200 job matcher din søgning 200 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Sungiusarfik Aaqa søger sygeplejerske eller lignende

Grønlands Selvstyre

Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution med 6 afdelinger. 5 afdelinger med i alt 32 beboere og 1 værested til 15 brugere. Alle beboer/brugere har diagnosen skizofreni.

Kommende sygeplejerske skal være med til at give medarbejderne kursus i medicin og sygdomslære. Sygeplejersken har ansvarlig for undersøgelse af beboernes fysisk sundhed, bestilling af medicin og depotvarer til sundhedsvæsenet, dosering af beboernes ugeæsker, ajourføring af medicinordination, planlægning og deltagelse til behandlingskonference, bestille tid og deltagelse i lægelige konsultationer, bestille blodprøver, ledsager beboerne til deres elektrochok behandling, deltagelse i behandlingskonferencer og udskrivelsessamtaler på psykiatrisk afdeling, A1 i Nuuk.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Levnedsmiddelmedhjælper til Teknikimik Ilinniarfik, KTI Kollegier

Grønlands Selvstyre

Teknikimik Ilinniarfik, KTI i Sisimiut, søger en levnemiddelsmedhjælper til vores kantine med tiltrædelse snarest muligt.

Primære arbejdsopgaver:

 • Deltagelse i tilberedningen af dagens måltider til 120-200 personer.
 • Deltage i sikring af overholdelse af køkkenets egenkontrol.
 • Deltage i betjening, rengøring og opvask, samt forefaldende arbejde.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre

Er du en dygtig snedker eller tømrer, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende tømrersvende?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Grønlands Selvstyre
Qeqqata KommuniaØkonom til Økonomiafdelingen i Sisimiut

Qeqqata Kommunia

Stillingen er placeret i Sisimiut. Byen har uanede muligheder for fritidsaktiviteter året rundt, i vinterhalvåret kan man opleve nordlyset, køre på hhv. hundeslæde, snescooter, langrend samt alpint skiløb, og om sommeren kan man tilføje klatring, gåture, kørsel med ATV, sejlads og fiskeri samt indendørs motionsfaciliteter. ATV-sporet mellem Kangerlussuaq og Sisimiut er igangsat.

Udviklingen i Økonomi afdelingen går stærkt i disse år, og der bliver brugt meget energi og ressourcer på at udvikle nye områder med spændende opgaver.

Har du lyst til at deltage i dette spændende arbejde?

Grønlands Selvstyre
Erfaren betonarbejder til ledelse af Teknikimik Ilinniarfiks nye arktiske bygningsarbejderuddannelse

Grønlands Selvstyre

Teknikimik Ilinniarfik - KTI starter i 2021 nye uddannelser op i Sisimiut. Vi søger derfor en erfaren betonarbejder, der kan lede og udvikle uddannelserne.

Vi søger dig som har lyst til at undervise, udvikle undervisningsmaterialer og nye kurser, samtidigt med, at du motiveres af at arbejde med unge og deres fastholdelse i uddannelse.

Vi tilbyder en stilling, hvor du kan være med til at lancere 4 nye uddannelser og præge udviklingen indenfor den grønlandske byggebranche. Et job med plads til faglige og teknologiske ambitioner.

Grønlands Selvstyre
ASIAQ
Hydrolog i Grønland

ASIAQ, Nuuk

Vi tilbyder et job med udfordringer og opgaver indenfor arktisk hydrologi i Grønland.

ASIAQ

Du kommer til at arbejde med udredning af vandressourcer for vandkraft og vandforsyning, samt med udvikling af fagområdet gennem forskningsprojekter med internationale partnere.

Arbejdsopgaverne omfatter indsamling og kvalitetssikring af hydrologiske data, analyser, modelarbejde og formidling.

ASIAQ
Grønlands Selvstyre
Medarbejder til Tamu kantine

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du kreativ, og har du lyst til at blive en del af et nyt team, som har fokus på sundhed og med rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg?

Vi søger en medarbejder, der kan lave sund mad af høj kvalitet. Har du samtidig lyst til at prøve nye opskrifter og være med til at sammensætte spændende menuer, kan du få rig mulighed for at vise dit personlige håndværk og sætte dit eget præg på din hverdag.

Dine primære opgaver vil bl.a. være at:

 • lave lækker og varieret mad til kantinens morgenmadsbuffet, frokostbuffet, mellemmåltider og takeaway samt forplejning til møder, arrangementer m.m.
 • levere lækker mad, som er målrettet diabetikere og personer med laktose- og glutenintolerance
Grønlands Selvstyre
NukissiorfiitTeamleder til Qaqortoq

Nukissiorfiit

Vi søger en erfaren faglig Teamleder, som kan tage ansvar for driften af Nukissiorfiits el-produktion og varmeforsyning i Qaqortoq med det tilhørende vandkraftværk. Der er tale om en udfordrende stilling i en landsdækkende virksomhed med en høj teknisk faglighed og et stort samfundsansvar.

