2.651 job matcher din søgning 2.651 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SKORINGENSkoringen Waves søger Salgsassistent

SKORINGEN, Greve

Skoringen Waves søger Salgsassistent 30 - 37 timer om ugen, der elsker sko.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
 • Lettere rengøring

Stillingen byder på dage med arbejde til kl. 19, og man skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend (lørdag og søndag). Det er et job med masser af udfordringer og en hektisk, men sjov hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du vil komme ind i et team, som har et sjovt og uformelt miljø.

Mandecentret Botilbud ApS
Socialrådgiver med relevant erfaring søges til Mandecentret Slagelse

Mandecentret Botilbud ApS

Vil du være med til at op starte en helt ny afdeling af Mandecentret. Påvirke og udvikle arbejdet med mænd i krise? Vil du være en del af et dynamisk, innovativt og tæt kollegateam, hvor der både er plads til udvikling og udfoldelse. Så har du muligheden nu!

Vi søger en erfaren socialrådgiver med et solidt fagligt grundlag og gerne med erfaring fra det kommunale område, eller myndighed. Du har kendskab og erfaring med lovgivning indenfor det sociale område.

Dit arbejdsfelt indebærer blandt andet:

 • Visitationssamtaler
 • Kontaktperson for beboere
 • Ind- og udflytning af beboere
Mandecentret Botilbud ApS
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Professionshøjskolen Absalon
Administrativ medarbejder med stort servicegen og flair for struktur til Front Desk på campus Slagelse

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vi søger en administrativ medarbejder til Front Desk på Campus Slagelse. Medarbejdere i Front Desk er Absalons ansigt udadtil, er imødekommende og kan håndtere henvendelser professionelt fra såvel ansatte, studerende, kursister og eksterne gæster, der kommer på campus.

Front Desk understøtter flere af vore indsatsområder herunder indsatsområdet "studerende i centrum" og bidrager blandt andet til at sikre, at vi har levende campusmiljøer.

Typer af opgaver
Modtage og guide ansatte, studerende og gæster på campus, herunder at håndtere henvendelser om AV/IT-udstyr og hjælp med en række mindre administrative opgaver. Håndtere post samt mailbokse, udlevere studiekort, dokumentation for studieaktivitet, udlån af nøglekort, bestille kontorartikler til campus, udlåne IT-udstyr, bistå ved IT-spørgsmål, bestille blomster mv.

Comwell RoskildeReceptionist

Comwell Roskilde

Kan du levere service i verdensklasse?
Så er du den vi mangler som vores nye receptionist på Comwell Roskilde.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som receptionist på Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Comwell RoskildeReceptionssupervisor

Comwell Roskilde

Elsker du gæster og har du et godt administrativt overblik?
Så er du den vi mangler som vores nye Receptionssupervisor på Comwell Roskilde.

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som Receptionssupervisor på Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Du indgår i vagtplanen på ligefod med resten af receptionens medarbejdere, men vil have et udvidet ansvarsområde og være i tæt samarbejde med den assisterende receptionschef. Opgaverne er alsidige, men bærer præg af administrative opgaver.

Comwell RoskildeKøkkensouschef

Comwell Roskilde

Dygtig, engageret køkkensouschef og som kan skabe madglæde.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Køkkensouschef hos Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Om stillingen:

 • Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffeter og aftenens dinner samt selskaber
 • Kreativ udvikling af pauseforplejning, frokostanretninger samt interesse for det søde køkken
 • Grundtilberedninger .
VurderingsstyrelsenTalstærk driftskoordinator med solide IT-kompetencer og strategisk instinkt

Vurderingsstyrelsen, Maribo

Har du erfaring med driftskoordinering og optimering? Kan du yde kvalificeret ledelsessupport? Har du evnen til at analysere, fortolke og formidle tal overskueligt og informativt? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vurderingsstyrelsen i Maribo søger en driftskoordinator med strategisk tilgang og operationelt drive, der skal medvirke til at omsætte data- og talmateriale til beslutningsgrundlag. Vi er stærkt præget af den omstilling, der er forbundet med overgangen til det nye ejendomsvurderingssystem. Vores vision bygger på ambitionen om mere retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger.

Som driftskoordinator i Maribo bistår du kontorchefen med driftsstyring, optimering og opfølgning, og du fungerer som sparringspartner for den lokale ledelse.

