3.010 job matcher din søgning 3.010 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BoConcept A/SDebitor bogholder/AR Specialist

BoConcept A/S, Herning/Ølgod

Har du flair for tal og interesse for økonomi? Kan du lide direkte kontakt og en stor international berøringsflade? Hvis du kan svare ja til dette, er du måske vores nye Debitor Bogholder/AR Specialist!

Du vil blive en del af vores Accounting-team, som blandt andet er ansvarlig for alle vores processer og opgaver i forhold til vores debitorer, som er BoConcepts mange globale franchisepartnere. Det vil være dit primære ansvar at sørge for opfølgning på debitorforfald og betalinger, og du vil være den primære kontaktperson til vores franchisepartnere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Debitor controlling
 • Sikre overholdelse af kreditpolitikker
 • Rapport om kritiske konti til BoConcepts Credit Committee
BoConcept A/S
Jobindex A/S
Butikschef, Coop365 Nørre Nebel

Jobindex A/S

I Coop365 slår du to fluer med ét smæk og bli’r både partner og butikschef. Vi har nemlig indført partneraftaler i vores nye grønne lavprissupermarkeder. Og du kan nu komme med på hele indkøbsturen og være med til at gi’ danskerne lavpris, som det burde være.

Selvfølgelig skal du ha’ en ordentlig bid af kagen som chef for hele molevitten. Derfor deler vi fifty-fifty den resultatforbedring, som du og dit team hiver hjem til butikken. Det er en del af vores nye ambitiøse partneraftale. Og vi måler kun på de ting, du selv kan gøre noget ved – præcis som det burde være.

Det er dit ansvar, at butikken ser godt ud, lever op til 365-konceptet, og at kunderne får den bedste oplevelse og går hjem med mere i posen hver eneste dag. I det daglige er du mest ude på gulvet, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til kunderne og dine medarbejdere.

Jobindex A/S
DIS A/S
Hardwareudvikler

DIS A/S, Sønderborg

Som Hardware Engineer i DIS vil du få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Vi er eksperter i at udfordre vore kunders problematikker ved at integrere og overføre vores brede brancheerfaring, så nye unikke løsninger udvikles.

DIS A/S

Du vil komme til at løse opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

DIS A/S
PwC
Er du vores nye studentermedhjælper til vores revisionsafdeling i Trekantområdet

PwC, Vejle

Start din karriere hos os

Du vil som studentermedhjælper få muligheden for at få foden indenfor i en ledende global revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor dine arbejdsopgaver vil udvikle sig i takt med, at du færdiggør cand.merc.aud.-studiet, opbygger dine kompetencer og sideløbende får praktisk erfaring.

Dine primære arbejdsopgaver vil være erklæringsopgaver, herunder revision af projektregnskaber, assistance på revisionsopgaver, herunder deltagelse i revisionsarbejde hos kunder samt eventuel superbrugerroller i vores it-værktøjer.

Dit arbejde udføres på vores kontor i Vejle samt hos vores kunder når relevant. Du vil have gode muligheder for fleksible arbejdstider, således du fortsat kan prioritere dit studie og faglig fordybelse højt.

PwC
Blue Water Shipping A/S
Assistent til Reefer Road Blue Water Shipping i Padborg

Blue Water Shipping A/S

Vil du arbejde med transport af temperaturkontrolleret gods? Har du lyst til at dygtiggøre dig inden for disponering i transportbranchen?

Blue Water Shipping A/S

Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil komme til at varetage mange spændende opgaver i tæt sparring med de øvrige kolleger. Har du et højt energiniveau og engagement, så kan vi garantere dig et udfordrende job, der sætter de optimale rammer for din udvikling.

Til vores Padborg-afdeling søger vi en dygtig disponent, og vi oplærer også gerne den rette til jobbet. Du kommer til at indgå i et team, der arbejder med skræddersyede løsninger af køle- og frysetransporter. Teamet er præget af en positiv indstilling og et uformelt miljø, der danner rammerne om høj service og leveringssikkerhed i vores kunders transporter.

Blue Water Shipping A/S
Elektro-Isola A/SIndustriteknikere/Maskinoperatører til aften- eller nathold

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Elektro-Isola A/S udvikler, producerer og sælger specialfremstillede kompositprodukter. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden.

For at følge med den stigende efterspørgsel fra vores kunder, søger vi 4 industriteknikere eller maskinoperatører til vores dreje/fræse CNC-maskiner. Stillingerne besættes på faste aften- eller nathold, og er fuldtidsstillinger.