Stillingen refererer til Driftsansvarlig Teamleder i Qaqortoq, hvor du som Teamleder el-produktion & Varme vil indgå i teamledelsen sammen med den driftsansvarlige teamleder og en anden faglig teamleder, dine hovedopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Driftsplanlægning og opfølgning med rapportering af drifts- og vedligeholdelsesdata
 • Drift og vedligeholdelse af Nukissiorfiit tekniske anlæg tilhørende el-produktion og varmeforsyning i Qaqortoq og Qorlortorsuaq, jf. vedligeholdelses program Sertica samt støtte til øvrige byer og bygder i distriktet.
 • Ansvarlig for indkøb til driften og lager i Qaqortoq.
Kommuneqarfik Sermersooq
Complianceofficer søges til Afdeling for Compliance & Jura/job-nr. 343/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dedikeret complianceofficer. Dine opgaver er blandt andet som kontrolfunktion at deltage i complianceprocessen, opdage og mindske risikoen for manglende overholdelse af gældende lovgivning mv, udarbejde rapporter herom samt anbefalinger/indstillinger. Du refererer direkte til compliancechefen.

Dit primære ansvar bliver:

 • en dynamisk implementering og tilrettelæggelse af compliancearbejde, herunder proaktivt og reaktivt tilsyn
 • udarbejdelse af processer og retningslinjer
 • juridisk kvalitetstjekarbejde og kvalitetsudvikling
Kommuneqarfik Sermersooq
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder - Nuuk

MT Højgaard A/S

Har du lyst til at prøve kræfter med et projekt i udlandet og synes du, at det kunne være spændende at være i Grønland, så er det nu du skal slå til.

Som noget af det første vil du skulle sikre dig et indgående kendskab til kontraktunderlaget samt projekt/tegningsmateriale og forstå arbejdsbeskrivelser, leverandøranvisninger, normer mv. Du vil også hurtigt skulle tilegne dig viden om allerede indgåede underentreprise/leverancer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Sikre koordinering af byggepladslogistikken, leveranceplanen og udarbejdelse af detail-tidsplaner i tæt samarbejde med underentreprenørerne.
 • Gå forrest for at sikre et godt samarbejde med kollegaer og underentreprenører.
SameSystem A/S
Product Owner

SameSystem A/S, Værløse/Copenhagen or Vilnius

Make your impact and be a part of shaping the future for SameSystem; a Danish Software-as-a-Service company.

As a Product Owner you work strategically, tactically, and operationally. This means that you will be involved in the entire production chain – from the initial idea, where you co-create with customers, to the final execution.

Your responsibilities will be, among other things:

 • Leading our “People” or “Payroll” domain squad
 • Take part in the overall vision of the product at quarterly big room planning sessions
 • Build the product roadmap for your squad team
SameSystem A/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Integreret Institution Paarsisoq søger 2 Barne- og socialhjælper til vuggestue/job-nr. 342/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Paarsisoq er både en vuggestue og en børnehave placeret ved vejen til bydelen Radiofjeldet.

Paarsisoq har plads til 90 børn, i vuggestuen er der tre stuer med hver plads til 12 børn, i Paarsisoq er børnenes inddeling i stuerne således; i to stuer er de yngste og mellemste samlede, og i den tredje stue trænes børn på ca. 2 år til flytning til børnehaven.

I børnehaven er der tre stuer med hver 18 børn, her er de yngste og mellemste samlet i to stuer, og en stue er forbeholdt børn, der skal til at starte i skolen.

Paarsisoq er placeret tæt på bycentrum, og blev ibrugtaget som børnehave i 1969, men senere kom der en tilbygning til vuggestuen.

Kommuneqarfik Sermersooq
Flies HR ConsultingVi søger en initiativtagende salgschef til Nonfood

Flies HR Consulting søger for Pisiffik A/S i Nuuk

Er du i stand til at motivere andre og opnå fordelagtige resultater, er du initiavrig og en god rollemodel for dine medarbejdere? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Pisiffik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor en dygtig salgschef. Du har et godt øje for at skabe resultater og er god til at skabe struktur og sætte rammerne for en tempofyldt hverdag. Du er god til at motivere både dig selv og dine kollegaer. Du stortrives med ansvar og har gode salgskompetencer. Du er god til at bevare overblikket i en hverdag med mange forskellige opgaver.

Du skal i tæt samarbejde med butikscheferne være med til at sikre, at kunderne får de bedste kundeoplevelser.

Grønlands Selvstyre
Medarbejdere til transfer pricing ved Skattestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du arbejde med revision og vurdering af transfer pricing-forhold? Har du en stærk talforståelse, og kan du formidle klart og præcist med fokus på modtageren?

