1.794 job matcher din søgning 1.794 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommunePleje og Rehabiliteringsstedet Kastaniegården søger 2 faglig dygtige og resultatorienterede Social- og sundhedsassistenter til fast stilling i primært dagvagt

Frederikshavn Kommune

Er du SSA med stor interesse i den rehabiliterende tankegang, primær profylakse og har du lyst til at arbejde i et meget varieret og spændende miljø, hvor patienterne har forskellige behov vedrørende pleje og træning. Så er det dig vi mangler til at indgå i vores team på Kastaniegården.

Kort fakta om stillingerne:

 • 35 timer pr. uge.
 • Fast stilling.
 • Primært dagvagter, med deltagelse i vagter efter behov.
 • Weekendarbejde i dagvagt hver 3. weekend.
 • Tiltrædelse d. 1/9 2021 eller tidligere.
 • Medindflydelse på vagtplanlægning.
INTER-GASTRO A/S
Servicetekniker som kan levere og servicere kaffe- og espressomaskiner udstyr

INTER-GASTRO A/S

Er du klar på nye udfordringer, hvor du bruger dit servicegen og din fingersnilde til at redde vores kunders dag? Og vil du have en selvstændig hverdag med en stor portion medbestemmelse?

For os er service ikke blot en ydelse – det er en holdning. En holdning, som du udlever hver eneste dag, når du sørger for, at vores kunder i restaurationsbranchen fortsat kan servere flot softice, saftige burgere og varme drikke til den danske befolkning.

Her kører du ud hjemmefra og bruger størstedelen af din tid hos dine kunder, som bl.a. 7-Eleven og McDonald’s. I gennemsnit er du på 2-3 servicebesøg om dagen.

Du hjælper især med at holde deres kaffe og espressomaskiner kørende. I starten kommer du selvfølgelig med ud på sambesøg med en kollega, så du kommer godt ind i sagerne.

INTER-GASTRO A/S
Frederikshavn KommuneFysioterapeut fast stilling - 37 timer Sæby Træningscenter

Frederikshavn Kommune

Er du fysioterapeut og kunne du tænke dig at arbejde på et velfungerende kommunalt træningscenter? Har du særlige kompetencer indenfor træning til borgere med skulder- og rygproblematikker? Har du flair for samtræning med individuelt fokus på den enkelte borgers ønsker og behov? Synes du det er sjovt at varetage holdtræning som virkelig gør en forskel?

Kan du svare ja til dette, er du måske vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver vil blive:

 • Fysioterapeutisk genoptræning efter Sundheds- og Serviceloven på træningscentret og i borgerens eget hjem og nærmiljø. Genoptræningen er primært rettet mod borgere med skulderproblematikker og rygproblematikker, men kan spænde over andre diagnosegrupper også.
 • Kronikerrehabiliteringstræning på hold forventeligt indenfor hjerte og diabetes området.
Frederikshavn KommuneServiceassistent til Strandby Aktivitetscenter

Frederikshavn Kommune

Strandby Aktivitetscenter søger pr. 1. juli en serviceassistent 8-10 timer om ugen, gerne fordelt på 3-4 dage.

Som serviceassistent er du meget selvstændig og selvkørende. Du får et fleksibelt job, hvor du er ansat fast hos os. Det vil være muligt at kombinere timerne med andet arbejde, da vi er åben over for tidspunkt og dage.

Du kan evt. være visiteret til et fleksjob på passende timetal.

Vores forventninger til dig:

 • Du kan, og har lyst til at gøre rent i vores akitvitetscenter og dagtilbud for demente
 • Du skal være mødestabil og overholde aftaler
 • Du kan fremvise straffeattest
Altuglas International Denmark A/SLaboratorietekniker

Altuglas International Denmark A/S, Brønderslev

Hos Altuglas er kvaliteten af virksomhedens produkter afgørende og netop derfor, er arbejdet med kvalitetsforbedringer en vedvarende opgave. På den baggrund, søges en laboratorietekniker, der kan medvirke til den videre udvikling og optimering af virksomheden produkter og processer.

Altuglas er en global virksomhed, som producerer produkter baseret på methyl methacrylat (akryl). Virksomhedens største brands er Altuglas™ og Oroglas™.