Du bliver en del af vores bearbejdningsafdeling, hvor du får varierende opgaver inden for CNC-bearbejdning. Du får en grundig sidemandsoplæring, så du selv kan håndtere maskinerne, når oplæringen er afsluttet. Der bearbejdes både store og små emner i ordrestørrelser af varierende omfang. Vi har blandt andet maskiner fra Okuma, Chiron, Doosan, Nakamura, CMS.

Zeppelin Danmark A/SElectrical Project Engineer

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Vores Project Engineer har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega til stillingen som – Electrical Project Engineer til varetagelse af bl.a. følgende opgaver:

JOBBET:

 • Rådgivning og design af styringer og tavleanlæg, primært til diesel- og gasanlæg
 • Assistere account managers med el-tekniske løsninger og prissætning
 • Teknisk afklaring for korrekt komponentvalg med tilhørende indkøb hos underleverandører
 • Yde teknisk support, såfremt der er spørgsmål under produktion, test og fra kunder,/p>

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
INEOS Energy
Structural Engineer

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a strong technical Structural Engineer to join our Subsea & Structures team within the Maintenance department.

Your key tasks will be to

 • Act as structures systems responsible for dedicated asset and facilities.
 • Be responsible for maintaining standards and procedures.
 • Ensure planning and evaluation of inspection and maintenance activities and evaluate findings and status.
INEOS Energy
Planet Huse A/S
Bygningskonstruktør til projektering af fritidshuse

Planet Huse A/S, Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt i Autocad og Revit
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
 • kunde- og leverandørkontakt

Din hverdag er præget af lige dele tegnings- og dokumentationsudarbejdelse til produktionen samt kundedialog i forbindelse med realiseringen af kundens boligdrøm.

Planet Huse A/S
Dansk Smede- og Maskinteknik A/SFabrikschef – maskinfabrik med markante kompetencer

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S, Rødding

Er du solidt funderet i maskinbranchen? Har du bred erfaring med produktionsledelse og produktionsplanlægning? Så er du måske vores nye fabrikschef. Vi søger en dygtig leder, der som del af holdet skaber konkrete og kommercielle resultater.

Med reference til den administrerende direktør hos Agrometer A/S, bliver det din opgave at lede virksomhedens daglige produktion og tilhørende funktioner. Det indebærer fokus på udvikling, planlægning, konstruktion og produktion af egne løsninger samt løbende forenklinger og forbedringer i konstruktion, produktion og projektledelse. Du bliver chef for ca. 25 kompetente medarbejdere, som er fordelt på konstruktion, produktion og administration.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende lederstilling med store personlige muligheder i en virksomhed, der har markante kompetencer samt ikke mindst et både ambitiøst og stærkt ejerskab.

WHT-SPEDITION A/SKørselsdisponent/lagermedarbejder

WHT-SPEDITION A/S, Padborg

Har du erfaring som nuværende eller tidligere chauffør eller kørselsdisponering, lagerarbejde og har truckcertifikat? Kan du lide fysisk arbejde og har lyst til at bidrage i en af de førende transport- og logistikvirksomheder inden for vin og spiritus, så har vi en stilling som skal besættes.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Varemodtagelse – losning/lastning af biler & containere
 • Kørselsdisponering af alle ind- og udgående forsendelser
 • Ordrepluk
 • Truckkørsel men også fysisk arbejde/ompalletering/håndtømning af containere
 • Selvstændige og udfordrende opgaver
Mogens Daarbak A/S
Få den bedste start på karrieren… Bliv detail-/handelselev

Mogens Daarbak A/S, Vejle

Er du klar til en dynamisk hverdag med fokus på butiksdrift og -salg, så har vi den helt rigtige elevplads til dig! Vi søger nemlig en engageret detail-/handelselev til vores afdeling i VEJLE.

Som detail-/handelselev kommer du til at være på frontlinjen. Du skal med en enestående service sørge for, at kunderne får den bedste butiksoplevelse. Dit vigtigste redskab er dit væsen og dit servicegen, hvor du med smil og imødekommenhed skal hjælpe de mange kunder, som dagligt besøger vores butik.

Uddannelsen har en varighed på 2 år inkl. skoleophold og afsluttende eksamen.

Mogens Daarbak A/S
Arkil A/S
Specialarbejder med flair for anlægsarbejde søges til Arkil i Sønderjylland

Arkil A/S

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, kloakering, fjernvarme og byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker, forsyningsledninger og brolægning.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forefaldende arbejde som medhjælper i forbindelse med kloakrenovering og andre infrastrukturopgaver.