Du vil indgå i et team af dedikerede og specialiserede medarbejdere i Skattestyrelsen, og du får en bred opgaveportefølje inden for transfer pricing. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • udvælgelse af selskaber/koncerner til kontrol
 • vurdering og revision af internationale koncerners transfer pricing-forhold
 • udarbejdelse af sagsfremstillinger og afgørelser i transfer pricing-sager
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Underviser til Campus Kujalleqs turismeafdeling

Grønlands Selvstyre, Kujalleq

KVU-afdelingen ved Campus Kujalleq søger underviser til serviceøkonom- og turismeuddannelserne.

Vi forventer, at du blandt andet er en engageret underviser, helst med praktisk kendskab til arbejde i turismebranchen, og at du har en akademisk uddannelse på min. bachelorniveau.

Du skal kunne undervise flere af forløbene på KVU-uddannelserne, herunder:

 • Turisme, servicebranchen og servicedesign
 • Interkulturelle kompetencer/kulturforståelse (gerne på engelsk)
 • Krydstogtkompetence
 • Strategi, kreativitet og innovation
Grønlands Selvstyre
JobBestDirektør

JobBest søger for Greenland Oil Spill Response A/S i Nuuk

Skal du lede og videreudvikle Grønlands olieforureningsberedskab – samt skabe det førende oliespildsberedskabsselskab nord for 60´N

Greenland Oil Spill Response A/S primære formål er at drive virksomhed vedrørende olieforureningsberedskab, olieforureningsbekæmpelse, miljøoprydning efter olieforurening og andre beslægtede opgaver inden for råstofområdet i Grønland.

Som adm. Direktør for GOSR A/S vil du referere til bestyrelsen.

Primære ansvarsområder:

 • Forhandling i forbindelse med tilbud til kunder og leverandører
 • Optimering af driften i selskabet
 • Videreudvikling af igangværende forretning
Grønlands Selvstyre
Telefonrådgiver til Tusaannga

Grønlands Selvstyre

Er du god til at lytte og har du lyst til at gøre en forskel for udsatte borgere i hele landet?

Tusaannga søger endnu en dedikerede medarbejder til telefon- og sms-rådgivningen. Som rådgiver bliver dine hovedopgaver at imødekomme borgernes behov for rådgivning og vejledning.

Tusaannga er Grønlands samlede rådgivningstilbud, som yder landsdækkende rådgivning til børn, unge og voksne via telefon 801 180 og sms 1899.

Tusaannga er et tilbud til borgere, der har brug for at tale med nogen om problemstillinger, som de ikke føler, de kan få hjælp til i deres vanlige omgangskreds eller lokalsamfund.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Tilsynsenhed søger pædagogisk tilsynsførende

Grønlands Selvstyre

Tilsynsenheden er en selvstændig enhed i Departementet for Finanser og Indenrigsanliggender, der fører et dialogbaseret tilsyn med, at kommunerne overholder reglerne i sociallovgivningen.

Dine primære opgaver vil blive

 • Sammen med kollega, at tilrettelægge og udføre tilsyn med døgninstitutioner i hele landet
 • Udarbejdelse af tilsynsrapporter mv. og deltagelse i opfølgningen på rapporterne
 • Deltagelse i udvikling af Tilsynsenhedens metoder og redskaber
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Udvikling af råstofindustrien – fuldmægtig eller specialkonsulent

Grønlands Selvstyre

Vil du være med til at sikre Grønlands samfund og være med til at videreudvikle råstofindustrien i Grønland? Råstofstyrelsen under Departementet for Råstoffer søger netop nu en dygtig kollega som kan varetage sagsbehandlingen af mineraltilladelser samt bidrage til at håndtere vurderinger om maksimering af det samfundsmæssige ”afkast” ved råstofaktiviteter.

Grønland oplever en fortsat positiv udvikling hvad angår efterforskning og udnyttelse af mineraler. Råstofstyrelsen spiller en nøglerolle i denne udvikling – både som myndighed hvor vi varetager sagsbehandlingen af alle typer af mineraltilladelser og i den internationale profilering og markedsføring af landets råstofpotentiale. Den fortsat store interesse for råstofpotentialet betyder nye og stadig flere større opgaver.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
ESDH-Projektleder søges - Er du klar til at have en central rolle i et fælles ESDH-system for hele Grønland?

Grønlands Selvstyre

Vi leder efter en ESDH-Projektleder til Grønlands Fællesoffentlige IT med erfaring inden for projektstyring og implementering i kommunerne.

Grønlands Fællesoffentlige IT har ansvaret for implementering af det fællesoffentlige ESDH-system til alle 5 kommuner. ESDH-systemet dækker alle forvaltningsområder.

Med reference til kontorchefen kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

 • Projektetablering
 • Projektplanlægning
Grønlands Selvstyre