1.988 job matcher din søgning 1.988 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
Sandager Træning & Hr ApSPlastmager

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS Danmark ApS i Hillerød

Vi har en masse nye Arburg-maskiner og flere til samlingen er på vej de kommende år. Men vi mangler dig til at betjene dem!

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har brug for en ny plastmager til teamet.

Din primære opgave er i forhold til at følge planerne, opstilling og omstilling af alle sprøjtestøbemaskinerne samt vedligeholdelse af produktionen.

Det er et krav, at du har erfaring fra lignende produktioner. Uddannelse som plastmager eller tilsvarende er en fordel, det er dog ikke altafgørende.

Region Hovedstaden
Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til Rønnegård

Region Hovedstaden, Gørløse

Kunne du tænke dig en indholdsrig og fagligt tilfredsstillende hverdag på Rønnegård og være stolt af din indsats for én blandt 27 mennesker?

Rønnegård er et bo- og beskæftigelsestilbud beliggende på et stort og skønt naturområde og med 85 ansatte. På Rønnegård bor 27 voksne mennesker, som er mentalt og psykisk udfordret med divergerende funktionsniveau. Enkelte med fysiske udfordringer.

Ansættelsen kræver gode kommunikative evner, stærke kompetencer i forhold til mentalisering samt forståelse for og evne til at indgå i en anerkendende og værdig relation i forhold til beboerens verdensopfattelse.

Region Hovedstaden
Den Sociale Virksomhed
Uddannede pædagoger til specialtilbuddet Rønnegård

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Genopslag: Da vi får nye beboere med stort støttebehov, skal vi udvide antallet af medarbejdere og ansøgningsfristen er derfor forlænget.

Rønnegård er et højt specialiseret bo–, aktivitets- og samværstilbud (jf. Lov om socialservice efter §§ 103, 104 og 108) for 27 voksne.

Din hverdag vil foregå blandt mennesker som er mentalt og psykisk udfordret med divergerende funktionsniveau, hvilket kræver stærke kommunikative evner og stærke kompetencer i relation til mentalisering og forståelse for og evne til at indgå i en anerkendende og værdig relation i forhold til beboerens verdensopfattelse. Dit arbejde vil bestå i at skabe trygge rammer og struktur omkring beboerens hverdag, og du skal forstå din støttende rolle til fulde, når beboerne sættes på prøve i samspillet med omverdenen.

Den Sociale Virksomhed
Halsnæs KommuneSommerferieafløser til omsorg og pleje på Arresøparken

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er du social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller ufaglært, og brænder du for at gøre en forskel for de ældre borgere, så er det hos Frederiksværk Plejecenter, du skal søge. Vi søger sundhedsfaglige medarbejdere til sommerferieafløsning i både dagvagt og aftenvagt.

Vi søger en ny kollega, som trives med at tage ansvar for at yde omsorg og pleje til beboerne på Arresøparken, der i stigende grad har behov for medarbejdere med en høj faglighed – med fokus på helheden.

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

 • Et spændende job, hvor ikke mange dage ligner hinanden.
 • En spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du vil have dygtige og engagerede kolleger.
 • Et plejecenter med fokus på god trivsel, gode rammer, dialog og samarbejde.
Den Selvejende Institution Allerød PrivatskoleLærer

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

ALLERØD PRIVATSKOLE SØGER FRA 1. AUGUST 2021 EN NY LÆRER TIL AT DÆKKE:

MATEMATIK I UDSKOLINGEN, IDRÆT OG GERNE FYSIK/KEMI.

Udover dette skal du også varetage TO-LÆRER timer til faglige løft indenfor ovenstående fagområder.

Vi søger en engageret linjefagsuddannet lærer primært til matematik, idræt og gerne fysik/kemi. Vi lægger vægt på, at vores lærere evner at holde et højt fagligt niveau i undervisningen samtidig med, at elevernes trivsel er i højsæde.

Vi tilbyder:

 • Fleksible arbejdstider med individuelle aftaler vedr. tilstedeværelse samt én fast ugentlig mødedag.
 • Særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.
 • En stilling, hvor din forberedelsestid prioriteres højt, idet vi anerkender, at undervisning af høj kvalitet kræver god forberedelse.
Fredensborg Kommune
Pædagog til Autismecenter Fredensborg/Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en pædagog med et fagligt engagement og drivkraft, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Du må gerne have kompetencer og interesse i at understøtte skolens indsats med teknologiforståelse og brug af teknologi i undervisningen.

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.

UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Jobindex A/S
Digital marketingspecialist

Jobindex A/S søger for Sonova Audiological Care Denmark ApS i Klampenborg

Er du skarp på, hvad der rører sig digitalt? Og vil du skabe aktiviteter, som giver vores unikke målgrupper en super god digital oplevelse og samtidig styrker vores position i markedet?

Som digital marketingspecialist hos AudioNova kommer du med i front, når vi skal udvikle vores digitale strategier og indsatser på både kort og langt sigt. Du spiller en væsentlig rolle i vores marketingteam, og du får en stor berøringsflade i både Danmark og Sverige samt på vores hovedkontorer i Holland og Schweiz.

Lyder det som noget for dig?