Hos os får du et godt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau og fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Lindab A/SVi søger en dygtig og erfaren kørselsassistent

Lindab A/S, Rødding

Til vores forsendelseskontor søger vi en kørselsassistent til at håndtere forsendelsesopgaver. Primært import og eksport af port-produkter og sekundært håndtering af vore øvrige produkter som stålplader, render & rør samt stållægter.

Stillingen omfatter blandt andet følgende opgaver:

 • Booking af biler
 • Udfærdigelse af følgepapirer
 • Udfærdigelse af toldpapirer
 • Turplanlægning
Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Helukabel Danmark ApSEkstern teknisk salgskonsulent til Nord og Sønderjylland samt København

Helukabel Danmark ApS, Taastrup

Har du el-teknisk flair og er Expert i kabler? Og vil du hjælpe os med at sætte strøm til vores kunders forretning?

Bliv en del af HELUKABEL, en af verdens førende producenter og leverandører af kabler. Vi har allerede 52 kontorer i 32 lande og udvider i Danmark.

Derfor mangler vi nu en Ekstern teknisk salgskonsulent til Danmark, som vil være med på vores vækstrejse og sætte sit præg på vores fremtid. Er det dig?

Som vores nye Eksterne tekniske salgskonsulent i Danmark er din primære rolle at supportere og rådgive vores kunder teknisk, samt varetage salget i bl.a. kabler og tilbehør. Du vil være i løbende i kontakt med vores hovedkontor i København samt vores globale afdelinger, hvor der er masser af hjælp at hente – især på hovedkontoret i Tyskland, men vi er også jævnligt i kontakt med vores kolleger i hele verden.

Service-rens ApSHåndværker søges til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specieludviklet udstyr indvendig i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder.

Vi forventer at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid". I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder. Natarbejde forekommer dog sjældent.

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt.

bibliotheca A/S
Servicetekniker

bibliotheca A/S, Aarhus

Som servicetekniker hos bibliotheca vil du skulle udføre opgaver såsom installation, service, support og planlagt vedligeholdelse på udstyr leveret af bibliotheca.

Vore kunder findes i hele Norden, men du vil primært skulle betjene kunder i Jylland. Dog kan der forekomme opgaver for kunder på Fyn.

En arbejdsuge består normalt af blandede opgaver så som installationer og servicebesøg kombineret med administrative opgaver som forberedelse og booking af kundebesøg, dokumentation, telefonsupport m.m. På kontoret i Aarhus vil du komme til at sidde sammen med et team af teknikere og supportere.

bibliotheca A/S
BCA Autoauktion A/SKlargøringsmedarbejder

BCA Autoauktion A/S, Vejle

Vi søger en klargøringsmedarbejder, som brænder for at levere høj kvalitet og har en stor interesse indenfor biler. Du vil blive en del af holdet i BCAs klargøringsafdeling og vil kunne være med til at sætte dit præg på tingene. I tæt samarbejde med resten af vores operationsafdeling, vil du være med til at sikre, at vi yder den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere.

Opgaver:

 • Gennemgang af alle køretøjer inden klargøring
 • Kosmetisk klargøring af bilerne herunder vask, støvsugning, affoliering og polering af biler
 • Kørsel af biler til og fra klargøring/inspektion

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads samt mulighed for at sætte dit præg på tingene.

Egsgaard HR
Studentermedhjælper til Økonomiafdeling

Egsgaard HR søger for Bramidan i Bramming

Interesserer du dig for økonomi, regnskab og forretningsudvikling? Brænder du efter at opnå hands-on erfaringer i en international vækst- og læringsorienteret virksomhed?

Så kan du være vores kommende kollega, som i samarbejde med kollegerne i Økonomiteamet skal understøtte vores drift og igangværende udvikling på tværs af landegrænser.

Vores Studentermedhjælper kan se frem til at spille en vigtig rolle i organisationens arbejde med at sikre daglig drift, og at vi kontinuerligt udfordrer og udvikler vores processer, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Assistere bogholderi i vores amerikanske datterselskab, herunder: fakturering, håndtering af indkomne fakturaer, bogføring, opkrævning af tilgodehavender
 • Supportere økonomiafdelingen i andre af selskabets datterselskaber
 • Tværgående ad hoc-opgaver
Egsgaard HR