8.057 job matcher din søgning 8.057 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet søger fuldtidspsykolog

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Behandlingsskolerne er Danmarks største specialskole. Vi driver 15 forskellige tilbud til børn og unge med særlige behov i form af dagbehandlingsskoler, STU, samt døgn- og aktivitetstilbud.

Som psykolog på Fyrtårnet kommer du til at indgå som en del af en udvidet ledelsesgruppe sammen med skolens øvrige psykologer og ledere. Behandlingsskolerne

Du kommer til at blive primær behandlingsansvarlig for en gruppe af elever – typisk en sagsstamme omkring 20 børnesager. Her laver du både individuelle interventioner med den enkelte elev og supervisere det personale, der arbejder med elevens udvikling.

Behandlingsskolerne ApS
Safe Online ApSAmbitiøs International Sales Executive...

Safe Online ApS, København

Safe Online leder efter en energisk, passioneret og resultatorienteret Sales Executive til vores tech startup i hjertet af København. Branchen har et kæmpestort vækstpotentiale – og du kan komme med på rejsen sammen med os!

 • Drømmer du om en vækst- og udviklingsrejse i en spændende SaaS/tech-startup, hvor du vil være en central brik i den fremtidige, kommercielle succes?
 • Synes, du at det er meget spændende at udbrede innovative og intelligente softwareløsninger, der er bygget på Machine Learning og kunstig intelligens (AI)?
 • Har du også ambitioner om at arbejde med internationale markeder?
Volvo Danmark A/S
Logistikkoordinator

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Brænder du for at få tingene til at ske i den korrekte rækkefølge, så de rigtige lastbiler bliver leveret på rette sted til rette tid? Og er du glad for tværfagligt samarbejde og netværk med både fabrikker og forhandlere? Så er stillingen som logistikkoordinator hos Volvo Danmark måske det rette job for dig.

Som logistikkoordinator vil du få en afgørende rolle i forhold til den logistiske proces fra ordre til levering af lastbiler. Stillingen er en nøglefunktion i vores organisation, hvor det bliver din opgave at supportere salgsprocessen i vores netværk, så vi får solgt flest mulige lastbiler.

Din arbejdsdag vil foregå fra kontoret i Taastrup og vil indeholde opgaver, der sikrer problemfri køretøjslogistik og fakturering. Der vil være fokus på en grundig oplæring og stillingen giver mulighed for udvikling af opgaver og ansvarsområder.

Volvo Danmark A/S
Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
GC Nordic ABPRODUCT SPECIALIST

GC Nordic AB, Copenhagen

- to strengthen our GC Nordic team in Denmark with a result oriented professional to cover Zealand.

As a Product Specialist, you advise and sell dental products to dentists and dental hygienists. You are responsible for maintaining customer relationships and achieve various sales targets. You independently schedule appointments for the creation of new business with existing customers and to create new business with new account start ups. Daily acquisition of new customers is necessary for long-term success. Within the sales process, giving hands-on training and the usage of the CRM system are important roles.

What do we offer you?

 • A challenging job in an international and diverse company.
 • Flexible hours.
 • Competitive salary package including benefits.
 • A great company culture, based on respect and comradeship.
Frederiksberg KommuneBørneambassaden søger pædagog til vuggestue

Frederiksberg Kommune

Det er nu, du har muligheden for at være med til at udvikle Børneambassadens pædagogiske praksis i arbejdet med den styrkede læreplan.

Børneambassaden har brug for en ildsjæl, der skal være med til at skabe nærvær, omsorg, tid og plads til både leg og læring. Sammen med gode kollegaer vil du arbejde målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for børn.

Er legen mere end bare fri leg og er kreativitet meget andet end maling og papirklip? Så er Børneambassaden måske noget for dig.

Vi arbejder med at styrke børnenes sociale, sproglige, kognitive og motoriske udvikling. Det gør vi for, at de bliver robuste, både til livet og skolen.

Inco CC København A/SSalgsassistent til isenkram-afdelingen i inco Cash & Carry i Kødbyen

Inco CC København A/S

Microplane, Witt og Bialetti, siger det dig noget? Og vil du være med til at udvikle isenkram-området i inco CC København?

I Isenkram er vi et lille team på to salgsassistenter og en salgsleder. Vores sortiment er bredt og dækker fra elpærer og køkkenmaskiner over bage- og kontorartikler til arbejdstøj og -sko.

