5.694 job matcher din søgning 5.694 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere/afløsere

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Syd søger nye kollegaer til afløsning i feri perioder eller ansøgere med interesse for omsorgsfaget

Vi søger kollegaer fortrinsvis dagvagt 30-37 timer om ugen med weekendarbejde hver anden weekend. Timetallet ud fra dit behov.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Det er medarbejderne der selv udarbejder kørelisterne.

T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Randers

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Favrskov KommunePædagog, der brænder for udeliv og relationer, søges til Korsholm Børneunivers

Favrskov Kommune

Vi søger pr. 1. august 2021 eller snarest derefter en dygtig og relationsorienteret pædagog i en fast stilling på 34 timer om ugen til børnehaven i gruppen med de 3-4-årige.

Korsholm Børneunivers stiger i børnetal og har op mod 100 børn i alderen 0-6 år indskrevet. Vi er beliggende i et landsbymiljø lige ved siden af skolen. Vi er medlem af Friluftsrådets ”Grønne spirer”, så vi har høj grad af fokus på udeliv og naturen i vores pædagogiske praksis.

I området tager vi pædagogisk afsæt i Den Styrkede Læreplan og Professionelle Læringsfællesskaber igennem aktionslæringsforløb. Som pædagogiske arbejdsredskaber bruger vi LP-, SMTTE-modellen og Hjernen og Hjertet. Vi er optagede af at understøtte arbejdet med inkluderende fællesskaber og skabe en struktur i læringsmiljøerne, så alle børn kan føle sig som en del af fællesskabet.

Favrskov KommuneEngageret driftstekniker eller driftskoordinator til Trafik og Veje

Favrskov Kommune

Der er gang i Favrskov Kommune, og vi har forrygende travlt, så vi glæder os til at byde endnu en kollega velkommen pr. 1. oktober 2021 til at hjælpe med at løse de mange opgaver i Trafik og Veje.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med mange spændende opgaver inden for vej- og trafikområdet. Som udgangspunkt søger vi en kollega, der kan hjælpe med at løse opgaver inden for vejdrift, belysning og kollektiv trafik, men de konkrete arbejdsopgaver afhænger af de kompetencer og erfaringer, du bringer ind i afdelingen og af din lyst til at indgå engageret i den tværfaglige opgaveløsning.

I Trafik og Veje varetager vi en bred vifte af opgaver og arbejder derfor i mindre teams, hvor vi tilpasser opgaverne på en måde, der styrker samarbejdet og giver den bedste opgaveløsning.

BoConcept A/SDebitor bogholder/AR Specialist

BoConcept A/S, Herning/Ølgod

Har du flair for tal og interesse for økonomi? Kan du lide direkte kontakt og en stor international berøringsflade? Hvis du kan svare ja til dette, er du måske vores nye Debitor Bogholder/AR Specialist!

Du vil blive en del af vores Accounting-team, som blandt andet er ansvarlig for alle vores processer og opgaver i forhold til vores debitorer, som er BoConcepts mange globale franchisepartnere. Det vil være dit primære ansvar at sørge for opfølgning på debitorforfald og betalinger, og du vil være den primære kontaktperson til vores franchisepartnere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Debitor controlling
 • Sikre overholdelse af kreditpolitikker
 • Rapport om kritiske konti til BoConcepts Credit Committee
BoConcept A/S
Vestas Wind Systems A/S
Finance Business Partner – Professional

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

We offer you a versatile job in a hard-working and high-paced team in a global environment in the renewable energy sector. We highly value professional initiative, accountability, the desire to take on responsibility and the right level of creativity and quality in all solutions.

As a Finance Business Partner, you will take part in all financial aspects of the Onshore Service Business including management reporting, balance sheet reconciliations, budgeting and forecasting. Furthermore, you will be the Finance Partner for the Regional Service Director on all financial-related matters. Further key responsibilities are:

 • Supervise the process of month end close
 • Prepare the monthly business reviews together with the Service Managers
 • Control service costs focusing on cost development and trends
Vestas Wind Systems A/S
Meny
Slagtersvend

Meny, Herning

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen og have medindflydelse på, hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
AktivPersonale A/SKunde- og personalekonsulent

AktivPersonale A/S, Nykøbing M. og Holstebro

En succes for os er, når de rigtige medarbejdere kobles med de rette arbejdspladser – vil du være med til at skabe denne succes?

