1.359 job matcher din søgning 1.359 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.359 resultater.
TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/IMatematiklærer til 10. klasse

TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/I, Holte

Har du lyst til at undervise kreative og motiverede elever i 10.klasse, så er du måske vores nye kollega.

TEXTILSKOLEN er en Fri Fagskole for unge med designdrømme. Skolen har 65 elever og 12 faste medarbejdere og ligger i skoven ud til Vejle sø i Holte, nær Holte Station.

Vi søger en timelærer til at varetage den prøveforberedende undervisning i matematik i vores Design10.

Chr. Hansen A/SArbejdsmiljøspecialist til kemisk arbejdsmiljø, barselsvikariat

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Vi søger en arbejdsmiljøspecialist til arbejdsmiljøteamet i Chr. Hansen Danmark med interesse for kemisk arbejdsmiljø til et vikariat på 12 mdr.

Som arbejdsmiljøspecialist indenfor kemisk arbejdsmiljø vil du være ansvarlig for opdateringen af vores kemikaliedatabase Alpha Omega. Databasen udgør fundamentet for, at vores medarbejdere kan få korrekt viden om og træning i at arbejde sikkert med kemikalier.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Oprette nye kemikalier i kemikaliestyringssystemet Alpha Omega
 • Holde eksisterende kemikalieinformationer opdateret
 • Træne og supporterer Alpha Omega brugerne i organisationen
Chr. Hansen A/S
Helsingør KommunePædagogisk medarbejder

Helsingør Kommune, Espergærde

Pædagog eller pædagogisk medhjælper - til et udviklingsorienteret børnehus i Espergærde!

I Børnehuset Elverhøjen har vi fået mulighed for at øge vores personalestab og søger derfor pædagogisk personale med stor faglighed, som kan gå foran, ved siden af og være midt i den pædagogiske hverdag, samt være reflekterende over både egen og vores fælles praksis.

Vi søger medarbejder, der;

 • kan opstille mål, vælge metoder og opstille handleplaner for pædagogiske aktiviteter med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe.
 • besidder en konstruktiv tilgang til udfordringer i en pædagogiske hverdag
 • har fokus på mulighederne ikke mindst i samarbejdet med forældre og kollegaer såvel in house som tværfagligt.
Bang & Olufsen A/S
BI Developer

Bang & Olufsen A/S, Struer og Kgs. Lyngby

Join us to help take our data warehouse and business intelligence deliverables to the next level. By enabling a state-of-the-art Azure-based data warehouse, you will deliver the key customer and sell-out insights needed for data-driven decision making across the organisation.

We are on a digital transformation journey, migrating our legacy platform and data warehouse to a new cloud-based infrastructure. The goal is to make the business more data-driven – and you will be an important part of this process.

Your goal is to deliver end-to-end reporting of high quality – from data collection and all the way to dashboard creation.

Thus, you will engage in dialogue with business stakeholders such as Sales, Finance, Procurement and Digital teams to understand their needs for data insights whether it be within customer behavior or financial analyses.

Matas A/SApp Manager til Matas eCommerce

Matas A/S, Allerød

Du bliver ansat i eCommerce-teamet og får ansvaret for at udvikle og projektlede app-udviklingen sammen med interessenter i huset og eksterne leverandører. I særdeleshed i samarbejde med app-udviklere, Club Matas og eCommerce-teamet. Du vil være samlingspunkt for nye app-udviklingsinitiativer og forbedringer, og sikre disse kan fungere mest hensigtsmæssigt i app og på web. Dette indebærer scoping, planlægning, opfølgning og test af nye funktionaliteter. Dette inkluderer også ansvaret for daglig drift, løbende tilretninger og optimeringer af app’en.

Dine opgaver:

 • Daglig drift og optimering i samarbejde med vores IT team, herunder fejlrettelser og løbende forbedringer af brugeroplevelsen
 • Planlægning, grooming og forretningsmæssig projektledelse af løbende udviklingssprints
 • Have et godt øje til UX, og tør udfordre vante måder at tænke på
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSCBIM Engineer/System designer

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Do you want to be part of an ambitious company delivering Power Plants and energy solutions? Do you want to contribute in developing the future plant engineering platform for BWSC using state of the art system tools?

As BIM Engineer you will join our team of experts, holding the responsibility for the development and maintenance of our system setup. Further the team also support and to some extend assist the execution of projects. Together with the team you will be responsible for an agile developing approach and securing the best suitable solutions for our skilled and engaged engineers in Denmark and Philippines.

Alongside your manager, you will outline the path for our BIM development as well as your own development. You will build your expertise on a day-to-day basis working on global assignments.

Moland Byggevarer A/S
Vi søger udadvendt og handlekraftig salgskonsulent til distrikt Sjælland

Moland Byggevarer A/S

Hos Moland udbygger og styrker vi salget af vores gulve på Sjælland, og derfor søger vi endnu en salgskonsulent, med et godt kendskab til byggebranchens aktører. Du får Sjælland som distrikt og bliver en del af et kompetent team.

