisk og udadvendt person m/k, som både har lyst til at lære og lyst til at have et ansvar. Du får en grundig uddannelse indenfor lagerlogistik, varemodtagelse, forsendelse til både ind- og udland, kvalitetskontrol, EDB, kundebetjening m.v.

Den ideelle kandidat har allerede gennemført 20 ugers skoleforløb, og har gerne mekanisk eller teknisk forståelse. Du har et godt humør og giver både kunder og leverandører en god betjening, og du ønsker at give dit bidrag til et godt arbejdsklima.

Vi tilbyder dig en udfordrende og lærerig elevstilling i en ekspansiv virksomhed, med dygtige og engagerede kollegaer, der har en uformel omgangstone. Løn efter gældende overenskomst.

Leif Jensen & Vejborg A/S, Aut. El-InstallatørUddannet elektriker til afvekslende hverdag hos mindre elinstallatørvirksomhed

Leif Jensen & Vejborg A/S, Aut. El-Installatør, Rødovre (Arbejdsområde: Hovedstadsområdet)

Er du uddannet elektriker? Er du god til at have kundekontakt? Og har du lyst til at blive udfordret med varierende opgaver i en mindre elinstallatørvirksomhed?

Som serviceelektriker hos os laver du selvstændige, varierende opgaver til offentlige kunder og erhvervskunder. Du vil blandt andet arbejde med:

 • elinstallation og -service til boliger, kontorer, virksomheder og institutioner – både i nybyggeri og ved renovering
 • datainstallationer – kategori 5, 6 og 7 netværk
 • installation af belysningsanlæg, primært LED-anlæg.

Vi stiller alle redskaber til rådighed samt firmabil. Du får løn efter kvalifikationer.

DB Cargo Scandinavia A/S
Er du kundeorienteret og har erfaring med disponering?

DB Cargo Scandinavia A/S, Taastrup

Så læs nærmere om stillingen som Intermodal Dispatcher i DB Cargo Scandinavia A/S herunder:

Stillingen er en nyoprettet stilling med arbejdssted i Høje Taastrup. Du vil indgå i vores Customer Service-afdeling under International Sales, hvor du blandt andet vil håndtere det helt nye Scandinavian Rail Shuttle intermodal tog samt understøtte den kraftigt stigende efterspørgsmål efter miljøvenlig godstransport.

Du skal med andre ord:

 • Sikre optimal disponering efter kundernes behov
 • Fungere som bindeled mellem salgsafdelingen, kombiterminalerne, vores kunder samt vognmænd
 • Monitorere og koordinere booking af intermodale enheder på primært Scandinavian Rail Shuttle-toget og være ansvarlig for disponering og udlastning af denne service
DB Cargo Scandinavia A/S
Haslev LægecenterKonsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter

Vi søger en sygeplejerske der har bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor og måske har du specialuddannelsen i borgernær sygepleje.

Du er nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt og på baggrund af dette, implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag.

Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
 • Tæt samarbejde med kontoret og laboratoriet og dækning af disse funktioner ved ferie/kurser o.a. Oplæring vil selvfølgelig finde sted.
HR-SprintTeknisk supporter med VVS-baggrund

HR-Sprint søger for Laufen Nordic i Køge

Vil du tage ansvaret for de tekniske serviceopgaver? Motiveres du af at vejlede og yde en sublim rådgivning, når kunden står med svære tekniske problemer eller har brug for din hjælp med en reklamation? Vil du udfordres i en teknisk support-rolle hos Laufen Nordic? Så har vi jobbet til dig.

Som teknisk supporter med serviceansvar bliver din rolle helt central for drift og samarbejde imellem afdelingerne og kunderne. På en normal arbejdsuge er dit fokus 50 % af tiden på service og reklamationer og de resterende 50 % på teknisk support, med mulighed for at nørde ned i produkterne. Du får derfor stor mulighed for at bruge din ekspertise og opbygge viden inden for sanitet. Motiveres du af følgende opgaver, vil du være den rette til jobbet:

 • Teknisk support til kunder og agere teknisk backup for salgskollegaer i marken
 • Håndtering af alle indkomne serviceopgaver, udformning af guidelines (hjælp til selvhjælp)
Ringsted KommuneSnurretoppen søger 3 pædagoger

Ringsted Kommune

Er du som pædagog engageret i arbejdet nede i børnehøjde og sætter du fagligheden i fokus, så er du måske en af vores nye kollegaer!

Vi har fået flere midler samtidig med at en af vores kollegaer har valgt at gå på pension. Så nu mangler vi derfor tre dygtige pædagoger snarest muligt.

Stillingerne er på 30-37 timer - 2 til vuggestuen og 1 til børnehaven.