Vurderingsstyrelsen
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Team Nakskov Nord

Lolland Kommune

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Og har du praktikvejlederuddannelsen, eller ønsker du at blive praktikvejleder? - så er det her det rigtige sted at søge

Team Nakskov Nord er en udkørende by-team, hvor vi leverer personligt og praktisk hjælp til ca 290 borger i eget hjem. Du vil indgå i et SSA-team sammen med 9 andre, hvor du kan få sparring. Du vil få introduktion til teamet, borger og arbejdsopgaver. Hos os vil du få mulighed for medindflydelse og medinddragelse på din vagtplan

I Ældre & Sundhed tror vi på, at vi skaber værdi for borgerne gennem menneskelig indsigt, høj faglig ekspertise og ved at have borgeren i centrum. Vi arbejder derfor ud fra en rehabiliterende tilgang for at sikre, at borgeren støttes til højest mulig grad af selvhjulpenhed.

Lolland Kommune
Sommerferieafløsere til Ældre & Sundhed

Lolland Kommune

Se her - det er dig, vi har brug for som ferieafløser i Ældre & Sundhed!

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Er du uddannet, eller har du erfaring? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø og få viden og erfaring med faget før en uddannelse? Så send os en ansøgning straks!

Vi søger ferieafløsere til alle vores teams i Ældre & Sundhed, og gerne ferieafløsere, som kan afløse helt frem til den 30. september 2021 - med mulighed for forlængelse, hvis der fortsat er opgaver. Er du ufaglært, er dette også et godt springbræt til en uddannelse indenfor sundhedsområdet. Du vil få en grundig introduktion og oplæring, før du skal løse opgaver selvstændigt.

Ringsted KommunePraktisk blækprutte til Ringsted Bibliotek og Borgerservice

Ringsted Kommune

Ringsted Bibliotek og Borgerservice sørger en praktisk blæksprutte, der kan klare mange forskelligartede opgaver i et hus med stort fokus på borgerne.

Vi håber, at du vil adoptere vores bygning som dit andet hjem, vores køretøjer som dine ekstra biler og i det hele taget agere som den, der får huset til at fungere for os alle.

Det er et stort ansvar, som denne stilling indeholder, og det er derfor vigtigt, at du ud over en masse faglige evner også er rigtig god til at fungere og kommunikere med dine kommende kolleger og alle vores samarbejdspartnere.

Vordingborg KommuneSSH til fast aftenvagt til Plejecenter Ulvsund søges

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere i plejebolig? Ønsker du sammen med dygtige kollegaer at give vores borgere en meningsfuld hverdag med aktiviteter og glæde, samt medvirke til at løse sundhedsfaglige og rehabiliterende opgaver?

Så har du nu mulighed for at blive en del af teamet omkring Distrikt Ulvsund.

Plejecenteret er beliggende midt på det naturskønne Møn med bus ved døren

Vi tilbyder:

 • 62 borgere med stor lyst til livet
 • Dygtige og dedikerede kollegaer
 • Arbejde i et tværfagligt team, der løser opgaverne i tæt samarbejde
Vordingborg KommuneSSH til fast aftenvagt til Plejecenter Fanefjord søges

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere i plejebolig? Ønsker du sammen med dygtige kollegaer at give vores borgere en meningsfuld hverdag med aktiviteter og glæde, samt medvirke til at løse sundhedsfaglige og rehabiliterende opgaver?

Så har du nu mulighed for at blive en del af teamet omkring Distrikt Ulvsund. Plejecenter Fanefjord er beliggende i Askeby på naturskønne Møn – der er ca. 15 minutters kørsel fra motorvejsafkørslen til plejecenteret.

Vi tilbyder:

 • 39 borgere på centeret, samt 16 borgere i ældreboligerne, med stor lyst til livet
 • Dygtige og dedikerede kollegaer
 • Arbejde i et tværfagligt team, der løser opgaverne i tæt samarbejde
Vordingborg KommuneFysioterapeut med interesse for neurologi

Vordingborg Kommune

Vi søger fra 1. september en fagligt ambitiøs og motiveret fysioterapeut, der arbejder helhedsorienteret med både hjerne og hjerte, og som kan gøre en forskel især for mennesker med neurologiske sygdomme.