Jobbet er alsidigt, og opgaverne består blandt andet af salg og rådgivning, varebestilling, -modtagelse, -opfyldning og fakturering. Du vil få ansvar for dit eget om­råde og kontakt til egne leverandører med mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen.

Børns Vilkår
Praktikant til Børns Vilkårs IT-team

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for IT, og vil du være med til at stoppe svigt?
Bliv praktikant i vores IT-team i Valby.

Som praktikant i vores IT-team bliver du en del af en lille afdeling i fuld udvikling. Du får indblik i organisationsdrift og indgår i en hverdag med mangfoldige arbejdsopgaver. Nogle opgaver er faste mens andre opstår ad hoc.

Din viden og dine idéer er velkomne!

Børns Vilkår
Frederiksberg KommuneKompetent afdelingsleder søges til Lejlighederne LSV på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Vi søger en fagligt stærk socialfaglig profil til stillingen som afdelingsleder.

En afdelingsleder, der kan gå foran og sammen med medarbejdere og ledelsesteamet sikre, at indsatsen over for borgerne har høj faglig kvalitet. Er du en leder, som kan formidle klare mål og forventninger, så der skabes fælles retning, ansvar og god holdånd? Og kan du drive faglige udviklingsprocesser, så der skabes de bedst mulige rammer for borgerne? Så er det måske dig, vi søger som vores nye afdelingsleder og kollega.

Som afdelingsleder bliver du en del af den samlede ledelse for bofællesskabet Lioba og Lejlighederne LSV. Din primære funktion vil være som daglig leder af Lejlighederne LSV, med ansvaret for 30 beboere og 12 fuldtidsansatte medarbejdere i dag-, aften-, og rådighedsvagt.

European Sperm Bank ApSMedhjælper til vores Shippingafdeling

European Sperm Bank ApS, København

Med et stigende antal donorer har vi fået ekstra travlt - og søger derfor friske hænder til vores shippingafdeling på Nørrebro. Så står du foran et sabbatår, så er det dig vi søger.

Vi er ikke en helt almindelig shippingafdeling – vi arbejder nemlig med flydende nitrogen ifm. med pluk, pakning og forsendelse af ordrer. Derudover vil du få frisk luft i lungerne, når du hopper på budcyklen eller i bilen og afhenter prøver i vores Lyngby- og Nørreportafdeling samt leverer til vores kunder.

Vattenfall A/SJunior Structural Engineer

Vattenfall A/S, Kolding, Copenhagen or Hamburg

For our Civil and Structure department in Engineering within Business Area Wind, we are looking for a Junior Structural Engineer to be part of our primary steel design team.

As our new Junior Structural Engineer your main responsibility will be focused around design of primary steel for monopile foundations for specific projects. In addition, you will also be engaged in development of in-house design tools and methodologies and be a part of developing competencies within new foundation types.

Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
Azets Insight A/SSkattekonsulent til Advisory team

Azets Insight A/S, Herlev

Har du erfaring med revision og brænder du for at rådgive kunder? Har du kendskab til skat og kan du rådgive kunder i dette? Så er du den vi søger!

Vi oplever en stigende efterspørgsel inden for økonomisk rådgivning til virksomheder og søger derfor en ambitiøs kollega til vores Advisory team, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Som skattekonsulent er du ansvarlig for levering af rådgivningsprodukter til kunder, der kan spænde bredt fra mindre selskaber til børsnoterede virksomheder, i alle brancher, til større internationale koncerner. Opgaverne vil bl.a. omfatte opgavestyring, rådgivning inden for skattetekniske eller regnskabsmæssige områder, udarbejdelse af årsrapporter og skattehæfter, coaching af yngre konsulenter, review og meget andet.

Azets Insight A/SØkonomikonsulent med høje ambitioner

Azets Insight A/S, Herlev

Vil du være med til at præge fremtidens regnskabsbranche? Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og samtidig få en spændende karriere. Hos Azets får du et netværk med dygtige kolleger på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder og skabe succes sammen.

Azets søger en erfaren og struktureret økonomikonsulent til vores kontor i Herlev. Du har din faglige værktøjskasse i orden, besidder et stort kundehjerte og ønsker at være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes. Du har høje ambitioner til dig selv, og disse ambitioner vil vi gerne hjælpe med at indfri.

Arbejdsformen er teambaseret, og du får medansvar for at starte kunder op i drift og direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder.

