2.933 job matcher din søgning 2.933 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.

HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
Vardeegnens Gymnasieforberedende EfterskoleEfterskolelærer til tysk og engelsk søges til VGE!

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Brænder du for at arbejde med unge mennesker og kan du undervise i tysk og engelsk i 9. og 10. klasse?
Så skal du læse videre.

Vi oplever stor elevtilgang. Derfor søger vi endnu en kollega, der ligesom os og vores elever, brænder for høj faglighed, menneskelige værdier og kreativitet.

På Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole leder vi efter en dygtig og engageret efterskolelærer til en stilling, hvor der er mulighed for fuldtid. Du skal undervise i tysk og engelsk samt være kontaktlærer. Med til jobbet hører aften- og weekendvagter.

JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
Vejen KommuneMedarbejdere til Østerbyskolen

Vejen Kommune

Til mellemtrinnet søger vi en engageret og kompetent lærer. Det vil være en fordel, hvis du kan undervise i dansk, engelsk, natur/teknik, håndværk/design og idræt.

Vi søger også en trivselsvejleder. Vi arbejder dagligt målrettet på, at alle elever bliver ”så dygtige som de kan”. Der vil altid være elever, der har brug for hjælp til, at det kan lykkedes. Vi forestiller os, at du er lærer med særlige kompetencer og interesse for at understøtte elever, lærere og forældre i denne proces.

På Østerbyskolen er fællesskabet vigtigt og den gode relation mellem lærer og elev er fundamentet for den enkeltes faglige udvikling. Vi er ambitiøse på elevernes vegne: Vi arbejder målrettet på, at eleverne får det bedst mulige faglige udbytte og samtidig udvikler sig til at blive hele- og selvstændige mennesker.

Cozi Copenhagen ApSAlsidig teknisk designer til nyopstartet virksomhed

Cozi Copenhagen ApS, Vejen

Hos Cozi drømmer vi stort. Men vi mangler en, der kan vække drømmene til live. Vi leder efter dig, der kan forvandle vores designs til færdige møbler.

”Lige nu er vi midt i en kurve, hvor der kommer til at ske rigtig mange ting. Så du er med til at skabe noget helt fra bunden og sætter dit eget præg på tingene,” siger CTO Michael Andersen.

Som teknisk designer får du ansvar for produktudviklingen og er med fra start til slut. Dine kolleger opfinder vores lækre, rustikke udendørsmøbler, mens det er dig, der tager fat i designet og laver en 3D-model. Du funger også som tovholder på det videre forløb.

Interesseret? Læs mere her.

Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Familierådgivningen

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg kommune har 2 ledige stillinger som myndighedsrådgiver til dig som brænder for at arbejde med familieområdet. Der er tale om 2 faste stillinger.

Stillingerne er i ungeafdelingen og er på 37 timer ugentligt. Stillingerne er med tiltrædelse 1. august 2021 eller senest pr. 1. september 2021. Vi søger socialrådgivere, der har lyst og evner til at indgå i en hektisk hverdag sammen med faglige kompetente kollegaer.

Familierådgivningens Ungeafdeling består af 2 teams med 10 til 12 rådgivere i hvert team. I Ungeafdelingen er der særligt fokus på overgangen til voksentilværelse. Dette indebærer bl.a. et tæt samarbejde med voksenmyndighed og Uddannelseshuset samt et tæt arbejde ind i den Kommunale Ungeindsats – KUI.

Fonden Universe Science Park
Sommerferiejob

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Universe søger i øjeblikket ekstra sæsonmedarbejdere, som med stort smil og imødekommenhed kan servicere gæsterne i sommerferien. Du skal kunne arbejde i sommerferien med variabel arbejdstid og timer, og også gerne efter sommerferien både på hverdag og/eller i weekender.

Områder du kan blive ansat i er:

 • Foodområdet
 • Oplevelsesområdet
 • Billet- og butiksområdet

Vi tilbyder dig en livlig og humørfyldt arbejdsplads, hvor der er et fantastisk sammenhold kollegaerne imellem.

Fonden Universe Science Park
Jobindex A/S

Intern salgsbackup

Jobindex A/S søger for Forbo Siegling Denmark A/S i Vejle

Til vores kontor i Vejle søger vi en intern salgs backup - måske med nogen teknisk forståelse. Du skal være klar til at tage den interne salgskasket på, da du bydes på en bred vifte af opgaver!

Forbo Movement Systems er en innovativ, international virksomhed – og samtidig en markedsledende producent, inden for transport og procesbånd. Vores kontorer i Brøndby og Vejle bærer præg af teamånd på kryds og tværs.

