23.194 job matcher din søgning 23.194 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SKORINGENSkoringen Waves søger Salgsassistent

SKORINGEN, Greve

Skoringen Waves søger Salgsassistent 30 - 37 timer om ugen, der elsker sko.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
 • Lettere rengøring

Stillingen byder på dage med arbejde til kl. 19, og man skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend (lørdag og søndag). Det er et job med masser af udfordringer og en hektisk, men sjov hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du vil komme ind i et team, som har et sjovt og uformelt miljø.

A-X-L Ejendomsservice ApSLeder du efter et stabilt og fleksibelt job?/Looking for a steady and flexible job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder:

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen efter ønske mandag-fredag (fri i weekenden).
 • Fleksible timer mellem 8:00-19:00.
 • Startlønnen er min. 120 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge.
 • En chance for at komme i god form, mens du tjener penge.
Mandecentret Botilbud ApS
Socialrådgiver med relevant erfaring søges til Mandecentret Slagelse

Mandecentret Botilbud ApS

Vil du være med til at op starte en helt ny afdeling af Mandecentret. Påvirke og udvikle arbejdet med mænd i krise? Vil du være en del af et dynamisk, innovativt og tæt kollegateam, hvor der både er plads til udvikling og udfoldelse. Så har du muligheden nu!

Vi søger en erfaren socialrådgiver med et solidt fagligt grundlag og gerne med erfaring fra det kommunale område, eller myndighed. Du har kendskab og erfaring med lovgivning indenfor det sociale område.

Dit arbejdsfelt indebærer blandt andet:

 • Visitationssamtaler
 • Kontaktperson for beboere
 • Ind- og udflytning af beboere
Mandecentret Botilbud ApS
Jobindex A/S
Frontend-udvikler til markedsledende cloud-platform

Jobindex A/S søger for FacilityNet i København

 • Er du frontend-udvikler med erfaring inden for cutting-edge teknologier til mobil og tablets?
 • Vil du have stor indflydelse på valg af teknologier, herunder brugeroplevelsen på vores populære app?
 • Og vil du have et arbejde, der influerer 100.000+ daglige brugere, samt være med til at videreudvikle appen og indtage Europa?

Hvis du er en talentfuld frontend-udvikler, får du muligheden for at komme med på denne spændende rejse. Vi er et talentfuldt mindre team i en virksomhed med stabil vækst og et kæmpe potentiale.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores backend-udvikler og lead arkitekt samt et mindre team af eksterne frontend-udviklere.

Dit arbejde består af at videreudvikle appen i form af nye brugervenlige features samt implementere nye systemer og teknologier.

Jobindex A/S
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere/afløsere

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Syd søger nye kollegaer til afløsning i feri perioder eller ansøgere med interesse for omsorgsfaget

Vi søger kollegaer fortrinsvis dagvagt 30-37 timer om ugen med weekendarbejde hver anden weekend. Timetallet ud fra dit behov.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Det er medarbejderne der selv udarbejder kørelisterne.

Dragør KommuneVil du gøre en forskel for de udsatte børn og unge i Dragør Kommune? - Sagsbehandler

Dragør Kommune

Vores barselsvikar går på barsel og vi mangler derfor en myndighedssagsbehandlervikar i vores team. Måske er det dig vi mangler?

Du brænder for arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier, og du har erfaring med myndighedsarbejde. Du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang i mødet med børn, unge og deres familier, kan arbejde selvstændigt, systematisk og helhedsorienteret med komplekse problemstillinger i en lille kommune, hvor du har et tæt samarbejde med de øvrige ansatte.

Som rådgiver i Børneteamet i Dragør Kommune, følger du børn, unge og deres familier fra underretning til afslutning af forløbet. Du giver råd og vejledning, udarbejder børnefaglige undersøgelser og handleplaner, iværksætter og følger op på både forebyggende og anbringende foranstaltninger.

BoConcept A/SDebitor bogholder/AR Specialist

BoConcept A/S, Herning/Ølgod

Har du flair for tal og interesse for økonomi? Kan du lide direkte kontakt og en stor international berøringsflade? Hvis du kan svare ja til dette, er du måske vores nye Debitor Bogholder/AR Specialist!

Du vil blive en del af vores Accounting-team, som blandt andet er ansvarlig for alle vores processer og opgaver i forhold til vores debitorer, som er BoConcepts mange globale franchisepartnere. Det vil være dit primære ansvar at sørge for opfølgning på debitorforfald og betalinger, og du vil være den primære kontaktperson til vores franchisepartnere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Debitor controlling
 • Sikre overholdelse af kreditpolitikker
 • Rapport om kritiske konti til BoConcepts Credit Committee
BoConcept A/S
Vestas Wind Systems A/S
Finance Business Partner – Professional

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

We offer you a versatile job in a hard-working and high-paced team in a global environment in the renewable energy sector. We highly value professional initiative, accountability, the desire to take on responsibility and the right level of creativity and quality in all solutions.