De primære arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Optimering af eksisterende produkter
 • Kvalitetskontrol af råvarer og halvfabrikata
 • Produktion af masterbatch
 • Oprettelse og vedligehold af produktionsgrundlag
Jema Autolifte A/SUdekørende servicetekniker – Sjælland og/eller Midt-/Nordjylland (Viborg-området)

Jema Autolifte A/S

Da vi har travlt i vores serviceafd., søger vi lige nu en servicetekniker at varetage servicering, opsætning og fejlfinding af vores produkter.

Vi søger servicemontører til to forskellige områder:

 • Servicetekniker Jylland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.
 • Servicetekniker Sjælland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Sjælland.

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders autolifte rundt omkring i landet.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger ift. at du sørger for, at de hele tiden kan arbejde på deres lifte, så er det måske dig, vi søger?

MAT Dania A/SErfaren handyman til modelværksted

MAT Dania A/S, Aars

Har du hænderne rigtigt skruet på og går du ikke på kompromis med dit håndværk – og drømmer du om at bruge dine håndværksmæssige færdigheder i et andet miljø, end du er vant til - så kan der stå MAT Dania på din næste ansættelseskontrakt.

MAT Dania er et moderne jernstøberi med hovedsæde i Aars og maskinfabrik i Polen. Vi leverer til førende kunder inden for segmenterne hydraulik, arbejdskøretøjer og maskinkomponenter.

I modelværkstedet konstruerer, vedligeholder og ombygger vi udstyr til brug i støbeprocessen. Vi arbejder med modeller, fiksturer og kernekasser i materialerne metal, træ og komposit, og vores primære værktøj er hænderne, men fræsere, drejebænke, slibe- og træbearbejdningsmaskiner anvendes også dagligt.

Ivoclar Vivadent
Clinical Product Specialist, Danmark

Ivoclar Vivadent

Vi leder efter dig, der er klar til en ny udfordring inden for professionelt og fagligt salg til tandlæger.

Rollen inkluderer salgsansvar for Danmark af hele vores velrenommerede og eftertragtede kliniske produktportefølje, rettet mod tandlæger.
Ivoclar Vivadent har desuden en yderst professionel produktportefølje udviklet til Dental Teknikere/Dental Laboratorier, og i øvrigt en spændende pallette af løsninger indenfor Digital Dentistry.

Rollen som produktkonsulent indbefatter:

 • Sælge og understøtte Ivoclar Vivadents produkter i Danmark, i samarbejde med vores etablerede forhandlernet
 • Pleje eksisterende kontakter og give dem løsninger skræddersyet til deres behov
 • Øge salg og markedsandel ved at foretage markedsanalyser, skabe muligheder og nå nye kunder
Ivoclar Vivadent
Induflex A/SIndustritekniker til CNC-bearbejdning af teknisk plast

Induflex A/S, Støvring

Er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager? Har du lyst til at arbejde med produktion af specialfremstillede emner i teknisk plast og high performance plast? Så er du måske vores nye industritekniker til 3-akset CNC-fræsning.

Du får en nøglerolle i vores CNC-værksted, hvor du kommer til at arbejde med fremstilling af maskindele, sliddele og andre speciallavede emner i mange typer plast.

Din opgave er primært af 3-akset fræsning på Haas-maskiner, men du kan også få mulighed for arbejde med dreje-opgaver på vores CNC-drejebænke.

APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt

APCOA PARKING Danmark A/S, Frederikshavn

Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsvagt.

Stillingen er på 32 timer om ugen fordelt på dag-, aften- og weekendvagter.

Du bliver vores synlige ansigt i gadebilledet, og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer, vi administrerer i den pågældende by.

Som ny medarbejder vil du gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en ”mentor”, der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
DANISH CROWN A/S
Smed, automatik eller mekaniker

DANISH CROWN A/S

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Sæby slagteri det rigtige for dig!

Vores team i vedligeholdelsesafdelingen på slagtergangen består af 15 medarbejdere. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor ingen arbejdsdagen er ens i et godt arbejdsmiljø.

Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation
 • Service og vedligehold
 • Opsyn med maskinparken
DANISH CROWN A/S
Trackunit A/S
Senior Director Channel Partnership

Trackunit A/S, Copenhagen, Kolding, or Aalborg

Trackunit is looking for a highly strategic Senior Director Channel Partnership - preferably with a strong track record in B2B SaaS to take our global growth to the next level. The ideal candidate will have a passion for growing revenue through partnerships, enabling new business opportunities, building a team, and more importantly, love to create results through others and collaborate to deliver growth.