Dine opgaver:

 • At styrke og udvikle vores netværk af kunder på Sjælland.
 • At følge op på tilbud og afslutte salget.
 • At skabe dialog med byggeriets aktører, kunder, forhandlere, rådgivere og udførende.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed med højt til loftet, i et aktivt og travlt miljø.
 • Et job med kunden i fokus, hvor succesen i høj grad afhænger af din indsats.
 • En gage, der matcher dine kvalifikationer.
Moland Byggevarer A/S
Trehøje Døre A/S
PROJEKTSÆLGER Østdanmark

Trehøje Døre A/S

Drømmer du om en salgskarriere hos én af Danmarks førende producenter af indvendige dørløsninger, så har du muligheden for at blive en del af vores kompetente salgsteam hos Trehøje Døre A/S.

Vi rådgiver om dørløsninger til de projekterende og udførende parter i byggeriet og sælger vores produkter gennem førende tømmer- og trælasthandlere.

Du får et selvstændigt kundeansvar for en del af vores marked på Sjælland, og med udgangspunkt fra egen bopæl skal du servicere nuværende og fremtidige kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være salg og rådgivning hos forhandlere, tømrere og entreprenører.

Egedal Kommune
Vi søger en socialrådgiver til fast stilling på 37 timer til Handicapteamet

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en rådgiver, der har lyst til og gerne erfaring i at arbejde med børn og unge med et handicap. Arbejdsopgaverne består primært i at arbejde med handicapkompenserende ydelser, udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner og følge op på foranstaltninger for børn, unge og familier med særlige behov for støtte kombineret med funktionsnedsættelse.

Handicapteamet er organiseret i to grupper: Styrket autisme og styrket handicap. Den ledige stilling er forankret i styrket autisme.

Rådgiverene i handicapteamet har differentieret sagstal. I styrket autismegruppen er sagstallet i gennemsnit 30 sager, afhængig af tyngde, og hvor mange af sagerne, der indgår i Egemodellen – tæt på tværs, hvor der arbejdes med hyppigere opfølgninger.

Egedal Kommune
OrderYOYO ApSTerritory Account Managers søges hurtigst muligt

OrderYOYO ApS, Sjælland og Jylland/Fyn

Til nyoprettet stilling søger vi dygtige konsulenter til både Sjælland og Jylland/Fyn til fremadstormende koncept, som hitter blandt vores samarbejdspartnere på restaurationsmarkedet.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med omtrent 30 medarbejdere i Danmark fordelt på forskellige afdelinger. I salgsafdelingen er der en salgsansvarlig, som du vil referere til. På sigt skal teamet på Sjælland tælle 2-3 sælgere inden udgangen af 2020 og Jylland/Fyn-teamet ditto.

Du får bred mulighed for at planlægge din egen hverdag og der er stor fleksibilitet i jobbet.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Miele A/S
Servicetekniker til hvidevareprodukter i København/Nordsjælland

Miele A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, som primært er opstillet hos private kunder og mindre virksomheder.

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og serviceminded fremtoning. Det skal også være naturligt for dig at servicere kunderne ved at tilbyde dem køb af eksempelvis relevante pleje- og tilbehørsprodukter.

Vi tilbyder

 • Grundig oplæring i Mieles produkter
 • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job
 • En travl dagligdag under ordnede forhold blandt dygtige og engagerede medarbejdere
Lomax A/SSite Management Lead

Lomax A/S, Frederikssund

Vil du arbejde for en af Danmarks største BTB webshops og være med til at sikre fortsat vækst for lomax.dk? Brænder du for e-commerce og teamledelse, så er det måske dig, vi søger til den spændende stilling som teamleder for vores Site Mangement-team.

Vores Site Management-team arbejder med at optimere kundeoplevelsen på lomax.dk og sikre, at sitet lever op til vores mission om at gøre det nemt for kunden. Derudover arbejder teamet hele tiden på at sikre, at lomax.dk altid virker og sælger, og at kampagnerne bidrager med resultater, der kan øge onlineomsætningen. Teamet består udover dig af fem kompetente personer: en online grafiker, en frontend-udvikler, en Online Campaign Manager, en Technical Site Manager og en studentermedhjælper.

Som Site Mangement Lead er dit ansvar at sikre, at dine teammedlemmer trives og lever op til deres individuelle målsætninger.

Lomax A/SContentmedarbejder - Barselsvikariat

Lomax A/S, Frederikssund

Er du en ørn til at skrive overskuelige tekster med et letforståeligt sprog, som får selv de mest tørre emner om højtryksrensere og hæve-/sænkeborde til at virke inspirerende? Og leder du efter et job, hvor du skal være med til at tænke content marketing og kommunikation på tværs af web, SoMe, nyhedsbreve og andre kanaler? Så er det dig, vi mangler.