Vil du og kan du

 • udfordres på en arbejdsplads med masser mulighed for at sætte dine faglige kompetencer i spil?
 • fokusere på borgernes muligheder fremfor begrænsninger, anvende og videreformidle dine kompetencer, så det giver mening for den enkelte borger og kollega?
 • være en del af et arbejdsmiljø som er kendetegnet ved loyalitet overfor kollegaer, ledelsen, borgeren og selve arbejdsopgaven?
Vordingborg KommuneSommerafløser til Solvang

Vordingborg Kommune

Sommerafløsere søges til dag-, aften- og nattevagter. Er du uddannet inden for pleje og omsorg eller har du lyst og interesse for at prøve omsorgsfaget af, så er det nu du skal slå til.

Vi har brug for personale der kan træde til ved akut sygdom og planlagt ferie. Vi har brug for, at du har lyst og interesse i at blive lært op til personlig pleje og praktisk bistand.

Du skal kunne tale med ældre mennesker, og have lyst og interesse i at lære hvordan du hjælper vores borgere bedst og du skal være frisk på at lære nyt.

Vordingborg KommuneBliv MØN-RANGER - Trafik og Ejendomme søger sommerhjælp

Vordingborg Kommune

Vil du være del af et hold nye MØN RANGERE, der bidrager med til at skabe en god sommeroplevelse for bier og blomster, for gæster og borgere på Møn? Vi passer godt på vores biosfære og tager godt imod alle på Møn. Til det søger vi et hold, der vil yde en serviceminded sommerassistance.

Der er tale om tidsbegrænset ansættelse. MØN RANGER er et sommerjob, der både kan være deltid og fuldtid. Du skal være fleksibel og gerne kunne arbejde fra gry til skumring, til hverdag og i weekend. Selvfølgelig skal du også have fri, det aftaler vi sammen.

Ansættelsesstart hurtigst muligt med varighed frem til midt i eller slutningen af august 2021. Den konkrete ansættelse aftaler vi med dig.

Stevns KommunePsykolog og psykologvikar til Børn & Læring

Stevns Kommune

Familiehuset Birkehøj/PPR Stevns søger 2 engagerede psykologer til hhv. fast fuldtidsansættelse og barselsvikariat på 30 t/uge.Barselsvikariatet løber t.o.m. 31. maj 2022.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. september eller snarest derefter. Begge stillinger er ligeligt fordelt mellem PPR-indsatser efter Folkeskoleloven og indsatser efter Serviceloven.

Vi er en enhed bestående af psykologer, logopæder og familieterapeuter. Som psykolog består PPR-arbejdet i betjening af skoler og daginstitutioner i et udvidet distriktssamarbejde, hvor der er særlig fokus på det forebyggende arbejde. Vi laver undersøgelser og vurderinger, og har derudover gruppeforløb og lettere behandlingsopgaver.

Arbejdet efter Serviceloven består i råd og vejledning til forældre samt mere omfattende behandling i familier eller med det enkelte barn.

Import for Kids ApSSalgskonsulent eller Storkundekonsulent til nordisk distributionsvirksomhed i vækst – gerne dig, der er svensk-, norsk- eller finsktalende

Import for Kids ApS, Greve

Brænder du for salg og gode kunderelationer, og ønsker du at din næste arbejdsplads skal være hos en virksomhed hvor du kan opleve succes og vækst. Så er du måske vores nye medarbejder hos Import for Kids!

Vi tilbyder dig en alsidig stilling som salgskonsulent til vores fantastiske kunder og selvfølgelig også til dem som du vil hjælpe os med at møde!

Din opgave består i at hjælpe vores erhvervskunder med at blive succesfulde med vores store varesortiment indenfor legetøj, bolig/indretning, klapvogne, møbler mv. Vi har de nordiske rettigheder på vores brands, og med dem i hånden står du stærkt i forhold til at være relevant hos kunderne.

Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold i Holbæk

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Holbæk søger vi en mekaniker.

Opgaverne omfatter reparationer, service eftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet.

Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Arbejdsopgaver

 • vedligehold af tog og andet rullende materiel
 • fejlfinding, opfølgning, reparation af tog, materiel mv.
 • overholdelse af sikkerhedsregler og procedurer
 • rangering af tog i forbindelse med reparationer.
Lokaltog A/S