Trackunit A/S

As Senior Director Channel Partnership you will lead the daily operations and start the journey to build a channel partnership function in Trackunit. You will report to our CMO and be a part of the Marketing & Customer Excellence leadership team. The scope is global and with a strong focus on building a truly global growth engine that drives and accelerates our purpose to eliminate downtime.

Trackunit A/S
Tøjeksperten A/STøjeksperten Metropol i Hjørring søger en assistance, 16 timer pr. uge

Tøjeksperten A/S

Tøjeksperten i Metropol Shopping Center i Hjørring søger en frisk og motiveret assistance, der kan give en ekstra hånd med i butikken.

Måske er det lige præcis DIG vi står og mangler!

Som assistance skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse.

Du brænder for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for vores kunder. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

DANISH CROWN A/S
Elektriker/automatiktekniker

DANISH CROWN A/S

Er du uddannet elektriker, automatiktekniker eller lignende, og vil du være med til at sikre optimal drift og vedligehold af en af vores største fabrikker? Så er du måske den servicemindede kollega, vi søger til vores slagteri i Sæby.

I jobbet får du mulighed for at bruge dine kompetencer og udvikle nye inde for blandt andet fejlfinding, udvikling eller vedligeholdelse. Vi er et slagteri i en spændende udvikling mod en højere grad af automatisering via robotteknologi og derfor garanterer vi også, at du vil få robotteknologien helt ind under huden, som den løbende udskiftning af udstyret sker.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Sikring af driften
 • Fejlfinding og optimeringer på produktionsanlægget.
DANISH CROWN A/S
Egsgaard HR
Kørende Servicetekniker

Egsgaard HR søger for Bramidan i Nordjylland

Vil du også være en del af vores succes? Hos Bramidan har vi forrygende travlt og søger endnu teknisk dygtig Servicetekniker til vores serviceteam i Vest.

Har du forstand på mekanik og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt supportnetværk, som altid står klar, hvis du har brug for hjælp?

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være service- og installationsopgaver. Vores kerneprodukter er ballepressere og komprimatorer, der hovedsageligt står på genbrugspladser eller hos supermarkeder.

Egsgaard HR
Falck Danmark A/S
Ambulancepersonale til flere stillinger i Region Nordjylland

Falck Danmark A/S

Er du ambulancebeassistent, behandler eller paramediciner og vil du være en del af holdet, der leverer en høj faglig standard til borgerne i vores område, så er det måske dig vi mangler.

Du vil få gode muligheder for videreuddannelse og karriereudvikling.

Vi har flere ledige stillinger i det nordjyske – både afløserstillinger og evt. også faste stillinger alt efter dine kvalifikationer og ønske til geografi i det nordjyske.

Som ambulanceassistent, behandler og paramediciner i Falck bliver du en del af et godt kollegialt sammenhold. Du får løbende vedligeholdt din uddannelse og får udviklingsmuligheder af yderst høj kvalitet.

Falck Danmark A/S
KMD A/SManagement Consultant with focus on Data Science & AI

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

Jobbet er en unik mulighed for at kombinere IT og forretningsforståelse med et personligt drive for at gøre en forskel. Du vil arbejde med data fra et af KMD’s vigtigste produkter KMD OPUS ERP, som er bygget på en SAP-platform og din vigtigste opgave bliver at skabe værdi for kunderne ved at udvikle, effektivisere og rådgive om KMD’s løsninger. KMD A/S

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • At udvikle og kode modeller på toppen af KMD’s mangeartede IT-systemer i samarbejde med dine kollegaer
 • Du vil kunne arbejde inden for områderne; Finance, Payroll og Fraud.
KMD A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
ALDI DanmarkSouschef - Aalborg, Støvring

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højrehånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad?

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
Per Aarsleff A/S
GRADUATE PROGRAMME INDEN FOR GEOTEKNIK

Per Aarsleff A/S

Som noget helt nyt tilbyder to af Danmarks førende virksomheder inden for henholdsvis rådgiver- og entreprenørbranchen i fællesskab et toårigt graduate programme for ingeniører, som ønsker at specialisere sig i geoteknik og fundering.

Som graduate skal du arbejde med flere forskellige projekter og opgaver, afhængigt af hvor langt du er i forløbet, og om du er hos Rambøll eller Aarsleff.

Hos Aarsleff skal du bidrage, når vi udarbejder tilbud på små og store projekter inden for geoteknik og funderingsdiscipliner. Du skal vurdere opgaverne, vælge udførelsesmetoder og maskiner, sørge for teknisk bistand til beregninger og kalkulere tilbuddene til en skarp pris.

Per Aarsleff A/S