Vores content marketingindsats er en stor del af vores online tilstedeværelse og skal være med til at vinde potentielle kunders tillid, skabe værdifulde relationer og få folk til at handle på lomax.dk.

Dine primære opgaver bliver derfor at:

 • Producere informative og inspirerende artikler om vores produkter og services
 • Sætte content op i vores CMS-system
 • Skrive tekster til bl.a. inspirationssider, landingpages, SoMe-opslag og annoncer
Phillips-Medisize A/SSystem Architect. Web and Mobile applications

Phillips-Medisize A/S, Virum or Struer

Our clients are typically the pharmaceutical industry and every solution we are making is customized to the disease type, the drug/device requirements, and the clients as well as growing and changing market needs.

We are looking for a candidate who wants to be part of our journey to become a leading player in this field. You may be what we are looking for in Phillips-Medisize’s Global Innovation & Development Center located in Virum or Struer.

You will be working with different teams inside and outside of the company. The frontend team defines the concept for a client-specific solution and the development effort will be based on this work.

You will also work closely with our outsourced software partners as well as our internal teams assuring that the architecture of the solutions is well thought through and fit into our platform plans.

Forsyningstilsynet
Jurister, der har lyst til at udvikle sig

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Er forvaltningsret lige noget for dig, og brænder du efter at blive specialist i energiret og få et unikt indblik i energiområdet? Så har du her muligheden for at blive en del af en ambitiøs organisation, der arbejder for en effektiv og innovativ energiforsyning. Vi søger to engagerede kollegaer med blik for holdbare juridiske løsninger, der vil være en del af vores team for infrastruktur.

Du vil sagsbehandle anmeldelsessager og klagesager og beskæftige dig med opgaver, som løses i spændingsfeltet mellem jura, økonomi og teknik og i løbende dialog med branchen.

Opgaverne omfatter blandt andet tilsyn med og godkendelse af netselskabernes og Energinets betingelser for tilslutning til energiinfrastrukturen. Du vil i særdeleshed skulle beskæftige dig med bionaturgas og brug af energiinfrastrukturen.

Forsyningstilsynet
ALDI DanmarkSouschef Hundested

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Hundested.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og en god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
 • laver vagtplaner og sammensætter de gode hold, der arbejder bedst sammen
 • har det fulde ansvar for butikken, når butikschefen er ude af huset
ATP
Product Owner til udvikling af ATP’s arbejdsmarkedsløsninger

ATP, Allerød

Kan du sikre udvikling og prioritere en travl backlog?

Som Product Owner er du med til at udvikle forretningsprocesser og implementere løsninger, der både opfylder de lovgivningsmæssige krav og imødekommer kundernes behov for gode og effektive løsninger. Forretningens processer går helt fra kunderne henvender sig, til pengene står på kontoen.

Sammen med dine kollegaer udvikler du løsninger, der giver virksomheder økonomiske incitamenter til at ansætte flere elever, løsninger, der udbygger barselsudligningen i Barsel.dk eller løsninger, der sikrer, at lønmodtagerne får udbetalt feriepenge.

ATP
Unique Human CapitalAssociate Director Preclinical Development

Unique Human Capital recruiting on behalf of Y-mAbs Therapeutics A/S in Hørsholm

Become the toxicology expert in a successful biotech company

Y-mAbs is a rapidly growing late-stage clinical biopharmaceutical company focused on the development and commercialization of novel, antibody-based therapeutic products for the treatment of cancer. The company has a broad and advanced product pipeline, including two pivotal-stage product candidates, which targets tumors, that have the potential to be launced this year.

As Associate Director Preclinical Development you will be responsible for managing or participating in the nonclinical safety activities on one or more of Y-mAbs development projects, supporting a growing pre-clinical pipeline in early clinical development.

ATP
Forretningsanalytiker til udvikling af ATP’s arbejdsmarkedsløsninger

ATP, Allerød

Vidste du, at ATP står over for at gøre en række nye politiske aftaler til virkelighed? Vil du være en del af en gruppe forretningsanalytikere, der sammen skal udvikle de forretningsprocesser, der får pengene ud og gøre gavn i samfundsøkonomien?

Som forretningsanalytiker er du med til at udvikle forretningsprocesser og implementere løsninger, der både imødekommer kundernes behov og opfylder de lovgivningsmæssige krav. Sammen med dine kollegaer udvikler du løsninger, der giver virksomhederne økonomiske incitamenter til at ansætte flere elever, løsninger der udbygger barselsudligningen i Barsel.dk, eller løsninger, der sikrer, at lønmodtagerne får udbetalt feriepenge.

Vi søger dig, der kan være med fra idé til implementering. Dig, der kan knuse problemer, drive opgaverne og er god til at formidle komplekse problemstillinger forståeligt.

ATP