Du brænder for salg og service med lysten til at løse problemer. Du hviler i dig selv og har en rolig personlighed og bliver ikke så let hylet ud af den i hektiske situationer – dem har vi en del af!

Jobbet indeholder

 • Internt Salg - Behandling af ordre og forespørgsler både via tlf. og e-mail
 • Tilbud
 • Færdiggørelse af montagerapporter
 • Administrative opgaver for og med eksterne sælgere og montører
Jobindex A/S
Gram CommercialProduktionsleder

Gram Commercial, Vojens

 • Er du en motiverende leder?
 • Kan du være med til at løfte produktionen til det næste niveau?
 • Udvikler samt sikrer du, at medarbejderne har de rette kompetencer?

Vi er en virksomhed med udviklings- og vækstambitioner. Vi udvikler kontinuerligt nye produkter og er indenfor branchen førende vedr. energiforbrug og design. Samtidig stræber vi mod en moderne produktion og arbejder derfor med løbende forbedringer, såvel teknisk som organisatorisk. Vores produktionsledere har i den forbindelse en nøgleposition og gode muligheder for at påvirke og udvikle produktionsområdet.

Vores nye produktionsleder får det direkte ledelsesansvar for 50 medarbejdere. Organisatorisk eksisterer der i dag en teamstruktur, og ansvaret indebærer videre udvikling af denne. Herunder udvikle og implementere teamets roller for at understøtte vores ambition om at skabe resultater gennem motiverede og dedikerede medarbejdere.

Lemvigh-Müller A/S
Business Consultant til Procurement & Market Excellence

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Er du strateg, og brænder du for at være med til at skabe fremtidens måde at arbejde med strategisk indkøb og category management? Vil du være med til at udvikle kategoristrategier, der sikrer, at vi skaber mest mulig værdi, samtidig med at du kan definere, udvikle og implementere best in class procurement processer og værktøjer, der sikrer operational excellence, i samarbejde med dygtige kollegaer?

Lemvigh-Müller søger nu en Business Consultant til vores Procurement & Market Excellence team, der vil være del af den spændende rejse, vi er på!

Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder, Bostedet Ewalds Allé, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Center for Socialpsykiatri, Bostedet Ewalds Alle 62, søger en pædagog/socialfaglig medarbejder med virkning fra den 1. september 2021 eller snarligt derefter på 37 timer pr. uge.

Arbejdstiderne er dag, aften og weekend. Vi har personaledækning i tidsrummet fra kl. 07.00-22.00. Efter kl. 22.00 kan borgerne henvende sig til nattevagten i CFS.

På Bostedet Ewalds Alle yder vi §105 og §85 støtte til borgere i egen lejlighed. Der er tilknyttet en fælleslejlighed, som alle kan benytte. Vi har 21 borgere med fysisk/psykisk funktionsnedsættelser.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for borgerne, ud fra deres handleplaner og mål, som er udfærdiget i treklang mellem borger/rådgiver og kontaktperson, med afsæt i deres individuelle behov.

Esbjerg Kommune
Ergo-/fysioterapeut til Team Hjælpemidler & Boligændringer

Esbjerg Kommune

Træning og Hjælpemidler søger en ergo-/fysioterapeut til Team Hjælpemidler & Boligændringer, område Syd i et 3 mdr. barselsvikariat med evt. forlængelse.

Stillingen er på 32 timer med ansættelse d. 1. juli 2021, eller snarest derefter.

Du må gerne besidde kompetencer og interesse indenfor nedenstående områder samt være motiveret for at arbejde med komplekse problemstillinger i forhold til sagsbehandlingen.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til demensbofællesskabet ved Højvang Sundhedscenter

Esbjerg Kommune

Bofællesskabet H4 søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt til demensbofællesskab med 2 beboere. Vil du gøre en forskel for borgere hver dag og blive en del af et velfungerende team?

Vi søger en social- og sundhedshjælper til aftenvagt med ansættelse hurtigst muligt, dog senest 1. august 2021, til et vikariat på 6 måneder med mulighed for forlængelse efter flytning. Stillingen er på gennemsnitligt 30 timer pr. uge med arbejde hver 2. weekend i et rul på 5-2.