As a Finance Business Partner, you will take part in all financial aspects of the Onshore Service Business including management reporting, balance sheet reconciliations, budgeting and forecasting. Furthermore, you will be the Finance Partner for the Regional Service Director on all financial-related matters. Further key responsibilities are:

 • Supervise the process of month end close
 • Prepare the monthly business reviews together with the Service Managers
 • Control service costs focusing on cost development and trends
Vestas Wind Systems A/S
PANDORA A/SManaging Director - Omni Operations & Logistics EMEA

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to play a key role in the Pandora Global Operations Strategy towards becoming world class in omni operations?

As Managing Director you will play a key role in the development and implementation of Pandora’s Global Operations Strategy aiming towards world class omni operations, with a specific focus on omni operations across the supply chain in EMEA. Based out of our main Distribution Center in Hamburg, you will set the standards, processes and procedures, incl. the overall strategic direction on business plans and annual budget, leading Operations and support Pandora on an ambitious growth plan.

By joining Pandora, you will be part of a truly global organisation with great opportunities to develop both yourself and your career.

PANDORA A/S
Professionshøjskolen Absalon
Administrativ medarbejder med stort servicegen og flair for struktur til Front Desk på campus Slagelse

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vi søger en administrativ medarbejder til Front Desk på Campus Slagelse. Medarbejdere i Front Desk er Absalons ansigt udadtil, er imødekommende og kan håndtere henvendelser professionelt fra såvel ansatte, studerende, kursister og eksterne gæster, der kommer på campus.

Front Desk understøtter flere af vore indsatsområder herunder indsatsområdet "studerende i centrum" og bidrager blandt andet til at sikre, at vi har levende campusmiljøer.

Typer af opgaver
Modtage og guide ansatte, studerende og gæster på campus, herunder at håndtere henvendelser om AV/IT-udstyr og hjælp med en række mindre administrative opgaver. Håndtere post samt mailbokse, udlevere studiekort, dokumentation for studieaktivitet, udlån af nøglekort, bestille kontorartikler til campus, udlåne IT-udstyr, bistå ved IT-spørgsmål, bestille blomster mv.

FC Nordsjælland A/SErfaren regnskabsassistent til bred økonomirolle (deltid)

FC Nordsjælland A/S, Farum

Har du bred økonomierfaring, og er du på udkig efter en stilling, hvor du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og forme din egen hverdag?

I denne nyoprettede stilling hos FC Nordsjælland indgår du i et mindre økonomiteam, som har det overordnede ansvar for klubbens regnskabs-, rapporterings- og bogføringsopgaver.

Dette er en deltidsstilling på 22-32 timer om ugen, og vi tilrettelægger sammen, hvordan timerne skal ligge.

Comwell RoskildeReceptionist

Comwell Roskilde

Kan du levere service i verdensklasse?
Så er du den vi mangler som vores nye receptionist på Comwell Roskilde.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som receptionist på Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Meny
Slagtersvend

Meny, Herning

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen og have medindflydelse på, hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
Comwell RoskildeReceptionssupervisor

Comwell Roskilde

Elsker du gæster og har du et godt administrativt overblik?
Så er du den vi mangler som vores nye Receptionssupervisor på Comwell Roskilde.

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som Receptionssupervisor på Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Du indgår i vagtplanen på ligefod med resten af receptionens medarbejdere, men vil have et udvidet ansvarsområde og være i tæt samarbejde med den assisterende receptionschef. Opgaverne er alsidige, men bærer præg af administrative opgaver.

Comwell RoskildeKøkkensouschef

Comwell Roskilde

Dygtig, engageret køkkensouschef og som kan skabe madglæde.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Køkkensouschef hos Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Om stillingen:

 • Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffeter og aftenens dinner samt selskaber
 • Kreativ udvikling af pauseforplejning, frokostanretninger samt interesse for det søde køkken
 • Grundtilberedninger .
fakta a/s
Souschef, Fakta Lundtoftegade

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Jobindex A/S
Butikschef, Coop365 Nørre Nebel

Jobindex A/S

I Coop365 slår du to fluer med ét smæk og bli’r både partner og butikschef. Vi har nemlig indført partneraftaler i vores nye grønne lavprissupermarkeder. Og du kan nu komme med på hele indkøbsturen og være med til at gi’ danskerne lavpris, som det burde være.

Selvfølgelig skal du ha’ en ordentlig bid af kagen som chef for hele molevitten. Derfor deler vi fifty-fifty den resultatforbedring, som du og dit team hiver hjem til butikken. Det er en del af vores nye ambitiøse partneraftale. Og vi måler kun på de ting, du selv kan gøre noget ved – præcis som det burde være.

Det er dit ansvar, at butikken ser godt ud, lever op til 365-konceptet, og at kunderne får den bedste oplevelse og går hjem med mere i posen hver eneste dag. I det daglige er du mest ude på gulvet, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til kunderne og dine medarbejdere.

Jobindex A/S
AktivPersonale A/SKunde- og personalekonsulent

AktivPersonale A/S, Nykøbing M. og Holstebro

En succes for os er, når de rigtige medarbejdere kobles med de rette arbejdspladser – vil du være med til at skabe denne succes?

Hos AktivPersonale er vi i stadig vækst og har forrygende travlt hvorfor vi søger en ny konsulent som kan deltage i driften på vores kontorer i Nykøbing M., Skive og Holstebro. Herfra dækker vi mange brancher med løsninger indenfor vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i Midt- og Vestjylland og Salling/Mors.