Snurretoppen er en stor selvejende integreret institution. Vi er normeret til 60 vuggestuebørn samt 120 børnehavebørn og et af vores kendetegn er, at sammensætningen af børn og forældre er mangfoldig.

Attendo A/S
Teamleder til Friplejehjemmet Lærkevej

Attendo A/S, Frederikssund

Vi søger en teamleder til vores friplejehjem Lærkevej, der er beliggende midt i Frederikssund. Du vil have ansvaret for din egen medarbejder gruppe bade ledelsesmæssigt og fagligt. Du vil primært arbejde på dagvagt, men dine medarbejdere arbejder hele døgnet hvorfor det forudsættes, at du selv tilrettelægger din arbejdstid således at alle vagtlag tilgodeses.

Du vil blive en del af et friplejehjem hvor vores beboere er i centrum og der er fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

Friplejehjemmet Lærkevej er 1 år gammelt og dermed stadig under udvikling. Du skal derfor have lyst til og mod på at være en aktiv del af udviklingen.

Attendo A/S
Thiele A/S
CHEFOPTIKER TIL THIELES FLAGSKIBSBUTIK PÅ RYESGADE AARHUS

Thiele A/S

Den trænede optikkunde starter altid hos Thiele, velvidende at mange af de store mærker kun føres netop her. Intet sted hos Thiele er udvalget større end i de to Flagship-Stores på Købmagergade i København og på Ryesgade i Aarhus.

Netop i disse to butikker kræves derfor en stor grad af forståelse for hvad der rør sig på optikscenen. Vores kunder forventer, at dette er stedet hvor man kan tage en temperaturmåling på brillemode og trends lige nu.

Solbriller og brillestel er i dag, i langt højere grad end tidligere, blevet en integreret del af brugerens personlige udtryk og samtidig en essentiel del af accessories-garderoben.

Thiele A/S
Vordingborg KommuneSocialpædagoger til Nr. Alslev

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm udvider og søger derfor pædagoger - gerne nyuddannet. Fuldtids- og deltidsansatte.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme, som består bl.a. af bo-, aktivitet- og aflastningstilbud.

Vi har studerende og er gode til at oplære nye i dette spændende speciale, så hvis du bliver færdig til februar så hører vi gerne fra dig.

Vores pædagogiske tilgang er inspireret af TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Arbejdstiden ligger primært i eftermiddags- og aftentimerne, samt hver anden weekend og på helligdage. Hvert år skal beboerne på ferier, som vi gerne ser du deltager i.

Orphazyme A/S
Finance Business Partner

Orphazyme A/S, Copenhagen

Are you passionate about finance, Life Science and would like to become our next Finance Business Partner? If so, this is your opportunity to join a dedicated team of professionals and become an important part of the Finance team of a progressive and innovative Danish biopharmaceutical company based in Copenhagen.

As Finance Business Partner, you build bridge between finance and line of business. You will be responsible for planning, reporting and controlling of sales and costs. The position entails a variety of activities from daily operational tasks to high level business analysis. You are confident in acting as a key financial advisor in cross functional and multicultural teams.

Nordfyns Kommune
Genopslag – Teamleder til Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø

Nordfyns Kommune

Brænder du for at bevare de ældres livskvalitet og værdighed, ønsker du at arbejde med ledelse, så er her mulighed for at søge en spændende lederstilling i Nordfyns Kommune.

Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø søger pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt, en engageret teamleder, der ønsker at være med til at udvikle hjemmeplejen.

Det nære sundhedsvæsen stiller store krav til den fortsatte udvikling af hjemmeplejen og dermed også til udviklingen af ledelse. Erfaring fra en lignende stilling er derfor en fordel og det er et krav at du enten har en diplom i ledelse eller er motiveret for at videreuddanne dig på dette niveau.

Vordingborg KommuneAfdelingsleder til Præstø Børnehus

Vordingborg Kommune

Præstø børnehus søger en afdelingsleder 37 timer ugentlig. Børnehuset er en 0-6 års institution beliggende i Præstø by, fordelt på flere matrikler.

Som afdelingsleder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og anvende din faglighed, både i den pædagogiske udvikling og i det ledelsesmæssige arbejde. Vi tilbyder oplæring, refleksionsrum og supervision i ledelse og forventer at du på længere sigt ønsker at tage diplom i ledelse.

Det er afdelingslederens opgave, i samarbejde med lederen, at implementere de politisk vedtagne værdier, strategier og mål inden for arbejdsområdet. Du er selv opdateret på lovgivningen omkring dagtilbuddets opgaver og er skarp på de styrkede læreplaner, herunder at kunne gøre menneskesynet og læringssynet betydningsfuldt og operationelt i afdelingen.