Hos AktivPersonale er vi i stadig vækst og har forrygende travlt hvorfor vi søger en ny konsulent som kan deltage i driften på vores kontorer i Nykøbing M., Skive og Holstebro. Herfra dækker vi mange brancher med løsninger indenfor vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i Midt- og Vestjylland og Salling/Mors.

VELUX A/S
Erfaren personaleleder til produktionsteam i VELUX Gruppen

VELUX A/S, Skjern

Har du dokumenteret ledelseserfaring fra et produktions- eller produktionslignende miljø, og brænder du for at skabe resultater gennem dit team af timelønnede medarbejdere? Er du analytisk, struktureret og omstillingsparat, og kan du identificere og implementere LEAN-initiativer til optimering af vores processer inden for dit ansvarsområde?

Velux A/S

Så er du måske vores nye Shop Floor Manager (Værkfører) til Gåsdal Bygningsindustri A/S i Skjern – en del af VELUX Gruppen.

Det er som Shop Floor Manager dit ansvar at sikre medarbejderperformance og reagere, hvis performance ikke lever op til forventningerne. Ligeledes forestår du ressourceplanlægningen og stiller de nødvendige krav til dit team vedrørende sikring af levering til aftalt tid, kvalitet og pris.

VELUX A/S
PRO&COSalgs-, indkøbs- og logistikansvarlig

PRO&CO søger for Scanpal ApS i Aulum

Et bredt job i en mindre virksomhed, hvor du får en stor rolle i både den daglige drift og udvikling af virksomheden. Er det dig?

Stillingsbetegnelsen er bred, men jobbet spænder nok i virkeligheden endnu bredere, og vil være perfekt til dig, der stortrives i en afvekslende hverdag. Stillingen er nyoprettet, og du bliver den administrative og kommercielle nøgleperson, der køber og sælger træemballage, og som har det store overblik over koordineringen af kørsel for virksomhedens to lastbiler. Du varetager alle til kontoret hørende opgaver, med undtagelse af økonomiområdet.

Du arbejder tæt sammen med virksomhedens direktør, som har sit primære fokus på produktionen. Du hjælper direktøren med at koordinere og skabe struktur på virksomhedens lagerområde, i samarbejde med øvrigt personale.

PRO&CO
Sika Footwear A/S
PRODUKTUDVIKLER MED STÆRKE DIGITALE KOMPETENCER & SOLIDT MATERIALEKENDSKAB

Sika Footwear A/S, Herning

Brænder du for at udvikle nye produkter og fange nye tendenser og trends? Vi søger en dygtig, engageret og erfaren Produktudvikler med fokus på tilbehørssortiment, strømper og indlægssåler.

Du har måske arbejdet indenfor sko- eller sportsbranchen og er klar til at omsætte dine erfaringer til sikkerhedsskoområdet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det øvrige team og vores direktør.

Primære arbejdsopgaver:

 • Være primær ”driver” ift. sortimentet af strømper, indlægssåler og tilbehør i øvrigt.
 • Anvende Adobe-pakken f.eks. tegne i Photoshop-illustrator
 • Deltage i produktudviklingsprojekter
Sika Footwear A/S
Kamstrup A/SQuality Engineer with focus on the Quality System

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you motivated by working in the field between business and quality? Can you take the technical leadership in ensuring the quality system is documented and implemented?

In the newly established position as Quality Engineer, your responsibility will be to ensure that the quality system is documented and implemented. In connection to this, you will be responsible for instructing the organisation regarding how to describe, work out and maintain quality procedures across Kamstrup.

This covers the management system we have in Kamstrup based on ISO9001 and also ISO14001, ISO45001 and ISO27001 as well as GDPR declarations and ISAE3000. The coordination with ISO27001 and ISAE3000 is currently the certifications that require the most attention.

HumanTrust A/S
Group Credit Manager

HumanTrust A/S søger for XL Byg Brejnholt Gruppen i Højbjerg

Er du på udkig efter en nøglerolle, hvor du dagligt deler ud af din faglighed, så koncernens kreditpolitikker løbende udvikles på og altid håndhæves? Så har du nu muligheden for at blive Group Credit Manager for XL Byg Brejnholt Gruppen.