IncitaIncita starter ny café i Østerbrohuset i København og søger køkkenleder

Incita

Vi søger en dygtig og erfaren madhåndværker, der kan lave sund, lækker og spændende mad, og samtidig kan stå for den daglige drift af køkkenet og caféen med planlægning af indkøb, arbejdsplaner, selskaber mv.

Caféen har åbent dagligt i både dag- og aftentimerne, så du skal trives med varierende arbejdstider. Opgaverne spænder meget bredt udover alm. cafégæster – fx take away, frokostordninger, møder, konferencer, selskaber og fester.

Udover en fast bemanding, som du er med til at ansætte, vil caféen være arbejdssted for mennesker i småjob, fritidsjob, praktik og i beskæftigelsesforløb på vej til job. Det er derfor en forudsætning, at du motiveres af at medvirke til at skabe et rummeligt og trygt miljø i caféen, hvor udsatte unge og voksne kan trives og udvikle sig.

Beredskabsstyrelsen
Kemiker (specialkonsulent) til Kemisk Beredskab

Beredskabsstyrelsen, København

Kan du formidle vanskelig kemi på en forståelig måde? Vil du være med til at gøre en forskel med blå blink, og har du lyst til at blive en del af Beredskabsstyrelsens Kemiske Beredskab? Så har vi et spændende job til dig.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • At deltage i sagsbehandling og myndighedsarbejde – både nationalt og internationalt.
 • At deltage i møder med redningsberedskabet, politiet, sundhedsberedskabet, forsvaret og andre myndigheder.
 • At deltage i døgnberedskabet med telefonrådgivninger og udrykninger til selve hændelsen i hele Danmark og ind imellem også internationalt.
Beredskabsstyrelsen
Workshop International Sweden ABSONOS TEAM LEAD / PROGRAM MANAGER - COPENHAGEN

Workshop International Sweden AB

WorkShop is now looking for a team lead and program manager for Sonos. We are looking for someone with a passion for retail, people, and digital training, with experience in initiating and running digital training solutions and events.

Our engagement program is a fully integrated solution for POS checks, store compliance, Training, personal development, Store demo, merchandising and making sure Sonos entire community feels included. We drive retention and continuous engagement throughout the year and make sure every individual feels valued and appreciated to represent Sonos in the best possible way.

You will work together with the rest of our advocacy team and the Nordic Sonos team to help drive engagement for our clients in our digitally led program.

Marpro ApSCustoms Agent

Marpro ApS recruiting on behalf of DFDS in Copenhagen

In order to stay ahead of the recent BREXIT developments, we need a person to perform the export and import declarations for the Logistics division. You will be part of a newly established department and have daily contact with a wide array of cross-organizational colleagues in our Logistics, Ferry and Customs departments.

You will be doing export and import declarations related to non-EU countries while serving and advising our current Logistics customer base. More specifically, you:

 • Help Logistics staff with planning
 • Take customer calls and assist in daily planning
 • Help customers improve their current information flow
Ballerup KommuneSønderhaven søger ferieafløsere

Ballerup Kommune

Skal du bruge din sommer på noget fornuftigt – skal du snuse til et spændende job der giver mening?

Sønderhaven har brug for dig som kan og vil have feriejob og måske studiejob i forbindelse med optagelse på studie til efteråret.

 • Vil du arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov?
 • Er du nysgerrig og tør stille de mange spørgsmål og tage ved lære?
 • Arbejder du både med hjerte og hjerne?

Så send os en ansøgning.

Kjær & Sommerfeldt
Dygtig vinkonsulent søges til Danmarks ældste og fineste vinforretning

Kjær & Sommerfeldt, København

Hos Kjær & Sommerfeldt er passion for mennesker, vin og resultater den drivende kraft og nøglen til vores succes.

Vi søger en dygtig og erfaren vinkonsulent, som i tæt samarbejde med det øvrige team har lysten og drivet til at bringe vores forretningsområder til et endnu højere niveau – og til at bidrage til det arbejde, der skal gøres for at drive en travl, velbesøgt butik.

Du skal elske at servicere vores mange søde kunder, levere god rådgivning og sætte en ære i at yde en exceptionel god service over for vores mange kvalitetsbevidste private kunder, virksomheder, hoteller og restauranter. Du kan lide at afholde smagninger, og det er naturligt for dig at underholde og fortælle historier fra vinens verden.

Kjær & Sommerfeldt