HCH Gruppen A/S
Erfaren kvalitetskoordinator

HCH Gruppen A/S, Silkeborg

Drømmer du om selvstændigt at drive kvalitet og præge en bæredygtig agenda? Så se her:

Som kvalitetskoordinator bliver du selvstændig ansvarlig for kvalitetsopgaverne i Quality Seed og HCH Gruppen. Firmaerne er en del af Hedegaard Christensen Holding A/S, der er 100% dansk familiejet, og som bl.a. omfatter L.C. Lauritzen, Solhjulet og PJ Distribution.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Indhentning, styring og vurdering af dokumentation fra leverandører, herunder krav til analyser og vurdering af analyseresultater.
 • Styring, udarbejdelse og fremsendelse af dokumentation til kunder, herunder udfyldelse af kundespecifikationer og svare på henvendelser.
 • Koordinering af afvigelser, reklamationer og hjemkaldelser.
HCH Gruppen A/S
SPORT 24 A/S
Bliv en del af holdet hos SPORT 24 OUTLET i Glostrup

SPORT 24 A/S

SPORT 24 OUTLET i Glostrup søger en dedikeret og passioneret sælger på 32 timer/ugen med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde.

Hos SPORT 24 OUTLET i Glostrup har du mulighed for at blive en del af et helt fantastisk sportsunivers og hjælpe SPORT 24 med at opfylde visionen om at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.
 • Vareopfyldning i butikken.
 • Vareeksponering i butikken.
 • Øvrigt arbejder for at få butikken til at se pæn og ordentlig ud.
REMONDIS A/S
Studentermedhjælper til HR

REMONDIS A/S, Brøndby

Har du lyst til at sætte dit præg på en virksomhed i hastig udvikling? Brænder du for HR og har mod på at bidrage til en palette af forskellige HR-opgaver?

Du vil blive en del af et lille dynamisk og kompetent HR-team, på i alt 3 kolleger, i en international virksomhed, hvor der vil være god mulighed for både personlig og professionel udvikling. Vores HR-opgaveportefølje er alsidig og du vil få mulighed for at hjælpe til med driftsopgaver, udarbejdelse af kontrakter, hjælpe med HR-rapportering og ledelsesdata, udarbejdelse af onboarding-programmer mv.

REMONDIS A/S
Verdo
Vagtgående driftsassistent

Verdo, Randers

Verdo A/S

Verdo ejer og driver kraftvarmeværket i Randers samt varetager drift og overvågning af andre kraftvarmeværker og diverse tilsynsopgaver. Til 2 af vores 7 vagthold søges snarest muligt driftsassistenter.

Hos Verdo Produktion A/S oplever du en virksomhed, hvor der er plads til personlig udvikling og mulighed for at præge fremtidens bæredygtige energiproduktion.

Som driftsassistent hos Verdo Produktion A/S vil du indgå i et af flere vagthold, der bemander og drifter kraftvarmeværket i Randers på alle tider af døgnet. Din primære opgave bliver således drift og overvågning af produktionsanlægget i forbindelse med kraftvarmeproduktionen.

Verdo
Nikodan Conveyor Systems A/S
Indkøber

Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Er du en erfaren indkøber med teknisk forståelse? Så er her chancen for et spændende og afvekslende job, hvor du bliver en vigtig teamplayer i vores supply chain, med stor indflydelse på egen planlægning og udvikling af jobbet.

Som vores nye indkøber bliver du en del af et lille team, som har ansvaret for indkøb til projekter og reservedelsordre, herunder forhandling af attraktive priser og betingelser. Du vil få ansvaret for:

 • Indkøb af maskintekniske vareleverancer, serviceydelser og underentrepriser
 • Struktureret opfølgning på indkøbene, da vi er meget afhængig af leverancer til tiden
 • Identifikation af nye leverandører
Nikodan Conveyor Systems A/S
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar for pædagog 30 timer

Ikast-Brande Kommune

Barselsvikar for pædagog til vuggestuen i Ejstrupholm Børnehus.

Børnehuset er en arbejdsplads med mange ressourcer i form af en meget høj faglighed, en aktiv bestyrelse og en forældregruppe, som i samarbejde med personalet, arbejder for at skabe de bedste vilkår for børnene. I begge afdelinger arbejder vi funktionsopdelt, hvilket betyder at hvert rum har sin funktion og at personalet er fordelt i de forskellige rum.

Som pædagog forventer vi, at du:

 • Er uddannet pædagog, og har stor erfaring med og interesse for arbejdet med børn i alderen 0-6 år.
 • Er engageret, kan begejstres og synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde.
 • Har lyst og mod på nytænkning og udvikling.