Sonova Retail Denmark ApS

I første omgang bliver det din primære opgave at:

 • udvikle, optimere og løbende opdatere indholdet og flows på vores digitale platforme i Danmark og Sverige – dvs. både vores website og e-commerce-platform
 • udvikle brandingkampagner på SoMe
 • besvare henvendelser fra brugere på SoMe – primært Facebook og Trustpilot i Danmark
Jobindex A/S
Birkerød PrivatskoleBarselsvikariat

Birkerød Privatskole, Birkerød

En af vores dygtige lærere skal på barsel, og derfor søger vi en barselsvikar fra den 1. oktober 2021 til den 30. juni 2022 - med eventuel mulighed for forlængelse.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som indeholder 24 ugentlige lektioner og dertil en klasselærerfunktion i 2. klasse samt undervisning i dansk, engelsk og idræt i 2. klasse og idræt i 4., 5. og 6. klasse.

Vi forventer, at du:

 • har de rette faglige kompetencer og er en udviklingsorienteret lærer
 • er teamplayer og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde
 • er engageret, ambitiøs og nysgerrig i dit arbejde med undervisning og læring
 • er imødekommende og anerkendende i din tilgang til elever og forældre
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
IT-systemarkitekt til udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Er du en erfaren og nysgerrig it-systemarkitekt, og brænder du for at udvikle dit speciale og dygtiggøre dig indenfor dit fag? Og kan du løfte IT-infrastrukturen, og sikre konsolidering af Forsvarets it for soldater i ind- og udland? Så er det dig, vi leder efter!
Stillingen har ingen fast geografisk placering, da vi har lokationer i hele landet. Det er derfor op til dig, hvor dit tjenestested skal være.

Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
DAB
Ejendomsmester, Lyngby

DAB

Boligorganisationen SAMVIRKE i Lyngby, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsmester. Sammen med din kollega får du ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne på Frederiksdalsvej med 160 lejemål og Lindevangen med 33 Lejemål.

I dit arbejde skal du

 • Fungere som daglig leder for en medarbejder
 • Være ansvarlig for kontakten med beboerne i afdelingerne, håndværkere og afdelingsbestyrelserne
 • I samarbejde med DAB’s driftschef indhente tilbud og udarbejde oplæg til vedligeholdelsesplaner og budgetter
DAB
Haldor Topsøe A/S
Kvalitetsbevidste laboranter eller bioanalytikere søges til fast nathold

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Har du lyst til at gøre en forskel for verden, og trives du bedst med at arbejde om natten? Så er chancen her nu, da vi etablerer et fast nathold i vores kvalitetskontrol i Frederikssund. Du bliver en del af vores QC-laboratorium på vores fabrik, som producerer katalysatorer til gavn for både miljø, fødevareproduktion og energiudnyttelse.

Jobbet:

 • analysere råvarer, mellemvarer og færdigvarer
 • deltage i kalibrering og validering af apparater og metoder
 • deltage i problemløsning ved udfordringer med vores apparater og metoder
Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
Baxx & Metz
Marketingkoordinator

Baxx & Metz, Kolding/Vedbæk

Er du vores nye Marketingkoordinator til Danmarks førende virksomhed inden for promotion og firmagaver?

Til Kolding eller Vedbæk søger vi en Marketingkoordinator til vedligehold og udvikling af vores brand, website og SoMe. Har du lyst til at være med til at styrke vores brand og markedsføre Danmarks største virksomhed inden for promotion og firmagaver?

Du tilbydes en spændende stilling, indenfor en branche med fart på, og hvor en skarp virksomhedsprofil er afgørende for at tiltrække nye kunder og dygtige medarbejdere.

Nogle af dine primære nøgleopgaver: Styrke vores brand igennem relevant og inspirerende kommunikation på egne og andre (primært digitale) kanaler Vedligeholde, opdatere og udvikle eksisterende og potentielt nye digitale kanaler herunder websider, mail, SoMe etc. (i samarbejde med vores eksterne bureau)

Baxx & Metz
ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Helsingør

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Quickpoint A/SMekaniker/tekniker

Quickpoint A/S, Helsinge

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelte kundes behov, og vi yder altid en service, der strækker sig udover kundens forventninger. Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring samt en god, spændende arbejdsplads med gode karrieremuligheder.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Contact Dynamics for Micro Acoustic Devices

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Department of Mechanical Engineering/Section for Solid Mechanics invites highly motivated and talented applications for a 3-year PhD position dealing with “Contact dynamics for micro acoustic devices”.

The PhD project will be financed under the framework of CAMM (Centre for Acoustic-Mechanical Microsystems) - a multidisciplinary research centre running in collaboration with DTU Departments of Mechanical Engineering and Electrical Engineering and financially supported by 3 Hearing Aid companies from Denmark.

The research fields covered by the multidisciplinary PhD project span scientific areas such as contact mechanics, mechanical vibrations, vibroacoustics as well as numerical and experimental methods in mechanics.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD position in Micromagnetic Modelling of New Permanent Magnets

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Do you want to contribute to a sustainable future? At DTU Energy our research is targeting exactly this, and we are looking for a new PhD student.

In 2020 we celebrated the discovery of electromagnetism by H.C. Ørsted 200 years ago. Since then, magnets have become omni-present in our daily life, finding their way into everything from the loudspeaker and vibrator in our phones to generators in wind turbines and power plants. The stronger magnets today contain rare-earth metals, which are associated with uncertain supply chains, pollution due to mining, and geopolitical issues.

Therefore, research on alternative rare-earth free magnets are a top priority and paramount for green and sustainable growth.