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med knap 1,7 mia. kr. i årlig omsætning og over 320 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger. Virksomheden bygger forretningen på relationer og stræber efter at være en attraktiv, effektiv, konkurrencedygtig og fair samarbejdspartner.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Vurdere og undersøge kundens kreditværdighed vha. virksomhedens/koncernens regnskaber og evt. personsamtaler, inkl. udarbejdelse af risikovurdering
 • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange på debitorområdet på tværs af koncernen
 • Afholdelse af løbende debitormøder med afdelingsdirektører
HumanTrust A/S
Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApSTjener, grundet travlhed udvider vi vores tjener-team

Den Gamle Kro, Hornslet 2012 ApS

Talentfuld tjener, kreativ og med virkelig god smag.

Vi har brug for en dygtig tjener, som vil have muligheden for at være den kreative medspiller i vores restaurant-team. Her kan du videreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø.

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum.

Jobbet er helårsstilling, løn efter kvalifikationer.

Mascot International
Intern salgsassistent til det hollandske marked

Mascot International, Pårup v. Silkeborg

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Da vores dygtige kollega har fundet nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en kollega med gode hollandske sprogkompetencer til vores eksport-kundeserviceteam.

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet - det er vores service også. Med reference til vores kundeservicechef bliver du en del af eksportteamet. Din og teamets opgave er at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til - eller overgår deres forventninger.

Mascot International
Mascot International
Intern salgsassistent til det tyske marked

Mascot International, Pårup v. Silkeborg

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Da vores dygtige kollega har fundet nye udfordringer internt i organisationen, søger vi nu en kollega med gode tyske sprogkompetencer til vores eksport-kundeserviceteam.

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet - det er vores service også. Med reference til vores kundeservicechef bliver du en del af eksportteamet. Din og teamets opgave er at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til – eller overgår deres forventning.

Mascot International
Tryg Forsikring A/S
Mødebooker – fuldtid

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vi søger Danmarks bedste Mødebookere til 12-mdr. stilling i Tryg Forsikring

Har du et højt drive, er god til at tale med mennesker og brænder for at skabe resultater? Så er det dig, vi søger til vores nye telemarketingteam i Tryg!

Du er vores nye Mødebooker, hvis du:

 • Brænder for at være den bedste i alt, hvad du gør og vil fejre dine succeser
 • Er god til at skabe relationer
 • Motiveres af et miljø med højt tempo, udfordrende opgaver og klare mål
Tryg Forsikring A/S
Terma A/S
Project Manager in Continuous Process Improvement, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Are you a highly motivated and result oriented Project Manager with a Continuous Improvement mindset and the ambition of working in a high-tech and innovative company?

As Project Manager in SCQM you will take active part in and drive scope and requirement definition of cross functional business and process improvement projects in close corporation with Senior Director, Quality Assurance. Furthermore, you will lead maintenance, improvement, and implementation of Terma’s global quality processes.

By being visible and following up on performance, you create understanding and commitment to Terma’s quality processes. This is further supported by your ability to foresee risks and address uncertainties, and by handling the associated mitigating and corrective actions in time.

Terma A/S
PwC
Revisor til PwC i Skive

PwC

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og engageret revisionskontor med spændende kunder og gode kolleger? Revisor til revision, regnskab og skat

Vi søger en ny kollega til vores voksende arbejdsopgaver. Vi har tilgang af opgaver og søger en revisor med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende stab. Det kan være deltagelse i revisionsteams for større selskaber, regnskaber for små selskaber, regnskaber for personlige, skatteopgørelser og ad hoc-opgaver.

Arbejdsformen i PwC er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en veksling mellem kendte, tilbagevendende opgaver og helt nye.

PwC
BEUMER Group A/S
Assistent til produktionschefen – optimer hverdagen i en pulserende produktion

BEUMER Group A/S, Aarhus

Elsker du den dynamiske dagligdag i en produktion, hvor der er fart over feltet, og dagen hurtigt kan ændre sig?

Som assistent til vores produktionschef får du en central rolle i at hele produktionen og vores dagligdag fungerer så fint som muligt – til stor glæde for dine nye kolleger.

Beumer"Du kan virkelig gøre en forskel i, at vi er på forkant med det administrative, og at jeg får mere tid til at tage de strategiske briller på. Din rolle skaber et rigtig godt udgangspunkt for, at vi kan se ind i de fremtidige opgaver,” fortæller produktionschef Henrik Laustsen.

Klik lige her og læs meget mere om jobbet.

BEUMER Group A/S