Stillingen er i H4, et demensbofællesskab med i alt 6 demensboliger. Da bofællesskabet skal flytte til det nye plejehjem Sirius Seniorbo til efteråret, flytter der ikke nye borgere ind længere. Der bor i øjeblikket 2 borgere. Plejehjem Højvang består af 2 bofællesskaber, hvor der bor i alt 8 borgere. I er 2 kolleger på arbejde i både dagvagt og aftenvagt.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bostedet Birkehuset

Esbjerg Kommune

Søger du gode kolleger og vil være med at udvikle senhjerneskadeområdet i kommunen – så er det på Birkehuset det sker!

Bostedet Birkehuset søger en pædagog til dag og aftenvagter.

Vi er en spændende afdeling med 6 boliger, der hurtigst muligt, dog senest 1. september 2021, søger en pædagog til et års vikariat med gode muligheder for fastansættelse, i blandede vagter på 30 timer og arbejde hver anden weekend. Birkehuset er et pædagogisk rehabiliteringsbosted for beboere med senhjerneskade.

Vi tilbyder:

 • et job, hvor du bliver udfordret og udvikler din faglighed
 • der er plads til individualitet og selvstændighed
Esbjerg Kommune
Lærer til sygevikariat, Ansgarskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Ansgarskolen Vadehav søger pr. 11. august 2021 eller snarest derefter en lærer til et sygevikariat, der brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er på 37 ugentlige timer.

Det er vigtigt. at du kan undervise i fagene fysik/kemi og matematik og evt. geografi og madkundskab. Stillingen er i vores overbygning på Ansgarskolen.

Ansgarskolen ligger midt i Ribe og rummer almen undervisning for ca. 600 elever fra 0.-9. klasse, modtageklasser samt SFO og Klub. Der er ca. 75 ansatte i skole og SFO/Klub.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Område Hjerting - Esbjerg, Afd. Spiren

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling - så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer pr. uge i vores vuggestue afdeling.

Afdeling Spiren er normeret til 24 børn fra 0-2 år og 80 børn fra 3-5 pr år. Arbejdstiderne vil være skiftende mellem kl. 6.15-16.45, fredag til kl. 16.15.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende, og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
 • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, Afd. Grønlandsparken søger pædagog

Esbjerg Kommune

Pr. 1. august 2021 søger vi en pædagog 37 timer ugentligt til afdeling Grønlandsparken. Stillingen er p.t. i børnehaveafdelingen, men vi søger en pædagog der er fleksibel og kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Så brænder du for at gøre en forskel og ønsker at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi ikke kan undvære? Afdeling Grønlandsparken er en kommunal integreret institution, med ca. 33 børn fra 0-2 år og 95 børn fra 3-5 år.

Vi kan tilbyde dig følgende:

 • En spændende og alsidig hverdag.
 • Selvstændigt og i teams at arbejde med at omsætte områdets læreplan og overordnede mål og retning i daglig praksis
Esbjerg Kommune
Tandlæge til Tandplejen i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks Energi Metropol?

Vil du udvikle din faglighed og indgå i et stærkt team af dygtige og engagerede kolleger i en ambitiøs tandpleje? Så er du måske den nye tandlæge i Tandplejen i Esbjerg Kommune.

Med ansættelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en tandlæge. Stillingen er på 35 timer, men der kan ske ansættelse af tandlæger, der ønsker deltid. Der er mulighed for at kombinere stillingen med ansættelse i privat praksis i Esbjerg.

Tandplejen i Esbjerg Kommune har 23.500 patienter og 75 ansatte fordelt på 6 storklinikker, der er bemandet af dygtige og engagerede medarbejdere i teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. 4 klinikker er placeret i Esbjerg, mens en klinik ligger i henholdsvis Ribe og Bramming.

Esbjerg Kommune
Projektmedarbejder til Jobcenter Esbjerg, Uddannelseshuset

Esbjerg Kommune

Der er tale om et vikariat i perioden 1. august 2021 – 31. december 2022. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge.

Vi søger en engageret og energisk projektmedarbejder til tilbudsdelen ”På Rette Vej” i Uddannelseshuset. Du skal brænde for at arbejde med unge mennesker og kunne se deres udviklingsmuligheder, selv i situationer hvor det kan være svært. Stillingen er placeret i Uddannelseshuset, Spangsbjerg Møllevej 70, 6700 Esbjerg.

I Uddannelseshuset arbejder vi med unge mellem 18-30 år på uddannelseshjælp, herunder både uddannelsesparate og aktivitetsparate.

Huset rummer ca. 60 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi har fokus på en tværfaglig indsats, hvor du vil komme til at samarbejde med både interne og eksterne aktører omkring de unges videre forløb imod arbejde, uddannelse eller afklaring. Vi arbejder ud fra en motiverende og anerkendende tilgang.